Funderingar.

Hur vet man att det är dags att gå? Dags att lämna allt som man varit med om under de senaste åren. Är man verkligen beredd att ta klivet ut klara av världen helt på egna ben? ... Vissa stunder på dagen blir jag bara förbannad. Jag tänker på alla mindgames och svek, för den senaste händelsen var tamefan ett svek. Och egentligen är det löjligt av mig att sitta här och kasta galla över bloggen, men ibland kryper anti-Sarah fram och då är det tyvärr inte mycket som inte blir sagt. Hur som helst så kan man väl egentligen säga att jag har tagit mig ur ormhålet. Jag har träffat massa nya roliga människor, jag har fått tillbaka mitt jobb på Fjällis, Micke jobbar och jag behöver aldrig mer höra på när folk smutskastar honom (Det är fan bara jag som får göra det!) ;P Och fortsättningsvis så vet jag vad som gäller... Det handlar uppenbarligen inte om att ge och ta.

Ikväll ska iaf jag och mannen ut på krogen med Sandra och C/o ! Jag hade såå kul med Linda senast så jag hoppas väl på att den här kvällen blir minst lika lyckad ! Det är ju dessutom Halloween ikväll, så det borde ju vara rätt så mycket folk ute ... :) Nu är vi iaf färdiga att bege oss. Och såhär fina är vi ikväll ! -->


21? ... Nej tack.

Update: Jag har jobbat aset av mig sen i måndags. Man försöker ju fortfarande att "imponera" eftersom jag vill bli anställd på riktigt. Inte bara vara extring. Nu är det dock väldigt många som är sjuka, så jag kan nog räkna med jobb i helgen ! :D Igår fyllde jag år... Jag försökte verkligen och få in den där feelingen man har när det är ens födelsedag. Men med tanke på att jag klev upp typ 05:20 och jobbade till 17:00 så vart det liksom inte samma grej. Men jag är ju en gammelkärring nu. Det här kanske är något som kommer med åldern. Men att fylla 20 var ju megaspännande, så jag fattar inte ? :O

Aa, snart kläcks syster Sanna också. Hon har väl ungefär en månad kvar tills det är dags. Shit, det kommer att bli skitkonstigt .... Jag ska bli moster liksom. Och tamefan den bästa i världen ! Varje gång jag är barnvakt så ska hon få göra precis vad hon vill ! Och jag ska alltid ha tuggummi med mig om jag hälsar på hemma hos dom ! Håller tummarna för att hon får heta som en svensk bara.. För just nu cirkulerar massa konstiga namn som tex Nicoline ? :O Men då är det tur att hon har sin syster Sarah som på ett kick kan införa lite negativitet i bilden :)

Så kl är nu 07 på morgonen och jag skriver blogg. Fredag.... Gud vilken bra dag att vänja sig med de tidiga tiderna. Säg, är du ledig idag Sarah? :O Aja... Håller tummarna för att Linda tog sig in på Heartbreak igår. Det gick ju kanske lite över styr senast vi var där :D Avslutningsvis så vill jag tacka alla i familjen och alla vänner för de fina gratulationerna ! <3
Favoritbilden på mig och Micke fick bli dagens bild eftersom jag inte tog några kort under gårdagen . . .

UNDERBART ÄR LÅNGT! ... Eller? :O


Jag ser verkligen fram emot att läsa den här...
men jag måste kanske läsa bok nr 1 först ... ^^
Min fina födelsedagstårta som jag fick av Bodil och Johnny ! Den är dock rätt äten här ;P
Bodil och Johnny var här i Helgen...
Behöver jag säga mer ? ....


Underbar Helg. Underbar Dag. Jag orkar inte ens vara arg över det tråkiga vädret. För idag fick jag jobba på Ica igen. Aah, mitt andra hem ! Fy satan vad jag trivs bra där ! Men jag antar att det blir samma tystnad igen när Mimmi kommer tillbaka från Spanien. Vi får se. Alla tummarna hålls på att jag får fortsätta iaf. Men efter en mycket trevlig helg så är det nu dags att dra fram dammsugaren. Fick ännu en anledning till att städa då Qila alldeles nyss fastnade i kattlådan (?). Blev lite Pennyreaktion på henne. Hon trodde ju att hon höll på att DÖ, men det var liksom inga problem alls. En tå i kläm bara. Men jag måste nog jolla lite extra med henne nu... ^^ Stackars Pucko ..

