Pyssel och Pluggdag

Idag har jag och maken begett oss till Ica och inhandlat allt som behövdes till julbaket.
Så nu har vi bakat pepparkakor, marsipangodis, Knäck och lakritskola. Vi är kreativa jupp jupp ! 

I morgon har jag mitt sista prov i psykologin. Ska fixa naglarna å ! ^^ Känns som om det är ordentligt nära till Ullared nu ! Ska bli feeeett me kuul ! Fick hem mina nya skor och min klänning idag. Så de här skönheterna ovan ska jag ha på julfesten på lördag ! <3 Kärlek !

I det här landet kommer det snö.

Gårdagen var mycket trevlig. Det är dock lite tråkigt att Micke jobbar på min lediga helg - och tvärtom. Så ska man hitta på något så är det alltid massa tricks som ska till för att det ska kunna genomföras. Igår fick jag skynda mig ner på stan (på en buss som var 20 min sen!) för att hinna gå på systemet. Tok mycket folk ! Efter det så åkte jag till Valbo och skulle bland annat köpa ljus till mamma och vinterskor till mig själv. Sjukt mycket folk ! Sticker upp till Elgiganten och får sitta inne hos Micke ett tag och värma mig. 

När han har slutat så beger vi oss till busshållplatsen. Bussen - 15 min SEN ! Står hela vägen till Sandviken och får krupp på alla föräldrar med alla ungar som gapar efter pepparkakor ! Håll käften ungfan ! Tänk på barnen i Afrika ! Tror du att dom ens VET vad en pepparkaka är !? Lär ungarna lite vett for fan :P Och när det gäller mannen så fick han minsann sitta hela vägen. "Jag har ont i Knät" - Gissa om det börjar bli tröttsamt nu. Får äntligen sätta mig ner efter resecentrum. När vi nästan är framme i Hofors så ringer mamma - "Kan du gå in på Arne och köpa Likör 34"? DAAAAAAAH ! Okej Okej ... Jag fixar´t ! Efter allt detta spring så får vi äntligen komma in och värma fossingarna. För övrigt så är det typ 10 gånger kallare i Hofors än i Gävle. Det här är mycket märkligt eftersom Gävle ligger vid kusten. Men det ÄR så ! Hur som helst. Vi dansade sjöng och åt god mat. Kvällen var bra !

På torsdag ska jag, Micke, Sanna och Alle åka till Ullared ! :D 
Gammelvarning - Men det ska fan bli skitskoj ! Hejdå !

Mot Hofors !

Kör ett EGO-race innan det är dags att bege sig ner på stan så jag hinner inhandla lite spreat ! Eller rättare sagt vin - Hur som helst så fick jag ju hem en ny tunika i förrgår... Jag fullkomligt ÄLSKAR DEN ! Sådär stor och bra så man slipper tänka på valkvarningarna... :P Hänger i Gungstolen en sväng till innan jag sticker ... hoppas snön ger sig snart ! ! ! Trevlig Lördag ! Baaj !

Swedbankshat dagen till ära !

Om jag inte har sagt det förr SÅ HATAR JAG SWEDBANK och funderar seriöst på att byta bank. Pronto - typ.
Allt detta beror på att DE har gjort fel och missat en transaktion på mitt konto, och när jag senast var där så ville jag höja mina överföringar till sparkonton m.m - Har dessa förändringar ägt rum sedan dess? NOOT ! Jävla pissbank. 

Japp, ikväll ska vi åka till Hofors och umgås med mams och C/o. Kan bli kul och Mickes humor hinner förändras innan vi kommer fram. Nu är han mest bara negativ och vill att vi ska åka hem så tidigt som möjligt eftersom han ska jobba. Jag säger ÄH, om vi åker hem med sista nattbussen så får du ju sova iaf 4 eller 5 timmar. Inte fy skam det eller ! ^^ Det slutar väl med att han tar 21 bussen hem och jag 02 ;P 

Innan Hofors så gör jag ett pitstop i Valbo för att inhandla vinterskor. Vet att det kommer vara kaos, men eftersom Micke jobbar så är det perfekt tajming ! Men nu när man är ensam hemma så är det bara till att passa på att röja här hemma. Diska var jag duktig och gjorde på fredagkvällen ^^ Har inte mycket till vardag jag ällä :P Heejdå !
Nu håller Micke på att spara ut håret igen också ... I LIKE ! <3

Julnoja at Hjort/Sjobergs recident - Juup Juup

Massa spännande glöggsmaker :)
Åh dom är SÅ fina ! Underbart att somna till också !
Tomegubben på stegen. Bäst för´an att han sköter sä !
Lillnissen får bo på fläkten i köket.
Fina ljusfoten från IKEA. Vi slutar fan aldrig att "fynda" där vi eller :P

SkolHelvete !

Ja, herregud - så drar man av 2 inlägg på en dag och sen total tystnad. Sån är jag ! Tycker det är skit piss och bajs att jag har en uppsats på MINST 12 sidor som ska in, jag ska hinna läsa en bok och därefter genomföra en bokanalys plus att jag ska klara NP i Matte - Vilket inte är helt lätt med min hjärna som kan noll om siffror ! 


