Victorias Änglar

Såg äntligen äntligen 2010 års visning. Och jag vill bara dööö. Gud så vackra dom är, och shit vad snygga grejer det är ! Tänk bara själv hur mannen skulle reagera om jag kom in i sovrummet med ett par vingar på ryggen och ett par miljoner fattigare på en jävla bh. Men shit, skulle jag vara rik kändis så skulle jag lätt handla online på Victoria Secrets hemsida ;P




Jag vill dock inte vara 2 meter lång och väga 40 kg. Så jag antar att jag får försöka nöja med mig att vara halvtjock och ha en karl som faktiskt kan acceptera billiga trosor från Lindex :D Sist men inte minst måste jag ju också bara påpeka/berätta att vi har en svensk superstjärna som faktiskt ÄR en ängel i VS ! :D Caroline Winberg ! Goo Girl.

(Nu har jag inget mer super-duger-mega-tjejigt att skriva så jag låter mannen slå lite på mig med boxningshandskarna istället!) :D Heeej

Presentkorgar

På lördagen innan Jul fick jag stå i kanske 3 timmar och bara slå in korgar. Igår stod Elin i MINST 5 timmar. Fattar inte hur hon orkar. Efter den dagen så hade jag ont i knän, rygg och axlar - kände mig som en 80-åring som nyss avslutat ett hårt jympapass. Näe, det här med celofan ... Not my thing. Off To Work ! Bye.


Funderingar inför 2011

Har funnit en ny vardagssyssla - stirra på auktionerna på tradera tills man typ somnar. Kan folk bjuda eller !? Vi har precis lagt ut en nästan ny Espressomaskin för 900:- (nypris 2000:- typ!?) Är inte det billigt? Aa, men jag antar att det tar lite tid att komma igång och veta de typiska säljknepen. Jag har dock blivit av med 4 olika klädesplagg och det finns mer kvar att sälja. Inte nog med att jag är en pengakåt jävel, det känns dessutom skönt att kunna rensa ur hemma. Så det är verkligen WINN WINN att lägga ut saker på Tradera ^^ Sveriges egna Ebay.

Min nya Idol är nog Petter för övrigt. . . Aa, jag vet. Fattar INTE vad som har hänt. Men jag har perioder i musiken, och just nu verkar det som om Petter faller mig i smaken. Kanske är det på grund av hans insats i det där Tv programet på Tv4 som var Gryymt. . . Hur som helst. Har mycket snurr i huvudet just nu. Vill helst vinna på Lotto och ta en semester ett par veckor i kanske San Fransisco eller Miami ... Eller varför inte på Cuba eller Jamaica? Katrin på jobbet satt och snackade om att hon ska sticka till Italien efter hon är klar på högskolan och köra en 2-årig fortsättning på sin hantverkarutbildning. Det innebär alltså att hon ska flytta utomlands. Om jag får önska mig något om mig själv så är det att jag ska bli mer spontan. VÅGA sticka iväg utan att känna skuld, ångest eller rädsla. Jag menar, tänk om man helt plötsligt sitter där - 60 år gammal och inte har tagit sig någonstans. Ingen befodran på det eviga jobbet, inga resor, inga drömmar. Näää här kommer mitt nyårslöfte ..... Är ni beredda?

Innan 2011 är över så ska jag ha:
* Hoppat fallskärm
* Åkt utomlands med Micke
* Gjort Högskoleprovet och förhoppningsvis sökt någon kurs
* Börja med övningskörningen

.... Sen får det nog räcka. Annars kommer jag inte kunna uppfylla det :P Okej, ibland blir det supertråkiga inlägg. Men det måste få vara så ibland också. Mitt humör är iaf bättre nu när mannen är hemma igen. Han är rätt duktig på att få mig på andra tankar ... lite bättre tankar. Nu ska jag krypa ner i soffan. Hej Svejs !

Mini-Hitler regerar, eller?

Jag kan ju bara meddela att det är ENORMT stor skillnad på man och kvinna. Inte bara är mannen bättre på alla sätt och vis, utan kvinnan är dessutom värdelös på alla sätt och vis. Är det okej att man är trött på att inte få uppskattning för att man är tjej? För det spelar ingen roll hur mycket jag spänner upp mig, lajvar och försöker ge ett bra intryck - det märks ändå inte. Och OKEJ, fine det är väl så då. Men kan man slippa få massa kommentarer som är helt jävla totalt onödiga och som absolut inte leder till något annat än att jag blir SJUKLIGT FÖRBANNAD !

