Say Schwaaat?

Någon som har missat att jag ska på Coldplay på Torsdag? Eller att jag ska på Swedish House Mafia den 24 November? Inte? Bra för det är så jävla AWESOME så man får faktiskt inte glömma att vara liiite glad för min skull. Efter dessa roligheter så hoppas vi dock att jag inser att jag inte har råd med sånt här trams - så jag någon gång i livet kan ta körkort. 

Okej men jag lär kanske dra en liten update om helgen som gått då. Ja, vi åkte ju räkbåt med jobbet. Jävla liv i alla år om hur kuuul det är osv. God mat och massa skoj. Ja, jo visst det var jätte trevligt. Men kvällen började med att jag var sjösjuk, och efter det var jag rätt avtrubbad. Men jag ryckte upp mig och hade det rätt skoj ändå. Men maten sög ! Jag hade dessutom lämnat skapligt med utrymme för den genom att bara rusa på stan hela dagen för att hitta en lämplig outfit. Två knäckemackor fick jag ner på morgonen, och vad fyllde man på med på båten? Ja, gissa. RÄKOR SÅKLART! Sen saknade jag min long lost partner Sandström också. Ledsen i ögat av att jag ska byta avdelning. 

Jaha har jag inte sagt det? Jahaja, men jag ska sluta i Delin och börja jobba hand in hand med J istället. Känns lite vemodigt att släppa allting i Delin... Jag vill INTE ! ... Sandström låt dom inte ta mig .... ! Snääällla ! ! ! ! 

Okej dramatiken är överflödig. Got to go. 

LÄNGTAR SÅ JAG DÖÖÖR !

 

Starstruck

Jag har ju som ni alla kanske vet - inte mycket till liv. Jag klagar hela tiden på allting och jag är egentligen allmänt missnöjd. Men jag har hittat (Förutom hunden, mannen och vännerna) en ljuspunkt i mitt liv. Denna ljuspunkt heter Fredrik Backman och är en bloggare på Cafe.se. Han är såå skönt bitter och har en så härlig inställning till typ allt. Och han äter mer mat än han borde. Enogh said. Läs bloggen ----> fredrik.cafe.se


Nu på lördag blir det dock roligheter med jobbet. För då är det FIRMAFEEEST! :D Och det som är mest awesome med det är att jag efter det fortfarande har enormt mycket att se fram emot. Coldplay med Johanna på Torsdag, Sen ska man ju fylla år och förhoppningsvis få ett lagom stort bidrag så att det räcker till körkort, sen är det en eventuell utlandsresa, en eventuell tripp till Vemdalsskalet på forum men jag vet inte om man får med sig Robin i år eftersom han tydligen gått och skaffat tjej - och ja, you know the drill. Då ringer man inte sina vänner längre. Och sen är det ju det mest fantastiska av allt ..... SWEDISH HOUSE MAFIA! Och ja, jag vet att jag tjatar. Don´t hate. 

Till sist vill jag rekommendera en film till alla dom som fullkomligt älskar twistade filmer med massor av blod och tokigheter - "Cabin In The Woods". Extremt skön rulle faktiskt. Ett tag tänkte man "Men Vaa?" men sen blev det liksom kaka på kaka på kaka. Såå sjukt jävla bra film! Helt klart top 10 ! Okej, det var nog allt. 

Eller nej .. Jag vill gärna ha semester igen. Hejdå. 

 

En vecka i Sveriges Mittpunkt - fick göra i stort sett slutet på den här semestern!

Japp, då är det klart snart. Semestern går mot sitt slut. Är jag nöjd so far? YOU BET! Jag menar, jag har liksom haft fyra veckors ledighet. Bara det att jag har kunnat sova fram till 13:00 varje dag om jag velat gör att det var såå jävla värt det. Vi har dessutom haft det ganska bra med vädret - iaf om man jämför med de stackarna som tog semester första perioden. Grått mest hela tiden för dom jö ... Aa well. 
 
Det som blivit gjort på semestern är väl egentligen mest bara "pessitesser" - Målat om och inrett hallen (ÄNTLIGEN!), shoppat loss med Cissi en hel dag i valbo, Badat, badat, Piercat mig, Spelat bilbingo, varit i Ytterhogdal, varit på Suz och Jan-Eriks bröllop, Varit i Hoffan och hälsat på familjen, varit hos pappa i stugan, veterinären (ungefär 14 gånger på semestern), Fullriggaren, Interpool, Heartbreak, alldeles för mycket fylla till och från ..  Men det bästa av allt var nog ändå när jag och Anna drog till Uppsala över natten för att se Kent. Helt magiskt och alldeles underbart! Oförglömligt! I övrigt har det inte varit mycket mer. Vi tänkte åka utomlands, men eftersom jag och mannen är snåljåpar så ville vi hellre vara hemma och slösa upp lite :) Sparar till en resa längre fram istället. På så sätt har man mer att se fram emot i exempelvis vinter. Men en vacker dag så ska jag bara till rumänien. Så är det bara ! ! ! 

Anywhoo .. vi kom hem igår och hade jordens slappdag. Nu står mannen i köket och röjer upp så det kanske är bäst att man hjälper honom. Måste snygga till lite innan bilbingon ikväll ! 

Semesterns +     -  Framför allt Vädret! Och att mannnen hade semester samtidigt såklart! <3
Semesterns -      -  Hade gärna träffat exempelvis Lill Anna ... Åkt ut till Cissis hus som jag fortfarande inte varit i. 




RSS 2.0