Tjock och Less

Jobbat idag. Var mycket att stå i, men man kan ju inte göra mer än det man hinner. Kom hem och
mölade i mig alldeles för mycket godis och nu sitter jag här - tjock och less. Måste ut i luften och ta en kvällspromenad. Svårt att gå ut när man är skraj för alla rån bara ... man skulle ha haft en hund som kunde skydda en :)

Jaja, allt för idag. I morgon är det jobb 7-17 och efter det ska jag sticka ner och gå på ett medelpass igen. Känns som om man är på gång - bortsett från kvällens gotta vill säga :) Hej Svejs !



Mitt gudbarn/systerdotter har nog den längsta ettåriga tungan i världen !

I rymden finns inga känslor

Ska alldeles strax gå iväg till jobbet. Solen hann  gå i moln så jag vet inte om jag tänker vara duktig och ta en omväg till jobbet idag ... vi får se hur det blir. Hektisk kväll igår kan man ju säga iaf. Pojkarna drack lite Whiskey, öl och grogg. Och med lite så menar jag såklart Mycket ! En HEL Jack Daniels tog slut. Bravo. Efter mycket om och men så lyckas till slut Micke att få upp Jonny på benen så att de kan bege sig till krogen. Jag tänkte bara "Herregud, det här kommer sluta i katastrof". Lite rätt hade jag väl också. Jonny hamnar i häktet på hemvägen. Micke kommer insnubblandes vid 03:00 och ska prata dansmoves. Planen var väl att de skulle ut även ikväll, men det verkar som om de har ångrat sig och ska nu istället gå och sen en film medan jag är på jobbet. Och ja, Idag är jag frisk. Men har jag lust att jobba en lördagkväll för det? Not Really. Hoppas det går fort för sen ska jag hem och möla i mig godis! Har inte ätit godis (på riktigt) på typ 4 dagar. Rekord! Men ikväll är jag i stort behov!


(Bilden är lånad av http://beingblogged.blogspot.com)

Såg "I rymden finns inga känslor" idag. Helt klart ett Svenskt mästerverk ! Älskade varenda del av den !
Rekomenderas verkligen ! Hejdå.

Nya örhängen



Köpte nya örhängen igår ! Fina :)

Mitt långa hår är längre



Mitt hår bara växer och växer ... tyvärr så måste jag bege mig till frisören inom kort.
Få bort allt som bara är trasigt :P Idag är jag också sjuk. Samma som igår.
Svettas som en gris och sen fryser jag ... Drygt som fan. Igår var jag nog magsjuk dessutom, men inge kräk.
Tack för det iaf gudarna ^^ Hejdå.

Dagen i största allmänhet

"Vargen dödar 30 hundar om året, vildsvinet dödar 90 - och ni skjuter själva ihjäl nästan lika många som vargen tar. Varje år attackerar hundarna diverse tamdjur, men det glöms visst, liksom hur många människor som blir attackeras av hundar. Precis som skrivs så finns det massor av varg i andra länder, exempelvis Estland, utan problem. I Sverige är det ett visst litet särintresse som är problemet. " Insändare i gårdagens Aftonbladet. Tyckte den kändes nödvändig att ta med :)

Idag mår jag illa som satan. Ont i hela kroppen dessutom och huvudvärken VÄGRAR ge sig. Men synundesökningen visade ju trots allt att jag har ett brytningsfel, så jag har beställt hem bågar på lån för att se om jag eventuellt ska köpa glasögon. Annars orkar jag inte berätta mer ... totalt slut. Och i helgen får man besök ... Ouch. Tar emot en del just nu. Hoppas att man är piggare i morgon så att man slipper skammen av att sjukanmäla sig. Massor av folk som är sjukskrivna nu på jobbet och det skulle kännas tusen gånger värre att behöva vara hemma under en sån tid. Blääh. Hejdå.





Träffade den här GoUngen idag med hans supermorsa ! Stor som attan för att
vara nyss fyllda 3 månader :)

Unos Dagos Mjet no Candi

Kan meddela alla mina trogna läsare att jag har inte ätit godis på hela dagen igår och hela dagen so far idag :) Bra gjort va? Var på mitt första pass på friskis igår och jag höll på fullaste allvar på att svimma när det var kankse 5 minuter kvar... Pust flås stånk och stön. Känns skönt att man kommit igång, så nu ska jag inte förstöra med godis. Jag ska ner på stan idag och träffa Cissi och lilla Viggo :) Så jag hoppar träningen idag och tar en gymrunda på lördag istället :)

I morgon kommer Mickes kompis Johnny och ska partaja. Själv jobbar jag till 19 och kommer antagligen vara rätt less på karlarna när jag vart hemma en timme eller två. Får se om jag tar ork till att iaf ta ett glas vin med dom. Nästa helg kommer Mickes faster och hans kusin. Ska vara här hela helgen. Och helgen efter det ska mina två småsyrror komma hit och gå på bio :) Mycket som händer nu. Blir nog en tripp till Karlstad verkar det som också. Vet dock inte när jag ska klämma in det i min tighta kalender ^^ Vi tänkte åka dit och kolla på både Amstaffs och Malonois så man får känna efter ordentligt innan man bestämmer sig för en hund. Man ska ju inte spontanköpa :P Även om jag har god lust. Jaja, nu ska jag duscha och göra mig klar för dejten med Cissi och Viggo. Adios så länge !



