Förlovad i 3 år med världens underbaraste man!

Jag älskar min Mikael Hjort så förbannat mycket! Herregud, utan dig skulle det fan se mörkt ut :P Vi kör 3 år till va? I sommar blir det 4 år som par så det är väl kanske värt att fira? <3 Jag älskar dig för alltid min prinskörv!
Din för alltid!

Allt är som det ska i Lakemountain Land

Irriterad, less, stressad och självklart HISPIG. Så känner jag mig idag. Allt i sin ordning med andra ord. Näe, vissa dagar är bara för mycket. Känns dock skönt att jag ska iväg på Vin och Spelkväll hos Sandra ikväll och i morgon blir det en tripp till Hofors :) Så jag har en del att se fram emot faktiskt. MEN, jag är bara en aning upprörd över att jag ERBJUDER johan att jobba min Söndag (dubbelt med peningar) och han säger nej? ^^ Fattar fan ingenting. Han är knäpp! :P 

Anywhoo ... Jag sitter hemma nu med färg i hela skallen och bara väntar ut tiden så att jag kan få duscha snart. Är rätt välbehövligt efter den här dagen kan man ju säga. . . Jag tror jag måste gå över till min hemliga blogg och klaga lite till på dagens jobb för jag säger bara OH MA GAH! Heeej. 


Narriga och äckliga läppar nu när det börjar bli vår ute också.
Usch jag behöver en ansiktsbehanling! Någon som vill sponsra en ung mö i nöd? :D

Turkland Here We Come !

Ja, idag har Micke äntligen växlat in pengarna till Turkpengar .. I know, whats the rush? Men jag vet att jag har svårt att lägga band på mig om det är så att det skulle dyka upp något som jag vill köpa .. Så det är liksom lika bra att ta det säkra före det osäkra :) 

I morgon är det Fredag och jag ska iväg till Sandra på kvällen för lite Vin och Spelkväll. Blir dock lugnt för min del eftersom jag ska jobba hela helgen, och vi ska dessutom till Hofors på lördag för att grilla och fira sista April. Men vet ni vad ?? ;D I morgon har jag och Micke varit Förlovade i 3 år !? Visst är det sjukt? Tiden går så förbannat snabbt, och mitt nya motto i livet är att jag ska fanimej göra någonting STORT och nytt minst 2 gånger per år. I år blir det Turkresa, bil och hund. Så nästa år räcker det med 1 grej :) Haha .. Godnight People ! 


Photo: Sarah Sjöberg

Granntanten är borta :´(

Känns lite vemodigt (kanske en gnutta fjantigt) MEN jag kommer faktiskt att sakna min granntant! Hon är dessutom värsta stammisen på Ica, så man ser henne liksom varje dag. Men inatt dog hon. . . Jag ska nog tröstäta ikväll och skänka all min sorg till hennes barn och barnbarn. Man kan inte bara resa på sig och låtsas som om ingenting har hänt! 


Planen för ikväll var ju egentligen Zumba . . . men jag tror jag tar en långprommis istället. Känner inte att kroppen har kopplat tillbaka läget till LCHF än. JA JAG ÄR LAT. Hur som helst, hoppas på en mindre kaotisk och ledsam dag i morgon. Tills dess - Adios !

Förstår ni att vi snart åker??

Vid den här tiden om 22 dagar så sitter jag och min älskade man på ett plan mot Turkiet ! Herregud, jag har nog inte riktigt fattat det än ! Vi ska liksom åka utomlands - TILLSAMMANS! "Jaja" - tänker ni.
Men det är ju rätt stort när det är första resan tillsammans. Om man räknar bort tripperna till Hofors och Hogdal vill säga ^^ Micke skulle växla in alla pengarna idag, men dom hade inte tillräckligt inne !? Blev lite förvånad, trodde dom hade typ lika mycket som en bank :P 