Adios.

WORK IT-Work-Work-WORK IT !

Igår fick jag nöjet att köpa den andra boken i True-Blood serien. Tyvärr så fanns ju inte första boken. Så det blir till att hålla ut tills på Fredag ! Och eftersom jag ska jobba på Ica Måndag-Torsdag så är detta inget problem ^^ Jag är vid det här laget SÅ ovan vid att jobba så jag kommer vara halvdöd när jag kommer hem igen, runt 14;00 tiden. . . Frågan är ju HUR ska mina akrylnaglar överleva nästan en hel vecka på Ica? Ni vet, sitta i kassan och knappa, och sen slita upp kartonger och paketera. . . Aa, det ska bli intressant att se hur länge dom håller.

Kl är typ 07:00, så jag checkar ut här och in på Ica. Adios.

The Familj !

PSYCHOKATTEN <3
STRIKE A POSE !
JAG SKA ÄLSKA DIG SÅ LÄNGE JAG LEVER ! <3



I morgon ska jag till Komvux på framtidsmöte... Efter ett förhoppningsvis lyckat möte så åker jag till Hofors med Honey. På lördag kommer Mickes föräldrar :) Aa, med andra ord. Jag kommer inte vara särskilt aktiv på bloggen.
Trevlig Helg !

Bloody Ending

Ja, mina vänner. Nu är slutet sett... Och JÄVLAR vad spännande det är ! Men nu får jag släppa mitt beroende för ett tag. För det dröjer ända tills Juni 2010 då jag kan se fortsättningen. . . Man blir ju fan deprimerad.

I övrigt så har jag förgyllt min dag med städning och diskning. Trodde för en sekund att dammsugaren hade gått och dött, men vi tog oss igenom krisen. Så nu sitter jag här efter 3 timmars True Blood-tittande och funderar på om jag ska ta en promenad? Rensa huvudet och få lite luft innan kvällen kommer. . .
På Fredag ska jag äntligen ha mitt möte på Komvux, men nu måste jag kanske ta tag i jobb-söket ?
Adios.

Fångenskap.

Oups. Länge sen det blev en update här nu kanske. Nåja, här kommer en sammanfattning av de senaste dagarna iaf : I söndags kom fetsyster förbi och umgicks. Vi var ner på stan en sväng, och sen åkte vi hem till Anna eftersom Sanna aldrig varit där. Efter det blev det pizza och Hell´s Kitchen. Micke och jag trodde nästan Sanna skulle till och föda efter en fjärdedels-bit av Pizzan! :) Igår var jag nere på min andra intervju hos GM (IF). Det gick ju såklart HUR bra som helst. Problemet är ju bara att jag inte är skitsugen på att börja med den skiten igen. Om bara killen från S kunde ringa och meddela där hur det blir. Fattar inte varför han inte ringer ? Fick jobba stängning i butiken efter intervjun igår också, så dagen flög nästan iväg . . .

Hur som helst så bryter jag mig loss från järnklon, och för första gången under hela min fångenskap så kan jag känna lyckoruset blandas med en gnutta hämndhatsskratt ! Att inte längre kontrolleras och styras, utan enbart får känna frihet och lugn... Och om jag får bestämma så ska det här fortskrida resten av mitt liv. För att vara beroende av andra individer, det är fan bara dumt !



Adios.

Fest 09.10.16

Förfest hemma hos Linda :D
Hanna och Sara myser med Tuva
Hanna, Sara, Jonna
KUL KUL KUL :D
Av någon anledning så var Dansband temat för kvällen.
Fly baby flyyyyy



Haha, sötnos !
Dansa Dansa Dansa !
Någon var lite ostabil på handen
Slick city fick besök av Slick-Sarah
Hur fan man ser ut i håret här alltså...
THANK YOU AND GOODNIGHT !

Det blir lätt Egokort när man har klippt sig och är på väg ut ! :D

EFTER !
FÖRE!
Ny Tunika ! :D

Rain.Rain.Rain.

Gårdagen blev faktiskt helt okej ändå. Jag fick rätt mkt att göra i butiken eftersom varorna kom. Petra lät mig stanna ett par timmar extra. Det är ju faktiskt kul att ta emot varor, för då får man pyssla och göra det snyggt ! :D
Idag ska jag också jobba ett par timmar, så man får väl städa lådor eller liknande idag.