Som ni hör så har min dag i SS-armén inte direkt varit bra. Vissa dagar suger mer än andra, men på senaste tiden så suger det mesta ... Om bara den här jävla vintern kunde vara över så man kan slippa den skiten iaf ! ! ! Nej, jag känner inte alls för att vara trevlig just nu så det är väl lika bra att man kryper in i duschen och försöker finna en god min innan maken kommer hem. Hejdå.


Tillbaka från min evigt långa "semester"

Okej, pust stånk och stön. Ja, det är väl ungefär så det har varit nu, och som det förmodligen kommer fortsätta att vara ett par veckor framåt. Efter att ha varit Ica-tjej under snart 2 år så kan jag härmed meddela att jag hatar Julen ! Stressa på jobbet, noll uppskattning, skynda hem och slå in det sista, sova några timmar och sen upp igen. Packa väskor, få med sig lax, sprit m.m. Känner mig som en fembarns mamma ibland ;P Blir nog inge ungar i Sjöberg/Hjorts resident eller !

Hur som helst så var vi till Hofors på Julafton och avslutade kvällen hemma hos mamma och Pär med alla ungarna. Mysigt med alla samlade (även om jag hatar Julen). Micke fick vara tomte eftersom den riktiga tomten var upptagen med andra ongar. På Juldagen vart det utgång på folkan. Kändes som om det var hundra år sen jag sist var ut. Träffade massa roligt folk - Emelie.L, Malin.N, Johanna.F, Emilia.K, och såklart Lill Anna ^^ Blev dessutom erbjuden lite rajtan tajtan som jag först misstog för ett ragg tills jag senare insåg att det nog var en knarkförsäljning :D :D Blooondie !

Så nu är det jobb, jobb, och lite jobb innan det är dags för nyårsfirande i lugn anda hemma hos Elin och Henke. Blir nog skönt att hänga hemma hos dessa adelsfölk och bara ta det lugnt - inge krog, inge snefylla. Nu ska jag skynda mig att laga mat innan mitt energirus avtar. Sorry att det dröjde innan jag skrev - SKÄRPNING ! : ) Hejdå.



Idag fick det bli en bild på Syster Sanna - Bara för att hon är så jävla STRONG !
PUSS !

Ang. julveckan

Jag har bilder från Alexandras 1 års dag, från glöggfesten hos Mimmi och ett X antal fler som ska läggas upp. Men med tanke på hur mitt schema numer ser ut så kommer jag nog fan inte hinna vara så aktiv här. Så jag ger er nu lite heads up på en rätt utarbetad Sarah förmodligen INTE kommer att blogga på ett tag - men lämna mig inte för gott !

Skriver jag inget mer innan jul så får jag väl passa på att skriva GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR !

Redovisning, Glöggparty och Julplanering.

Sista dagen i skolan i morgon. Kan fan knappt bärga mig ! Ska bli sjukt skönt att bara kunna lägga allt bakom sig. Egentligen har jag ju en lektion på fredag också, men det är bara utvärdering och betygsinformation, så det känns som om jag kan hoppa över den. I morgon är det alltså redovisning - bokredovisning. Skrev om "The Dirt", Mötley Crue boken som jag läst sjuhundra gånger. Så det kändes enklast att ta den. 

Hur som helst, i morgon kväll så ska jag iväg på glöggkväll hos Mimmi från jobbet. Kan bli kul. Pepparkakor, glögg och julklappsbyte :) Börjar känna mig som en äkta Ica-tjej nu ^^ Kan bli intressant när man ska vara nykter också... :D Börjar få lite ordning på juldagarna nu också känns det som. Blir visit hos farmor på julafton först. Avslutar julafton hos mamma och Pär och sover över där, sen tar Micke deras bil och åker för att jobba medan jag "leker" (?) med barnen. Sen så blir det partaj på folkan i Hofors ! :D Nyår är dock helt oklart fortfarande ... så om någon känner för att bjuda två trökstjärtar så är det bara att hojta ! Hejdå !

Hårt jobbande kvinna finner klagomål vart än hon går ...