Så vi får lugna oss med växlingen. Men har ju tagit tag i allt annat idag också, med tågbiljetter och utflykter m.m. Ska bli såå kul. Längtar längtar nu ! (Kanske nästan lika mycket som jag längtar efter våran fralla nu!) ^^ Todiloo

Rätt nöjd med hemmet nu :)

Ja som jag sa så planterade jag blommor igår. Typ första gången i mitt liv som jag gjort det själv. Så nu är det superfint på våran balkong! Och det är ju rätt fint med tulpanerna på gräset också ^^ Städat hela dagen idag och torkat ur skåp och så .. känns som om man kan slicka på allting här hemma nu - utan risk :)
Fina stålhjärtat fick en fin blå blomma :)
Kök
Åh jag vill bli av med databordet NUU ! Få in ett matsalsbord istället :)
Soffan :)
Snart blir det förändringar i hallen ! ^^
Och hur mycket ÄLSKAR man inte våran tapet? :)
Och självklart - min underbara gungstol ! <3 Kärlek!

Words.

Snacka om att vi har haft en heldag idag ! Vi har planterat blommor, storhandlat och jag har cyklat iväg på min efterlängtade cykel till Melissa och hjälpt henne med diverse hemgrejer. Blev kanske en Onlinepizza också :P 

Är lite less på grannen som bara bråkar hela tiden. Nu låter vi illa också? Jaja, vi sitter som 2 pensionärer kvällarna i ända. Han vid datorn och jag vid Tvn. Möjligen att det låter liite illa när vi dammsuger eller röjer rövare i sovrummet. Men han bor fan i ANDRA UPPGÅNGEN!? Jag är för övrigt rätt trött på honom också. Varför? I will tell you. Det här kommer min käre vän Cissi ÄLSKA (läs Hata). Han tycker nämligen om att MATA Fiskmåsarna ifrån sin balkong. ^^ Helt normalt? Njae, inte direkt. Vi har liksom redan en hel hägring med måsar här där vi bor, och ja .. Nu vet vi varför. Så innan jag går till sängs ikväll så måste jag nog kasta en harmlös förbannelse mot honom. ^^ 

I morgon är det Tisdag och det innebär massor med saker. Jag måste boka om min klipptid, tvätta ännu mer, städa, boka tågbiljetter till Arlanda, växla pengarna till resan - och ja, sen ska man ju hinna slappna av lite också innan det är dags för jobb non stop igen på Onsdag. Anna är hemma från Turkland igen iaf, så igår fick jag prata av mig om Frallor och hundar i säkert 20 minuter. Kändes skönt :P Jag kanske tog lite fokus ifrån allt skoj som hon gjort när hon varit borta .. Haha, men vi tar henne en annan dag :) Nu ska jag krypa till kojs så jag orkar med alla husliga sysslor i morgon. Har ju dessutom en annons i tidningen i morgon så nu hoppas jag banne mä att jag blir av med hylljäveln! ^^ Godnatt på er fölk !

Vattnet som är alldeles till Mickes föräldras hus.

Vi håller tummarna på att pappa Johnny fixar en båt till sommarn !

Pilkastning! 
Photo: Familjen Sjöberg/Hjort

Lever Livet

I morgon är det redan dags för hemfärd. Gick inga bussar på Måndag, så det blir som det blir. Men jag tänker bojkotta all handling på Ica tills jag börjar jobba igen. Låter fjantigt, men det behövs! Vill gärna ha en bil så att vi kan ta oss runt bara ... Blir liksom lite svårt att handla på MAXI utan bil ^^ 