Micke bytte ut vår fina skrivsbordsbild på datorn mot den här :P
Haha... fjantbild ifall du frågar mig :D

Yes Indeed !

Har jag det som krävs? Kan jag verkligen klara av det här? Måste jag klara allting heelt på egen hand? Planen är alltså att jag ska lägga mina dåliga vanor åt sidan för att börja träna. Måste få ner några kilon innan 18 Maj :P Tänkte först att jag skulle ha ork till att träna idag men det gick INTE! Inte efter dagens arbete. Så med tanke på att jag har massor med saker som ska göras i morgon på min lediga dag så bestämde jag hux flux att jag slänger in träningspasset där istället ^^

Micke köpte ju dessutom ett par nya hörlurar till mig igår, så nu är man laddad :) Hur som helst. Det var nog allt. Ska återvända till argbloggen. Adios !


Jajemen !

Jag tjatar inte alls ja ä.

Åh, jag ska verkligen verkligen inte tjata mer. Inte idag iaf. Istället kan jag informera allihopa om att den här dagen sög. Men i lagom mängd. Jag vill gärna tro att ja tycker om att vara i kassan, men efter sur-tant nr 472 så kände jag bara "Please let me goo hooome" ! Idag fick man köpa 4 st Schampo/Balsam för 1:-/st om man handlade för 100:- - Och vad händer när man har ett sånt supererbjudande? Joo alla tanter, gubbar och annat folk slänger upp stora lass med flaskor. Jag bara suckar ... orkar jag ta det här igen? För att sammanfatta dagen så kan vi säga såhär - "Jag ogillar tanter! MYCKET!"

Däremot så är jag glad - för jag har pratat med en av kennlarna idag :) :) :) Men för säkerhets skull har jag och mannen bestämt att vi ska kolla på Holländsk Vallhund och Mallonois också. OKEJ NU HAR JAG TJATAT KLART! :D Fast å andra sidan. Det är ju faktiskt MIN blogg. Så om jag vill tjata så lååt mä då!? :D Hejdå.


The Wicked Witch From Oz



Jag var så jävla rädd för Häxan i Trollkarlen från Oz när jag var liten! Shit, hon var min värsta mardröm.
Och hennes skratt ... Oooh, det hemska hemska skrattet. Mitt förslag är att jag ska se filmen igen ikväll och försöka övervinna min eviga rädsla mot henne ... MEN, Törs jag? Micke fullkomligt vägrar hålla mig handen :/

Försöker sluta tjata... det går sådär.

Inget svar på kenneln... Ingen av dom. Okej att vi inte kommer skaffa hund imorgon, men jag vill iallafall att det ska börja HÄNDA något! Var ut och luftade huvudet med Anna i Boulongern nu på eftermiddagen. Har aldrig sett hennes hundägande som något jag själv skulle vilja ha, men åååh nu är jag AVIS!

Jaja, jag ska verkligen försöka sluta tjata om allt som har med hund att göra ett tag framöver. Men det är så förbannat svårt bara. Kanske ska försöka tänka på allt det positiva som kommer hända istället. I Maj är det inte bara en grej utan två. Först ska jag följa med ett helt gäng brudar ner till Stockholm och kolla på Cesar Milan (The Dogwisperer) och efter det så ska jag och Micke göra en grej ! :D :D :D Snaaart är det ingen hemlis mer. Snaaart ska jag delge er andra denna roliga nyhet också ! (OBS! Jag är INTE preggy!)

Dags att svulla i soffan tror jag. Har röjt hela lägenheten idag och förtjänar att koppla av ett tag innan Micke kommer hem från jobbet tycker jag :D Hejdå.



Det här är absolut en av mina önskedrömmar ! Häftigt häftigt häftigt!

Uppdatering av gårdagens helvete!

Idag ska jag ringa till kenneln tänkte jag. Eventuellt att jag ringer den i Gällivare också :) Sen måste jag bara ut i solen, även om det inte är någon direkt supervärme. Anna och jag kanske tar en sväng i Boulongern. Micke ska iaf jobba, så jag känner liiite press på mig att städa och ordna upp här hemma eftersom han gjorde det senast.