Dagen heter Måndag. Dagen Måndag kan också kallas för Cpdag eller BajsHelvete. Men nog om det. Jag har haft en relativt bra dag egentligen. Förutom att det ska vara Lucia. Folk SKA HA gratis kaffe och lussebulle, dom SKA HA alla rabatter - inte bara en gång utan minst 120 gånger. Och som om det inte vore nog så ska dom dessutom bråka i kassan. Fy satan vad jag är trött på folk. Och då har jag ändå varit ledig Lördag och söndag. Mer synd om Melissa och Elin som jobbar hela tiden. 

På ett sätt så ska det bli skönt att få köra igång med julschemat och köra stenhårt. Tiden går så fort. Och sen är ju skolan över nu snart. Har morgondagen ledig och spenderar den med att göra klart ett arbete som ska redovisas på Onsdag - SEN ÄR JAG FINITO ! :D Hittade några sista-minuten-julklappar på Icahuset idag också. Frida har ju börjat ta in så mycket fina grejer. Ska bli sjukt kul att få vikariera för henne när hon ska åka utomlands över jul och nyår. 

Nog om jobb. Sugen på utgång igen - Jävla Melissas fel som drar med mig ut på sattyg. Men Shit jag lever fortfarande på Julfestens bravader ! ^^ Hade så in i helvete kul ! Man får väl hålla sig ett helt år innan det blir en sån kväll igen. Men jag tror fan inte att nästa julfest kan toppa årets ! :D Hur som helst. Nu har jag babblat om allt och inget. . . dags att duscha och åter bli en människa igen. Hejdå !

Sjukligt beroendeframkallande låt ! :D

Utmaning

Blev utmanad av Johanna på något trams, så det är väl bara att följa trenden ! ^^
http://jhnah.blogg.se/ <- Syster Johannas blogg. 



4 tv-program jag kollar på för det mesta

- Cougar Town
- True Blood
- One Tree Hill
- The Walking Dead

4 saker jag gjort idag
- Hämtat min efterlängtade salva på Apoteket
- Spillt ett helt glas kaffe över nybordet
- Gjort i ordning adventsljusstaken
- Ätit enormt mycket godsaker

4 saker jag längtar efter:

- Att åka utomlands med Mannen <3
- Få lite uppskattning på jobbé
- En helkväll ute med Elin & Melissa
- Vinna på lotto

4 saker på önskelistan
- Persienner ! 
- Diskmaskin
- Bil + körkort 
- En hjärna som faktiskt KAN räkna matte !  

4 saker jag hatar
- Vinter
- Mammor med barnvagnar på stan
- Tanter i 100 års åldern som vägrar sluta åka buss!
- Inventering !

Fjantar

Okej, egentligen borde dagens topic handla om Idol, men jag vet inte om jag tänker bidra med gratis PR :P Jag har ju hejat på Olle sedan typ början. Men sen fick han åka hem och efter det blev jag hatisk ! ! ! Jay kan sjunga, okej jag ger honom det. Men kan man slippa se in i hans hjärna när han sjunger!? Han böjer ju upp huvudet så man måste glo han rakt in i näshålorna ! ! Sen stör det mig att han kör värsta PR-tricken hela tiden - "Ingen i min familj kan komma och se mig sjunga buhu", "Jag knarkar buhu", "Jag och Minnah är mer än vänner blink blink" - GE DIG FÖR FAN ! Fjant. Sen har vi ju Minnah, en tjej som för övrigt jobbar på Ica så jag borde väl gilla henne, eller? Men hur som helst ... ni vet hur det finns en del människor som man bara tycker är så jävla dryga så dom på något märkligt sätt blir fula ? Vet ni eller? :O Haha ... Jaja, sån är Minnah iaf. Ett annat exempel är Caroline Af Ugglas (även om hon sjunger som en gudinna). Så därför slog jag fast igår att om Minnah vann så skulle jag ALDRIG mer kolla på Idol. Så jag antar att jag ska vara "Tacksam"? för att Jay vann ^^ 

Men egentligen bryr jag mig inte. Idag kommer Bodil och Johnny, mannens päron. Dom ska ut och julhandla i Valbo medan Micke jobbar. Själv måste jag försöka komma igång med min bokuppsats som ska göras, så jag ska stanna hemma och läsa. Men måste ner på stan för att äntligen äntligen äntligen inhandla en salva till mitt handeksem. Har haft det för alltid nu och jag börjar tröttna. Hoppas det här hjälper bara. 

