Fan inte lätt att vara kreativ när inget fungerar!

Jag försöker verkligen hitta material till ett bra pris för att kunna börja göra egna smycken. Men det är ju för fan SKITSVÅRT! Och när man väl hittar något man gillar på en hemsida så finns det liksom inget mer ... ska man behöva beställa saker från förton olika sidor eller!? Nej jag ger upp för idag och tar en tripp förbi Hobbybutiken på Tisdag efter jag tagit av naglarna. FRUSTRERAD! Det var allt just nu ..  Hej Svejs.

Klättring

Dagen till ära spenderade vi på Gästrike Klätterklubb. Var hur roligt som helst, men eftersom jag är en fegis så klättrade jag bara 2 gånger och inte på de svåraste ställena. Men jag kom rätt högt upp faktiskt innan jag fick panik :D Lite pics som jag bjuder på! Kraam
Alla foton: Sarah Sjöberg & Mikael Hjort

Skrattattack! ! !

Så jävla roligt ! ALLAN ALLAN ALLAN AL ALLAN ALLAN ALLAN ! Haha jag dör lite :P

Shop until you drop

Underbart läcker ring som jag bara inte kunde låta bli att lägga vantarna på ^^
Ny vit tunika :) Snyggt till mjukisarna eh?
Jag är dålig på att köpa ringar, men gjorde även detta fynd idag :)
Armband från H&M.
Coolt halsband från H&M.
Och Ja, alla kort är tagna av MIG! Hur som helst, dagen har som ni ser spenderats med shopping tillsammans med Melissa. Har haft en enormt skön dag och bara glidit omkring. Melissa har varit hela galen och shoppat loss för jag vet inte hur mycket. Men det är fan hon värd ! :D Anywho. Nu ska jag försöka kurera min sjuka karl som är mer emlig än någonsin ! Hejdå!

Dagdrömmer i vanlig Ordning

Skulle egentligen spendera lördagen med mamma och C/o i Valbo, men jag orkade inte pallra mig ut dit och sen inte hinna med att tvätta och städa som jag verkligen måst göra. Så nu ska Melissa Girl komma hit istället och vi ska ut och fotografera och leka på stan. Blir kul :) 

Kan verkligen rekomendera "99 saker man måste göra innan man dör". Sjukt roligt program och jag ska lätt beta av iaf 30 saker på deras lista :P I morse när jag vaknade så kollade jag på olika resor med olika studier inblandade. Fanns helt sagolika resor till bland annat Ecuador och Peru där man spenderade 2 eller 3 månader och åkte runt och bland annat åkte mountainbike från vulkaner och klättrade i gruvor m.m. Och sen ingick volontärarbete och språkkurs. Sjukt sugen, men jag har inte 30 tusen att avvara på sånt skoj just nu ^^ Tittade på skolor i Italien och Frankrike också. Vill iväg och göra något sånt någon gång, så jag ska fortsätta spåna. Men skolorna var ännu dyrare. Kunde kosta allt från 40 - 80 tusen beroende på vart man skulle resa. Stört. Jaja, jag måste klä på mig och rycka upp mig innan Melissa kommer. Trevlig Lördag ! Adios ! 


Photo: http://varldensresor.se

Kreativa Hormoner som Härjar

Vissa har gravidhormoner. Jag har något annat ... något som nyss kommit till att bubbla upp inom mig. Jag känner konstant en rastlöshet och jag vill bara göra massa saker. Inget stort utan de små sakerna, som betyder så enormt mycket. Så nu har jag bestämt att inte nog med att jag och Micke ska klättra på söndag så ska jag och Elin bygga pärlplattor och så ska jag måla en tavla med Carolina :) Bra början eh? 


Photo: http://smidigt.se

Inge Hardcore för mig ikväll

Jobbdagen idag blev rätt kort ... :P 08-12. Sweet. Jag har ett stort leende på läpparna för jag har haft jordens mysdag med Micke. När jag kom hem så åt vi lunch, och sen har vi bäddat ner oss i soffan och bara gosats hela dagen. Dock känns det piss att jag ska behöva bege mig till skolan snart. SUGER! Ville så jävla gärna gå på Hardcore Superstar, men det känns bara såå B ^^ Haha .. Näe, men jag har sett dom 2 gånger i mitt liv redan och jag har nog inte hört en enda ny låt sen jag såg dom senast, så det känns bortkastat - PLUS att jag börjar kl 7 i morgon så .. ^^ 

Hur som haver ... jag ska betala räkningarna nu. Alot of fun. Inte. Efter det tänker jag banne mig sova en sväng innan skolan - annars vet inte jag om jag pallar. Kommande kapitel såg allt annat än kul ut. Hej så länge! 


