Hemkommen från Yran !

Har haft en underbar helg uppe i Östersund. Första kvällen stod vi uppe på ett tak och tjuvtittade på The Arks sista spelning :) Helt okej kväll trots att det var svinkallt. På Lördagen fick jag äntligen träffa Robin som jag inte sett på typ hundra år ! Hur kul som helst ! Spenderade kvällen på Marité och drack massvis med Long Island! Dagen idag var rätt tråkig eftersom vi enbart ÅKTE. 

Bil, buss och sen tåg. Tröök. Men nu är vi äntligen hemma och Melissa har låtit vårat hem se så fint ut som det gjorde innan vi åkte ! Extra stor puss till henne som passat vårat monster! Återkommer senare med bättre uppdatering. Baaj.
Bästo väno á la mano, Sarah, Love Of The Life <3

På Gammelstolarna !

Micke tog upp våra gamla balkongstolar i dagarna, och jäävlar var rakryggad man blev ! Melissa och Micke demonstrerar ! :D Micke intar sin enormt bekväma Tänkar-Pose Off Course !

Ikväll vart det Texas med Micke och Melissa Girl ! Mysigt som attans var det ! :)

Bilbingo !

Typ 10 spel och 0 Bingo, men det var faan skoj ändå :)


BabyShower!

Surprise Surprise ! Vi ordnade en BabyShower för Elin - Goa Goa Elin idag! Var riktigt trevligt. Öppnade presenter gjorde hon och vi hade gofika ! :D

Vi pyntade hemmet mitt med ballonger och Henke var värsta bästa luraren som körde runt na i stan hur länge som helst för att hon skulle bli så nyfiken så hon typ dog. Haha, är förvånad att hon inte listade ut det ^^


Långa Håret.

Helt sinnesjukt vad långt hår jag har haft en gång i tiden ! Hittade den här bilden på Facebook idag liksom - fattar inte hur den kom dit ^^ Tålamod Tålamod Tålamod.


Mys ONGE!

Bjuder på en bild av mitt kära kära gudbarn eftersom jag har absolut noll roligt att meddela efter första arbetsdagen. Laater

Adjö SemesterSommar

Senaste veckan har gått på tok för fort och jag PROTESTERAR! Semestern kan bara inte vara slut ! Jag gråter blod och tycker sjukt synd om mig själv ! :/ 

Men det verkar iaf som om det blir en tripp till Grekland den 20:de Augusti tillsammans med Melissa. Jag lät ödet avgöra genom att köra lite "välj hand" med Melissa tidigare. Och då valde ödet att det blev en tripp till varmare breddgrader. Så då får helt enkelt chefen svälja stoltheten och låta mig få ledigt - IGEN ! :D Kommer bli den mest populära människan i morgon. . . Inte. 

Hur som helst så ska jag inte enbart spy galla över att det är dags för jobb igen ... det har varit sjukt skönt att vara ledig i 3 underbara veckor. Det är ju bara synd att dom ska ta slut. Den sista dagen på semestern har spenderats inomhus framför tvn. Var till Ica en sväng och köpte chips och sen var jag ut med Melissa till T-udden och bara satt och snackade ett tag. CHILL helt enkelt. Perfekt. Men nu är det fan bara ett par timmar kvar tills man måste gå och lägga sig så jag ska väl ta och hoppa in i duschen. Sorry att blogginläggen är = 0 nu förtiden. Men jag pallar faktiskt inte med. Var ut på Interpool igår också - så nu vet ni allt intressant som har hänt i min vardag som senaste dagarna. Kul inlägg - NOOT ! Jaja... Jag återkommer. Adios. 



Det är ett faktum

Jag är alltid missnöjd. Nu önskar på ett sätt att tiden kunde gå långsammare så att jag kan få ha semester lite längre, men på ett annat vis så får den gärna speeda på lite så att det snart blir vår så att vi kan få påbörja hela hundproceduren. Håller ju lite på att spricka varje gång någon ens säger hund. 

Hur som helst, hela veckan har som sagt flugit förbi. Jag och Melissa har haft Filmkväll efter filmkväll och det har fan inte varit mycket som blivit gjort eller ^^ Har dock hunnit med ett glas vin på Söderhielmska, så det är väl alltid något. 

