Birthday!

Okej ... Hur många tycker om att fylla år? Visa händer! Ja, jag är egentligen inte alls en av dom. Särskillt inte nu när man börjar komma upp i gammelåldern ... Usch vad gammal man är! Hela 23 år fyllde man! Shiiit. Men okej, det är enormt trevligt när folk säger typ "Jag hämtar kaffe till dig ja, ... för du fyller ju år" - Eller - "Ta sista biten du ... du fyller ju år!" :) DEEET är trevligt. Men allt annat ståhej med släkt som ska komma på tårta, och i samma veva ska man hinna diska, gå ut med hunden och ordna massa annat liksom. Inget illa till släkten... Love them! 

Men är det egentligen inte lite bakvänt att den som fyller år ska behöva bjuda på tårta? Jag tycker ju personligen att den som fyller år ska få "gå omkring" till alla i släkten och bli BJUDEN på tårta! Det vore väl mest logiskt eller? :O Så jag tänker nog införa det till nästa år :) 

Annars är det inget nytt på loftet! Same Same. På Återseende! (:

Beställt skor :)


Jag har ingen lust.

Okej, det är alldeles för mycket som händer nu. Alldeles för mycket skit. Ibland har jag bara lust att göra något sjukt crazy (Typ tända eld på vissa personer). Så akta er för att göra mig förbannad! Just saying! The botten is nådd .. lite så känns det. 

Hur som helst, så var jag nere på Stan med Melissa idag och shoppade lite. Tanken var att jag skulle köpa skor, men jag sket i det när jag märkte att jag redan shoppat loss i typ 4 butiker. Måste hålla igen nu innan det är dags för skalet :) En sak är säker! INGENTING ska få sabba mitt humör under skalet-helgen! NOTHING ! :D Hämtade by the way ut min Pimp-Outfit idag! :D Så jävla ball så jag dör ! :D Känns som helt rätt val för mig! Da Pimp Is In Da Hood Yeah! :D Tog en bild på mig i den tidigare, men man vill ju inte avslöja hur het man kommer vara på Julfesten, Till helgen och på Vemdalsskalet ÄN ! 

Just ja ! Fredrik Steen! Har helt glömt att uppdatera om detta. Alla vet väl vem Fredrik Steen är? Eller? För er som inte har en aning så är det han som är den svenska motsvarigheten till Cesar Milan. "Hundcoachen" på Tv4. Han var iaf här i Gävle i förrgår och hade föreläsning. Det var jätteroligt att komma ut lite och att dessutom lyckas släpa ut mannen på något liknande :O Say Whaat? Men han satt nöjd och belåten bredvid oss brudar. Jag lärde mig dock ingenting väsentligt. Allting som det pratades om visste man ju redan om. Sen är det ju inte säkert att man gör rätt alla gånger så det var väl bra att få en liten Update då ^^ Näe, nu orkar jag inte mer. Less less less. Ska man starta eget kanske? Köra en "no-dicks" grej kanske? Enbart brudar och lika/samma lön till alla! Tänk vad bra! Och om du är en bitch så åker du UT ! Oavsett hur mycket "ansvar" du har. Fatta vad bra!? :D Det skulle fan vara något ... Dagdrömmer lite jag då. Håll till godo! :D Pöss ! 


Jag dagdrömmer också om att en dag få äga en eller flera sånna här vackra vackra hundar!
Såå förbannat snygga!

En dag i Parken ... Såhär innan snön kommer.


V.42 avklarad.

Visst är det skönt med ledig helg, men man är alltid så förbannat trött när man väl är ledig så man orkar ju inte ta tag i de sysslor man faktiskt borde börja med. Jag har hittills inte kommit längre än att jag har varit och handlar frukost och sen slängt in en maskin tvätt. Så jag är väl lite i startgroparna. 

Har ju varit i Uppsala Tisdag, Onsdag och Torsdag och lärt mig massor om löner! Handelsutbildning för förtroendevalda som är i 6 steg. Avklarade steg 4 nu så snart är man finito! 


Det är segt i bloggen för tillfället, I know. Men det är liksom inte mycket som händer mer än att jag jobbar, sover och går ut med hunden. Men nästa helg fyller lilla madam år, så då kanske det blir lite mer speed ! :P
Lyssna gärna på denna underbara låt! <3 Todiloo

Lika intressant som Håkan Juholt.