Photo: http://hardcoresuperstar.com

Kort Sagt

Hur slow är jag som lämnar en lucka på typ 3 dagar för er läsare ... Rätt så mucho. Förlåt förlåt förlåt. Men jag har ju tagit över Elins schema och det är enormt jobbigt att vara henne. Men det är sjukt roligt också! Vill verkligen in i köket NU! Vill veta hur jag ska göra med nailsen ... men jag skrev till Marie idag och frågade om hon kunde boka tid för att ta bort dom. Tror att det var läge för mina naglar att få vila lite eftersom de skivar sig och så ... ^^ 

Annars har jag faktiskt inte gjort ett skit. Jobbade hela måndagen och hittade massor med bra ursäkter för att inte träna .. samma igår men då var jag hem till Anna och gick ett helt varv runt huset med Pablo & Penny :P Wohoo - poäng till mig. Men idag har jag faktiskt varit duktig och tränat med mannen. Gymma är nog inte min grej. Älskar att svettas på gåbandet ellet crossen, men resten är bara sååå segt. Hur som helst, det jag lärde mig idag är att man så sällan som möjligt ska handla på Konsum Nian. Långa köer och extreeemt seg personal (Jag VET - jag jobbar for fan på Ica!) ... Hejdå. 


Photo: Sarah Sjöberg

Sjukt roligt att leka tampongleken hemma hos Mamma och Pär.
Resultaten:

Johanna : 0,35 sek
Mamma : 0,51 sek
Pär : 1,36 sek
Sarah : 0,26 sek ! ! !  Winner ! ! !

Big Brother - At Last!

För exakt en vecka sen satt jag med höga förväntningar och väntade på Big Brother - men till min stora besvikelse så var jag en vecka tidig. Ikväll var det premiär - No fun. Väntade på snyggingar och silikonbrudar men istället fick vi en salig blandning mellan allting typ. Till och med en föredetta kille som gjort om sig till tjej som sa "Holla" till alla brudarna heeeela tiden. Vet helt ärligt inte om jag tänker fortsätta följa det. Okej Jersey Shore ... där vet man att man får garanterad UNDERHÅLLNING! Men det här känns rätt hopplöst. Aja, Godnatt!

Kycklingsekter - Me afraid, Be Very Afraid !

Det känns konstigt att det är JAG som ska åka och inte Micke. Kommer vara knäppt, konstigt och helt i sin oordning att vara utan honom i över ett dygn. MEN, jag är strong och tuff så det kommer att gå bra ^^

Måste bara berätta att inatt drömde jag en asrolig dröm! Johan Sandström som jag jobbar med i köket ibland var sektledare ... åt en Kycklingsekt! Haha, jag dör lite grann. Hans mål var alltså att få mig att inse vikten av kycklingars smitta och att man i alla lägen ska vara så försiktig som man bara kan - och om man slarvar .... Tadadadadaaaa Supersekten kommer till undsättning för att råda bot på smittorna! :D :D :D Haha ... Lite av ett internskämt men jag hoppas iaf att Elin och Melissa skrattar lite :P Hejdå Gävle - Hej Hofors! Puss! 


Photo: lillalinusen.blogg.se

Sanctum

Idag bjöd min älskade karl mig på Bio. Blev lite sur först när han bara hade bestämt utan vidare att vi skulle på bio, när jag sedan tidigare sagt att jag ville spela biljard - Meeen jag är inte jordens hemskaste och har ett x antal gånger bett om ursäkt för mitt lilla utbrott. Hur som helst - Filmen var precis lika äcklig och jobbig som jag förutspått... Fast på ett bra sätt. Hatar allting som är sådär klaustrofobiskt och instängt. Och här är det verkligen så. Sen var det ju min första 3D film. Kändes asballt vissa gånger och det var faktiskt en hel del bra effekter - speciellt i början av filmen, men det var jobbigt med texten och ibland blev det liksom lite för rörigt. 