Supervarmt i Hogdal idag, så jag passade på att dra med mig mannen på en cykeltur. Vi åt glass och åkte rolig linbana utanför skolan. Sånna här dagar önskar jag extra mycket att jag hade en liten Fralla med mig. Micke kan inte relatera till mina drömmar så mycket som jag önskar. Visst, han är taggad - men han tycker att jag ältar och tjatar för mycket!? ^^ Haha .. det gör jag väl inte? Jag måste ju tjata .. det är mitt sätt att mentalt förbereda mig på allt roligt som kommer med att ha hund. Promenader, bus och massa upptåg. Micke är lite mer negativ och säger saker som "Ja, men vart ska du ha hunden om vi åker utomlands då?". Sånt kommer med tiden tycker jag. Hur ska man kunna räkna ut en sån sak NU!? Ska man tänka så hela livet så kommer man ju aldrig göra något nytt. Vi kanske kompletterar varandra? :)
Nu ska vi köra Mickes syster till Sveg ^^ Ha en trevlig Lördag fölk! Todiloo

Photo: Mikael Hjort

Skogen Here We Are!

Anlände till skogen igår och det var jävligt nice. Försöker att inte tänka på alla jobbiga veckor på jobbet, utan nu ska jag slappna av och ha en nostalgitripp från när jag och Micke först träffades. Hogdal 2007! ^^  Vill ju hemskt gärna ha en kamera nu så jag tog en hel del kort från bilen när mannen hämtade mig :)
Det ska också nämnas att jag kom fram till hogdal 19:00 - åt grillat och gick sen och la mig. Sov totalt 14 timmar!? Utarbetad och stressad? Vem? Jag!? ^^ Ska bli skönt med lite Holiday in da woods. Får se om det blir mer bloggande när jag är här. Men håll till godo! Puss! 

Photo: Sarah Sjöberg

Skjaertoersdageen = Not so Bad

Ja, idag är det väl den där förbannades Skärtorsdagen som alla på jobbet har gjort sån jävla grej över i flera veckor.

"Herregud, Skärtorsdagen är typ som Nyår eller dagarna innan jul - det är helt Sjuuukt!"

Aaa eller hur. Visserligen var vi 3 man i charken, men faktum kvarstår fortfarande - Ja, det var mycket. Men inte mer än en vanlig Fredag enligt min mening. Men men ... vill ni göra liv så gör vi på ert sätt. Jag är ju Rockie och vet ingenting ändå så. 

Okej, nej jag lovar .. jag ska INTE vara bitter idag. För det är en rätt bra dag faktiskt. Hade roligt på jobbet idag. Visserligen var det några snedsteg och jag var så illa tvungen att kasta en förbannelse över Demotanten eftersom hon var en Pane in the Ass. Men det är ju hennes fel - inte mitt. Typ alla på jobbet klädde ut sig till kärringar, men jag slapp eftersom jag redan är en häxa ^^ Elins så fina ord - PUSS STUMP! :P Ikväll är jag ensam hemma. HELT ensam. Ingen man - ingen katt. Det känns konstigt, men ändå rätt skönt. Jag kan liksom ha lite egentid, göra kaffe till mig själv, spela hög musik precis när jag vill, prata i telefonen i vilket rum och vill och använda datorn exakt när jag själv vill det :P Men jag saknar Micke, inte Qila så mycket. Mest Micke. Men jag ska åka till Hogdal i morgon och träffa hela tjocka Hjort-Släkten. Länge sen nu, och det ska bli kul. 

Jag har dock lovat Melissa att om hon ballar ur ikväll så ska jag ställa upp på alla sätt och vis - så jag hoppas fan att hennes förnuft inte sviker henne ikväll! Banne Mä ! Jaja, missade första 10 minuterna av Big Brother nu. HUR SKA DET GÅ?! (Ironi). Ha en glad påsk på er. Vet inte om det blir nå bloggande i skogen - det visar sig. Todilooo



Photo: Sarah Sjöberg

Är jag Hispig ?

Va Va Va Va ?? Det är jag väl inte? Förstår inte vad ni menar ... :O (Ironi) Men lyssna nu - det här kanske kommer komma som en chock för dom flesta men jag har faktiskt rätt bra koll på vem jag är och HUR jag är! Men jag vill ändå passa på att TACKA ALLRA ÖDMJUKAST för det fina personangreppet idag. Det gjorde mig inte alls på sämre humör än jag redan var på. Nej nej.. inte alls. 

