Det gick för fort!

Ledighetens sista ljuva timmar ... och jag kan inte fatta att det har gått så fort! Helt sjukt. Men jag har ju faktiskt sysselsatt mig ganska bra under dom här dagarna. Så jag är ändå nöjd. Faktiskt. Badad och druckit vin med Melissa en kväll, tok handlat en dag plus ätit på Texas och igår var man till Hofors. Idag har jag dock gjort så lite som möjligt. Men var iväg till gymmet en timme med maken och nu har vi inga fler planer på att röra oss det närmsta dygnet iaf ^^ Jelly Legs - Yees! 

Japp, men det är ändå sugit att jag ska jobba i morgon så jag måste tyvärr säga Adios mi Amigos. 


Träffade den här söta saken igår också :)

Endast Sarah och djuren är vakna . . .

Alltså, ibland har jag lust att ta ett stadigt grepp om Qilas svans och sola ut henne i naturen som en Cowboy gör när han kastar iväg snaran. Men hur länge skulle då detta magra kattskrälle överleva? Förmodligen en kvart ... kanske lite mer, men runt kvarten gissar jag på. Hur länge kommer kattskrället att överleva om hon inte låter Sarah och Micke sova på nätterna? Och baserat på veckans resultat så kan vi konstatera att hon har en natt till på sig att bete sig .. och gör hon inte det så finns det en stor överhängande risk att jag knyter upp en liten kattsnara i vardagsrummet och helt enkelt hänger henne á la old style. 

Jag hoppas att alla fattar att jag skojar nu .. för det är väl klart att jag gör! Men hur dryg är hon inte då? Fan också ... i morse kunde jag dessutom inte somna om heller. Men det är varenda jävla natt. Mjaaaaauuuu Mjaaaaaooooo och det ska klias på kragen och det ska väsnas med diverse spring och bus och ... AAAAAAHHHH! Låt mig sova när jag är ledig din jävla mongokatt!? 

Så .. det var väl det jag behövde detta morgoninlägg till. Tack Qila, åter igen Tack. 


" Jag har inte gjort nått " ... yeah right!

Dags att dra igång?

Jaha, då är man inne på andra lediga dagen av 5 totala. Och fan vad jag är värd den här ledigheten! Känns så sjukt nödvändigt att bara få vara ett tag och släppa allt som har med jobbet att göra. Hittills har jag bränt pengar på IKEA och på Jennys hund & Katt. Idag ska jag bränna mer pengar på ett gymkort och den 10 Februari har jag och Melissa bokat en duo-massage på Spa Gamla Gefle! Snacka om att man njuter av livet dessa dagar! I morgon ska jag dessutom klippa mig, vilket inte är en dag försent. Tror det är 3 månader sen sist. 

Men hur som helst. . . Idag blir det som sagt ett efterlängtat gympass. Men inte fan tänker jag hålla på och fjanta med statusuppdateringar om hur duktig jag är och hur nyttig jag är. För huvudsaken är väl att jag själv är nöjd? Bekräftelsebehovet är liksom inte i så stor nöd så jag behöver skylta med det. Inte för att jag tycker illa om dom som ska skylta med sina otroligt bra vanor. Go dom ! Men jag fattar inte grejen bara. . . Det kommer trots allt att dröja innan jag kan titta mig själv i spegeln och tänka "Shit vad bra jag är! Nu är jag nöjd!". Jag ger det ett år. Sen får vi väl se hur lång tid det tar innan man i vanlig ordning lägger det på is. Idag drar jag med mig Melissa iaf så jag får lite stöd :P 

I morgon blir det nog en tripp till Hofors och hälsa på mamman och C/o. Är ju inte direkt supertaggad. Hade faktiskt hellre stannat hemma och börjat riva i hallen som ska tapetseras om. Men vad gör man inte för att få lite kvalitetstid med familjen på vishan ? :P Det innebär ju tyvärr dock att jag blir utan Gertmys i över ett dygn. Men jag överlever nog. Förhoppningsvis ... ^^ Nu ska jag slappa i soffan en timme innan det är dags för långprommis med the One and Only Gert! På Återseende! 



Mys pys ! <3

Long long time ago ...