Ni bara dör om inte jag bloggar ... eller hur? :P Men hur intressant liv har jag då? Jobbat hela dagen och varit trökigt less på allt och alla. Ville dessutom försöka smita tidigare, men den gubben gick inte! SOM vanligt!
Kom hem, diskade, vek tvätt och kollade på gamla foton. Och här är vi nu. Tusen gånger mer klok än för 3 sekunder sedan, och vi känner genast att "Den där Sarah .. hon verkar skoj". Öh nä. 

Rubriken talar väl för sig själv. Jag är ingen sosse, kommer aldrig heller att bli. Men huuur mycket kan tidningarna välja att skriva om något med ointressant!? Herregud, vem bryr sig om Juholt har fifflat lite, det visar ju bara att han är som oss - MÄNNISKA ! Mycket vill ha mer .. så är det ju. 

Jaja, då fick man vara sådär lagom arg idag å, nu ska jag återgå till mitt soffhörn och placera mannen vid spisen så det blir någon mat någon gång ! ^^ Tss .. Hittade dom här bilderna från i somras när vi var på Yran. Haha ... alltså ni förstår nog inte hur kul jag tycker att det är med "turistbilder" ! ! LÖÖVE ! Skrattar fortfarande så jag dör ! :D :D :D Denna mannen gör moi lycklig!

Det var en gång en tjej med SJUKT långt hår !

Jag har helt hakat upp mig på att jag ska förlänga håret igen. Men mannen röstar ner mig ... HELA TIDEN!
Så nu får jag försöka kolla på gamla bilder och ta ett beslut. För jag måste ju få bestämma själv hur jag ska göra. Micke tycker att jag ska ha tålamod och låta mitt egna hår växa, men hallå, fattar han att det kommer dröja typ 2-3 ÅR innan det är så långt som jag vill ha det !? 

Ser jag ut som en person med 2-3 års-tålamod? ... Jaja, det var allt för idag. I morgon är det dags för HELL WEEK igen... No fun. Jobb non stop Fredag till Fredag. Kill me now please. Adios !
Typ 2008... tror jag? :O

Ledighet ger en någon slags skyldighet att uppdatera ^^

Okej vi börjar med Vemdalsskalet. ALLT ÄR ÄNTLIGEN KLART ! Och jag är så fruktansvärt glad att jag kan släppa allting med planering hit och dit. Nu återstår biljetterna, men dom tar vi sen ^^
Om 3 veckor är det Halloween! Och i år ska jag banne mä klä ut mig ! Skulle ju ha gjort det förra året om inte Micke hade fått en allergisk reaktion av en Papaya.. Oh Well. Någon som har förslag på vad jag ska klä ut mig som ? Välkomna med förslag !

Annars är det inte mycket nytt. Same, Same, Same. Jag ska dock behöva traska till jobbet idag trots att jag är ledig. Not so Happy Face. Detta för att "folk" har bestämt att jag ska lägga beställningar när kocken inte är här. Och dom ska göras Måndagar, Onsdagar och Fredagar. Så kan det gå. Men jag kan iaf trösta mig med att igår när jag var på tempo så FICK jag en enormt stor godispåse med mina favvogodisar i :) Molly Lakrits heter dom ! Mmm... Jaja, off to Work on my Day off !


Home Sweet Home ! <3

En liten hälsning ... ^^

Senaste veckan ... eller var det veckorna har varit sjukligt jobbiga. Har bråkat med folk, haft lite smsterror, jobbat jobbat och jobbat, hjälp Anna med bord, ringt Veterinär, jobbat lite mer, passat Farmor och Farfars Alice och slutligen försökt planera allting inför en Weekend i Vemdalsskalet den 10 November. 

Hittills går det sådär med planeringen eftersom vi saknar en person. Men Robin spånar, så vi hoppas det hinner lösa sig. Men i morgon är det fanimej sista dagen att fundera ! 

Hur som helst, livet rullar på, men jag har fortfarande ingen direkt rutin med Gert och dagmatte och allt. Kanske beror det på att man inte har ett vanligt veckojobb, och jag har ju oftast mannen hemma om jag jobbar. Aa, det är lite bök och stök i livet just nu. Men jag funderar på om jag ska börja träna på Friskis igen till helgen. Har ju kort till December. Så jag borde ju köra. Men på Lördag ska jag iaf umgås med kusin vitamin och efter det ska jag promenera ut till Järvsta för att umgås med Melissa :) FINALLY ! Vi ska bada Jacuzzi och dricka öl ! Jäääj ! På återseende !
Min fina fina Gert ! <3


RSS 2.0