Summernights.

Ja, idag tänkte jag avslöja en rätt så intim sak. Eller ja, döm själva. Jag funderade hela dagen idag om jag verkligen var tvungen att skriva om saken, och min slutsats är att jag fan måste det. För snart 2 år sen så piercade jag mig i tutten (:P), det i sin tur ledde till att jag tog ur mina andra piercingar. Det kändes liksom som om den räckte för att jag skulle få känna mig sådär feminim som bara en tjej kan fatta. Hur som helst, så har jag kämpat och kämpat med inflammationer hit och dit men det blir aldrig bra. Så igår ... då tog jag det enormt jobbiga beslutet, att ta ur den. Och nu sitter jag här. Nästan deprimerad. Så vad fan är grejen? Kände jag sådan KÄRLEK till ett jävla smycke att jag inte bara måste beklaga mig på bloggen. Jag måste också vara lite ledsen över det? :O Tänkte kanske att någon själ där ute har varit med om liknande erfarenheter och på så vis kunde hjälpa mig att takla mina ånger-tankar. Och det sjuka är ju att mina andra piercingar saknar jag inte alls. Den i näsan har jag ju liksom piercat om typ 6 gånger när det var en stor "inne"-våg på ämnet. Och läppen var min invigning på Wemerskolan, så den borde ju betyda något. Men näe?

I övrigt så överväger jag kraftigt att ta ledigt från jobbet en helg i Juli och sticka iväg på Yran. Hoppas bara att mannen kan få ledigt. Skulle ju vara superkul att bara sticka iväg. Idag tog både Melissa och Melinda ledigt i sista minuten för att kunna dra iväg på Peace & Love. AVIS ! :P Men jag är inte mycket för campingarna. Det känns fortfarande lite knarkigt, barnsligt och lortigt för min stil. Folk som knullar i buskarna, folk som spyr över ens tält och en massa jävla knäppskallar. Nope, jag ska fan ha lyxboende ! Lägenhet eller hotell, DET är min melodi :P Pensionärs-Sarah ! ^^ Jaja, vi håller tummarna på att jag får ledigt och att mannen också känner ett sug för konserter ute i sommarkvällen. Hans moster bor ju dessutom i Östersund, så ett tak över huvudet är givet !
Det var nog allt idag. Hejdå.
R.I.P Hultsfreds Festivalen. . .

Min Helg i Ytterhogdal

Helgen startade i Järvsö på Marknad. Mannen åt massor med remmar vilket resulterade i en märklig tunga.
Solen sken hela helgen så vi tog tillfälle att vara i Sven-Anders (gården som Mickes mormor och Morfar äger) och bara fika och åka båt. Helt underbart har det varit, och inte en enda jävla unge har drivit mig till vansinne ! :D 
I höst ska jag hjälpa Karin och Östen att plocka upp alla potäter i deras potatisland :)
På söndagen tog Johnny med oss upp till "Fnucsen". Ett av de toppar man kan skymta från byn. På vägen dit såg vi en älg. Shit vad stora dom är ! Och på vägen hem fick jag lära mig vad en Häst-broms var. Inget trevligt. Massor av skog, men det är vackert  ! :P
Hogdalsborna är envisa med att dom är Sveriges Mittpunkt. Ja, jag har fan ingen aning, men vid tornet stod den här "Statyn" rest. Den representerar som ni alla kanske förstår Ytterhogdals mittpunkt i vårt avlånga land.
På marknaden köpte jag också ett halsband som jag velat haft länge nu, men som inte har funnits på Glitter. Funderar på att göra om halsbandet till en nyckelring tror jag ... vi får se :)
Sen hittade jag ju världens sötaste foppatofflor till Alexandra också i stl 18. Så det kanske dröjer innan hon kan ha dem, men jag kunde inte låta bli ! Måste se till att de hamnar i rätt händer från början bara, så de inte kastas bort. I övrigt så jobbar jag, och jobbar och jobba. Ända tills på söndag, SEN har jag semester ! Aaaah !