Hur som helst - Mannen får 5 plus (läs fotöljer) för sin fina överraskning ! Filmen får dock 3,5 plus (läs fotöljer). Och då ska också nämnas att jag är extreeemt snål med mina plus :P Dock rekomenderar jag enbart filmen att ses på bio. Jag tror att effekten är tio gånger större då än hemma i vardagsrummet. Okej, that´s my night. I morgon ska jag iväg till Hofors på partaj. Blir nog inte allvarligt eftersom jag kommer ensam och Johannas karl ska jobba på söndag - men jag räknar med massor av kul och en hel del Sing Star á la Kent ! :D Godnatt!
Photo: International Movie List

En rätt stark vilja för förändring

Är supernöjd med mina nya glasögon - om jag inte sagt det? :D Idag är en sån där dag som jag känner att jag bara ska gräva ner mig i mina egna tankar, kanske städa reda på all skit som ligger slängd överallt och sen se en film eller så innan det är dags för skolan.

Finns så mycket jag vill göra och ändra på nu, vet inte vad det beror på men jag känner bara att det är dags för ändring. Jag vill liksom inte bli påkörd av en buss i morgon och känna "fuck, varför gjorde jag inget vettigare med mitt liv för?" ... Jag har massor med mål, men jag gör inget åt mina mål. Visserligen går jag i skolan - men det suger ju. Noll kul och jag gör det ju bara för att jag MÅSTE!  ... Ser ni skillnaden? Näe, efter helgen när jag ska till Hofors så ska jag banne mig göra något ! Oavsett hur stor eller litet, NÅTT ska göras ! :D Hejdå.
Photo: Moi

Gladaste ongen i världen

Var bort till Jimmy och hälsade på en snabbsväng för ett tag sen. Vi har ju bott grannar ett tag utan att vara medvetna om det ^^ Och han har blivit pappa till kanske världens gladaste onge. Alla barn brukar vanligtvis hata mig. Dom vrider sig mot tryggheten i mamma och/eller pappa när jag kommer med mina armar utsträckta. Ibland gråter dom. Men inte Alexia, hon skrattar åt ALLT ! :) Sötstjärt!
Photo: Sarah Sjöberg

Inga släktband här inte!

Hur SJUKT lik är inte dom här två boysen som av en ren slump spelar emot varandra i "True Grit"? Trodde hela tiden att dom var typ pappa och son. (Men jag brukar ju ha stenkoll - och kom på att Josh Brolin är James Brolins son) Men ERKÄNN att dom är lik!? :D

Home Alone

Har spenderat i stort sett hela dagen ensam hemma. Hur kul är det egentligen? Not so Fun. Men Micke är på väg hem nu och han har LOVAT att han ska köpa godis till mig. Hoppas att han håller sitt löfte annars ska jag slå lite på´an! Har fortsatt att kolla på "112 på Liv och Död" på datorn - extremt kul att kolla som sagt när allt polisarbete sker här i stan. Glasögonen är fortfarande otäcka och jag har inte vant mig ett dugg. Känns som om jag ser värre nästan med dom på - men jag litar på Melissas kloka ord och håller alla tummar för att jag inte förlorar synen bara ^^ 


Photo: http//:www.polisen.se

Yrväder

Sitter här med mina alldeles nya glasögon - som jag var tvungen att hämta ut på posten för att Micke uträttade sina behov när brevbäraren var här. Hur som helst, har haft dom på nu i kanske 2 timmar, men det känns mest jobbigt. Jag hoppas att det är normalt. Svårt att känna om det gör någon positiv skillnad eftersom jag bara har ett litet brytningsfel - men jag måste nog ringa Melissa och fråga lite hur det är meningen att sånt här ska gå till ^^ Är alldeles torr i ögonen och det känns obekvämt i tinningarna ...

Photo: My computer

True Grit

Underbar film! Kan strakt rekomendera den till alla människor som har ett öga för bröderna Coen. Dock en film i en helt egen klass om man jämför med deras tidigare mästerverk! Inte lika mycket humor - mer allvar (kanske för att det är en remake) och en gnutta charm. Se den! Godnatt Godnatt - Tack vare Melissas sjukdomar blir det till att stiga upp med tuppen i morgon .... Arrrhh (:P)
Photo: http://inntechmedia.com

To My Friend - Her Name Is Elin

Okej - inser att mitt lilla utlägg/kärleksförklaring till alla nära kanske drabbade dom som inte blev nämnda på fel sätt. Så här kommer det Elin .... AJ LÖVE JO ! Sorry att jag inte dedikerade några ord till dig igår, men du får ett helt inlägg enbart för dig ! :D Puss! 

