Är det okej om jag sover lite?

Uppenbarligen så får man inte sova längre. Speciellt inte när du har en ledig dag att se fram emot. Näe, då ska man behöva kliva upp 08:00 och städa ur alla kökslådorna. Sen när kl är 09:40 och du precis har lyckats somna om efter Mickes jävla morgonbravader så ska de komma från Gavlegårdarna och skruva lös alla knoppar på luckorna!
Aa, det är ju inte direkt så att man har lust att ens försöka somna om igen för snart kommer Micke hem igen och det är ju inte direkt så att han FÖRSÖKER vara tyst. Nej nej, det är smällar i lådor, det är duschning med öppen dörr och det är nysningar på absolut högsta ljudnivå.
Bloggen har även börjat balla ur. Man kan inte längre dela upp stycken i ett inlägg.
Jag gör allt jag kan för att lösa detta problem.
GODNATT!

Shoot me ?

Ja, det inte helt otippade hände igår. Jag anländer på min cykel till jobbets lastkaj. Jag parkerar cykeln och en medarbetare (Me like) kommer fram och säger att hon måste prata med mig. Jag tänkte "Oh Shit, vad har gjort nu.."
MEEEN, som vanligt så ville en av alla chefer bara informera mig om att folk inte gillar mig. BIG SURPRISE! Jag blir så jävla less, för det spelar verkligen ingen roll hur mycket jag trivs på ett jobb eller hur mycket jag än anstränger mig för att verkligen dölja min irritation när den väl kommer krypande. Och låt mig informera er alla om att det är vid enbart 1 tillfälle som jag har känt att jag är på bristningsgränsen. . . Vad gäller medarbetare alltså. Kunderna kan man ju ha åsikter om titt som tätt. Men vid det här tillfället så höll jag käften stängd och sen valde jag att gå därifrån istället. Så jag känner mig rätt nöjd ändå. Men uppenbarligen har jag gjort ett värdelöst jobb.
Den personen sa att hon och en annan person inte såg det som ett problem. Hon trodde att det bara var folk som kände avundsjuka eller ansåg mig som ett hot (?) på arbetsplasten. I don´t know. Men jag är väl rätt framåt och märks. . . Men jag visste inte att det var negativt. . . ? Personen i fråga ville dock inte säga vem det var som hade tagit upp detta med henne, men hon sa iaf " Du vet Sarah, att kärringarna som har jobbat här, de har liksom inte gjort annat på 20 år. Så det är klart att när en ung och pigg tjej som du kommer in i bilden att de blir avundsjuka". AHA! Det är alltså en kärring.
Men problemet är bara att jag verkligen har gått igenom det här i mitt huvud hela kvällen och hela morgonen.
Jag vet verkligen inte vem det är ! Jag har ett litet litet hum om vilken kärring det kan vara. Men om det är hon så blir jag förvånad för hon jobbar jag typ aldrig med. Jag jobbar kväll och hon jobbar dagar så oftast så möts man i dörren liksom. Och då ÄR jag trevlig! Gud det är såå frustrerande!
Nu är Micke i Sandviken iaf. Han har nån träningsgrej där. Jag börjar jobba kl 15:00 igen och slutar 21:00.
Innekväll med vattenpipa och film kanske ? Aaa, jag skulle tro det.
Adjöken.
P.s Om någon av er ha sett eller hört någonting som kan ha betydelse i fallet. Vänligen ring Sarah på 026101080. All information kan vara avgörande ! D.s

Nya Tider

Mannen har lyckats. Han har fått en praktikplats på Elgiganten som efter 3 månader leder till någon form av anställning! YEJ! Sen har han också fått en eventuell chans att visa vad han går för hos G4s. DET vore ju guld, eftersom det är det han vill göra. SO PROUD! <3

Jag håller alla tummar jag har över att det går vägen. Men just nu njuter jag mest av förändringarnas vindar ! Aaah! 
Eftersom hösten snart är här, så bestämde jag häromdagen att det visst är säsong för polotröjan! :D Så jag har införskaffat mig en VIT (?) trekvartspolo som jag fullkomligt älskar ! :D 
Bajsica gav mig för lite pengar också. . . Men det är ändå betydligt mer än vad vi brukar få, så jag ska försöka att hålla i dom och följa budgeten som jag målat upp. Hittills går det bra, men det har också bara gått 2 dagar så ... ^^

Jaja, jag är trött som fan nu eftersom jag skulle vara duktig och inte sova bort hela dagen. . . Vi får se när tröttheten kickar in på riktigt. . . Aa, kreativiteten är inte på topp. Jag återkommer...
Adjö

Höstkänslor.