Midsommarkväll hos Elin

Jag beklagade mig... hade noll saker inplanerat under midsommarkvällen, men så blev det ändå en cykeltur till Elin ute i Järvsta. Hade askul, men var ju tvungen att åka hem rätt tidigt eftersom det är tågfärd på G. Vaknade i morse och kände mig sådär lagom vintung i skallen. Jag tänkte, herregud är min Bag In Box slut nu eller? ... Näe, men det har iaf gått halva. Helt jävla otroligt. Men jag kanske var mer på lyset än vad jag trodde ? :O Ser fram emot några dagar i Ytterhogdal med mannen. Hoppas vädret vill med sig bara ! :) Anna om du är hemma och vid liv, så RING ! :P Adios.
Elin hade så fräna Tights på sig att jag var tvungen att fota dom :P

Midsummer

Nu är det bara lite mat i magen, en dusch och sen ska jag sticka till Elin och träffa massa nytt folk. Hade planer på att hälsa på Sis i Sandviken, men det får bli en annan gång då jag inte ska med ett tåg morgon efter :)
Så . . . GLAD MIDSOMMAR ! :D

Lite bilder från i Tisdagskväll.

Aktiv kväll i lekparken. Mannen körde lite "träning" och jag var duracell-kanin. Enjoy.

Idiotvecka.

Nu är det sommar och sol, och midsommar står runt knuten. Är man glad? Njae, det är svårt just nu. Försöker verkligen tänka positivt, typ "Tänk hur du och Micke hade det förra midsommar", eller "Shit, du har mognat om man jämför med ett år tillbaka" eller "Du röker inte längre och har koll på läget för det mesta". Ja, okej. Bra där Sarah men allt annat tär på min energi just nu, och det tragiska i det hela är att i stort sett allt har att göra med jobbet. Visst jag kommer överens med tyyp alla och jag trivs ihop med de flesta. Men efter ett år så är jag fortfarande en jävla vante som flänger runt och ska hjälpa till eller ersätta någon annan. Det skulle vara skönt att få en egen "stämpel". Att få komma till jobbet och verkligen känna att nu gör jag MIN grej, ingen annans skitgöra. Jag menar, vissa personer tycker kanske att det är skitjobbigt att torka upp en sillburk som gått sönder, men innebär det att jag tycker att det är roligare ? ;O

Egentligen så ligger kanske mitt största down-syndrom just nu på att jag kommer spendera midsommarkvällen helt ensam. Micke åker till skogen i morgon medans jag jobbar och jag följer inte efter förrän på lördag. Vanligtsvis så har man ju alternativ. Jo visst, jag skulle kunna kolla vad Cissi och Fredrik ska göra, men dom bor numera i Hedesunda och är mega-gravida så jag tippar på att de ska hänga med familj, pappa och C/o ska till Barkhyttan och hänga, mamma vill jag inte se och Anna är i Turkiet. Usch. Kan ingen bara ta sig an mig ? :( Jaja, nu när jag lyckats med att dra ner mitt humör ytterliggare ett snäpp så ska jag sätta mig i duschen ett tag och bara försöka ta nya tag i morgon. . .

UNDERBAR LÅT !!!

Ma Gah

Hittade ett klipp i Therese blogg. Vart lite smått kär i den här ungen. MÅSTE SES !

Klagomål och Trams

Okej. Här kommer en kort och rätt ointressant update på det senaste. Jobbet suger rätt hårt just nu. Har mått illa två dagar i rad och har dessutom kollat om det är några inneboende, men icke. Så vad fan är grejen? :O Sen har man ju inget annat val än att vara "omkring" folk på jobbet som man helst bara skulle vilja slå ner med ett baseboll-trä. Jag menar såklart en gummiversion av ett sådant. Sen blir det ju inte direkt bättre av att det är midsommar-veckan heller. Kul att det är mycket folk, men vi i personalen är ovana och det blir irriterad stämning mest överallt. Utom där Ploi är visserligen. Ja, och som grädden på moset så kommer jag tillbringa midsommar-kvällen hemma. Ensam. Olycklig och tragisk. Mannen åker till Hogdal på Torsdag och det är väl meningen att jag ska följa efter på lördag-morgon :) Aa, Anna är fortfarande i Turkland också ... Min mentor är away när jag har allvarliga problem i vardagen.

Jag kan dock bidra med några lyckliga ord och det är att jag är så himla lycklig med min man ! Han ger mig allt jag behöver, och även om han är dryg och halt ibland så kommer han alltid att vara den enda personen här i världen som förstår sig på mig till 100% och som verkligen accepterar mig för den jag är. Det finns ingen annan som har så stort hjärta och som oftast sätter andra före sig själv. Jag vet att jag är larvig nu. Men jag ska fan alltid vara ihop med honom ! :P :P :P Aj Lav Jo Älsko ! Det var allt för idag. Hejdå.