Måste också få flika in att jag idag har jobbat MELISSAS jävla tider så istället så ligger hon lite på minus ... ^^ Haha ... Hejdå !


Photo: google.com (på någons blogg)

Valentins Dag

Idag är det Alla Hjärtans Dag - Någon som missat det? :) Jag ville bara kika in och försöka underhålla er läsare! Vi kanske måste ta en genomgång av den här dagen? Varför ska man ha en Hjärtedag? Kan inte alla dagar vara hjärtedagar? Och ja, jag är ett hopplöst fall - för jag faller offer för alla högtider vare sig jag vill erkänna det eller ej ^^ På ett sätt tycker jag nog att det är skönt iaf - för om det varit en helt vanlig måndag idag så hade jag aaldrig orkar pynta och laga mat innan Micke kom hem från jobbet. Så jag antar att jag är tacksam. Men hade man varit tacksam om man var singel?

Jag tänker inte "tycka synd" om singelfolket. Jag menar det blir ju vad man gör det till och jag vet massor med singelfolk som praktiskt taget VILL vara singel. Lugn och ro? :D Men däremot finns det ju dom som faktiskt är helt ensamma. Någon som kanske nyss gjort slut med någon eller så ... jag tycker inte synd om er - men jag känner för er! Ensam är stark - Så kan det vara! :D 

Allvarligt vad fan är grejen med Positiva Sarah!? Fattar noll ... Jaja, måste återgå till alla plikter som medföljer denna dag ... Mer funderingar under morgondagen när jag har TID! PUSS PUSS ! 

Jag kan väl passa på att skicka
en Alla Hjärtans Dag-Hälsning då.
Till min mor min far och alla mina syskon!
Anna - Min mentor i livet, Melissa - Bästa vän och
underbar på alla sätt och vis,
Sanna - Systern som tror att hon aldrig duger
(Vilket hon gör!), Robin - Trots flera mils avstånd
och att vi aldrig ses så är du fortfarande en mycket
god och nära vän. Och självklart min stjärna
i livet MICKE. Utan dig skulle allting kännas fel ...
JAG ÄLSKAR ER!

Många onämnda - men ni VET ju såklart om ni
betyder ... vilket ni antagligen gör ! :)

Oups

Trodde Big Brother var idag - But It Was Noot ! :D

Dokusåpa Sverige

Jag kanske är jordens sämsta "offrare", men när jag har träningsvärk ÖVERALLT i överkroppen (absolut mest i axlar och armar) så orkar jag bara inte boxas med mannen. Jag har ju dessutom burit tungt i mejeriet i morse och det har väl satt sin träningsvärk på min degiga kropp det med :P Men hur som helst, jag är som jag är och jag VET att det kommer sluta med att jag får så dåligt samvete att jag ändå ställer upp och boxas med honom. Det är ju det enda roliga han har på sina lediga dagar när jag är och jobbar ^^ 

Idag börjar Big Brother - programet som jag lovade mig själv att aldrig mer se efter Jessicas jakt på sin fittring senast det gick. Meeen, Melissas och Elins tjat och all reklam har väl fått mig att bli en aning nyfiken. Jag kollar ju för fan på Jersey Shore regelbundet - så jag borde väl kunna se Big Brother ^^ Jaja ... Nog om det. Ryggläge framför Tvn nu och om mannen har tur får han boxas i pausen. Todilooo

Photo: Expressen.se
Underhållning??