Ja, men ni känner väl mig vid det här laget? Ibland segar man ner sig och då kanske man inte orkar blogga hela tiden? ... Låt mä va ! :D Jag bloggar inom kort. Adios ma Amigos !

Lägg det på hyllan ... I Tell you!

Japp, nu ska jag verkligen sätta på mig trevlighetsbyxorna! För jag tänker fan inte ha det såhär, och eftersom det inte blir någon skillnad så som det är nu, så ska jag banne mig ha ett HAPPY FACE på för jämnan! Japp Japp japp! 

( Och det här är bara ett Pepp-inlägg för min egen skull, så att jag ska komma ihåg att vara en snäll tjej... ) 

Skrika kan jag göra på hemvägen .. eller? :D

Gert Panik!

Igår kväll hade jag lite panik kan man ju lugnt säga. Var hos Melissa i Järvsta och blev allmänt irriterad på att Gert bara tassade omkring hela tiden och aldrig la sig ner till ro. Heela tiden höll han på så, så jag tog med honom på en kort promenad för att se om han ville bajsa. Det ville han. Men nojjan fanns kvar. Och detta fortsatte när vi kom hem också. Jag upptäckte också att han dreglade FLODER! Världens pölar i soffan där han legat plus att hela golvet var fullt. Så jag tänkte "SHIT! Dricker han?". Japp det gjorde han. "Har Johan gett honom något starkt"? Nope. "Sår i tandköttet"? Nope. Vad fan är det för fel liksom?!

Efter att ha googlat och nojjat och emlat lite så ringde jag till slut till Anna som rådde mig till att sova på soffan och avvakta lite. Men troligen hade han lite feber eller nått för han var görvarm på tassarna. Hur som helst. Vaknade i morse och tycket väl inte att han var helt hundra. Inte alls lika mycket dregel eller så, men han såg fortfarande hängig ut. Så jag gav honom lite mer knäckebröd till frukosten och sen tog jag en promenad. Bestämde mig för att vara hemma med honom idag eftersom jag inte ville att han skulle få vara själv när Micke jobbade och jag var på kurs. Men nu är det iaf fina fisken med honom, så det var väl bara något tillfälligt antar jag ... ? 

Nu blev det ett Gert-inlägg, men så kan det gå när man blir nojjig och orolig för sin underbara dog! I morgon blir det iaf Kurs! :D Adios! 



Pablo, Penny och Gert :)

Då var det dags igen då . . .

Har typ nyss jobbat 8 dagar i sträck. Som jag gör varannan vecka. Men som om det inte vore nog så kommer jag att "jobba" 9 dagar i sträck från och med i morgon innan jag får vara ledig. Jag ska alltså på Handelskurs dom 2 dagarna jag egentligen är ledig på. Så .. det suger lite. Men jag härdar ut för om 9 dagar så har jag 5 underbara semesterdagar att se fram emot! :) 

Har spenderat helgen på ett relativt lugnt vis. I Fredagskväll var jag och Melissa Girl hem till Sandra Larsson på Vin och Spelmys! Sandra bjöd på Frangelico. Mööms! Hur kul som helst var det och det slutade med en blödande näsa hos Mimmi, men så kan det gå! :P Igår så var jag först ut med Wickan på förmiddagen tillsammans med Gert. vi gick väl säkert i en timme. Efter det var jag hemma i typ en timme och värmde upp mig inför ännu en promenad med Anna ^^ Snacka om att Gert absolut inte ville ut igen. Så efter dessa två superlånga promenader så sov han som ett barn hela kvällen sen! Lika trött idag, stackarn. Men idag ska han få följa med hem till Anna på lite sent julfirande. Pappa och Annica var ju i New York på Julafton så då firar vi nu istället. Jaja, that´s all folks! 


Strike a Pose Hot Stuff!

Klarna Finans = IDIOTER!

Jaha, och idag då? Idag var Sarah en snäll tjej och hjälpe kassapersonalen när hon inte hade ett skit att göra. Det känns liksom så tacksamt när man går ner till kassan och erbjuder hjälp för dom blir så GLADA ! :) Går man över på Kolonial och hjälper dom så är det ingen som säger något .. och ärligt, hur kul är det då liksom? 