Old Lady

Mickes I-phone suger, men den har rätt roliga funktioner. Tog en helt vanlig bild och"oldade" till den.
Såå, såhär kommer jag antagligen se ut om si sådär 40-50 år ! :D

Heja Calle, men den här låten är SJUUUK !


Poo

Skitdag. Inte ens värt att snacka om. Jag återkommer när jag har något vettigt. Laaater !

Firmafest :)

Aaa, det var såå kul igår. Det var dock inte så många som kom som man hade hoppats på. Men det gjorde ingenting, vi åt god mat, drack goda drycker, spelade minigolf och dansade ! :D Vi hann till och med planera in en till fest i slutet på sommaren. Perfekt lokal att hålla till i också. Men om det blir en till fest så måste vi fan bli fler folk, också måste vi spela ÖL-Brännboll ! :) Ni vet när man måste hålla i sin öl eller vad man nu dricker... HELA TIDEN. Även när man ska slå iväg bollen. Aa, det är hundra år sen jag spelade det sist, men det är så sjukt roligt.

Aja, idag ska jag jobba, börjar dock inte förrän 17 vilket är en jävla tur, för min andedräkt var kanske inte den smakligaste i morse. Plus att jag var tvungen att återhämta mig efter mina drömmar inatt. Helt sjukt, vaknade och var så jävla förbannad kl 05:20 typ. För då hade jag drömt att Micke var otrogen mot mig med en kollega från jobbet. INTE OKEJ ! :P Så när jag senare vaknade på allvar så fick han titta mig djupt i ögonen och upprepa orden "Jag har inte varit otrogen mot dig" - typ fem gånger innan jag var helt övertygad om att det bara var en otäck dröm. ^^ Duty Calls. Måste borsta tänderna igen. Adios.

Bo.

Alltså, idag är en dag då jag egentligen inte har något att säga. Det är mycket som är fel och väldigt lite som är rätt, men jag orkar fan inte bry mig. Så jag står bara här och rycker lite på axlarna och försöker att inte beröras. Men allvarligt. Innan vi flyttade hit så bodde jag i mini-slovakien-slummen. Sen var vi hit och tittade på lägenheten... ingenting kunde liksom se illa ut i jämförelse, så vi missade liksom alla miljoners ungar som rände omkring och lät illa, dagiset vägg i vägg och det faktum att husen har typ 5 meter mellan sig, så allt som hörs, hörs tusen gånger högre. Bra jobbat i val av hem Sarah och Micke. Jaja, nu är vi klokare och vet exakt hur vi vill bo. Men finns det några bra val? No no no. Oavsett om vi letar bostadsrätt eller ej, så finns det ingenting som duger åt oss. Är vi kräsna eller what?

Aa, jag ska iaf flytta innan vintern. Punkt slut. Och eftersom jag har en man som har lovat att skydda mig och erbjuda mig det jag vill ha när jag vill ha det, så är det ju bara upp till honom att FIXA. Kan inte jag, då ska ju han lösa det... eller? :D Aa, nu ska han sticka till Hogdal igen verkar det som. Själv har jag tagit ledigt på lördag och ska iväg till Bomhus på en liten personalfest. DET kommer bli kul. Hoppas att många kommer bara :D Nu ska jag sussa.. Blaj blaj. Hejdå.

Kort meddelande

Ja, som ni alla säkert redan märkt så har jag väl inte en skitbra dag ... Vaknade rätt irriterad, valde att skriva "kukhuve" på statusen på Fejjan, och sen har det bara gått utför. Trodde jag tog ett steg i rätt riktning när jag valde att ringa, men det löste ingenting. Så nu när kvällen är här och jag har fått smälta allting, så känner jag ändå att allting som hände tidigare är till det bättre. Jag menar, man väljer ju själv vilka man vill ha i sitt liv och om någon då i stort sett har valt bort dig, så är det ju bara Too Bad för den personen. Jag tror absolut inte att jag är bättre än alla andra, men jag är fan BRA och jag förtjänar att bli behandlad med respekt ! Oavsett. Allt är så jävla sinnessjukt, men jag tror fortfarande på Karma. Så om en person har valt att kasta skit och behandla folk respektlöst så kanske det kommer ikapp en på ett inte så trevligt sätt senare ? :O

Jaja, jag ska iaf lägga av att ha så kallade Facebook-gräl och blogg-gräl. Det leder ingen vart och även om jag öppnar upp mig till max så är jag ändå helt obegriplig och missuppfattas ständigt. Så nu är det slut med det ! :) Jag ska också införa en egen regel - Om man har något att säga, så kan man ju alltid RINGA !? Fungerar åt båda hållen by the way :P Nu ska jag ringa till Tjock Cissi och hänga lite på ballen innan solen helt försvinner. Adios !
Greetings from av very very Happy Sarah ! :D

Karma

Det enda jag har att tillägga idag är - Karma ... Det tror jag på.