Var så innihelvet trött igår. Sjukt mycket folk typ hela dagen och när det väl blev lugnt så var det så jävla stökigt i kassalinjen att jag tog en rus där också. Så med andra ord. Sluut. Och då MÅSTE jag också gå över till Coop eftersom vi inte hade rutiga kollegeblock. Köper det och bröd eftersom jag tycker det var det Micke sa på telefonen att vi behövde. MEN NEEJ - Creme Fraiche, så jag får dåligt samvete och går in bakvägen på Ica och köper den där förbannades jävla Creme Fraichen! ÄNTLIGEN hemma, och då - just DÅ ska grannjävlarna som inte ens kan knulla lagom tyst så man slipper höra dom - då ska dom ha fest! Och då menar jag VERKLIGEN fest! Dunk dunk dunk ovanför oss i flera timmar. Liv i trapphuset i minst en halvtimme innan dom äntligen kommer iväg till krogen. Jävla liv.

Igår var ingen rolig dag. På något vis egentligen. Meen, jag ska bara stoppa undan allting jag vill få ut i ilska, göra det till en liten boll och använda den när den behövs istället :)

Nu ska jag ringa Anna, och sen - Kenneln ! :D :D :D Hejdå!

2011.01.22

Det blev ingen film igår för oss. Vi satt uppe och bara pratade i över en timme i soffan. Ovanligt men otroligt skönt. Vi har ju lite delade meningar om det här med hund, så nu känns det lite som om vi är på samma blad i boken så att säga :) Jaa, hur känns det att man ska jobba idag då? Det känns skönt med OB, men det känns piss på det sättet att jag jobbade hela förra helgen. Så vet inte varför jag fått den här lördagen. Men öh ... Tack :)

Såg att Johanna hade sett "Dinner for Schmucks" igår, och det verkade vara en vinst ! Så än en gång säger jag - SE DEN !


Helg för er - Jobb för mäj

Jag blir ju som alltid helt beroende av alla serier jag ser. Nu har Micke börjat ta hem avsnitten från S03 av Jersey Shore. Blir lika tokig varenda gång det är slut, för det ser ut som om det kommer vara så spännande i nästa avsnitt. Bajs också. Får vänta en hel vecka till nästa avsnitt. OBS! Döm mig inte innan ni själv har sett detta hyperAmerikanskaUnderhållningstornado! :D

Jobbat idag as allways. Var nog bra för mig och min skallebank. Kände mig faktiskt piggare av att vara där och inte ha så mycket val vad gäller stress och hets. Jobbar i morgon också, men då är det kassatid. Bläääh. Hur som helst så ikväll blir det nog en till film. "The Takers". Kan bli bra. Jag återkommer med betyg längre fram.

Längtar fortfarande efter hund. Hejdå.


Jag tar den röd/vita tack !

Friday I´m In Love - INTE !

Sånna här kort som syns nedan blir det lätt när telefonen hamnar i händerna på mannen. Hade ett extremt smickrande kort rakt upp i en av hans näsborrar också, men jag tänkte att jag skonar världen från något så vackert! Idag är det fredag igen. En rätt usel dag eftersom jag måste jobba till 19. Har stor lust att sjukanmäla mig eftersom mitt huvud fortfarande skriker av ondhet, och jag har dessutom superont i ett öra. Meeen, dum som jag var så ringde jag chefen igår och sa att jag ABSOLUT ska jobba idag. Kan ju inte "ångra" mig nu.

Så det blir till att knapra piller till frulle, kolla på ett avsnitt av Two and a half Men och sen krypa iväg till jobbet. Vare sig jag gillar´t eller ej.


Gudbarn, Naglar och Matematik



Idag träffade jag min Guddotter. Hon växer snabbt, men jag tycker att det är dags för henne att börja prata nu.
Med mig snackar hon fan aldrig :P Men hon posade så snyggt när jag tog kort på henne idag så ... (Eller INTE, tog hundra bilder och typ 1 blev någorlunda!)

Var till Camilla idag och gjorde äntligen om naglarna. Blev bra va?


Var på min första mattelektion idag också. Matte B. Känns som om det kommer bli en tuff kurs, men jag har fått en suverän lärare (än så länge verkar han bra iaf) och jag ska tamefan klarat! Ska till Optikern till veckan också hade jag tänkt så jag kan börja ta tag i det där förbannades jävla körkortet!

Annars har det inte hänt så mycket. Jag har fortfarande en hjärntumör som gör ont, och jag har ringt Kenneln idag, men fick inget svar så jag får prova igen efter helgen. Åh ja just ja! Såg kanske en av de absolut roligaste komedierna jag sett idag! "Dinner for Smucks" ! SJUUUKT kul! Hejdå!

En Sucker för Film

Ni som känner mig någorlunda vet att jag fullkomligt älskar film! Och igår såg vi Frank Millers & Robert Rodrigues Mästerverk Sin City ! Love love love ! Är nog lite småsugen på att ta hem massa gamla Audrey Hepburn filmer och bara såsa. För övrigt så ÄLSKAR jag Benicio Del Toro och Rosario Dawson. Ibland drömmer jag mig bort och önskar att jag också kunde få spela i en Rodrigues film. Eller Tarantino ! :D

'

Annars så gick jag hem från jobbet idag. Tror att jag har en hjärntumör som talar om för mig att "nu växer jag". Bara att acceptera. Hoppas att den här förbannade huvudvärken som varavas med illamående är borta tills på fredag då jag ska jobba igen bara. Har tänkt ta ut hela semestern till sommaren och behöver alla tjing-tjing jag kan få in. Buhu Buhu. Kryper ner i mitt hörn i soffan igen.

