Ladies Night-Pics och mer !

Idag lagade jag och mannen muchos mat !
Lite hem ... : )
Fick en fin flaska vin och en växt av Anita när familjen Hjort var hos
oss förra helgen ! : )
LADIES NIGHT !
Min bästa stol ... har nu lämnat oss ... Den var ju trasig, så bara att 
acceptera. Men jag sparade den fina svarta dynan. Förslag på vad 
man kan göra för något av den ? ^^
Ledsen över stolen ... :/

Yup

Länge sen igen, men nu är det inte mitt fel. Våran dator sa upp sig och Onoff-fittorna hade ingen lånedator. Men snälla Melissa lånade till sist ut sin gamla dator. Den är lite slow ibland, men guud så skönt att hon kom te undsättning. Annars är det väl egentligen inte mycket nytt. Elin, jag, Micke och Henke ska åka till nån boxningsgala i Stockholm i slutet av November - Taggad ! Till helgen blir det inflyttningsfest hos oss, och sen på lördag ska jag ha någon form av kalas för släkten och efter det är det maskerad hos Melissa och hennes karl. Aa, jag är lite rockie på utklädnader, så jag ska vara en djävulsängel !? :P Har köpt röda vingar och djävuls horn. Till det ska jag ha jäääättelånga lösögonfransar och en svart klänning. Sen blir det lite bloood också ... Mohahaha ... ^^ Feeling Halloween. 

Japp, Det kommer alltså komma mycket fina bilder inom kort. Tog lite kort på Ladies Night i helgen - som för övrigt var sjukt kul ! Lägger upp lite bilder sen. Ni får nöja er med en het bild på Brolle så länge eftersom han var BÄST av alla på Ladies Night ! Later .. 

Hörde på Facebook att Cissi fått barn nu också. En liten Viggo. Grattis !

Hello !

Här kommer jag - Muntergöken ! Inget nytt förutom nagelfix ! Ville få en snygg bild på mina faktiskt rätt fina hår ... men det gick inte att få till på bild. I verkligheten ser det lite sådär Ronja-rövardotter-aktigt ut :D
Hejdå.

Barskolan

Alltså ... Hur DUM kan man bli ? Råkade se några minuter av Barskolan - där den dumma bruden som ska vara med på lyxfällan nu på torsdag var med. SERIÖST ! ! !

Japp, det räcker nog med en länk till hennes blogg för att ni ska fatta. Blir man verkligen känd på att vara DUM I HUVUDET !? !? !?

http://vanita.myshowroom.se/



Alborgen Night med Ica !

Helt sjukt rolig kväll på Alborgen igår. Tyvärr så var Elin tvungen att skrämma upp mig med att det förr i tiden hade varit ett mentalsjukhus. Kul att kuta omkring i olika celler där det förr i tiden låg massa sjuklingar fastspända för några år sen liksom ... :/

Jag fick vara i samma lag som Bettan, Sandra och Minh iaf. Och jag tycker fanimej att vi vann ! Vi fick totalt 9 stämplar. Samma som ett av de andra lagen. Men problemet var ju att vi egeeeentligen hade 10. För i en av banorna så klarade vi de 2 första rummen och sen skulle vi köra tredje och sista så stod dörren öppen och vi var tvungen att gå ut, utan vinst. Och vi hade ingen lust att köra om eftersom vi hade hållit på med de två första rummen aplänge. Jaja, men vi GAAV bort vinsten till det andra laget i kvalomgången ^^

Idag är man lite skör. Elin hade stora blåmärken på knät och jag har väl några små lite överallt ... men värst är fan armarna och axlarna. Man kan ju knappt lyfta de över huvudet idag. Vältränad : ) Jaja, det var allt för idag. Häj. Glöm inte att läsa Elins blogg också ! ----> http://imobnoxious.blogg.se/

Redo för en KAMP på Alborgen ! !
Efter ett år så har vi äntligen köpt kapslar till Espressomaskinen : )
Ska vi leka snart ?
Me and My Friend
Towe, Melissa och Elin är med på noterna !
Systrarna Engström
Elin och Johan lägger upp en strategi
Smile !
Halva arbetsstyrkan samlad : )
Middag efter ungefär 4 timmars lek.
Det var gott !
Frida har värsta kattögonen på den här bilden...och jag fick inte bort det ? ? Spöken ?
Duckface !