Nästa helg försvinner jag och maken till Östersund för en visit på Storsjöyran! Ska bli hur kul som helst. Men jag tänker nog bara gå in på Fredagen för att se The Ark. Känner inte direkt att det är värt 600:- att se Håkan Hellström på lördagen. Men ja, vi får se hur det blir. Känns rätt overkligt att jag ska behöva jobba en hel vecka innan det bara. Det är fan sinnesjukt vad 3 veckor går fort. Får försöka be några böner över helgen så att det inte är kaos och hysteri när jag är tillbaka. Vet inte om jag pallar den stressen igen. I Might Die. 


GE MÄ !

Jag säger bara OMG

Min man han gör allt för att jag ska bli nöjd han! <3 Fullkomligt älskar dig till döds din gostjärt !


Ur Balans

Regn regn regn. Ja, det skulle väl inte direkt sitta fel med en sol solig dag snart. Visst hade vi några soldagar förra veckan, men då var det liksom sådär mycket moln och blåste lite - alltså inte tillräckligt fint för att jag ska dra iväg till stranden med Preggy-Elin som vi har snackat om i typ 2.5 vecka. Soon baby sooon ! :D 

Så för att fylla mitt meningslösa liv med någon form av aktivitet idag så har jag postat nästan allting som ska iväg från tradera. Och efter det tyckte jag tydligen att det var en bra idé att hälsa på på jobbet eftersom Melissa hade min cykel och hon skulle ändå ha en pärm som hon glömt hos mig. Så där sitter jag - på min semester och "hälsar på" på jobbet. GIVE ME A BREAK vad jag är dålig på att ha semester !


Kommer längre och längre i L Word dock .. men det börjar bli jobbigt nu eftersom hälften av alla karaktärerna är riktiga bitches och det är bara en enda säsong kvar... IIIH! What to do? Jaja, jag får väl försöka ersätta serien med något annat antar jag. Igår tvingade jag Melissa att kolla på Harry Potter eftersom hon bara har sett film 1 ^^ Så vi såg både 2an och 3an. Tanken var väl att vi skulle hem till henne i eftermiddag och städa hennes lägenhet. Men jag vet fan inte om jag har någon lust i regnet. Disken här hemma har ju växt en del sen i Lördags också. (Då åkte Bodil hem, och jag blev själv på diskposten igen). Hur som helst, det blir så här tråkiga inlägg nu närmsta dagarna eftersom jag inte gör ett skit. Glor på Tv och lever husfru liv. No Fun! Till helgen ska jag fan parta till det ! JUUP JUUP ! Tror att det var allt för idag. Hej Svejs. 


I´m going in for the Kill

Hade svärföräldrarna här i Helgen, och så kass som jag är på att vara värdinna så tog jag mitt pick och pack och flyttade in hos Anna för en kväll. Såg 2 skräckisar och åt alldeles för mycket godis. Hon skulle till Hofors idag och gratta Farmor, men jag känner att jag nog måste vara med Melissa Girl idag och trösta henne eftersom det är hennes sista semesterdag idag ! :D Mohahahaha ... Själv har man en vecka till :)
Idag måste jag dock försöka hinna tvätta en maskin tvätt eftersom maken har varit tvättansvarig i veckan (innebär alltså att ungefär 0,5 maskiner har tvättats). Sen måste jag packa ihop allting som jag sålde på tradera i dagarna också. Lite extraslantar i plånboken såhär på semestern sitter sällan fel ! 

Ser fram emot Yran och håller alla tummar att det eventuellt blir så att jag följer med Melissa till Grekland igen i Augusti. Vi får se hur det blir. Utan fast anställning kan ju ändå ingen KRÄVA att jag arbetar. Jag är bitter just nu ... Krävs nog en dusch och ett litet Silent Moment tror jag. Trevlig Söndag på er ! Baj Baj

Hanging at Interpool

Var hem till Per och Karin igår och spelade lite kortspel, och efter det blev det en kväll på Interpool. Och som om det inte vore nog så skulle jag och Melissa Almén ut och anordna en kupp sent på natten. Så resultatet av kvällen är bra, men med lite skador i bland annat Mickes vardag. Han har väl fått typ 3 timmars sömn och är kanske lite grinig idag. 

Ikväll kommer Svärföräldrarna, så jag måste snart sluta vara bakis och GE MÄ! Måste dammsuga, bära upp sängar och massa massa annat. Well Well, jag tackar alla människor som spenderade kvällen med mig - It was Lovely! Pöss Pöss

Vem vaknar upp Snygg liksom?