Planen för ikväll är väl att kunna följa med Linda och C/o ut på krogen. Just nu känner jag mig dock inte skitsugen med tanka på vädret, men det kanske blir strålande solsken senare, det vet man ju aldrig ! Igår tog jag dessutom mig i kragen och började se en ny serie istället för att nöta sönder "Vänner". Jag tänkte att jag skulle ge True Blood en chans. Hittills har jag sett 2 avsnitt och jag är KÄR ! Jag har dock inte sett skymten av Alexander Skarsgård än, men det kommer väl ^^ Såå, har ni inte sett serien än så kan jag lätt rekommendera den !

Aa, men nu måste jag sätta på mig ett ansikte innan jag ska ner på stan och bli klippt ! Håll tummarna för att det blir bra ! Adios !
Ett år sen jag klippte mig. Skandal ! Såhär såg man ut då iaf ... :D

Dags för ett klipp !


I Left My Head on The Pillow This Morning

Igår var jag hundvakt typ hela dagen och kvällen. När klockan var typ 01:00 så slumrade jag till på soffan och vid 03:00 tiden fick jag äntligen cykla hem. Men oavsett hur jobbigt det än var så var det ju absolut värt det ! Sista natten med gänget ! ^^

Idag blir det Y igen. Ska öppna och jobba 2 timmar bara, så det är ju helt okej. Efter det så ska jag hem och sova middag i MINST 1 timme ! Jag lovar att det blir en sån där dag då det bara är drygon som är in också. Eller så kommer det kanske inte en enda person... Aja, jag har en tidning som väntar på mig där nere.

Have A Nice Day !
Såhär ser jag ut idag... Svart är visst en färg !
Psychokatten <3

13.10.09

När dagarna går såhär "lättsamt" som dom gör nu, så funderar man ju rätt mycket på saker och ting. Och hur kan man då undgå att tänka på det förflutna. Jag menar, minns ni när man var 14 år? Allt, och jag menar verkligen allt i ens vardag kunde bli totalt förstört om en mamma sa NEJ till något. Man kunde snacka om en och samma kille som hade tittat på en lite hastigt i typ en månad för att komma fram till om han var kär i en eller ej. Jag är fortfarande en extrem överdrivare, men på den tiden så spelade överdriften i en helt annan liga. Saker man fullkomligt hatade förr, kanske man lärde sig att uppskatta eller till och med älska och vice versa...

Man kan ju inte veta nu hur morgondagen kommer att bli, och i vissa perioder så spelar det ju faktiskt ingen roll hur positiv man är... Allt går skit ändå. Som det här med arbetslösheten. Jag har sökt kanske 50 jobb på en månad nu. Jag försöker verkligen att leta utanför boxen så att säga. Men efter ca 2 veckor som arbetslös så valde jag till slut att söka 1, och då menar jag 1 försäljningsjobb. Och vad händer? Joo, men kom gärna på intervju Sarah! Aa, visst jag uppskattar det, och ger dom mig jobbet så är det klart att jag tar det. Men hela min kropp bara skriker "GE MIG ETT ANNAT JOBB INNAN JAG MÅSTE TILLBAKA PÅ MIN ANDRA INTERVJU HOS RING-RING SKITEN" ! Men snubben från S vägrar ju att ringa ? Varför göra en grej av att de ringer alla som är på intervju, oavsett om de vill anställa eller ej, om man inte har planer på att höra av sig? :O

I morgon kanske jag är med i tidningen. Cissi och jag var ju på Mocca och fikade i söndags, och då blev vi intervjuad angående arbetslösheten i Gävle. Inte helt fel att få klaga på Arbetsförnedringen direkt ! :D Skärpning liksom ! Aa, slit-och-släng dag resulterade självklart i en bild också. Men det är lugnt ! Jag har inga problem med att bjuda på mig själv :D

För övrigt, så skippar jag Forum på Vemdalsskalet ...  :I
Det är tomt utan dig på dagarna : / ....