Nu är det faktiskt snart höst. Om man verkligen tänker på det så kan man se att några löv har börjat skifta i färg. Man känner skillnaden i vinden om det blåser. . . På något sätt är allting mycket mörkare, men eftersom jag älskar hösten så kan jag ändå inte hjälpa att njuta lite. . . De flesta ogillar ju hösten och drar på sig en så kallad "höstdeprition", vilket antagligen bara är bullshit. Självklart kan man känna sig lite nere eftersom vi går mot en "mörkare" tid. Men man blir knappast deprimerad i den form att man kan kalla det deprission. Tänk istället på alla fördelar med hösten. Det finns ingen annan årstid som godkänner polokragen som är ett av de finaste plaggen, man kan aldrig aldrig njuta av boulongen på samma sätt som under hösten, och om det verkligen blir en solig höst (som det borde bli eftersom det har regnat 70% av augusti) så finns det ju nästan ingenting som är finare. 
Själv blir jag mer dyster under våren eftersom man ska stå ut med allt blask från den töande snön. Sketadrygt. 

Aa, men idag har jag iaf varit aktiv en liten del på dagen. Jag och Micke följde med Anna Panna Päron Pung till Hofors för att hälsa på Farmor och Farfar och sen även hinna med en snabbvisit hos familjen drama. Det var mycket trevligt. På vägen hem stannade vi också i Sandviken hos Syster Sanna för att säga hej. Hon jobbar ju typ hela tiden, så det är ju inte lätt att hälsa på när man själv är ledig för en gångs skull. 
Det var för övrigt också trevligt. 

Igår cyklade jag och Micke hem till Anna för att äta lite mat. Efter 300 timmar av friidrott (tror jag att det va) så drog Micke hem och jag stannade för en helkväll med chips, dipp och film. Det var trevligt. Och det blev som vanligt en massa deg. Så är det jämt med mig. Det blir faktiskt samma visa idag igen. . . :P
I morgon får jag veta hur mycket jag får i lön på Tisdag. Det känns både bra och dåligt eftersom det är exakt så min reaktion KAN bli i morgon. Antingen "YES!" eller "SKIT!"
Vad gäller jobbet så känner jag att jag nog inte har gett mitt allt den senaste veckan, så nu ska jag verkligen ta i med hårdhandskarna när jag kommer tillbaka. Jag menar, jag vill ju inte få förlängt en månad och inge mer . . . 
Då blir det ju ring-ring jobb igen, och det är väl inte direkt min dröm. 

Aja, jag måste väcka min pensionärsman som sover middag på soffan nu. 
Adjöken

I Love You Charmknutte !


Human Guidance

Jaa, ett nytt kapitel i våran liv tycks vara på väg. Micke har äntligen äntligen äntligen fått en intervju och vi är överlyckliga! :D 
Visserligen är det för en praktikplats och inte en anställning, men vem bryr sig? Det är MINST lika bra för han kommer charma röven av chefen och sen bli erbjuden att fortsätta och sen få fast tjänst inom 6 månader! I know it! Fan vad jag känner stolthet. Det är konstigt egentligen. . . Hur en sån här sak bara kan dyka upp såhär, nästan på pricken ett år efter att vi flyttat hit. . . Och just av den anledningen så känns det i hela kroppen som om det här kommer att gå vägen. Självklart så tummar jag för ordningsvaktsutbildningen också. Men som läget är idag, så tar jag vad som helst. 

Förstå vad jag skulle kunna shoppa nya skor om vi hade 2 olika inkomster :P 
Men apropå det så har jag fan en problem. Något av en mani. Kanske dags att uppsöka läkare eftersom jag är expert att dra på mig manier. Exempelvis så får man absolut inte gå på olika sidor av en lyktstolpe om man promenerar tillsammans. Detta gäller dock enbart lyktstolpar! Sen har jag alltid någon form av mani vad gäller ätbara ting. Jag kan liksom inte njuta med måtta utan måste alltid tömma en påse med chips om jag har öppnat en. Tragiskt, jag vet. 
Men jag försöker tagga till nu eftersom jag ska köpa träningskort igen i slutet av månaden. Förhoppningsvis så har jag råd med dans en termin också. Ja, så till min största mani-bov. 

Jag spenderar pengar innan jag har dom. Det vill säga. Lönen dimper in på kontot. Jag är glad och uppgiven och "passar på" att köpa den där tunikan eller de där jeansen innan pengarna tar slut. Det bekommer mig inte alls att det faktiskt skulle finnas pengar kvar om jag bara lät bli att köpa de där prylarna. Och nu är det samma sak igen. 1 vecka kvar till löning och jag har redan skrivit en hel lista med saker som jag ska köpa eftersom jag räknar med en stor lön med tanke på alla kvällar och helger i Juli. . . Men ibland så ringer det en varningsklocka som säger att jag kanske inte ska ha så höga förväntningar på hur lönen kommer te sig eftersom jag faktiskt inte VET hur mycket jag får. Jag skulle ju egentligen ha haft en ledig vecka, men fick hoppa in för en annan kille som var sjuk. 

Sen är jag för feg för att ens försöka räkna ut summan ... Tänk om det är fislite då? :O 
Men eftersom jag jobbar på att bli optimist så kanske man ska se det från den ljusa sidan. 
Om jag inte får så mycket pengar så kan jag heller inte spendera så mycket på enbart skit. Jag måste ju inhandla en parfym till mannen ! Om inte Snälla-Anna fixar en när hon åker till Turkland för typ 7 gången på 14 månader. 
Allvarligt Anna... MANI? :O 
Haha, ja jag ska kramas med min framgångsrike karl nu. Adjöken. 