Ja, det är lite skillnad på utseendet MED och UTAN smink. Kan man ju lugnt säga. Men skräms inte av den övre bilden då det är väääldigt sällan jag går ut utan smink ^^ När jag var mindre drömde jag om att bli Makeup-Artist. (Och nu vill jag bli Polis ... Inga helomvändningar eller)

Men förstå vilket roligt yrke. Och jag tror dessutom att jag skulle vara bra på det ! Sminka massa kändisar hela dagarna. Jaja, nu ska jag iväg på partaj! Pöss Pöss


Dödsrelikerna Del II

Var som sagt på förhandsvinsning av Harry Potter och dödsrelikerna del II igår natt. Det var bra men smärtsamt första timmen eftersom det blev "fel" på deras manick så att vi fick glo på teaterföreställning innan dom hade "lagat" det så kallade "felet". Det sög rätt mycket. Sen var det väl både tragiskt och underhållande att typ alla var utklädda till Hogwartselever och klappade händera så fort det hände något .. ja, typ coolt. Ska ju inte avslöja något. 

Kändes som man befann sig i Amerikas Amerika. Hur som helst så var filmen helt klart den bästa av ALLA Harry Potter filmerna så den får lätt 5 starka feting fotöljer i betyg av mig :) 

Nu ska jag bege mig till Järvsta och bada Pool med Melissa Girl ! :D Later!

Köpa Kläder?

Har idag sysselsatt mig med att bland annat lägga ut massor med kläder på Tradera - IGEN! Känns som om jag kan sälja typ allting i min garderob. För fan vad trött jag är på massor av kläder som bara hänger där och tar plats. Men så nu ska det alltså bort en del. Om du tycker om något du ser på bilderna, så är det bara att maila, ringa eller skriva en rad på Facebook så kanske vi kan pruta ner priset också :) 

Vore skönt att slippa posta allting. Pöss Häj.

HAN FINNS KVAR !!

Typ den vackraste hunden på den här jorden finns fortfarande kvar hos DogRescue! Hur är det möjligt?? Ska jag ta det här som ett tecken från gudarna? Är det meningen att han ska bli min? Lupulet - Would you be mine? <3


Dålig Stil.

Ni kanske kan försöka relatera till mig och mitt skrivande ibland? Jag försöker verkligen skriva minst 1 inlägg per dag - men jag får fan aldrig en kommentar eller ett "gilla" på facebook när jag länkar. Så det känns som om bloggen är rätt död just nu. Jag skriver kul, jag skriver om kläder, jag skriver om massa onödigt skit. Men ändå - NADA! 

Så nu är jag lite less och tänker spendera dagen med att plantera om blommorna på ballen som har börjat leva ett eget liv och lägga ut en del annonser på Tradera. Trevlig Tisdag på er ! 

Ikväll blir det förhandsvisning på Harry Potter och en middag på Texas Longhorn! YEEEJ!

Tigger stryk?

Vem? Jag? Förstår faktiskt inte alls varför folk tycker att jag tigger stryk :P Haha .. Hade en rolig diskussion med Nattis igår på hennes Facebook som ledde till något av ett gräl. Och i morse ville mannen prata invandring, så då blev man rätt irriterad efter ett tag också. Är det mitt fel att folk ska prata viktiga saker med mig? Förstår faktiskt ingenting. 

Men allvarligt, HUR kul är det när de enda uppdateringarna som görs av en person på Facebook är "Jag älskar dig min lille pluttinuttprins". Jag menar, GIVE ME A BREAK! Vi fattar vinken. Du är kär i han och han är kär i dig! HUR länge orkar man hålla upp sin "kolla-på-oss-vi-är-kär-skylt" egentligen? Sen att Micke väljer att citera Jimmie Åkesson klockan 11 en måndag morgon på min semester, det är ju typ att i stort sett BE om stryk! 

Vi kom till slut in i något av ett kryphål som handlade om skillnaden mellan en finsk invandrare och en albansk. Men vi kom inte så långt eftersom jag blev alldeles för upprörd för att fortsätta diskussionen. Hur som helst, så ska jag försöka släppa det här rätt omgående eftersom det bara tar onödig energi från min semester! Så nu ska jag ringa lite ärenden och sen ska jag UT med Melissa ! Later! (Håll tummarna för att jag blev miljonär idag!)