Others Emotions.

Nu har det varit sådär lugnt alldeles för länge. Ni vet när man känner att "Fan, jag kanske kan slappna av på allvar nu, och bara njuta av det som är" ... också blir det massa skit bara för att man släppte garden liksom. Så är det fan jämt. Aa, nu har det varit bra med allt, väldigt länge. Micke och jag har på något märkligt sätt kommit varandra närmre efter hans brottnings-olycka, båda två har jobb och vi trivs otroligt bra, vi samsas vanligtvis med vanliga hushållssysslor och jag känner att jag är tillräckligt hurtig för att kunna ge mig själv en klapp på axeln. Men när jag däremot ser mig omkring och relaterar till andras liv och känslor, så är det plötsligt inte lika tipp topp. Folk på jobbet bråttas med en sorg som är helt obeskrivlig, Syster bråttas med psykopater som vägrar ge upp och hälften av min bekantskap hoppar på kryckor. . . Aa, det är ju knappast mitt fel något av det, men när jag tänker på hur andra har det så vill jag gärna trä på mig min illrosa cape och försöka rädda alla ifrån det onda och hemska. För det räcker inte alltid med att man klappar på axeln eller säger att det löser sig. Hur som helst så var kanske mitt syfte med inlägget att jag bara ville ge en gnista hopp, eller kanske vilja till att de drabbade ska kräla sig ur gropen och sen akta sig för att trilla i igen ... ^^

Ja, jag kanske blir lite sentimental när jag sitter här, helt utarbetad 23:00 en Tisdagkväll och lyssnar på Olle Ljungström. . . A, sentimental var ordet. Nu ska jag dessutom jobba non stop från och med Torsdag tills jag går på semester V.27. Känns som en evighet tills dess, men samtidigt kommer det blir kanoners att kunna jobba ordentligt. Inte bara fisjobba lite då och då, och få en sådär lagom lön ... till nästa månad kanske jag tappar hakan ... kanske :D Nu ska jag ta en frukt och bedöva mitt sockersug och glo ett avsnitt Top Model. Adioos !
Anna och jag tog en promenad en dag... för typ en vecka sen ... ^^ Solen sken. Nu regn. Not okej.

30 Juni får vi avnjuta ännu ett album !


WEHOO!


Season 3 ! ÄNTLIGEN !

Såg första avsnittet på säsong 3 av True Blood idag. Det kommer bli en grym säsong ! Första avsnittet var sjukligt beroendeframkallande, men jag får vackert vänta en vecka på nästa avsnitt.. ^^

Pricken, 1988-2010 :´(

Det viktiga med denna bild är inte min otroligt söta lillebror Simon, utan den ofantligt söta gosedjurs-dalmatinern som vilar i hans famn. Han har varit med mig i snart 22 år, men så bestämde sig min mamma för att han skulle dö. Bara så där ändå. Jag har nu i flera dagar ältat detta i mitt huvud och försökt intala mig själv att det inte är en BIG DEAL att han inte finns längre. Men jag kan inte hjälpa det. För det är fan en BIG DEAL ! Han och jag delade många djupa snack i min unga år, och vi spelade kort och lekte som inga andra. Han var ljuset i min barndom. Ljuset som skulle föras över till min systerdotter Alexandra. Ett stort steg för mig. En hög med bajs för andra. Och idag har det regnat... det gör att man blir lite deppig och börjar tänka på de deppiga sakerna igen. Fy faan vad jag saknar dig Pricken ! Du finns för alltid med mig, och jag ska aldrig glömma de fina stunder vi delade tillsammans ! Nu ska jag åter igen begrava huvudet i kudden och sörja denna underbara ras... one of a kind, and no longer alive. Jag ska aldrig förlåta detta ! :´(

Ny Tunika


Alexandra Maria December Sjöberg


Update.