Vårkänslor

Jag får lite fnatt när jag tänker på sommaren, eller bara våren. Den här bilden tog jag när vi lånade Annas hus förrförra sommaren. Skogen precis runt knuten - inte fel det inte :P Men idag hade vi faktiskt solen framme ett tag. Jag vaknade vid 11 och vi tog oss rätt snabbt ner på stan för att gymma. Helt underbart att ha Micke med sig faktiskt. Han kan lära mig så mycket :) Gick förbi ZenZen också - så nu blir det nog ett Zumbakort också :P Nu har solen dock börjat gå ner och jag har precis kollat igenom 2 avsnitt av "112 på liv och död". Riktigt kul att titta på när det är från Gävle och min dröm i livet är att bli Polis :) Heeejdå.
Photo: Sarah Sjöberg

Hetaste Katten i London

Fick ett MMS av Anna Andersson T häromkvällen - och den här bilden visar sig i telefonen. Chockad är bara förnamnet. Bilden är alltså tagen i London från när vi gick i sexan och var där med skolan. Grr vilken heting! :P
Photo: Stina Jansson :)


Inte sommar - Men Vinter

Precis när man hade börjat få vårkänslor så ska det gå och bli snö igen. HUR mycket som helst dessutom.
I morse när jag vaknade så blåste det som satan och jag kände inte alls för att gå mina 500 meter till jobbet. Meen duktig och ambitiös som jag är så tog jag mig iväg. Och nu är jag trött som faan. Micke vill kolla på GoldenEye så jag får väl helt enkelt se den jag med - Har ju faktiskt inte sett den trots att det är en svensk med ^^ Hoppas ni får en trevlig Fredagskväll iaf. Heej
Photo: Sarah Sjöberg

Svullo med noll matteintresse

Ni får ha lite översikt med mitt dåliga bloggande de senaste dagarna. Mickes telefon blev som sagt stulen igår kväll - samma kväll som vi skulle till Texas Longhorn för att äta middag med pappan och C/o. Allt har väl TYP löst sig och jag tycker själv att all kaos från igår har lagt sig. 

Annars svullar jag fortfarande. Visst, jag tränar och så. Men godisätandet kan jag bara inte sluta med. Vad är det för fel på mig? Jag behöver en Hobby (Läs Hund). I morgon är det dags för jobb igen. Känns skönt på ett sätt eftersom jag har den värsta träningsvärken någonsin, plus att jag gjorde illa knät på träningen lite grann så jag får pissont lite till och från. Antagligen har jag bara sträckt mig. Men jag var ju bra dum som tränade typ exakt samma runda i gymmet två dagar i rad - Noll återhämtning alltså ^^ 

Anywho, matteprovet gick nog relativt bra. Känns iaf bättre med den här läraren och jag hoppas hoppas hoppas att jag klarade det så jag är ett steg närmare KLAR! Jag svär - den dagen jag läser G på betyget i Matte B så ska det tamefan FIRAS! Ingen mer Matematik i mitt liv efter den här mardrömmen :) Jaja, godnatt gott folk! Sängen ropar!
Photo: Sarah Sjöberg

Micke duschade Qila häromdagen. Hon var inte direkt supernöjd efteråt :P 
Jag fick knappt knäppa kort på henne - Surmajan!

Nya Naglar

Photo: Sarah Sjöberg

Nya naglar hos ny tjej och jag är supernöjd ! Nu blir det käk innan mitt första matteprov i B kursen. Adios!

Lost Phönen

Hur otroligt det än låter så har Mickes telefon blivit stulen ikväll. Delvis är det mitt fel. Hur less, pissed och förbannad är jag? På en skala 1-10 så är det väl en stabil 9 iaf! Jag har dock varit på Texas Longhorn med Familjen H och ätit god mat. Micke vart såklart upptagen med annat - ringa polisen och chatta med Halebop för att kunna ordna upp allting med spärr och skit. Usch vilket slit. 

Ah, just nu är ingenting särskilt kul. Men jag försöker tänka positivt så kanske positiva saker kan hända också! Karma som det så vackert heter! Och let´s face it - vi överlever nog ett par dagar utan våra materiella ting. Hej Svejs!


Ser ni en sån här som det står "Micke" på - så lämna fan in den till polisen !
Annars får ni med mig att göra!

Luftrenare

Ja, jag vet. Det suger att man inte orkar träna när man ska. Men jag bara ORKADE inte ikväll. Plus att jag verkligen behöver plugga om jag ska klara provet på Torsdag. Så kvällen har alltså spenderats på bästa sätt. Ryggläge i soffan, 20 min vid matteboken, kaffe, promenad med mannen och strax åter till ryggläge i soffan. Och JA! Micke har köpt sin efterlängate luftrenare. Och om han yttrar så mycket som ett ord om att han inte kan andas så ska jag personligen strypa honom själv! (Obs! Alla dessa hot skrivs med största kärlek!)