Öl-Milen 2011

Ja, det är ju inte direkt något jag kan rekomendera för de med svaga magar. 10 kilometer och 1 öl per kilometer var rätt tufft faktiskt! Men jag tog mig i mål med 9,5 öl druckna innan jag var tvungen att uppsöka en buske att "göra ifrån mig i" (Missförstå rätt) :D 

Det var dock otroligt roligt och det var fint väder, så med en ny bränna, grillfest och massa trevlig folk så känner jag mig trots min numer ENORMA mage, rätt nöjd :P Det är såna här saker som gör sommaren ... :) Myys !


Getaway

Och nej, jag ska inte gå. Och inte gråter jag för det. Visst skulle det ha varit kul att se gamle Alice Cooper igårkväll. Men lets face it - Alice är ett CHICKS NAME ! Och ikväll spelar The Darkness som antagligen har gjort 1,5 bra låtar. Only a Feeling kan ge mig gåshud, men är det värt typ 800 svenska kronor för det? Jag säger nej på den frågan. 

Igårkväll var Melissa och Patrik här och spökade. Vi spelade spel, smidde planer och drack alldeles för många öl. Varpå min mage valde att checka ut när klockan slog 03:30. Idag är det fortfarande uppror och jag funderar om jag har blivit ölförgiftad. Men i morgon är det dags för Öl-milen och man måste väl joina gänget och göra en gedigen insats trots uppror. Ikväll ska jag dock bara ligga i mitt hörn i soffan och tugga götta. Kanske blir att man tar en promenad förbi gasklockorna för att glo på roligt rockfolk och bara få lite festivalfeeling. Men men ... Åter till Tvn. Laater!

Le Boulongé

Har blivit en semestervana att åka till Boulongern med Anna och doggsen :) Var där ikväll igen. Men snart kommer Melissa Girl och ska vina med mig :D :D Så nu måste jag gååå. Pöss Häj.

Schnyggos att Eskilstuna Zoo

Åkte med Lillebror och Honey Bunny till Esklistuna Zoo idag! Så skoj! Uppdatering kommer sen. Tataa

Someone Like You!

Jag är faktiskt rätt glad nu! Ringde och hörde med jobbet om det fanns någon möjlighet för Friskvårdsbidrag för en liten stackare som mig - och tänkt för att det gjorde det ! :D Såå glad! Så på Torsdagmorgon ska jag bege mig till Fjärran och lösa kort. Bada och simma och efter det sticker man till jobbet och får ut sin rätt ! ! ! I´m so Happy! Tralalalala ! 

Annars är det inget nytt på taket. Var ner på stan en sväng idag med maken. Men vi har liksom inte så mycket energi för tillfället. Jag måste nog dock placera mig på ballen eftersom solen börjar kika fram såhär lagom till kvällen. Have a nice day ! Pöss Pöss 


Jag har fallit rätt hejdlöst för denna underbara tjej! Herregud vilken underbar musik hon gör ! Antar att alla redan hört Adele, men om inte - GÖRT NUU!

Första kärleken.

Minns ni er första kärlek? Och i så fall hur minns ni den? Jag har funderat rätt mycket på sånt där sedan jag, Melissa och Patrik hade djupa snack i Boulongern i förra veckan. Anledningen till att jag tar upp det är väl för att jag själv tycker att jag ser ett mönster. Ett mönster av assholes. Jag kan nog inte nämna en enda vän till mig som inte har något ont att säga om sin första kärlek. Aa, möjlig Anna A.T då :) Hon är ju fortfarande ihop med sin första kärlek om jag inte är fel ute nu ^^ 

Ska man då ändå vara tacksam för det missöde som skedde första gången man upplevde fjärilar i magen? Känna att man nog fick erfarenhet eller så? Själv känner jag ungefär noll tacksamhet för just min första "kärlek" om man nu kan kalla det det ... för många gånger tror man nog att man är kär fast man inte är det. Alla har ju ett förflutet och man kan ju inte göra så mycket för att sudda ut eller ändra på det, men jag tycker ändå det är intressant att ta upp ämnet eftersom det är så många som fortfarande har svårt att överhuvudtaget prata om sin ex. Jag tillhör dock inte en av dom ... Jag kan prata oavbrutet om mitt första och sista missöde i livet. Kanske just för att det finns så mycket negativt att hämta därifrån än idag. För mig är allting annorlunda både vad gäller boende, jobb och kärlek. Men för honom är det väl inprincip same same. 