Jag återkommer efter dopet. . . :D Har noll ork till att skriva just nu. Men ska se till att mannen tar mycket kort i morgon så jag har lite att lägga upp :D Adjö

Mongobild

Ja, det blev en mongobild, men det är HÅRET som ligger i fokus för idag. Åkte till den "dyra" frisören, och känner mig nöjd med resultatet. Annars brukar man alltid känna sig naken eller att de har tagit way to much. Men idag känner jag att jag har lika långt hår som innan jag kom dit. Lurad? Nej nej nej, håret är klippt sjukt mycket och jag kunde inte vara mer nöjd ! Ikväll blir det än en gång soffhäng. klandra inte mig, för vad fan har du själv gjort på senaste tiden? ... JUUST ! Men i möra, då ska jag träna, för då är det sista dagen på min ledighet, sen blir det arbete. Lyckades charma mig ur att jobba på lördag iaf. Turligt. Hejdå.

Svinbra film !


Sunny Day !

Idag ska jag klippa mig. Och idag känns det mer som sommar. Dock inte redo för min rödprickiga klänning ännu. Skriver mer ikväll. Om jag inte blir SUPERMISSNÖJD med klippningen. Men det tvivlar jag på :P
Adios !

Nu må fan sommar´n komme !

Ja, idag är ännu en dag då jag inte har särskilt mycket lust för att träna. Skattepengarna kom idag, så jag ska istället se fram emot min klippning i morgon :) Jag har dock inte riktigt bestämt hur jag vill ha det än. Om jag ska bara feg-toppa det, eller överdriva lite... eller om jag ska ha kvar min snelugg, eller om jag ska ha lång vanlig lugg? ... Hjälp mig att bestämma please!

Känns fortfarande inte som om sommarvärmen riktigt har kommit ... det var ett par dagar som man verkligen kände värmen, men idag har det varit sådär blåsigt och kallt igen. Har jag alldeles för höga tankar om den svenska sommaren, eller vad fan är grejen? Bra att jag har tagit på mig att jobba Mijas tid på lördag när Alexandra ska döpas och jag absolut inte har tid med sånt. Bra också att alla tänkbara kandidater till att täcka min tid ska ta studenten på Fredagen .... så dom kanske inte är supersugna på att jobba ... :/ Jävla balle också. Jaja, har jag inte hittat någon tills i morgon, så måste jag ringa chefen och förklara som det är... jag är inte världens bästa arbetstagare just nu. Felåt. Hur som helst, jag lääängtar tills jag kan få använda min nya rosa tunika, samt min röda finklänning som jag aldrig har använt ! ... ^^ Sommaren måste seriöst komma på ALLVAR nu. 30 grader i solen, varje dag. VINDSTILLA. Det var allt för idag. Adjö.

Dreams.

Det enda jag har att säga är att mannen är hemma igen, och nu kan jag återgå till mitt soffhäng utan att känna en dragning till att komma ut ! :P I morgon blir det jobb, och sen är jag ledig ända tills på Fredag ! :D Ska njuta som fan. Hoppas bara skattepengarna kommer snart. Ciao !

Just ja .. Jag och Micke har fixat en "Thailand-Burk" där vi ska lägga alla stora valörer så att vi kan åka i typ November eller December :) vi har en annan burk med småpengs, så att man kan ha lite fickpengar :P Spara spara !

Kamphund = ?

Ja mina vänner. Idag läste jag en otroligt störd artikel om att Danmark har infört en lag som förbjuder vissa hundraser. Det innebär alltså att om du i dagsläget har en pitbullblandning eller eller en amstaff, så måste du "göra dig av med den". Vilken jävla puckolag. VEM kan ha så mycket kunskap att man kan skylla allt beteende hos en hund på RASEN? Självklart har allting att göra med uppväxt omgivning och framför allt, ägaren ! Så om man då känner att det är mycket attacker på en särskild ras, så kanske man istället ska införa en lag INNAN man skaffar en hund. "Varför vill du ha hund?" Ett vettigt svar, så får man gå en flerdagars-kurs där man får LÄRA sig mer om hundens olika beteendes-singnaler och vad som kan uppfattas som skrämmande eller hotfullt av hunden. Känner man att personen i fråga inte har några bra belägg för att skaffa en hund, ja, men då blir det ett nej. Aa, jag kanske är ute och cyklar, men min poäng är iaf att om man ska skaffa djur så får man ju ta ansvar för dom in i minsta detalj. Så om hunden anses våldsam så får man ligga i hårdträning non stop helt enkelt, tills den kan övervinna sin rädsla, som det oftast är ...