Det kanske låter klyshigt och fjantigt . men Take It or Leave It. Så här är jag och om det inte passar så håll dig undan mig då. Varför ska man vara runt sånt som man inte gillar liksom? Jag blir bara så arg över sånt här (Inte för att jag på något sätt TAR ÅT MIG) för det är så onödigt, så energikrävande och så enormt idiotiskt att ta upp en sån sak med MIG! Om ni känner mig så vet ni ju mycket väl att jag inte komma släppa det här på .. tjaa, si sådär en 2 år kanske. Jag är ju fortfarande upphakad på "Fröken" liksom. Men såå ÄR jag. Ska jag då ändra på mig för att det inte passar ju en viss person? Nope. Not gonna happen. Men jag ska heller inte vara fjantig och omogen, jag ska helt enkelt vara proffisionell och undvika all vänskaplig kontakt med personen i fråga. Usch .. jag känner mig som en sån där fågel som man kan stoppa en 5-krona i också babblar den på non stop tills pengarna runnit ut. Mockingbird typ. 

Ska jag ta och chilla lite kanske? Ta´t lugnt. "Stoppa en finger under näsan och andas" ??? Det är fan tufft att vara omringad av män hela dagarna. Lite Female Love Please! Nä, men nu måste fan pengarna tagit slut snart - tänker ni. HA ! Det har bara börjat ! Mohahahaha 
Skojar. Jag är trött, hispig och energisk. Precis som det ska vara med andra ord. Glöm inte att jag är enormt egenkär också och tänker inte tillåta att folk kliver mig på tårna ostraffat. Det kan komma en kula åt ditt håll nääär som helst ... Hehehe ... ^^ 


Ni som läser detta ska observera att personen som skrivit detta inlägg är mycket labil, instabil, hispig och stressad. Därför ska inte dessa ord tas på allt för stort allvar. I morgon är allt glömt (typ), så då kan man gå vidare. Vi hoppas att ingen har tagit skada av detta och att vi i fortsättningen kan försöka undgå dessa snedsteg. En manual för vad som är acceptabelt för Sarah Sjöberg finns att hämta på Avdelning 26 nere på Psykiatrin. Gå bara fram till receptionisten och säg kodordet "Mockingbird", så får du din broschyr.

Out of money.

Då går vi in på arbetsdag nr 7 då ...

Det finns inte mycket att säga - förutom att jag har 3 jäkla dagar kvar på jobbet innan jag får vara ledig. Sen när man återkommer igen så är det 8 dagar non stop. Men det är faktiskt helt okej ... 8 dagar i sträck känns bra, första 5 dagarna ... Sen vill man typ bara DÖ ! Och exakt så känns det nu. Min energi har nått botten och jag känner liite grann för att bara rycka på axlarna och skita i allt. Men det går ju inte - Eeeftersom vi uppenbarligen firar Påsk i det här landet (sjukt mycket dessutom). 

Hur som helst, så kanske vi blir av med databordet idag. Hyllan verkar vara en hopplöshet och bordet är väl för dyrt antar jag. Men vi köpte det liksom för 2495:- och säljer det för 1200:- ... Det är väl billigt? Eller? 
Måste bege mig till worket snart. Glad Påsk allihopa ! 

Moi and My Man at Midsummer 2009.

Gung Gung Gung

FULLKOMLIGT ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN !

Ska det vara nödvändigt med Måndagar verkligen?

Känner att den här måndagen var rätt meningslös. Man hann ju med typ hälften av det som var tänkt och det innebär dubbelt upp i morgon istället. Visserligen brukar Tisdagar vara lugna, men nu är det Påsk och av någon anledning så är det en högtid som vi tydligen firar i Sverige? ^^ Förstår ingenting men alla på jobbet säger att det är typ lika illa på påsken som runt jul? Hur är det möjligt. 