Vi duschade katten idag också. Det har inte gjorts på över ett år och man ska ju vara noga med innekatter säger dom .. Hm. Slarvigt där. Jaja, i morgon är det jobb på schemat och därefter ska jag OCH Micke gå och träna. Känns underbart att få göra sånt tillsammans ! :) Hejdå. 


Photo: Johanna Halvarsson

Idag fyller Sanna Panna år! :) Grattis Grattis!

Meningslösa Modeinlägg

Jag har hört att man ska blogga om sina nya kläder och modeprylar, så jag kan väl kika in och meddela att jag hittade inte bara ett par nya tights i betydligt bättre kvalitet än de brukar vara, utan också en tunika/topp för 49:- på rea och ett par örhängen som jag spanat på HUR länge som helst som nu reades ut för enbart 19:-. FYND FYND FYND ! :)
Photo: Sarah Sjöberg

Bla-Bla-Inlägg

"Live your life as everyone is gonna be your last". Och det är därför som jag bestämt mig för att jag ska hoppa fallskärm. Trots att jag är livrädd för höjder! Men förstå att ha det gjort. Kunna pusta ut och berätta om upplevelsen resten av livet. Däremot sätter jag stopp vid Bungy Jump. 

Anywhoo ... Som jag sa tidigare så måste jag ner på stan och lämna igen ett par skor m.m. Men stan öppnar inte förrän kl 12, och här sitter jag och är så klar man kan bli. Ska ta en promenad ner visserligen, men det tar ju typ bara 10-15 minuter att gå så jag får lov att vänta ett tag till. Det är ju ett himla tjat om pälsar överallt nu igen. (Vilket är bra!). Senast stod det i tidningen om att Kerstins Mode har börjat sälja äkta päls och pga det så har det stått "aktivister" utanför med skyltar för att uppmana alla som går in i butiken att så är fallet. Jag läste på GDs hemsida igårkväll i artikeln där man även kan läsa folks kommentarer. Snacka om att folk är enormt opålästa, och att kalla folk för aktivister för att de står lugnt och stilla och förmedlar ett budskap via en skylt, är bara helt fel. Om de använder våld och är helt rabiata så kanske man kan kalla dom för aktivister. Men hallå, vi har inget ockuperat Egyptien i Flanörhuset så kan alla sluta dramatisera allting. 

Men i helgen när Anita och Linda var här så kom vi in på ämnet PÄLS och jag förklarade då varför jag var så emot det. Jag sa till och med att det är helt okej att använda fejk (Vilket jag egentligen inte tycker) men bara för att vara öppen för dom som faktiskt tycker att det är snyggt. Hur som helst, Anita och Linda visste inte om att djuren flås levande för att kvaliten på pälsen ska bli så bra som möjligt. Och då blev jag lite fundersam ... kan det vara så att det finns fler där ute som inte VET att djuret lider för att vi ska kunna leva upp till dagens mode? Jag är långt ifrån expert på ämnet, men för mig räcker det att djuren lider för våran skull. Och JA, jag äter kött, men det känns på ett annat sätt som "The cirle of life" sen vill man väl att djurens enda tid i livet ska vara så bra som möjligt. Men mat BEHÖVER vi. Behöver vi en päls som ska hålla oss varm om vintern? Eller skulle man kunna välja ett annat material som kan ge dig lika mycket värme?

Jag tycker helt ärligt att det är ÄCKLIGT med päls. Ska läsa på mer om skinn och läder också så jag kan protestera mot det också. Hur som helst så försöker jag alltid att tänka mig för innan jag köper kött och innan jag lägger pengar på skor osv. Hellre syntet än äkta. Jag skulle verkligen inte passa in på Östermalm ^^ Oj, nu kan jag börja gå till stan tror jag ... Det blev ett Bla bla inlägg. Men skönt att få ur sig lite irritation och "information" om ämnet som folk kanske inte vet. Kalla mig Aktivist om ni vill ... Det känns som en komplimang vad gäller det här ämnet !