Ja just ja ! Idag bajsade Qila på våran matta ? TVÅ gånger!? Har aldrig hänt, och då är hon 3 år ! Konstigt. Hejdå.

UFO Balloon





Micke och jag sände iväg våran UFO ballong ikväll. Det var riktigt coolt faktiskt. Vi försökte i förrgår men då blåste det för mycket, men ikväll var det PEFEKT ! Tyvärr var det svårt att få till några bra bilder, och när Micke väl släppte iväg den så stack den så fort att jag inte hann med att ta en bild på den ! ^^

Annars då? Jo, jag jobbar som vanligt. Var på mitt första Handelsmöte igår efter jobbet. Det var ... Kul? :D Haha ... Näe, men det var nog rätt nödvändigt för en sån som mig! Igårkväll gjorde jag och Micke något som vi tänkt göra HUUR länge som helst, men som hela tiden förskjutits. Tyvärr är det lite av en hemlis än så länge, men jag LOVAR jag ska berätta för er snart ! :D Ni som läser min hemliga blogg kan läsa om det där inom kort.
Hej så länge !




Rubriken lyder "REN IDIOTI!"

Behöver jag ens säga att det här med vargjakten är rent vansinne och att jag fullkomligt KOKAR av ilska när jag för andra året i rad får läsa artiklar i tidningarna om hur allting har gått fel och att de skjutit djur som inte får skjutas osv. Idiotjägare som endast jagar för BLODETS skull ! Ett helt revir har utplånats i Ockelbo, det har skjutits minst två alfadjur/djur med halsband. Idiotregeringsfittor! (Det enda jag faktiskt HATAR med blåa regeringen) ! Bort med vargjakten ! Låt djuren få vara ifred !


Eller äter vi Varg? NEEEEEJ det gör vi INTE !

Bajs Top Model !

Som vanligt när jag tittar på Top Model så blir jag på tok för involverad och alldeles för inställd på att just min favorit ska vinna och därför slutar det alltid med att jag blir pissed off ! Såg sista avsnittet nyss (Hade visserligen tjuvtittat på internet innan om vem som vann) - Fattar INTE hur dom kan välja fel person hela hela tiden ! Jag hejar typ jämt på tvåan. Alltså från start. Kommer ihåg när Allison var med. Hejade på henne från start, men näää hon ska komma tvåa hon. Piss också ! Sen är jag upprörd över hela vargjakten också. Jägarna snackar massa skit - det är bara en enorm jävla blodtörst ifall du frågar mig. Kunde man ÄTA varg skulle jag kanske stå lite (läs VÄLDIGT lite) annorlunda i frågan. Hur som helst. Ska börja kolla på en av mina favoritfilmer och hoppas på att jag kan somna inom en timme eller så... börjar 07 i morgon så. . . "The Haunted" står på schemat näst :) Ciao !



Vackra vackra Allison !

SKÄRPNING !

Hallå alla läsare !? Jag fick bara ett enda svar på vilken hårfärg jag ska ha !? Är det för lite begärt att få svar på en sån sak? SKÄRPNING !




Ikväll när jag var på jobbet så tänkte jag lite extra mycket på mitt mystroll <3
Så därför bjuder jag kvällen till ära på ett fint höstkort på Micke :D

Lördagens lugn

Ja, det är samma visa idag igen. Fast idag är det kvällsjobb på schemat. Känns inte helt kul när man har sovit på huvudet så nacken värker utav bara faan, och dessutom har jag ont i både magen och halsen. Kan man bli sjuk på riktigt istället? Jag känner liksom ... antingen eller. (Endera Nåndera som Micke säger) ^^

Hur som helst, mina senaste dagar vid TVn så har det varit säsong 15 av America´s next Top Model som varit huvudnumret. Ja, för det är ju ett sånt där program som man kan strötitta på, och det händer alltid något roligt. Meeen, hur mycket kan en tjej köra klaga-leken? Börjar bli rätt tröttsam! Amerikaner säger jag bara. Och JA, hela folkslaget får ta den här smällen för det ska alltid vara så dramatiskt. Less drama please! Och självklart är det lite av den där draman som sätter prägeln på programet, men när man vrickar sin fot och sen inte kan genomföra en fotosession som man ska - då är det fan FEL i huvudet !! Och även om Tyra Banks förmodligen aldrig kommer att ge sig, utan för alltid hitta en ny säsong så tänker jag ändå fortsätta titta :) Ibland drömmer jag mig bort och önskar att jag också fick vara med i allt det där roliga ... ^^



Kayla är min absoluta favorit i den här säsongen! Heja Heja !