Hur som helst. Känner mig superenergisk trots en seg/stressig dag och ska därför laga lite käk och sen försöka dra med mig mannen ut på en promenad ikväll. Skulle vilja att cykeln blir lagad snart så jag kan cykla hem till Melissa när jag är uttråkad. Får ta det efter vi kommer hem från Hogdal efter påsken. Tjat tjat tjat, men GUD vad jag skulle vilja ha en hund som jag kunde få underhålla mig med :) Någon som jag kan ta med ut i skogen när jag är uttråkad, eller som jag kan busa med eller vad som helst. Men den som väntar på något gott ! ^^ Micke säger att man inte ska stressa sig till ett hundköp - Va? :P Vad menar han med det? Haha ... blir ju inte valp förrän tidigast i September så det är ett tag kvar. Jag har redan startat ett sparande så vi har en budget för oväntade utgifter. Visst är jag ansvarsfull? :) Haha... Ja, dags för mat var det ja ! Todiloo

Phtoto: kallamigjohnny.blogspot.com

I´m In Love :)

Okej, jag vet att jag har sagt det förr - men jag är såå såld på dom här djuren! Det finns ingen, vare sig hund eller människa som kan mäta sig med Gert och Bedas charm! Så grymt fina! Förhoppningsvis så flyttar det snart in en liten Junior hos oss också ... :)

Ha en trevlig kväll - själv försöker jag mentalt förbereda mig för Påskveckan på Ica. Ska vi överleva detta? ^^ 
Ciao
Photo: Marianne Westin

Vårkänslorna svämmar över ..

Vår Vår Vår ! Hur underbart är det inte med VÅÅREN!? :) Folk som blir vårdeprimerade måste ha andra allvarliga problem, för hur kan en årstid så underbar som denna ställa till med elände? Slutade jobba kl 15 och har suttit ute på ballen non stop och lyssnat sönder Hoffmaestro. HUR kan jag ha missat detta underbara band i så många år? 

Sjukligt. Ikväll blir det grillning hos Melissa eller så stannar vi hemma och glor en film och myser :) Vi får se hur det blir. Är nog inte roligaste sällskapet just nu eftersom jag har suttit ute i 2 timmar typ .. Haha .. solsting och luktar sådär soligt svettigt som man gör ibland .. Jaja, Sweet Sunday to you all ! Pöss

Bort med negativa tankar!

Alla kanske kan förstå att det är lite jobbigt nu? Men jag ska fan inte gräma ner mig för det. Jag tänker istället övertala mig själv om att jag har rätt och aldrig fel och sen köra på som jag själv tycker känns bäst. 

Man väljer vilka man umgås med, och jag väljer ikväll bort ett X antal personer. Och NEJ jag tänker inte ransaka mig själv mer nu - jag är perfekt ! ^^ Haha ... Nejdå, men jag orkar inte ödsla massa negativ energi när jag kan tänka på massa skoj istället, som Micke, min otroliga framgång på jobbet, hund, tanken på bil och hus :) Aa, you name it. Nu ska jag sova av mig vinruset som jag fick hos pappa. Har varit på kalas för LISA - lillesyrra som fyller 11 år i morgon! Blev inge Nationalteatern för mig - får bli en annan gång. Godnatt ! <3

Stress och Hets

Första stressgråten för i år är avklarad. Helt sjukt vad man kan stressa upp sig för ingenting. Blir osams över en jävla skitgrej med en annan tjej på jobbet dessutom. Att be om ursäkt är inte min grej och jag känner att det här är slutdisskutierat! Däremot så tänker jag gå till jobbet i morgon och vara lika gråmulen och trött,less, deprimerad som jag varit idag. När man stressar så mycket att man ringer och gråter av ilska/frustration - då kanske man borde se över sin arbetssituation? Eller? 