12.10.09

Efter mycket diskussion och prat angående Forum på Vemdalsskalet med gamla klasspolarna, så lutar det i nuläget åt att jag inte alls åker. Värt att BETALA för att få sova på en soffa eller en madrass. Nej tack. Eventuellt att jag och Micke åker upp till hans föräldrar och sen tar en snabbvisit på Skalet. Men shit vad dyrt det var att ta sig in då ! Typ 350:- på Fredagen och nästan en hundring dyrare på lördagen. Men de kan ju ta så mycket betalt eftersom det är så populärt. . . Aja, tiden får utse hur det blir med den saken.

Hur som helst så känns allt rätt rutinbelagt i mitt liv nu. Jag jobbar några timmar på Yves, Söker jobb, städar, fikar och sover sjukt länge på dagarna. DET mina vänner, är hur mitt liv ser ut i stort sett varje dag.
Inte mycket att hurra över direkt. Men jag försöker ju iaf att skapa nya vägar i livet genom att byta bransch när jag söker jobb, funderar på studier och ska verkligen anstränga aset av mig för att kunna ta körkort under 2010 !
Ska jag klippa mig igen? :O

Life in Pictures

Idag ska jag på anställningsintervju på S ! :D Ser fram emot det, och jag ska fan hålla alla tummarna för att jag får det. Är less på att vara inne hela tiden nu...
Jag har egentligen inte tid att skriva nu, så jag lägger in några bilder från mig underbara helg + någon från veckan! <3
Frukost på Sängen ! Uppskattas rätt så mycket ! <3
Nyvaken och Frusen i Höstregnet !
Hundarna <3
Ibland bara ÄLSKAR man hösten ! <3
I väntan på Anna och Anna på Arlanda

Drivers Licens

Howdy howdy! Igår fick jag än en gång uppleva en rätt onödig dag. Men vad gäller arbetssökandet så har jag faktiskt varit rätt så aktiv. Jag har finslipat mitt personliga brev och sen tagit adress till alla matvarubutiker i stan så att jag sen kan cykla runt och dela ut mina väl förberedda brev. Jag hade egentligen tänkt posta dom, men Ylva (Obs! Detta är ett kodnamn, då den verkliga personen inte ville nämnas vid namn i min blogg, och det måste ju respekteras) tyckte att det var bättre att ge arbetsgivaren ett ansikte på den som sökte jobbet. = JAG! Och jag har ju ett rätt charmerande leende, så nog är chansen större till jobb om jag presenterar mig personligen ;P
Att få komma tillbaka till mitt gamla jobb känns dock rätt avlägset. I onsdags när vi var in så satt det en annan sommarjobbare i kassan. Fan, det kändes som ett knivhugg rakt i hjärtat. . . Okej, dramaqueen jag vet. Men det kändes fan inte bra alltså. Jag har ju jobbat aset av mig hela sommaren, och alla som jobbar där säger att jag är skitduktig. Och säger dom det utan att mena det, så är det fan rätt så elakt alltså!

Och jippie, alla tar körkort före mig. Känns helt jävla lovely. Och alla som är på väg att ta körkort vet iaf hur man kör bil. Jag har fan ingen aning. Jag har liksom kört kanske 5 gånger i mitt liv. Och ingen av dom körlektionerna gav något bra resultat. . . Och det känns fruktansvärt drygt att behöva utbilda en i familjen som har haft körkort i MINST 5 år och betala 500 kr bara för det. Då tar jag hellre en intensivkurs och lär mig grunden av det. Jag har alltid sagt att om jag ska ta körkort ska jag göra det på en månad eller mindre.

Aa, idag ska jag motionera ner på stan för att hämta papperna som P var schysst och skrev ut. Ja, det är fan dags att motionera bort allt jävla bukfett jag har dragit på mig ! Jag har faktiskt blivit sjuk... Jag kan försöka hålla mig ifrån godis en hel dag, sen kommer kvällen och då bara Måååste jag ta en chokladbit eller nå annat. Annars typ dör jag. Sen efter att jag har brutit avtalet med mig själv så sitter jag i soffan och har såå jävla dåligt samvete. Inte för att Micke bryr sig. Han har vant sig vid det här laget. Men det är JAG som själv mår dåligt av den situationen jag själv frambringar. Såå, mitt sockerberoende måste botas ! Micke säger : Ta en frukt när du känner dig sugen! Men det skulle liksom innebära 10 frukter om dagen, MINST ! Äh, jag måste hitta motivationen igen ! Snart ska Ylva sluta jobba :´( och då kan vi motionera med jyckarna varje dag ! Men helst av allt vill jag ju ha ett jobb igen. . . 1 månad har jag varit patetisk nu. Kanske dags för en rejäl uppryckning snart ?