Sen att ens välja att kalla dessa raser för "Kamphundar", gör mig heller inte lyckligare. Visst, det var ju därför man avlade fram raserna, för att man skulle ha dom att kampa med... men problemet för mig ligger i att media försöker mörka alla dom andra fallen med Jack Russell eller en tax. Ja, men det är ju mer läskigt med en stor hund? Eller? ... Jag fattar inte vad det där kommer ifrån. Det finns ingen annan hundras som går bättre ihop med barn, än Pitbull. Se ett avsnitt av Ceasars program med hans Pitbull, Daddy. De behöver mycket jobb, men om man köper en sådan ras så får man ju också vara beredd på att jobba för att forma en snäll och vänlig hund. MEN ! Det gäller alla hundköp. Oavsett ras. Jag bestämde mig dock rätt tidigt för att jag inte tycker om småhundar så mycket (beror ju helt på ägaren, men rent generellt), eftersom det ska bjäffsas och naffsas och det ska daltas och bäras och fjantas.
Irritationen nådde sin topp nu, och det här inlägget blev allt annat än bra. Så nu ska jag fräscha upp mig lite och sticka iväg till Anna. Baj Baj.
Kanske ska skaffa en polare till Qila ? :D
Vill ni läsa artikeln själva? Gör det här!

Dagar seglar iväg...

Idag är det den där dagen som alla andra ser fram emot hela veckan, men som jag själv gärna undviker. Fredagen innebär jobb mellan 11-19 och sen stressmiddag och sen soffhäng i vanliga fall. Efter jobbet idag så ska jag ta mig ut till Valbo med Anna och inhandla skorna. Och efter lite häng med henne, så ska jag ta mig till Elin på Cykel och underhålla henne ett tag innan jag cyklar hem och kraschar i sängen. Det kommer bli en busy-day, men hellre det än att sitta hemma och stirra i väggen tills mannen kommer hem igen. Jag är för övrigt, helt handikappad utan ett par ordentliga skor, så idag får vi se vad jag sätter på fötterna.

Sen vill jag passa på att varna alla för att beställa saker på postorder. Det är absolut beroendeframkallande. Och jag ska från och med nu verkligen försöka hålla mig borta från alla underbara sajter som Nelly, Forever21 och Bubbleroom. Det svider i plånkan. Adios !

Like a Rainbow ´round my Heart

Det här är den absoluta Sarah-och-Micke låten ! Blir lite depp av att sitta här alldeles ensam, så då lyssnar man på myysmusik <3 Usch för att vara själv.

Friskisflopp

Jag tror inte på bibeln. Jag tror inte på Jesus och jag tror heller inte på någon Gud. Men när samma situationer liksom stakar upp sig om och om igen, så vill man ju gärna att det ska ha en mening. Så hur ska jag tolka det att jag och Elin totalt har tränat 1 pass tillsammans när vi verkligen var as-peppade för typ en vecka sen? Har "Gud" en mening med det, eller är allt helt enkelt meningslöst? Idag när vi anlände till Boulongern, fem minuter sent så hann vi springa ifatt "gänget" och sen hann vi springa 3 steg innan Elin med panik i rösten gormar "AAAaaaaj!". Jag vinkar åt friskis-ledaren att fortsätta springa och jag och Elin stannar kvar och försker "gissa-felet". Hmm. Inga rätt där inte. Men hur som helst, så fick stackars uppstressade Elin åka hem igen och jag tog mig ut på främmande vägar. Ja, herregud. Dom har ju sopat igen spåren av våran gamla joggingslinga. Don´t know why, men när jag får veta vems idé det var att gräva hål genom hela skogen så ska jag dräpa honom ! (HELT säker på att det är en hane!).

Jaja, jag sprang istället ut mot Bomhus, men kände mig vilse efter 15 minuter, och valde då att vända. Klokt val eftersom jag höll på att dö efter typ 20 minuter. Gick mest hela vägen hem, men det känns skönt att liksom ha det gjort :) Slutade 16 idag, men jag tror inte jag var hemma förrän 17. Blev kvar i personalrummet med alla spännande (och kanske lite väl hetsiga) diskussioner. Dessutom så kände jag inte alls någon lust med att åka hem till det tomma tomma hemmet. Fy fan, vad tråkigt det är att vara själv. Och ja, jag har fan hållt mig jävligt sysselsatt och därav inte varit hemma så mycket, men det räcker med fem minuter för att känna det stora tomrummet mannen lämnar efter sig när han åker till skogarna. Pfypfan ! Jag önskar jag också kunde vara i skogen, då kunde jag och Micke göra ett ordentligt vårskrik någonstans uppe på ett berg :P Jaja.. Hasta la vista. Nu ska jag glo film tror jag. Behöver ett break från Top Model !
Nu är sommaren här ! Den kom idag ... igår blåste det för mycket :P

Vilket flyt !