Men det är väl lite mitt eget fel kanske. Jag håller ju oftast en ganska snygg och stabil front utåt sett, men i själva verket så håller jag typ på att dö av stress inombords. Och idag gick det kanske lite över styr. Kul att man ska jobba ända tills på Fredag nästa vecka innan man blir fri också. Och då ska jag stressa till tåget för att åka till svärföräldrarna. Blir inte mycket lugnt här inte ! Hets Hets Hets. Ikväll ska jag dessutom iväg på middag, så det blir ännu mer hets. Och inte blir det ju bättre av att man har en syster som ringer och gör diverse beställningar när jag är mitt upp i allt stress. Åååh nu blev det ett sånt där bajsinlägg ju ... Jaja. Håll till godo. Dom kommer sällan och så ska det förbli ! Todiloo

Det går segt på säljfronten...

Nu har jag haft kanske 13 st annonser uppe på Tradera i flera dagar. 1 jäkla annons är det budgivning på... Resten då!? Säljer ju för fan saker som jag lätt skulle kunna tänka mig att ha kvar bara för prydnads skull ! Har jag så enormt ful garderob eller!? Jaja, alla annonserna slutar på Måndag så förhoppningsvis finns det en del som budar i sista minuten. Verkar dock som om vi blir av med hyllan i vardagsrummet - och det är väl kul. 

Kom nyss på att jag redan har blivit tokig av att det verkligen börjar hända saker i hundvärlden - och det är tidigast 4,5 månad kvar tills vi får hem en valp .. Haha, jag kanske ska lugna ner mig lite? :O 

Hur kul är det inte att glo igenom massa gamla bilder? Har ju en bilddagbok som jag haft sen jag gick på Wemer och hittade då en bild på mig när jag hade långt hår - och GUD vad jag skulle vilja ha sådär fint hår igen. Lär väl dröja ett par år till innan det blir så :P Todiloo


Brun man va då ...

Tillbaka på LCHF

Nu är det slut med latfasonerna. Har gått så bra hela tiden med den här dieten och jag känner mig enormt mycket piggare än jag gjorde innan - när min "diet" bestod av Pizza, dubbelnougat och glass ... typ ^^

Ikväll blir det till att göra en köttfärspaj (godkänd av LCHF såklart). Istället för pajbotten så är det philadelfiaost blandat med vitlök. Så förbannat gott ! Trevlig Kväll på er. Min arbetsvecka drar igång ordentligt i morgonbitti. 8 dagar non stop á la 9 timmars pass varje dag typ. Pengar rullar in som dom ska :) Heeej


Soligt Maj(?)väder och jag tänker inte stanna inne.

Har haft en bra förmiddag på jobbet och det kändes alldeles lagom att sluta kl 12:30 :) I morgon ska jag ta på mig den fackliga mössan och försöka förbättra massa med saker som kan bli bättre! Känner verkligen att jag börjar gro i min roll nu. Kanske blir det en Sosse av mig snart också ? ^^ Känner mig ju rätt kluven i politiken i vanliga fall, men snart trär jag väl på brochen på min fina handlesväst :P Haha .. Ja herregud. 

Vad gäller allt som har med hund att göra så tror jag att det håller på att stiga mig åt huvudet! Tänker på frallavalpar non stop hela tiden typ. Men det verkar som om vi kan ropa hej på att det blir valp i September iaf ! Hoppas bara att Mickes förbannade allergihelvete kan klara testerna så att det inte blir några problem. 

Fattar ni att vi åker till Turkiet om typ 4 veckor !? Det är ju helt sjukt vad tiden har gått fort! Anna åker snart, typ om 2 dagar :P Jaja, jag ska ut i solen nu. Pöss Häj.
Man KAN sova såhär om man heter Penny - men jag vet inte om det är 
helt i sin ordning ^^ (Full sanning i att hon faktiskt sover också!)