Så man kan väl lugnt säga att jag är trött på skolan nu ! ^^ Skulle vilja bli klar nu !
Inge mer matte eller vandringar till komvux i snöstormar. Inge mer matte direkt efter ett 7-17 pass på jobbet. Och heller inge mer psykologi före mitt arbetspass på fredag - Skulle vara najs ! Supersuck.

Christmas 2010

Har ni bestämt vart ni ska vara i Jul ? Det har inte vi. Eller, ja, vi ska vara någonstans i Gästrikland iaf. Men varje år är det så jävla svårt för man vill så gärna vara på alla ställen på samma gång istället för att sprida ut det på flera olika tillfällen. Jag vet inte hur ni överhuvudtaget SER på hela spektaklet med Jul, men för mig har det sedan jag blev myndig - varit ett jävla stressmoment. Nu när man jobbar i livsmedelsbutik så känns det tio gånger så stressigt eftersom jag FORTFARANDE inte vet hur jag ska jobba i jul. Har dock inte tagit en enda dag ledigt och får väl skylla mig själv om jag stupar halvvägs. 

Sen är det ju ungefär 17 ungar på mammas sida i släkten och 12 på pappas. Så det känns också Super Duper Fun ! Plus alla mammor, pappor, morfror, mormrors, gammelmorfors, gammelmormors och annat ingift fölk. Fatta att man behöver kollegeblock med önskelistor för att man ska få ihop det. Sen är det först en firning den 19 med HELA mammas släkt. Det innebär att det är runt 72 personer som ska äta, öppna julklappar och föra liv. Det ska också nämnas att detta ska göras med god min - Alla sura miner stannar hemma ! Där med basta ! 

Firning nr 2 blir den som faktiskt äger rum på själva julafton. Denna firning bestäms oftast i sista minuten och spenderas under lugnare omständigheter. Firning nr 3 och/eller 4 är de som "hamnat bakom". Förhoppningsvis kan vi slå två flugor i en smäll på julafton i år och först åka till farmor och farfar för att sen fira med mamma och C/o. Hur som helst. Ni som har 1 (!!!) Familj - Ert uppdrag är härmed att ALDRIG klaga ! Never ever ! Uppfattat? Merry Merry Chritsmas - Waaay Ahead !
Tipsar samtidigt om en Fantastisk nyversion av Charles Dickens "A Christmas Carol" 
(En liten - väldigt liten del av mig gillar nog egentligen julen)

22 November 2010

Eftersom jag kan bli så förbannat Ä´mli när jag har ont eller är sjuk, så slutade det med att jag gick hem från jobbet idag. Och det strider HELT mot mina principer egentligen, men är man halvdöd så är man. Nu har jag sovit non stop i typ 3 timmar och kollat på Tarzan - Barnversionen så nu känns det tio gånger bättre och jag tänker därför ta mig i kragen och vara världens bästa anställda i morgon ! Hard Work - Yepp Yepp ! 

Det är i dessa dagar man saknar ett badkar!


Jag bad Micke igår att visa med ansiktsuttryck hur mycket jag betyder för honom -
Här har ni resultatet ^^ Behöver jag vara orolig? ;O

21 November 2010

Oups. Länge sen igen. Men till min ursäkt så har jag 9 arbetsdagar med skola involverat framför mig (och bakom mig eftersom jag redan betat av 4 st) ^^

Inget nytt heller egentligen, men ville mest kika in och säga hej.
Lägger upp en bild på mina nuvarande naglar, som på bilden ser ut att vara blåa
men de är faktiskt lila ! : ) Snart dags för nya men det har varit lite segt på bildfronten med Melissas dator på lån.
Nu är våran pärla hemma igen och jag borde antagligen lämna igen hennes dator ;P

Julklappar är ingenting jag vill ens tänka på nu för övrigt så istället tänker jag beställa 3 fina linnen/skjortor från Lindex ! :D Bara för att jag är så förbannat bra ! ^^ Nu är det bara 5 dagar kvar sen kanske eventuellt jag kan bjuda på ett inte helt innehållslöst inlägg ^^ Hoppas hoppas hopppas - Hej ! 


15 November 2010

Jag har fortfarande inte direkt landat efter helgens bravader. Let´s face it - Jag är gammal nu. Har ingen ork till att springa runt halva stan och dricka mer sprit än vad man egentligen tål. Detta tär på krafterna ;P Men jag har ändå varit en duktig tjej och pluggat heela dagen till matteprovet, och jag tror att det gick skapligt. Får jag IG så är det lärarens fel - not mine ! 