Idag anser jag mig ha prickat rätt på alla sätt och vis. Jag kunde inte vara mer nöjd med Micke och de val vi gör. Det jag saknar det har han och tvärtom. Vi kompletterar varandra helt enkelt. Och NEJ det här är inget inlägg där jag vill "skylta" med våran kärlek som så många gör. Nej jag vill helt enkelt bara säga att trots alla felaktiga val man tidigare gjort så kan man faktiskt ha turen att välja rätt ibland. Punkt. 

Men seriöst ... minns ni er absolut första kärlek? Jag menar alltså lågstadie-kärlek? Det är lite trixigare eftersom när man var i den åldern så behövde man egentligen inte göra någonting. Man behövde inte ens prata med varandra :) Man skickade bara över en kompis att fråga chans och sen fick man hoppas att man fick ett "Ja". Sen kunde man ju vara ihop en timme lika väl som en vecka. Det varierade kraftigt ^^ När man se kom upp i mellanstadiet/högstadiet så vart det lite mer seriöst. Var man ihop med en kille mer än 2 veckor så var det nästan så att man ville fira det ! Gud vilken bedrift. Och självklart blev man sjukligt besviken om han inte kom ihåg att vi hade 2-veckors-jubileum :/ Och sen har vi väl alla haft ett jag-måste-rädda-honom-från-allt-dåligt-förhållande. MÄN - det är av denna anledning som vi tjejer ibland uppskattar en så kallad "Bad Guy". Det är enkelt, vi vill ändra på er. Vi vill vara den som räddar honom från allt destruktivt och dåligt. Men det är väl ungefär en på miljonen som lyckas med denna bedrift. Själv är jag inget fan av "Bad Boyen", jag vill ha pojkar som är lite mjuka som min egen-fångade Mikael :) (Lite hård i kanterna är han väl kanske) :) 

Och sen är det min slutgiltiga fråga för dagen ... Tror ni på kärlek vid första ögonkastet? BOKSTAVLIGT TALAT? Jag gör nog det mest bara för att det är ungefär så jag ser mig och Micke (trots att vi var rätt sega på att ta klivet ut).  Men det är fan trixigt här också eftersom känslorna och tankarna kan spela en ett spratt. Men om jag måste svara "Ja" eller "Nej" på frågan så blir det garanterat ett "Ja". Fan vad surt om man ska gå omkring och tro att man enbart ska hitta en person i livet som man är någorlunda kompatibel med. Men däremot så tror jag inte ett skit på att det finns 1 person för alla! Hur fan skulle det vara om det var så? Ska man då resa jorden runt och leta under sten och hull för att förhoppningsvis kunna hitta på "den rätte"? Funkar det och är man kär så är det väl bara att köra på? Eller? Ska man gå runt och fundera om det finns någon annan där ute? Någon som är MER ämnad för mig ? Verkar ju bara jävligt idiotiskt. 

Vet inte varför jag fick för mig att göra ett megalångt inlägg om ditten och datten, men jag fick bara en snilleblixt på att jag måste skriva om detta. Passar på när Micke är och jobbar också så man får ha datorn ifred :) Kort och gott så tycker jag väl inte att man ska fundera så mycket. Livet är nog enklare än vad vi tror. Och med dom visa orden från Dalai Lama-Sarah så säger jag tack för uppmärksamheten - Todiloooo

Joggat, målat och läst.

Det är väl ungefär det jag har gjort idag. Jag har dessutom bokat en tid hos Gavlegårdarna så att dom kan komma och hjälpa oss att sätta upp Tvn på väggen. Försökte fixa en handledartid som skulle passa både Anna och pappa. Not gonna happen. Kan väl säga att dom är rätt så busy båda två. Finns ju heller inte så många kurstillfällen. Så jag vet inte alls när jag ska få tid till att börja köra. Funderar iaf på att ta en körlektion, men jag vet inte om jag måste skriva in mig först och det kostar typ 1600 med böcker och allt. 