Ikväll ska jag och Anna ut på ännu en långpromenad, men jag vet inte om Gert behöver det för han har ju umgåtts med Melissa idag så han är tröttmössa. Och vet ni då? Jävla nollor som jobbar på Klarna Finans då !!! SERIÖST! Jag kan utan att skämmas meddela alla att från och med den 2 Januari i år så kan jag kalla mig själv ANMÄRKNINGSFRI! Efter 3 jävligt kämpiga år ekonomiskt sett. Men så sitter jag och Melissa nu under eftermiddagen och ska beställa skor och en klänning från Nelly ... Bara för att vi kan. Tänkte vi. Nope. Jag får inte handla på Nelly??? But WHYYYY!? 

Så jag ringer upp Klarna Finans för att fråga dom varför jag inte får handla hos dom när jag faktiskt är prickfri? Idiotjäveln som jag pratar med säger först .. "Ja, men en anmärkning försvinner ju aldrig, så sannolikheten att du kommer få handla genom oss är ju rätt liten" ... Ööööö? För det första så FÖRSVINNER visst en anmärkning (Så länge den inte är kriminell), efter 3 år! Sen kommer hon med massa bortförklaringar att hon inte alls kan kolla vad det beror på? Är det inte lite märkligt att företaget som säger nej inte kan ge en en förklaring!? Eller? Är det jag som är dum i huvudet? Så det är det jag gör nu. Sitter hemma och är förbannad och försöker hitta energi till att laga mat. Det sista jag sa var för övrigt "Jag tycker du borde be din chef att utbilda dig lite mer, för du verkar väldigt okompetent för att ha det där jobbet". Boom ! In your face Beeoooch! Åter till mitt slappa slappa degliv. Adios! 

CHEERS KLARNA AND KISS MY ASS ! ! 



It´s COLD OUTSIDE ! !

Idag var en arg dag igen, så jag kanske borde låta bli att skriva över huvud taget? Fick dock ta en långpromenad med Anna direkt efter jobbet, och det var uppfriskande. Lille Gertan fryser om fossingarna, men jag får köra på Jackan nu när det är minusgrader så kanske det blir lite bättre :) Men allvarligt? Är man ovan med kylan eller? Haha .. kom in efter en timme typ och mina öron KOKADE! Och efter ett tag så fick jag frossa istället så jag har nyss kommit ut från en dusch på cirka 30 minuter i 70 grader kanske. Så nu är man seeeg istället. 

Ikväll var det tänkt att jag skulle ner på typ All Star eller Interpool för att vinka av Lill Anna som snart åker tillbaka till Haparanda, men jag tänker nog våldgästa henne i morgon istället. Det är för kallt för sånna som mig att vara ute nu ! :P Vill ni veta något ballt då? Jag har gått ner 5 kg typ sen jag vägde mig senast (Vilket är typ 4 månader sen sist, men det RÄKNAS!). Det knepiga är ju att jag känner mig fetare än någonsin just nu. Blir kallad för knubbis på jobbet, och man flåsar efter att ha gått i trappan liksom. Gymkort nästa månad! MÅSTE MÅSTE MÅSTE! Men jag lovar att jag ska göra allt jag kan för att inte bli en sån där dryg jävel som alla verkar vara idag så fort dom är duktiga och har börjat träna. Vi fattar liksom, NI KAN, VI KAN INTE! Kul för er, men sluta skryt! Tänk på oss knubbisar som inte har det lika lätt. Och nu skulle drygot säga "Det är väl precis lika enkelt för er, det är ju bara att börja träna det .. när jag först började så bla bla bla" ... LÄGG NER! Jaja, ikväll blir det alltså inget annat än en fet OnePiece och "How I Met Your Mother"-maraton. JAPP! På återseende! 


Undvik att stirra på mina bilringar FOR FAN! :P Haha ..

Lite Nyårsbilder Lite väl Sent.

This is Love People!
Mina två favoritkarlar på denna jord! <3


Mööööms vad man kan laga mat ibland alltså. 
Egen Marinerad Ytterfilé med Svampgratäng, sallad och
rödvinssky med Bearnaisesås. Mmmmm... ! ! !

Chillat med Födelsedagsbrodern..