Handelskurs i Uppsala

Åh vad kul med kurs, not. Jag har lärt mig massor men jag hade verkligen noll lust att åka och jag ville ju inte direkt plocka fram arg-Sarah.. så det var bara på med smilgroparna och försöka hålla humöret uppe. Dagens kurs var dock bättre än gårdagens eftersom jag lärde mig så förbannat mycket om mig själv och min egen anställning. Och det är ju därför man går på sånt här ! :) 

Hur som helst, när jag kom hem så möttes jag av en tom lägenhet ... och en katt i BOKHYLLAN !?
Ingenting är som det ska när man kommer hem. Katten får ju göra precis som hon vill. Näe, nu är jag hemma igen och ordningen ska härmed återställas ! ^^ Nu börjar en arbetsvecka som heter duga ! 8 dagar non stop - Nu kör vi ! Häääj

(Maten sööög också .. väntade 45 min på förrätt och ytterliggare 40 min på varmrätt. Bra jobbat)


Då drar jag då ...

Sticker iväg till Uppsala då - återkommer i morgonkväll.
Just nu är jag noll taggad men det kommer väl krypandes under dagen kan jag tro :)
Puss Puss !

Första besöket är avklarat !

Igår var det vilt. Anna Ohlsson och hennes Turkman Mehmet gifte sig igår ! Helt otroligt och dom är såå söta! Planen var att det skulle bli en krogenrunda efter lite fest hos Anna, men så blev det aldrig. Så runt 01:00 tiden tog jag Melissa i handen och drog med henne hem till mig för en sleepover ^^ Idag är jag rätt sliten, men vi fick ju äntligen äntligen äntligen åka och hälsa på en Fralla-"kennel". Jag är SÅ enormt nöjd efter besöket och är ännu mer övertygad om att det är en sån vi ska ha !

Hon som vi var hem till hade 2 st frallor - en svartvit och en fawn. Helt underbara djur och jag ville helst smuggla med mig en i handväskan. Men vi ska fortsätta hålla kontakten, jag och kennelägaren så får vi se hur det blir. Men allting klickar rätt än så länge. Så förutom en turkresa att se fram emot så kan jag nu i stort sett ropa HEJ på hund-skaffandet också :) Happy Girl. I morgon blir det jobb och sen ska jag ha 2 dagar i Uppsala med Handels.
Todiloo

Hur ska man kunna säga nej till en sån här ? :P

Solig underbar dag !

Har spenderat dagen på balkongen, hos frisören, hos Sandra och hälsat på hennes nya skatt och sen ett avslut på Brända Bocken innan det var dags att bege sig hem och äta kvällsmat. Helt enkelt en perfekt dag - bortsett från att jag tjuvrökt 2 gånger ! No more I swear ! 

Hundönskarna är väl tiotusen gånger starkare nu än de var innan idag, och jag har bestämt att vi ska åka och hälsa på en kennel på söndag ! Bara för att vi kan ! :) I morgon ska jag jobba igen ... jag längtar faktiskt, för bortsett från idag så har det sugit rätt hårt att vara hemma. Är helt återställd vad gäller ryggen men har fått lite ont i ena skinkan istället :P Men den jobbar jag knappt alls med så det behövs inga fler sjukdagar för mig :) Puss Puss !
Kärleken
Melissa Girl
Jag och mitt saboterade hår.
Lexus och jag ! :)
Han bet rätt hårt, men är man sådär söt så spelar det ingen roll ! :)
Photo: Sarah Sjöberg

TILL SALU ! ! !

Eftersom ryggen känns en miljon gånger bättre efter massagen så fick jag energi att städa bort massa saker som jag inte längre vill ha eller behöver. Ska lägga upp allting på Tradera i morgon tänkte jag. Men är det något NI vill ha så hör av er till mig - antingen kommentar, mail eller telefon :) Friends go first !