Fredagens lugn

Pressen ligger på. Jag har lovat intressantare inlägg och jag har ny design. Vaad ska man skriva om?
Den nya bloggen gör sin rätt iaf. Känns skönt att jag kan skriva av mig på ett ställe men fortfarande skriva här - utan att göra bort mig. Har fått en del förfrågningar och det känns rätt skönt att någon kan få se mitt sanna dystra jag.

Hur som helst. Nu är ledigheten slut, så jag försöker komma ikapp allt jag missat på jobbet. Fastan gick bra under gårdagen men den gav inte den effekt jag ville. Förra gången var jag ju inte långt ifrån döden, men den här gången överlevde jag hur lätt som helst. Förstår faktiskt inte vad som var skillnaden? Borde ha mer skit i kroppen nu än då. Well well ... det är fredag och det finns inte ett JOTA att göra. Jobbar kväll i morgon och non stop fram till Torsdag då det är dags för lektion nr 1 på Matten. Nervös? YES INDEED!

JAG GÖR SOM SYSTER OCH UNDRAR OM JAG SKA HA MÖRKT ELLER LITE RÖDTONIGT HÅR?





JAG GÖR SOM SYSTER OCH UNDRAR OM JAG SKA HA MÖRKT ELLER LITE RÖDTONIGT HÅR?

Piff Piff

Här händer det grejer ! :D Lina har fixat en helt ny header åt mig, och hjälpt mig även med massa andra småsaker för att Piffa Upp bloggen. Och jag är såå tacksam. Kolla in hennes snygga blogg -> Här !

Jag har också startat en privat blogg på sidan av som jag enbart kommer använda vid diverse aggressionsutbrott. Om ni vill ha lösen till den så maila eller kontakta mig på facebook så får vi se om jag är villig att lita på dig :P (sarahsjoberg.blogg.se/sanningen)

Hej så Länge !

Chill

Blev ingen visit av Cissi och Viggo idag. Men jag surar inte för det. Vädret idag gör mig så trött och less att jag mest bara vill ligga i soffan och kolla på TV. Kanske ta en halvtimme vid datorn och kolla kennlar och sen läsa lite. Slappa med andra ord. Exakt det jag har gjort hela veckan hittills :D Men så kan det vara ibland. Skönt med distans.

Alltså finns det inte mycket att berätta eller prata om. Tanken var ju att jag skulle till Camilla i morgon och fixa naglarna, men jag har bestämt att spara in lite tills jag får lön eftersom vi i stort sett har bestämt att vi ska åka till Turkland i Maj. Spara spara ^^ Äntligen har jag fått iväg den där satans Espressomaskinen också. Vilket jävla dravel det har varit. Ska fan aldrig mer posta inom Schenker! ^^ Nu ska jag sluta klaga. Håller tummarna för att jag snart kan komma med lite roligare inlägg än såhär. Håll ut ! Pöss och Häj !



Ni hittar mig på rygg i soffan ikväll ;P

Mörker VS Ljus

Efter alla omständigheter med allt tjafs och så, så känner jag mig rätt vemodig över att bara ha en dags till semester. Meeen, jag ska umgås med Cissi och lille Viggo i morgon. Kan ju knappast bli bättre. Karln ligger inte på plus just nu eftersom vi brottades och han nästan hade av en av mina naglar (ohmagah) plus att han lagt MINA hörlurar till MIN telefon i en kopp med kaffe !? Inte för att man har planer att sälja telefonen inom en snar framtid direkt, men OM man ska sälja den så kan det ju vara en fördel om hörlurar medföljer. Tjat och gnat.

Tänk om man skulle ta och försöka slänga in lite positivt i allt mörker också då. Joo, jag har fått hjälp med bloggen av underbara Lina Östling! Så förhoppningsvis så har jag ett nytt utseende på bloggen. I LIKE ! Annars kan jag väl gotta mig i 15 säsongen av Top Model och det faktum att vi verkligen är på gång med hela Hund Dealen. Har hittat massor med kennlar som jag lätt kan tänka mig att hälsa på. Hoppas bara att det kan komma någon fin kull hos någon av dem snart. Jaja, jag ska nog sova nu. Irritationen har stigit mig åt huvudet tror jag. Försöker verkligen hålla huvudet högt och låtsas som om ingenting är fel. Men det är svårt. Tackar allra ödmjukast -> Melissa Almén, Elin Östlin, Sandra Larsson, Anna Larsson, Therece Hedin och offcourse Micke Hjort för att ni är såå lovely! Fjant Sarah checkar ut. Återkommer i morgon. Baaaj


2011 so far? Not perfect

Jag tänker inte ens säga något ....