16 oktober 2010

Jag känner mig rätt pissed off just nu.
Ska väl därför kanske låta bli bloggen och avnjuta ett avsnitt av One Tree Hill medan jag äter frukost.
Ikväll blir det Alborgen och middag med jobbet ! Göött ! Efter det ska man hämta hem Anna mitt i natten från Arlanda. Fun stuff. Jag återkommer.
Häj.

Long Lasting Music

Jag är så såld på Tracy Chapman. Och det är faktiskt rätt sjukt när man tänker tillbaka på vissa artister. Såna som ALLTID har funnits. Musik som spelar roll. I love Her.
While they're standing in the welfare lines
Crying at the doorsteps of those armies of salvation
Wasting time in the unemployment lines
Sitting around waiting for a promotion

Poor people gonna rise up
And get their share
Poor people gonna rise up
And take what's theirs

Update MOT min Vilja !

Jag vet jag vet jag vet. Men jag tänker inte ens ta diskussionen. Jag hade ingen skrivlust - OKEJ!? 

Hur som ... Idag hade jag den efterlängtade redovisningen. Glad att det är över. Fick också veta att jag är klar och godkänd på hela kursen Psykologi A. Känns soft, men nästa vecka hoppar jag direkt på B kursen. På lördag är det dags för Matteprov. Får skylla mig själv som kom in sent i kursen och inte skrev när jag skulle. Efter det är det äventyr med jobbet på Alborgen ! :D Ska bli feeeeettt kul ! :D :D 

Mannen kollar på kungarna av Tylösand. Därför jag skriver egentligen ... ^^ Men nu hade jag inget mer att säga. Hejdå !
Kanske inte den mest graciösa bilden på mig och Micke. MEEEN, the stone cold truth.

Gästrike Hammarby och grillning i Hoforsskogen


Roadtrip och Höstgrillning

Jag ville verkligen lägga upp ALLA bilder från idag, men eftersom FITTGavlegårdarna håller på och tjaffsar med bredbandsval och vi nyss bytt, så ska det självklart lägga ner var och varannan minut. DRYGT ! Så, ha lite överseende med bloggandet. Puss på länge !

Autumn !

Självklart älskar man sommaren och hatar vintern. Men jag har alltid varit en sucker för mittemellan-årstiderna. Hösten är min absoluta favorit ! Oavsett om det regnar eller ej. Man känner liksom hur det blir kallare på nätterna och kvällarna. Löven är ju sjuukt fina när de är sådär orange/röda. Våren är också underbar. Men det är en annan sak, för bara det att man slipper den förbannades jävla pissvintern gör att man blir överlycklig ! Och sen är ju våren typ den soligaste men BLÖTASTE årstiden, så jag prioriterar hösten ^^ 

Okej, ett helt inlägg om årstider. Så kan det gå ! Hejdå !

<:o)

Visst passar han bra i basker? :D :D :D

6 Oktober 2010

Vet att jag inte skrev igår - På min LEDIGA dag. Meen, jag hade en del för mig. Vaknade med tuppen för att sticka iväg på möte med jobbarkompisarna. Efter det väntade jag in maken också storhandlade vi. Väl hemma igen var jag så trött så jag kunde dö. Så jag kröp helt enkelt ner i sängen och sov en halvtimme. Sen pluggade jag eftersom jag idag har ett megaprov inom psykologin av avklara. Kollade på One Tree Hill och pluggade lite till. 

När USBn som vi tittar på genom Dvdn behövde påfyllning med avsnitt så valde den att säga upp sig. Kaputt, finito, no more. Så jävla typiskt ! Micke HITTADE ju den där USBn på K-Rauta-parkeringen. Och då ska nämnas att den är på 8 GB. Jaja, eftersom jag uppenbarligen bajsar pengar så ska jag försöka hinna med en visit till staden efter skolan och inköpa en ny - bra och billig likadan. Big Problems ! 

Hur som helst, så köpte jag nya skor igår. På scorett självklart, men jag är lite pissed över att jag har tappat bort min 100:- rabattlapp från dom. Idag är det skitväder, men vi får väl ändå hoppas på en bra dag. (FÅR HELLER INTE ÄTA GODIS FÖRRÄN PÅ SÖNDAG) Känns Sheeettråkigt. Hejdå.

Min Kärlek övervinner allt !

Det slår mig ibland - som ett slag i ansiktet - vilken underbar pojkvän jag har !
I morse väckte han mig innan han skulle till jobbet. Han berättade att han ställt en vattenflaska bredvid sängen och delat en alvedon till mig. (Jag kan inte svälja hela tabletter). Kan man vakna på ett mysigare sätt när man är bakis så det sjunger om det?