I wanna know your name

Hellu. Idag ska jag åka till Systeryster som fyller 24 år i möra. Kan väl bli skönt att komma bort en timme eller två. Men innan det så måste jag ner på stan och lämna igen ett par skor, posta brev och köpa present. DET mina vänner, ser jag inte fram emot lika mycket ^^ Så för att tagga så lyssnar jag på allt som har med heta heta Pharrell Williams att göra. Hola!
Photo: krasimiras.wordpress.com

Tulpaner

Jag blir sugen på att köpa en Systemkamera. Fick helt underbara Tulpaner av Anita. Bilderna blev bra, men hade kunnat vara magiska om man haft rätt verktyg. Men Kamera ligger rätt långt ner på min Önskelista just nu. Först Turkland och sen Hund! :) Trevlig Lördagkväll. Hej Svejs.


Photo: Sarah Sjöberg

Värdelösa jippon


Photo: Sarah Sjöberg

Det blev nr 2 i högen med glasögon. Känns sköna och jag tror att de ka funka både med håret uppsatt och nere. Hur som helst, idag har jag jobbat ett par timmar. Kändes lite meningslöst en lördag, men skönt med lite extra pengar i plånkan ^^ Melissa skulle komma hit sen och skrika lite i mina kuddar. Förstår om det behövs .. Skulle jag vara hon så hade jag nog suttit i finkan för mord eller något vid det här laget. Igår fick jag för första gången sluta kl 16 en Fredag! Helt underbart! Spenderade kvällen med Anita och Linda mestadels. Åt god mat, drack vin och tittade på Let´s Dance. Men Usch vilket program. Förstår inte att jag följde det förr ;P

Och ikväll är det Melodifestivalen. Not for me Please. Micke och jag hade planer på filmkväll men jag måste vara boxningssäck åt Melissa ikväll, så filmerna får vänta tills i morgon. Länge sen man såg något sådär SUPERbra nu. "The Tourist" var helt okej, men ingen direkt hit. Har ni några tips? Jaja... Nu ska jag glo på One Tree Hill och möla i mig Ostkrokar. Because I Caan ! :D

Gratis Kramar

Åh man blev så glad när man stod och väntade på bussen och såg de här två personerna spendera sin lördag med att krama främmande folk på stan. Underbart! :)


Photo: Sarah Sjöberg

Glasögonbeslut

Vilka ska jag köpa? Nr 1, 2 eller 3? Snälla kommentera så jag köper rätt !
Min personliga favorit är noog nr 1 ... Eller?


Nr 1 - Snygga?

Nr 2 - Snygga?

Nr 3 - Snygga?

Organisera Mera

Hur ofta omorganiserar ni hemma? Alltså typ ordnar om i garderoben, städar köksskåpen, rensar bilder på datorn och sorterar i musiklistorna? Ja, jag gör det rätt ofta och jag börjar funderar om det är något fel på mig? Jag kanske helt enkelt håller på att bli psykiskt störd och kanske ska gå till en terapeut?

Well well, i morgon ska jag jobba i köket igen på jobbet :) Jag Gillar´t ! Idag är det mattedags igen. Har suttit hela förmiddagen nu för att komma ikapp det jag missade på förra lektionen. Är några tal som jag nog behöver hjälp med. Får ta det med honom ikväll, annars ringer jag väl Sanna Panna så får hon hjälpa mig. Det var allt just nu. Heej.



Såhär ska en garderob se ut ! (Bilden är lånad av vkbloggen.se)

Malinois - en möjlig hund för oss

Underbara djur ! Ge mig nu !



Boys Night Out



Micke säger Heej till Kameran. Glad, Gladare, Gladast.

Inte direkt smickrande, men ni fick ju en blick av min vackra gungstol iaf :)

Japp, en hel flarra - Sluuut.

Coola boysen rockar feett.

Helkväll med Jobbet

Okej jag hade nog kul ändå :D Vi fick först god mat på Cheers i form av en plankstek med massa gojs på :) Möms.
Efter det intog vi våra platser på Hockeyn. Fick lära mig massor av både Elin och Johan. Och jag till och med Buade lite en gång ^^ Hejdå.







Pigg Sarah

Jag vet - nu har jag svikit ett tag igen. Men jag får faktiskt lov att återkomma, för pigga Sarah ska iväg och träna såhär tidigt :D Ääven fast jag är ledig! Go Mej ! Skriver några rader sen. Häj.


RSS 2.0