Hundsuget tar över

Som vanligt när jag är ledig så planeras allting extremt noga, men sen när ledigheten är över så har jag aldrig fått någonting gjort. Bara massa slappande i soffan och umgänge med mannen. Ska man kanske försöka ta en långpromenad i skogen i morgon tillsammans med Micke? Eller kanske till och med en kvällspromenad med Anna och hundarna? Börjar bli helt sjuk nu. Vill verkligen ha en vovve nu, men först blir det utlandstripp SEN ska det planeras vovve.

Vi kikade på en del Kennlar idag, men vad gäller rasen Amstaff (Som vi bestämt oss för) så finns det mest bara massa Coola-balla-värsta-grymmaste-kamphunden-kennlar. Inte vår smak. Det ska kännas rätt och seriöst. Vi hittade kanske 2-3 st, men alla ligger fan hur långt bort som helst typ ^^ Fastnade ju för en hund på en djurräddningssida för ett tag sen ... Oh jag var beredd att ta med mig honom hem på en gång ! Helt enastående Vacker !



Har på senaste tiden blivit helt SÅLD på schäferliknande raser. De hundarna har allting jag letar efter. Och just den här hunden hade dessutom uppåtstående öron .... (Jag gråter en skvätt ...)

Dagen

Idag ska jag posta Tradera prylar, gå till skolan och få upp en försäljningslapp på mina Svenskaböcker. Sen blir det en tripp ner till stan och inhandla en hemlig present till en medarbetare ^^ Jag ringde för övrigt i morse och begärde ut några semesterdagar nu när jag är ledig tills på Fredag så att jag kan få vara ifred ett tag :P  .... Närå, men vaknade runt 07.00 i morse av ett samtal och jag kände bara no no no - jag vill vara ledig nu. Har jobbat i snitt 45-50 timmar i veckan nu i en evighet. Kan jag bara snälla få vara ledig? ^^

Solen skiner också ! Plusgrader och underbart ! Hoppas det håller i sig och att vi får vår redan i Februari. Skulle vara Rätt Great ! :D Hade inget intressant att ta just nu. Återkommer kanske senare. Hejdå.





KOM OCH KÖÖÖÖP !

http://www.tradera.com/Hogklackat-auktion_340307_124975305
http://www.tradera.com/Festklanning-auktion_301743_124975544

Nog är nog

Ja, jag vet. Jag snackar way to much om saker jag vet way to lite om. Så härmed kommer mitt nyårslöfte -

* JAG SKA INTE SNACKA SKIT OM FOLK (Skitsnack räknas då till saker jag egentligen inte vet med säkerhet och sådant som det inte finns belägg för)

Råkade nämligen ut för något sådant igårkväll och jag kunde inte släppa det på hela kvällen. Självklart finns det en misstänkt i detta drama. Alltså personen i fråga som då dragit igång allting. Som SETT TILL att personen i fråga gaskat upp sig och blivit förbannad. Men jag ska faktiskit försöka vara vuxen och bara nonchalera allting. Finns liksom egentligen ingen anledning att försöka vara buddies med folk som man kanske egentligen inte gillar sådär supermycket om man direkt efter en sån här grej känner att man inte kan lite på denne.

Onödiga gräl kan starta på flera olika vis och jag kan ofta vara en del i dessa. No Bullshit. Men att sitta och hetsa upp en person till att tro något som jag själv egentligen inte vet såå värst mycket om ... Nä nä. Kommer inte på fråga. Hur som helst. Jag sa ju för 30 sekunder sen att jag ska nonchalera allting - så det ska jag banne mig göra också !

Idag ska jag åka till Hofors och gratta Simon i efterskott och mamman i förskott. Men lätt när det är så långt emellan och jag är lite lätt allergisk mot bussar. Micke vägrar följa med - vem ska tvinga honom liksom? Ikväll ska jag snaska ostkrokar ! Lätt lätt lätt. Har ju bara levt på popcorn senaste dagarna. Not cool. Need Candy.


Krogenrunda.

Lite bilder från gårdagen ^^It was Soooo fun ! :D





Utgång á la worknight

Jahapp, då lyckades snorungen dra med mig ut ikväll då. Och jag har absolut ingenting att ha på min tjocka kropp ! Får snart ett utbrott likt tjejen på det berömda youtubeklippet. Kanske dags att ta tag i valkarna snart och sluta sitta på min tjocka röv och bara klaga. Då kanske garderoben är mer inbjudande.

För övrigt så är det som sagt sista dagen i morgon på vääldigt länge som jag ska jobba. Känns helt underbart! Ska verkligen försöka få saker och ting gjorda eftersom det är över på tre sekunder och sen börjar det om igen. Men jag älskar mitt jobb. På riktigt. Men det är så förbannat tröttsamt ibland, för skit händer. Dagligen.