Näe, jag älskar Micke så sjukligt mycket att jag ibland kan tro att det är skadligt. "Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor" - Aa, jag fattar precis J.Berg ! Kärlek är den bästa medicinen mot baksmälla ! (mot allt egentligen). Visa ord kommer sällan hos mig, men There you go. Hej Hej

Cheese

Vad är grejen med ostsuget dagen efter ? Överhuvud taget alltså, inte bara ostkrokar. Nu när jag var på affären så köpte jag Nachochips som jag tänker täcka med ost och doppa i ostsås och salsadipp. Sen köpte jag färdig spagetti och köttfärssås - Täckt av ost. Och sen blev det självklart vanliga ostkrokar och i morse åt jag smårgås med ost på. 

Undrar varför man får OSTSUG !? Eller är det bara jag som känner såhär? Hm, intressant.

Backdrunk efter en sjukt rolig kväll på Krogen

Igår vart det krogkväll. Hade kanonkul faktiskt. Melissa kom hit runt 20 och det var egentligen tänkt att vi skulle spela biljard och ha en relativt lugn kväll, men så blev det inte :P Wictoria kom förbi och hon ville ut, så vi "offrade" oss ! :D Fick dessutom skriva upp mig på en hemlig lista så jag tog brudarna och smet före den enorma kön. Gissar på att folk inte blev så glada. Hur som helst, dans dans dans och en stor fet Hamburgare efteråt gjorde kvällen ! 

Idag mår man ju som man förtjänar, men det är ändå stort läge för att peda ner till Ica och inhandla Ostkrokar och massa annat onyttigt. MJÖLK är också ett viktigt livsmedel dagen efter. Japp, nu babblar jag bara så jag ska väl runda av. Idag vill jag verkligen fika med Elin, för hon ville det igår, men då dissade jag henne. Så idag hoppas jag att jag finner ork för det. Aa, men hejdå !
Bilden är lånad av candis.se

Shoppo

Det blev lite saker från apoteket, grytunderlägg och en tunika från Lindex.
Försöka verkligen att hitta ett par skor, men som vanligt är det bara dom för väldans mycket pengar på scorett som duger ^^ Din Sko har väl en del okej saker, men det har blivit för dyrt där !
Aja, svinnöjd med tunikan iaf. Ska försöka plugga lite innan maken kommer hem ... Självdisciplin tack !
Hejdå !

2 Oktober 2010

Det känns lite overkligt och knepigt att mannen väckte mig i morse och sa "nu sticker jag till jobbet". Herregud, det är säkert 3-4 veckor sen det hände senast. Och med Micke tur så har han dessutom lyckats bli dunderförkyld tills idag. Igår stod det jobb på schemat och jag fick för mig att jag skulle använda mina Ny-Linser. Bra tänkt när man ska jobba 10 timmar liksom. När klockan var typ 17 så var jag helt torr i ögonen och bad nästan till gudarna att jag skulle slippa sitta i kassan. För där kan man inte blunda hur som helst ^^

Idag ska jag ta mig ner på stan och försöka shoppa lite. Kanske ett par ordentliga skor eftersom mina kängor från fjolåret gav upp häromdagen. Sen bara måste jag köpa den där tunikan som jag har sett på lindex men inte tillåtit mig själv att köpa. Återkommer med bilder om det är något att se. 

29 Oktober (min födelsedag) är det iaf äntligen dags för inflyttningsfest. Men jag fick sitta ett bra tag och övertala mannen att det vore ju bäst eftersom det är en Fredag och ganska direkt efter löning. Efter ett tag övertalades han ;P Jaja, hoppas ni får en trevlig dag ute i det kyliga men soliga höstvädret ! Hejdå !
Vår gata ner mot Jobbé mitt börjar se riktigt höstig ut nu ..

Hjälp sökes !

Jag har länge letat efter någon som kan ordna upp min blogg lite.
Snygga till den och enkla till den. Orkar inte med 700 ego bilder :P
Därför la jag upp ännu en :P Men seriöst.
Vill ni hjälpa mig så skulle det vara GULD VÄRT !
Hejdå.

Mysdag !

Solen sken och jag och Micke tog en promenad till Röda Korset igår på dagen.
Sen var det bara att gå hem och göra sig klar för Magnus Betnér på Spegeln.
Det var kanonkul ! Fick också se 3 st andra komiker, men bara en av dom var GRYMT rolig !
Martin Lagos tror jag att han hette. Hur som helst, idag blir det jobb. Hejdå.


RSS 2.0