Verkar som om det blir vinter nu också. Bra att man öppnade den dörren, för det leder mig genast in på ämnen såsom musikanter och djurfolk som tror att deras hundar inte kan GÅ för att det är snö på marken ! Vad är grejen liksom? Jag fattar fullt ut om man vill ha en liten hund. Jag vill inte det, men jag fattar att folk vill. Okej, köp en Japansk nakenhund eller nått annat mini mini, men låt dom för all del inte få utforska någonting ! Nej nej, det enda dom ska få uppleva är utsikten från mattes bröst. Åh, vilket hundliv! Idiotfolk. Men ämnet om "musikanter" råkade också komma upp i lördags. Känns bra att man ha hittat en nickname för alla sluts i Gefle. Samma sak här, okej om man vill ha korta kläder - men kan det få finnas lite gränser ! Jag menar spare me the sight of you vagina please ! Nänä, idag ska ingenting lämnas åt slumpen. Nyfikenheten kan slänga sig i väggen för i dagens samhälle kan männen redan välja mellan den "Snyggaste" (?) musen i stan. 

Ok, jag har något av en bitterdag. Kanske är det för att jag har gått och blivit en matmissbrukare. (Och godis, chips, dipp m.m). Jag känner konstant sug efter godis ! När det gäller ordentlig mat så är jag bättre. Klart man blir sugen på Pizza ibland, men det kan jag leva utan. Godis och jag ! Det är grejer det. Försökte intala mig själv att om jag bara går förbi Tempo nu så kommer jag nog hålla mig resten av kvällen. Aa, Säkert! Känner redan att jag lätt kan slänga på mig jackan och pulsa i snön ner mot Ica BARA för att få en mentosrulle eller likande. Hemkörning på godis ? :D Helt värdoinlägg, som vanligt. Men men, skönt att lufta skallen. Adios !
Bjuder på en bild av min ofantligt snygga karl !

Lördagen

Lördagen spenderades på bästa möjliga vis. Först hade man besök i våran flådiga lägenhet. Vi lagade körv och makaroner - jag hade ingen ketchup. Efter det kom Melissa hit och gjorde sitt bästa för att stressa mig.
Väl hos Sandra blev det Tacos och en hel del partaj. Jag åkte hem till Elin vid 22 tiden, tog med mig mannen och tittade på UFC hos dom. Sen återgick jag till partajandet och det var SJUKT roligt. Mannen blev sur för att en kille taffsade på mig på krogen och jag bara var tvungen att göra en grej av det eftersom jag aldrig blir taffsad på.
Alla tjejer kan behöva lite taffs emellanåt :P Any whoo, jag fick underbara presenter och allt som allt så var det en kanon lördag ! Hej så länge !
Jättejätte fina lyktorna som jag fick av Anna ! Löve Them ! 
Fick äntligen en Jamie Oliver stekpanna, SOM jag har längtat !

12 November 2010

Länge sen jag engagerade mig kanske? Kan bero på att jag har haft hundra grejer för mig. Hade 2 och en halv dag ledigt i veckan och var till och med tvungen att ta ett block och skriva ner allt jag skulle göra, och sprida ut det på alla dagarna. Vill verkligen vara klar med skolan snart. Har noll skolork. 

I övrigt så har jag planer för även denna lediga dag. Det blir besök av Anna, och pappan och C/o först och sen måste jag börja göra mig klar för kvällen. Sandra fyller år idag och det vankas partaj ! :D I morgon däremot blir det inte lika skoj eftersom jag har ett matteprov på måndag att "se fram emot", så det blir till alla gräva ner sig i boken all day. 

Förhoppningsvis kan vi hitta svaret på den eviga gåtan som cirkulerat på jobbet ett tag också. Annars då ... ? Hm ... Ja, jag gjorde om naglarna igen i Torsdags och nu är det mina EGNA ! :D Alltså ingen sketen tipp som ska sabba, utan bara mina naglar, och dom är sååå fina ! Ska lägga ut kort sen kanske. Nu måste jag nog återgå till att sjunga med i Regina Spektors vackra toner. Önskar att jag kunde sjunga som henne ! Heejdå !
Shit vad Micke cyklar fort ! Herregud. Men kolla in mucklerna på mig då ? :D

Tripp till Bebislandet

Idag var vi till Hedesunda och snosade på lilla Viggo. Cissi har ju gått och blivit morsa : )
Och han var sååå söt. Gäspade så sött och luktade sådär gott som bara nykläckta bebisar gör.
Hejdå.

..........

Bloggtorka ! !

Helgen !

Party party i Fredags hos our Casa. Råkade lägga upp bilderna i lite fel ordning tror jag, men whatever.
Anna kom, hon var GLAD ! :D Sötstjärt !
Jag och maken hann med lite myspys.
Melinda och Melissa har SÅ mycket humor ! :P
Anna ! : ) Du är så himla fin du stump !
Jag och Jeanette har djupa diskussioner. As allways.
Systrarna Almén fjortisposar !
Folket drog till krogen och kvar blev vi, Wickan, Johan och Jeanette.
Gick fint det å !
Sådär in på småtimmarna bestämde jag mig för att dra igång en fotosession
i sängen. Mannen protesterade lite, men valde sen att ge oss en inblick
i hans egentliga JAG. Haha ... Jag dör !
Jag ska maila bilderna till Mr Jay från Top Model sen, så får vi se
om det blir något miljoners-kontrakt ;P
Fick en ASFIN gjutjärnsgryta av mams och C/o på min Birthday.
I´m Happy ! ! :D
Fick fina blommor av folket som kom också ! Tackar Tackar ! :D


RSS 2.0