Så med andra ord tror jag att jag ska lugna mig eftersom jag hellre spenderar mina sommarpengar på lite mer roliga saker. Melissa får fan ta att komma hem nu! Men på Onsdag ska jag iaf med Micke och Simon bege mig till Eskilstuna för att kolla på djur! Ska bli hur kul som helst, och med Sannas tillåtelse så kanske jag får ta med mig Alexandra också :) Jaja, nu ska jag lägga mig och läsa ! Hör och häpna, men jag har fastnat i Jenna Jameson boken igen, så jag bara måste läsa ! Måndagar har aldrig varit såhär avslappnade och sköna. Vill alltid ha semester! Adios ! 


Synd att de vita tigrarna inte finns kvar längre ... :/

En dag med Anna & Hundarna i Boulongern

Då var dag 1 på semestern avklarad och den spenderades lite här och var, men vi var bland annat i Boulongern och rastade dogsen lite. Sjukt underhållande när Penny hämtar pinnar på Botten och är tvungen att stoppa ner hela huvudet under ytan! 

En bra första dag faktiskt. Satt mest på balkongen på kvällen och läste Jenna Jameson boken och drack öl. Sen kollade jag ju off course på Die Hard II ! :D Idag blir det nr 3 ! :D Todiloo


Sämst i världen på att ha Semester?

Hur många timmar har det gått sen jag checkade ut från jobbet för semester? Kanske 20 typ ... Och hur mycket rastlöshet har man i kroppen nu? SJUKT MYCKET ! Var så illa tvungen att ringa hit Anna så hon kan knacka på våran vägg i vardagsrummet så vi vet om vi kan sätta upp Tv stativet eller inte. 

Helt sjukt vad jag redan har kli i fingrarna. Men på måndag ska jag ringa och boka tid för handledarkursen på en trafikskola, så då händer ju DET iaf. Sen är Micke ledig Tisdag, Onsdag, Torsdag så man får väl försöka styra upp något då. Kanske ska ta en sista minuten till Kreta och Joina Melissa och Company? Jaja, hur som helst så är jag fortfarande inte ett dugg avundsjuk på det folket som befinner sig på Peace & Love idag. Fy fan, jag gråter typ blod för jag vill se Bob Dylan så enormt sjukt jävla mycket !!! Varför var vi inte ute i god tid för? Det fanns ju för i helvete biljetter första gången vi kollade!!! Baaaajs! Hejdå.

Beställningsjobb på Jobbet!

Slängde ihop en Exotisk planka sista dagen på jobbet. Satan vad tjusigt!  :)
(139:- per person)

Tidigare i veckan slängde jag dessutom ihop en Italiensk Bricka!
Fy fan vad man kan alltså! :D
(149:- per person)


Mijas Arian har äntligen varit på Besök!

Mija på jobbet fick barn i slutet på Mars och tog sig äntligen tid för sitt första besök här i veckan. Och GUD vilken sötnos!

Det är helt ofattbart!

Jag har nyss kommit hem från sista arbetsdagen på 3 veckor, och det har väl inte riktigt skjunkit in än. Men ändå vill jag gråta av glädje! Herregud vad jag förtjänar ledigt. Men just bara för att det var sista dagen idag så var jag ju tvungen att bråka med en kundjävel som är så innihelvete DRYYYG! Så hon skulle minsann klaga till Janne för att det här gick inte för sig ,. NEJ NEJ! Aa, give me a break liksom och var lite tacksam för att jag hjälpte dig istället jävla kärring! 

Aaa, okej - semester var det ja. Ska verkligen försöka stressa ner och bara ta det lugnt. Är för övrigt inte ett dugg avundsjuk på dom som har biljetter till Bob Dylan på Peace & Love i morgon. NADA NJET INTE ETT SKIT! (Ljug ljug ljug) ^^ Nu ska jag laga Tacos och dricka en hel jävla bag in box med vitt vin! Todilooo



100:- är fan inte mycket pengar ...

Stoppa kamperna mellan björnar och hundar.
Jag tycker inte att det längre finns någon "ursäkt" för att inte gå med i djurrättsorganisationer. Fick hem massor med informationsbrev från WSPA häromdagen och satt i säkert 20 minuter och läste. FY FAN säger jag bara! Och vart går din hundralapp annars? På massa skit bara - så gå in på www.wspa.se eller tryck på bannern och gå med du med! PRONTO!


RSS 2.0