Okej. Fredag idag. Jag har en våg. Jag sätter ett mål. Men nu ska jag äta frukost och glo på "Vänner".
Adios !

Bedtime Story

Nu är det kväller. Men jag ville väl mest bara kika in och rekommendera Johan Falk-filmerna. Dom är faktiskt riktigt grymma ! För övrigt så släpper Kent snart ett nytt album. DET ska bli sjukt intressant. Jag såg på nätet att man kunde köpa en specialutgåva av den kommande cdn. Men den skulle kosta närmare 700 kr, och det kändes kanske lite saftigt ? :D
Hur som helst, så var jag till arbetsförmedlingen idag. Snacka om tröga människor. Jag sa klart och tydligt att jag absolut inte ville ha några jobb inom Telefonibranschen, och ändå skriver hon upp att jag är angelägen att få jobb inom telekommunikation eller butiksjobb. Dumma Idiot. Jag har fortfarande inte hört ifrån IF-jobbet, men idag ringde dom från en restaurang här i stan och ville ha in mig på intervju. Och i jämförelse med IF-jobbet så är det rena Fröjden ! :D

Nu har vi hämtat Annorna på Arlanda också. Det kommer bli tufft att ställa om sig. Men vi pratade rätt mycket på vägen ner till Arlanda. Så ett definitivt mål är ju att skaffa en bil när båda två har jobb. Inte helt fel kanske. Men jag behöver verkligen skaffa körkort också. Men det står absolut med på min att-göra-lista. Först plugg, sen körkort, sen polishögskolan. Efter att ha sett Johan Falk nr 3 och 4 idag så blev man bara ännu mer sugen på att joina the force  ;P Nu är det bedtime. Nattnatt.

.Yves.Yves.Yves.

Idag var jag på anställningsintervju på IFs skadeförsäkringar. Knappast ett högprioriterat jobb, men det är ju ändå ett jobb. Men usch, jag är trött på ringjobb nu. Men över lag så var det en bra dag. Intervjun, som gick sådär.. slutade runt halv tolv, så jag passade på att ordna naglarna på en närliggande salong, vilket jag inte har gjort på HUR länge som helst eftersom jag har jobbat på Ica. Då känns det liksom inte värt det. 500-600 kr i sjön liksom.
Hur som helst. Här är några bilder från dagen.
Adjööken

Såhär ser man ut mest varje dag nu. Jag har liksom inte klippt mig på över ett år !
Visst blev det snyggt ? :D
Haha, skulle man passa i glasögon? Detta är Petras, och jag tycker dom är sketa snygga ! :D

Fan vad överhypat !

En av de värsta saker jag vet just nu. . . Det är när Media lyckas måla upp en bild av någonting, och sen visar det sig vara raka motsatsen. Tex han den där Mats Alm-killen som dom har hängt ut utav bara fan även om dom inte har några direkta bevis emot han. Jag menar, tänk om han faktiskt är oskyldig (vilket man självklart inte tror eftersom Media har fått oss till att tro att han är skyldig), hur mycket skadestånd borde inte han få plocka ut då då? När äckel-Lennart mördade två kvinnor i Gävleområdet. Så trodde alla att det var offer nr etts pojkvän som var skyldig. Han vart häktad och fick inte träffa sin typ nyfödda son på HUR länge som helst ! Ganska hemskt, men alla trodde ju att han var skyldig. Nu menar jag självklart alla som inte kände honom. Jag har en nära vän som råkade känna paret så jag vet ju ... Men om man står helt och hållet utanför bilden så VET man ju inte hur det egentligen gick till.

Nu är det inte alls så här allvarliga saker jag egentligen syftar på. Utan det är alla jävla filmrecensenter och deras förbannade skitsnack. Varenda film dom hyllar i tidningarna visar sig alltid vara världens skit! Utom, självklart Inglorious Basterds ! DEN VAR GRYM ! Men igår var jag och Micke och såg Flickan som Lekte med Elden. En typisk hänga-ut-i-media-film, och den SÖG! Visserligen har jag inte läst boken, men för er som sett filmen och inte läst boken så tror jag att ni vet vad jag snackar om. Det var alldeles för mycket information om massa olika saker, det var massa saker som hände som man inte riktigt fick något svar på, det var vissa skådisar som verkligen var värdelösa. Till och med värre än Jacob Eklund. Men idag kan man tydligen bli känd oavett. Rätt kontakter och BANG ! Du får spela en stor roll i en uppblåst och överhypad svensk thriller !