Oanvända skor. Mycket fina från Nelly.com :)
Älskar den här klänningen, men jag är en fegis och har aldrig
använt den :P
Prickig svart klänning
Polotunika
Svartrutig kofta - oanvänd.
Otroligt fin och skön kofta från Lindex. Kan användas MED eller
UTAN snöre ^^
Mysig vit burr burr tröja som är perfekt en kylig sommarkväll.
Armarna kan kavlas upp (Är nog tanken)
Blommig blus
Tunika från VILA.
(Fläskbild) - Shorts från Gina.
Jeans 1
Jeans 2
Databord säljes !
Bokhylla säljes !
Bord säljes ! 


Planer för dagen. Minimala sådana.

Vad är nytt? Absolut ingenting ! Jag dör snart för att jag är så förbannat uttråkad! Har snart glott igenom hela säsong 1 och 2 på Vampire Diaries. Och idag har jag planer för att äntligen se musikalfilmen "Nine". Har fortfarande inte sett den och det är ju heelt sjukt. Men sen då? Den strikta dieten håller sig inte så som jag önskar. Jag har ätiti godis både igår och och i förrgår. Men i förrgår var det bara lite grann ^^ Dock har jag enormt stora planer på att vara så glupsk som möjligt idag eftersom Micke redan har åkt till jobbet och han kommer inte hem förrän kl 21 ikväll. 

Ja, nu är det så där synd om mig igen. Måste ringa till Carema idag också och försöka få en tid så fort som möjligt. Jag tror ju fortfarande på metoden att sitta hemma och vänta ut det, men chefen insisterar. Såklart. Melissa jobbar ju också hela tiden ... annars hade ju hon kunnat underhålla mig ! ^^ Igår var mamma här en sväng med Pär och Sofia iaf och det var skoj. Mamma fick mig dock att börja grina eftersom hon skulle göra nå hokus pokus med ryggen där det var tänkt att det skulle smälla till i ryggen ... Vilket det inte gjorde så jag doog av smärta. Men men... Det hade ju kunnat funka :P 

Nej, nu blir det ägg och bacon till frulle och sen ska jag glo mer Vampire Diaries ! :D Pöss Pöss ! 



Stackars Mig !

Eftersom jag har ryggskott och tycker enormt synd om mig själv så har jag ingen större lust att blogga. Bara det att jag måste SITTA NER för att blogga gör ont. Helst vill jag stå eller ligga på mage i soffan med en kudde under magen. Jag hoppas fan att det finns någon där ute som kan tycka lite synd om mig, för det är det enda "roliga" just nu. I morgon måste jag ringa en kiropraktor och försöka få en tid.... Kul att man gick miste om all O.B idag.
Bjuder på en bild på kanske en av de hetaste grabbarna (just nu) :P Har sålt min True Blood själ till Vampire Diaries. Not Cool. Men MUMS !
photo: the-vampirediaries.com

Friday Night Im In Love

Hade en helvetesdag på jobbet idag. Vet inte hur många förbannelser jag kastade ut. Och den mest oskyldiga kan ha drabbats tyvärr ^^ Hur som helst, så börjar jag så smått återkomma till mitt vanliga jag igen. Är extremt jobbigt på jobbet just nu. Lite drygt att jag dessutom ÄLSKAR allting nytt som händer, men att jag samtidigt HATAR all oordning och allt slarv och ointresse för att lära sig nytt. Men jag ska som sagt jobba non stop hela helgen och ända fram till Fredag, så det är bara att ta sig i kragen, svälja stoltheten och bege sig med ett leende på läpparna till det underbara köket på Ica igen ... men det är i morgon. Så ikväll är jag fortfarande en gnutta bitter :P Ha en trevlig Fredagkväll ! Puss Puss !
Sarah Kissnödig på stan - det är ingen Big Deal.
Maken lagar Laxburgare. Häromdagen. LCHF är att rekomendera.
Feeling just Fine utan Götta. 

Photo: Sarah Sarah Sarah Sarah

Melissas OnePiece

Hennes är lurvig ! Det är inte min ... :/ Buhu.
Photo: Sarah Sjöberg


RSS 2.0