Consoled with the words to transpire

Idag lagar vi lax. Idag har jag städat. Idag har jag kommit på att jag är fattigare än fattigast efter Ålandsturen. Idag har kollat på Charlies Änglar (En gammal goding!) ^^ Idag åt jag en konstig frukost bestående av pannkakor. 

Aa, det var min dag so far. Jag ska nog sitta ute på ballen en sväng sen. Ta igen mig lite efter min stressiga dag. Skära upp ett päran och läsa Harry Potter. 
Ni kanske tycker att min blogg har blivit lite skev, vriden eller snarare tråkig? Ja, det stämmer. Den är tråkig. Detta beror dock helt och håller på att jag inte längre jobbar inom telefonibranchen, vilket leder till en massa jävla skit som man bara MÅSTE spy galla över dagarna i ända. Det beror också på att jag är ledig och att jag är alldeles för lat för att hitta på något.

MEN, på fredag ska jag jobba och sen håller det i sig hela helgen. Ska bli skönt på ett konstigt vis att komma tillbaka. Micke åker dock iväg på Boxningsläger över helgen så han ser man inte skymten av. Men sen på Måndag då ska han och jag ta igen oss med en late night-kupp! :D Jag försöker övertala honom om att vi ska ta två flugor i en smäll, men han tycker att det är för riskabelt? :O Fattar noll. 

Hejdå så länge. (GE INTE UPP. NEGGO-SARAH KOMMER SNART TILLBAKA I SWEAR!)

You know that I can use somebody

Hemkommen från Åland i söndags. Det var en trevlig och minnesrik resa med mycket skratt, men nu är jag mätt på allt vad heter Sjöberg/Halvarsson i åtminstånde en månad framöver. Jag ska njuta av mina lediga dagar och försöka att inte längta tillbaka till jobbet ^^ Undrar om man någon gång är riktigt nöjd med allting? Jag menar, jag älskar mitt jobb, men jag ändå ser jag fram emot ledigheten när den väl kommer. Vinner man 50 spänn på en triss så blir man nästan mer besviken än att inte vinna ett skit eftersom man kunde ju ha vunnit 1 miljon. Är det bara svenskar? Eller är det bara jag? :O 

Aa, men Micke har faktiskt mycket mer att jobba på när det gäller negativiteten. Han delar upp alla meningar i 50% positivt och 50% negativt. Aldrig aldrig aldrig att han hoppar över den negativa delen eller åtminstonde ger det positiva 60%. Men tro mig, det här är någonting jag jobbar på. Alltså inte att förändra Mannen utan snarare få honom att öppna sinnet lite och försöka att se saker ur ett annat perspektiv. På båten gick det i vågor. Ena sekunden njöt han och andra sekunden var han uttråkad. . . Men det var väl praktiskt taget samma för min del. 
Jag önskar dock att jag hade haft råd med en parfym till Micke. Han ville så gärna ha den eftersom 1 million var slut. . . "Vi köper den hemma efter lönen" sa jag. Mm, visst, av alla parfymer som finns, så har Kicks 90% av dom. Och självklart så var den här parfymen medräknad i de övriga 10% som inte finns. Men jag ska söka tills jag finner den!

Aa, meningslösa blogginlägg finns det gott om. Jag skulle kunna fortsätta skriva, men det känns meningslöst. 
Jag har ingen gnista just nu. Indoor all day. Kanske dags att utforska området efter ett lovligt byte? :O 

Adjöken. 

Curly Sarah

Lätt att inte vara bitter när Sanna ringer och berättar att hon och MatHias har skabb och att vi också måste behandla oss UTIFALL att vi har det. Det kanske är det äckligaste ordet att yttra i en jag-kanske-har mening! Okej att säga jag kanske har Klamydia eller typ MS. Då känner man bara sympati för den individen. Men att säga "Jag kanske har Skabb", det får en bara att rygga tillbaka. 

Problemet är ju också att jag jobbar mycket med folk eftersom jag är i butik. Ska jag då behöva berätta för alla som jag någonsin gett tillbaka växel till att de löper risk till att ha Skabb? Aa, whatever. Nu ska vi iaf smörja in oss på HEELA kroppen utom huvud ikväll. Ska bli riktigt intressant när man tar sig till de nedre regionerna ^^

Ja, så på lördag beger vi oss ut på havet för en liten mini-semester. Det ska bli så jävla roligt. Men för att vara ärligt. Om inte Skabb-Paret hade joynat oss så hade det inte blivit lika skoj. Det är ett som är säkert. Det är också säkert att skriva ut sånt här på bloggen eftersom moder Mia inte läser den. Hon kanske skulle förstå sig på mig lite mer om hon läste den ? :O 
Eller så hade det blivit motsatt effekt. 

Luddigt inlägg. (Jag skyller på att jag är nyvaken)
På båten ska jag Curla mitt hår. Det kan bli intressant ! :D Adjöken. 


RSS 2.0