Så med andra ord är mitt råd till alla som gillade första filmen, men som icke har läst böckerna. SPAR era 230:-, man kan göra såå mycket annat för dom pengarna. Och filmen är dessutom 2 timmar och 10 minuter lång. Vad hinner man göra på den tiden ? Ja, man hinner typ flyga till London, installera sig på hotellet, ta en dubbeldäckare och hitta en söt pub med riktig engelsk bira !

Jag och Micke har härmed bestämt att nästa mål blir London. Inga fler skitfilmer ! Annars har helgen varit helt okej. I fredags var vi hem till mamma och sa hej. Rätt boring, men sen stannade vi i Sandviken på vägen hem och sa hej till Sanna som jobbar på en krog där. Så jag passade på att bli lite halvvinglig eftersom Micke körde ! :D Något säger mig att han var rätt less på mig när vi var på väg hem och jag poppade Beat It med Mr Jackson på högsta volym ! :D Nästa helg är det hans tur att bli lite bakom flötet tror jag ^^

På Onsdag måste vi åka ner till Arlanda och hämta hem Anna och Anna! Jävla lyx att ha varit på Alanya i 2 veckor! Vi har ju förvisso haft Annas bil hela tiden. Och det är ju rätt lyxigt det också : )
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Babey! <3
Adjöken !

Snusk-Olle

Igår kväll satt jag och Micke i soffan och försökte hitta något att titta på. Vi stannade till på kanal 5. Fråga Olle-Olle hade någon egen dokumentär som handlade om sex. Jag hade tidigare under dagen surfat in på Aftonbladets hemsida och sett något om en tjej som kunde få orgasm genom att andas. Jag tyckte det lät helt sjukt, men det visade sig vara hur lätt som helst. I detta program demonstrerade denna kvinna hur man gjorde och tjejen som intervjuade satt bara och tittade på. Jag menar, självklart ska man vara säker med sig själv och sin sexualitet. Men vem fan är så säker att man kan framhäva en orgasm i TV? :O Helt sjukt. Jag och Micke bara gapade. Men det visade sig bli värre.

Programledaren begav sig till en dildokonstnär som MÅSTE ha gått på knark, för hon var helt hyper och tokig. Hon skapade alltså olika typer av dildos. Vissa med en böj för att nå G-punkten och andra med fina fjärilar på. Micke och jag gapade ännu mer. Sen åkte hon till Danmark på en .... Onanimässa !??!?? Aa, för er som inte såg programmet så kan jag meddela att det är precis som det låter. Ett gäng fula och patetiska människor som samlas för att onanera tillsammans. De tävlar i olika grenar. Vem som sprutar längst. Vem som kan komma flest gånger på kortast tid osv. En av männen som deltog hade kommit 33 gånger på endast en halvtimme !? Ja, jag är ingen man men jävlar vad hans hormoner måste leva ett eget liv om man pallar en sån sak. Min poäng i det hela är väl att det var rätt sjukt att se hur folk faktiskt kan sitta hela näck och ta på sig själva, framför kameror och maJassa andra onanister! Jag är helt för att man ska vara självsäker i sig själv. Men det finns gränser. Och i det här fallet var min gräns nådd !

Vill också passa på att fira lite att ungjävlarna i området inte kommer kunna dryga och vara lika jävliga så länge till! Haha ! Vid ett tillfälle har jag ringt in till Gavlegårdarna och klagat. Då befann sig ungarna på taket på dagiset som vi bor granne med (under sommaren, då det var stängt) och hoppade på fönsterna ? Annars nöjer jag mig med att kasta rasistiska ord när de inte hör. Men för ungefär en vecka sen så landade denna fina lapp i vårat brevinkast ! Halleluja ! Världen är rättvis ! Nu ska jag ner på stan och jobba på Yves Rocher  i några timmar.
Adios !


RSS 2.0