Sanna sms och frågade om inte jag ville snatta en hundmatpåse till henne. Jag sa nej. Är det konstigt? ^^ Hur som helst så fick jag till slut välja mina svarta haremsjeans och en svart topp med en svart sjal. Svart är min vän. Det enda jag måste försöka tänka på resten av kvällen nu är "håll in magen!!" och "Sätt dig för guds skull inte ner! Skona världen från din rövskåra!". Vill att Micke ska komma hem nu och banka lite vett i mig. Jag är så trött så jag dör och ändå lovar jag att följa med ut. Kommer jag att vara ett vrak i morgon? Kommer jag att somna i soffan direkt efter jobbet och "glömma" laga mat tills Micke kommer hem? .... ÖH ANTAGLIGEN! Jag hade lätt kunna gå på bio eller något annat pensionärsaktigt. Men neej, krogen is the only place tydligen.

Måste försöka få på mig någon form av ansikte innan Melissa kommer. Hej Svejs !



Fan vilket jävla skitinlägg det blev. Men så kan det vara ibland ! :P

"Kamphund" = Rätt ordval ?

Igår var det en "kamphund" som slet sig utanför jobbet, och jag blev lite less på att folk fortfarande använder frasen "Kamphund" så jag hittade en superbra artikel från Fredrik Steen som ger en en kanske lite mer omfattande bild av vad det egentligen ÄR ! Eller om det faktiskt fortfarande BÖR användas. Faktum är att det är fel att enligt mig att lägga alla Pitbulls och Amstaffs under den kategorin eftersom alla ägare inte är dumma i huvudet. Visst om Alf köper en Pitbull och använder den till kamp - kalla den kamphund då. Men om Sarah och Micke väljer att köpa en amstaff och träna spårning och/eller Weight pull och verkligen aktivera hunden på rätt sätt (blir en otroligt stabil och social hund) är det då också en Kamphund? Fel fel fel. Jaja, jag tycker iaf att ni ska läsa artikeln - sen gör ni som ni och tycker ni som ni vill.


---- Vad är en kamphund? Är det en viss ras? Är det en speciell individ som tränats och tränats för att vilja kämpa med sina käkar och muskler?

I vissa länder har man en beteckning över vilka raser som går under namnet kamphund, vilket är lite att förenkla en svår fråga tycker jag.

I begreppet kamplust ingår flera saker, bla – jaktkamplust, social kamplust, hundens vilja att arbeta med sin kropp, käkar och muskler med mera.

Att då säga att en viss ras passar in under namnet kamphund tycker jag är fel. Jag känner till flera raser, som jag inte vill nämna vid namn, som skulle vara betydligt mer passande för de personer som vill ha en hund som ex vis ”vapen” eller ”höjare av självförtroende”.

Dessa raser kanske skulle passa in minst lika bra under begreppet kamphund som ex vis Amstaff.

Sanningen är dock att dessa raser som gemene man lägger under begreppet kamphund, många gånger är ordentligt resurs starka. Det är något som är positivt om man nyttjar dessa resurser rätt. Men kan vara förödande om man nyttjar dom fel, dessutom med uppsåt att göra så.

I debatten om kamphundar tycker många gånger jag att dessa rasklubbar inte tar sitt ansvar.

Istället för att säga – ”våra hundar är inte farligare än andra” borde man säga – ”våra hundar är perfekta familjehundar och sporthundar, men dessa hundar har många gånger mycket energi och resurser. Därför ska de personer som kan tänka sig att ha en hund som denna verkligen vara förberedda på detta och känna sig motiverade till att göra även denna hund till en god hund som passar in i samhället”.

Att säga att dessa hundar inte är farligare än andra, eller att säga att dessa hundar inte biter andra hundar eller människor mer än vad andra hundar gör håller inte.

Det är visserligen säkert sant, att dom inte biter mer än andra hundar, men när en hund med en extrem stor kamplust angriper en annan individ som blir skadorna betydligt värre. Det är fakta!

Understrykas bör – att det finns andra hundar/individer som har en extremt stor kamplust men som inte går under begreppet kamphund.

Jag får ibland frågan om vad jag tycker om ett eventuellt förbud mot vissa raser. Jag tror inte på ett förbud, av flera anledningar. Men det som däremot måste till är ett större ansvarstagande från rasklubbar och uppfödare.

Ju mer seriösa uppfödare och rasklubbar förnekar ett problem, ju närmre tror jag tyvärr att man kommer någon typ av åtgärd.

De hundraser som ligger under begreppet kamphund har jag relativt stor erfarenhet av, och jag måste säga att de ofta är bland de trevligaste hundar jag träffat. Därför engagerar jag mig extra mycket i frågan. Jag är rädd för framtiden. Vilka beslut kan tas från de som bestämmer? Kan det bli frågan om förbud? Och så vidare…

Tyvärr är det så att ni som älskar denna typ av hund, ni måste ta ett större ansvar än många andra hundägare behöver göra. Orättvist, men så är det nog. -----



Bland det vackraste som finns och VI håller på att se till att det blir ett förbud mot dessa underbara djur !
Ni borde fan skämmas !

Den dystra sanningen.