Drömmer fortfarande mardrömmar om Hajar. Hejdå. 


Äntligen händer det bra saker för stackars stackars människor som har det svårt
Buhu Buhu :´(

Havsmonster !

Förstå att jag snart är klar ! Fatta att jag bara ha ett NP i matte och en redovisning i Psykologi kvar. Sen får jag äntligen jullov ! ! ! Somliga av er kanske inte förstår vidden av att ha noll läshuvud, men ändå lyckas både plugga OCH jobba samtidigt under ett års tid ! Efter den här terminen så ska jag bara läsa en kurs till, och det blir bara en dag i veckan, så nu känns det som om jag kan luta mig tillbaka och Kanske ta tag i körkortet ? ^^

Annars är det väl egentligen inte mycket som händer. Min Hajfobi har utökats något efter alla skriverier i tidningarna. Seriöst, hur ska man någonsin våga bada i havet igen? Jag är väääldigt tveksam på om jag kommer våga ... och i så fall gör jag som i Bulgarien - springer ut och doppar mig och sen ligger jag precis intill kanten och myser. Men man får nog ändå har ögonen med sig. Man vet aldrig hur våghalsiga dom är. 
Inatt drömde jag att jag satt fast i ett hus som var helt översvämmat, jag befann mig på köksbordet och runt runt runt simmade det 3 stora hajar. ... dom bara väntade på att få sätta tänderna i mig. De luktade sig till min puls och bara bestämde att jag skulle ätas. . . Ouuuch ! Äckliga monster ! 

Idag är jag ledig. Det innebär att jag ska ta med mig spargrisen till Ica och köpa massa götta ! Man kan inte vara helt ledig från både skola och jobb utan att ha något gott framför tvn ^^ Så är det ! Jaja, nu ska jag kolla på sista avsnittet av One Tree Hill - Sen får man vänta ända tills Januari innan det kommer mer ... :( :( :( Men jag kan ju kolla på The Walking Dead också. Kan rekommendera den serien faktiskt. Har bara sett 3 avsnitt än, men det lilla jag sett är superbra ! ^^ Hejdå !
Bild från: http://safariclubusa.net/the_great_white_shark

Julfesten 2010

Sammanfattning av kvällen:

Förfest á la 16:00, För många öl, Bh-krångel, Kyla brr brr, Abba Tribute Band, God mat, Skippade desserten (Jaag liksom?), Drack för många snapsar, Fick en smäll på röven (Förstår inte att sånt händer!?), Avgudade Elins lugg hela kvällen, Melissa trökmånsade och åkte hem tidigt, dansade stjärten av mig, Fick ont i fötterna, Fick åka räserbil hem med Elin, Henke och Qeila, Kejla, Keila (???). Blev serverad risgrynsgröt av mannen och nu sitter jag här. En halv natts sömn och en arbetsdag senare - och vad måste jag göra? Joo, Plugga ! Kul liv. 

Ännu roligare är att jag jobbar 06-16:45 och sen är det Nationella prov i bajsmatten !
Just nu suger livet lite smått - vad gäller skolan alltså. Skulle behöva vinna en resa till karibien och vila upp mig i en månad eller två. Usch. Här kommer iaf fyllebilderna från igår. Enjoy !

Ullared

För att inte förvirra er läsare så delar jag upp bilderna från den senaste veckan i två inlägg ^^ Vi åkte ju en miljon mil till Ullared för att handla julklappar. Det var kul. Och då kan jag ju tillägga att fläkten var paj hela vägen ner typ så man frös som ett jävla as. Micke och Alle sov heela tiden så jag och Sanna fick försöka hålla varandra vakna. När vi var i Jönköping ville man dö och den återkommande frågan var självklart "Hur jävla långt land bor vi i EGENTLIGEN?!"

Vi tog en paus.

Alle SOOOOV !

Sanna och jag posade med världens största hamburgare (Skenet bedrar)
Löööve Burger King ! 
Sanna gav mig en snabb utbildning i vilken min man ska använda för att 
vända ett "nej" till ett "ja".


RSS 2.0