Vill börja med att säga att det är tur att Gert inte är hemma för då hade nog grannens nya valp redan varit middagsmål. Jag förstår inte varför man inte lär sina hundar från allra allra första början att ha koppel? Okej att man kanske vill kunna ha den lös när det är stor, men jag tror fan inte att en 3,5 månaders valp kan komma ihåg det den lärt sig nu ... Sen är det dessutom ganska hög trafik här utanför vårt hus, men ändå har han valt bort koppel. Aa well. Tur man tänker olika. Men jag lovar att den där valpen kommer att vara roadkill inom en snar framtid om ägaren inte tänker om. 

Igår kom lillebror Simon hit och spenderade sin födelsedag på ett riktigt ställe ;P Vi köpte pizza och kollade på 2 !! filmer. Åt massor med skit och bara chillade. Idag gick vi på bio innan han åkte hem. "Alvin och Gänget 3", och faktiskt ... förutom dom enormt störiga pipiga rösterna på ekorrarna så var det faktiskt rätt bra för att vara en barnfilm :) Så nu är det ungefär ett dygn kvar tills mannen och hunden kommer hem ... HUR LÄNGE SKA MAN BEHÖVA VARA SJÄLV LIKSOM!?!?!? .... Sammanlagt har jag väl varit ensam i kankse 2 timmar ... Men det är ändå jobbigt. Så jag kanske våldgästar Anna ikväll och försöker busa upp Pablo lite som varit helt trasig efter allt jävla smällande! 

Förstår helt att man vill smälla... (Eller egentligen inte... Smälla upp pengarna), det jag inte förstår är varför man måste smälla 2 dagar FÖRE Nyårsafton och 2 dagar EFTER .. Minst. Jag fattar heller inte de föräldrar som låter sina 10-åringar smälla smällare ensamma. Helt jävla sinnessjukt. Och en sjukt vacker dag så kommer det sluta med att dom smäller av sig fingrarna. Jävla föräldrar alltså ... Tänk på DJUREN för i helvete!!! Och inte bara hundarna, utan alla katter och hästar m.m också! Det är ren jävla idioti!! Jag håller alla tummarna för att det blir ett förbud mot det helt och hållet inom en snar framtid. Men igår när jag pratade med Anna så bestämde vi att vi skulle åka neråt någonstans på Sista April och bo i en stuga ute i skogen någonstans så kanske man slipper smällarna. Jag har ändå inget intresse för att "Fira" sista April. Och än mindre nyår. Så det blir nog nice! Jääävlar vad jag skriver! Heeeelllveeeteee... ^^ Så jag ska väl inte sno mer av er tid nu, för jag slår vad om att Alla alla alla har läst allt som jag skrivit .. Haha ! ;D På Återseende! 





Fel i Produktionen

Jag ber om ursäkt om vissa kommentarer inte blivit publicerade. För uppenbarligen har jag något fel på min blogg så alla kommentarer blir liksom gömda i "Arkiv"-mappen. What is up?? 

Men bara så alla vet så det slipper bli sura miner. Jag ska försöka kolla mappen typ Every Day ! Promiiise!
Todiloo

:) Såå störda vi är alltså, men är det midsommar så är det! 
(Inte mycket nya bilder nu eller ... kan bero på att jag NYSS NYSS NYSS 
fått min nya och inte hunnit med att fota så mycket. Men det kommer det kommer.)

Bry Bry Bry ... !

Japp, så är läget just nu. BRYYY! Men faktiskt så ska min lillebror komma hit i morgon :) Det kommer bli Awesome! Han och jag ska gå på Bio och kanske äta Pizza också. Han fyller nämligen år i morgon så man lär väl kunna Bjuu på något :)

I övrigt är jag fortfarande lika less och trött på folk och folk. Och jag kan faktiskt slå död på myten i "Kärlek börjar alltid med bråk" ... Öhm!? Neej, det gäller iaf inte oss stora barn. Men vet ni då? ... I morgon ska Micke åka till Ytterhogdal, och som om det inte vore nog så ska han ta med sig Gert också ... :( :( :( :( Kommer ju vara skitskumt att inte ha honom hemma. Båda mina Dudes ska liksom åka?! .... :( :I Nooo fun! 

Hejdå. 



Realalalaxaaa


RSS 2.0