Ibland är det skönt att det finns smink. Särskilt när man heter Sarah Sjöberg och har way to much skit i facet som bara tar över. Tackar alla gudar för foundation! :D



Före (Sant men tragiskt)

Efter - Tadaaa

Massa Blaj

Japp, då fick man en dag med kvällsarbete då. Känns rätt skönt med tanke på att jag kunde sova 12 timmar :D Sweet. Kattfan har dock väckt mig 3 gånger, men jag lyckades somna om varenda gång. Trött? Vem? Jag? Fattar inte vad ni pratar om ^^

Frågan är ju när det ska kännas som om allt återgår till det normala igen? Julhelgen och Nyår har fan inte inneburit så mycket annat än jobb för min del. Visst, det är skitbra. Behöver alla pengar jag kan få. Plus att jag får ut mina restrerande semesterdagar nästa månad. Och det är ju inte fy skam. Ja, men jag har kankse inte berättat om mina senaste gjorda naglar? Paj Paj Paj ... Först gick tumnageln av efter bara 5 dagar, sen pajade pekfingernageln plus att det är skittaskigt material. Vad hände liksom? Fick äntligen äntligen tid igårkväll efter mitt 06-17 pass. Och hur känns det nu? När jag ska dit igen på torsdag? ... Ganska mycket piss faktiskt ! Men det finns annat som är till min fördel just nu. Vi sålde Espressomaskinen för way more än jag hade trott, jag har fått shoppa loss på IKEA i helgen och nästa vecka ska jag äntligen äntligen fasta med Micke. Kommer bli en upplevelse utöver det vanliga :P

Micke ringde tidigare och frågade efter receptet på Ahlgrensbilar desserten som Elin gjorde på nyår. Så nu ska han lyxa till det när han är uppe hos morsan sin och äta gott ^^ Om ni också är sugna på att tillaga den så finns receptet här! Det var allt för idag. Off to work inom kort. Baj Baj !


Mål och ensamhet

Det är nu ni förväntar er att jag ska skriva mina nyårslöften. Faktum är att jag inte har några "löften" däremot MÅL. Och jag har faktiskt redan skrivit ner dom - i ett tidigare inlägg. Orkar inte dra upp det igen men däremot är Ett av mina viktigaste mål att komma igång med körningen. Så nästa vecka när jag är ledig så ska jag ordna allting är det tänkt. Synundersökning, papper m.m. Hoppas bara att mina 2 ladies som ska bli mina köränglar kan ta sig tid till den där förbannade kursen ^^

Annars är klockan inte ens 6 på morgonen eftersom jag börjar jobba då. Känns fett kul - INTE! Inventering skulle inte suga så mycket om det inte vore för klockslaget. Idag ska även Micke åka till Ytterhogdal. Buhu ... :( Känns alltid piss och skit när man tvingas att vara själv. Men förhoppningsvis så kan Melissa hålla mig någorlunda sällskap i veckan. Jaja, klockjäveln står på halv, så jag måste börja mitt pussande på karln och sen bege mig ut i morgonkylan. Hej Svejs.


Nyårsafton It is - And It was Great !

Igår var en bra dag. Jobbade till 18:00 sen var det bara att skynda hem och fräsha upp sig innan det var dags att bege sig till Elin och Henkes adelshem. Vi åt enormt god mat med enormt mycket vitlök - I Like It ! Vi fick dessutom efterrätt som Elin hade lagt ett par timmar på att tillreda. Så jävla gott ! Hon hade kokat Ahlgrens Bilar med grädde och fyllt koppar i olika lager. Så sjuukt gott ! Vi började kolla på "The Inception" men den var på tok för smart för mig så jag kände att det var dags att ge sig när klockan var halv tolv.

Snacka om att vi bor på rätt ställe när det är nyårsafton iaf. Brynässkolan har ju en stor grusplan alldeles på andra sidan vägen och där stod det massor med folk och sköt. Så vi hade lätt kunnat dra ut solstolarna och tagit ett glas vin och haft jordens underhållning. Men vi valde att hålla oss inne. Qila är ju för den delen störd. Hon bryr sig knappt i smällarna. Jag till och med öppnade balkongdörren och hon ville mest bara komma ut för att se vad det var för något.

Jaa, sen ringde Melissa. Fullare än fullast. Kärleksförklaring nr 3 typ kom. Jag känner mig som en superstjärna lite grann. Samtal 01:30 och det enda man hör är "Heej älskling !  ! ! Jag saknar dig ! Jonas säger att jag pratar om dig hela tiden ! Jag älskar dig jaaa !" ... :D Haha ... Goa jävla onge. Frågade också Jonas hur full Melissa var på en skala mellan 1-10. Han sa 9,5. Jag tror att det låg närmare 13 typ. Jaja, helt perfekt nyårskväll ! Lugnt och skönt. Hoppas att ni andra också hade det lugnt utan någon onödig dramatik. Got to clean - Det är min lediga dag. Heej svejs.



Jag och mina Girls !


RSS 2.0