Jag köpte ju ett "snöre" på HM för ett tag sen eftersom jag köpte en vit tunika på postorder och det skulle passa bra med ett snöre i midjan. Men det jag inte visste var att jag fick med ett snöre tillsammans med tunikan, så jag hade då lagt ut nästan en hundring på ett helt onödigt snöre. Dock så hade man ju lite flyt idag, så jag gled fram till damen i kassan och sa precis som det var. Jag sa också att jag inte tyckte illa om deras snöre, det var bara det att jag BEHÖVDE bara ett. Hon nickade ljuvt och sa att det gick att ordna. ME = Happy ! Häromdagen när jag försökte byta det, så sa en annan tjej bara "Nä, tyvärr". Happ ^^ I samma veva som jag var nere på stan passade jag också på att lämna in mina PIPANDE skor !? Helt stört. Anna, jag och Penny tog en promenad i Boulongern, och jag upptäcker då att min ena sko piper? Jag hade hört det tidigare, men trodde väl att det bara var tåsvett eller nått... :P Jaja, jag fick efter ett tag byta in dom skorna också. Men det var inte utan att jag behövde känna mig som en idiot. "Kan du prova skorna, så jag får höra pipet"? Säger kassörskan. Jag tänker oh shit, nu ska gud köra sitt jävla rävspel. Meen jag trär på mig skorna och går i en cirkel.
Inget pip. Jag ler lite försynt och tar ett varv till. Inget pip. Jag stampar lite hårt i marken och ler nervöst. Inget pip. "Åh, okej, alltså dom pep förr, men jag kan inte gå på mitt riktiga sätt här inne". Kläcker jag ur mig. Bra gjort Sarah. När hon gick bakom för att snacka med chefen så sa nog hon "Det står en jättesöt tjej därute och vill byta ett par pipande skor". Nääe, hon sa nog "Det står ett jävla pucko till brud där ute som påstår att hennes skor Piper, vad gör jag?" Aa, men jag fick hur som helst ett presentkort/tillgodokvitto eftersom skorna inte fanns inne i min storlek. Jag saknar dom redan. Nu glider man omkring i sina förra-året-äckliga-svarta-fula-med-remmar-skor. Jaja, tunikan jag beställde är hur som helst GUDOMLIG ! Baj baj !
Latjolajban-poser med nya tunikan :P

Internetshop = Ljuvligt !

De här vrålsnygga skorna köpte jag på nya Scorett för ett tag sen. Fullkomligt ÄLSKAR dom ! 
Och igår kom hälften av det jag beställt från HM. Ett par tights i ljus jeansfärg och ett par örhängen.
Snart dimper det ner mer saker från Bubbleroom ! ME LIKE ! :D

Hachiko

Oh my god vilken bra film jag och Micke såg ikväll. "Hachiko" hette den och den handlade om en Akita (Oh, snygghund) och hans husse. Och inte förrän filmen var slut så fick vi veta att den byggde på en sann historia ! Ja, alltså hunden blir så trogen sin husse och möter honom varje dag vid tåget efter jobbet. Och även när hussen är död så fortsätter han att vänta... och han väntar i hela 9 år ! Okej, nu gav jag kanske bort hela storyn, men ni hade fått veta allt det där av att se trailern på Youtube ändå :P Helt klart sevärd, särskilt om man är en hundmänniska ! Micke är helt såld och ska nu wikipedia vidare på Akita :) Natt natt.
Här är bilden på den RIKTIGA Hachiko, den helt sjukt lojala och trofasta akitan som det nu blivit film av.

L O V E

Även den här dagen är avklarad, och jag hann med ett väldigt intensivt medelpass på Friskis. Fy satan villen härlig ledare vi hade. Hon tokade omkring som värsta psykpatienten och fick alla andra att också bara köra "the mental style". Sjukt kul ! Elin tjatar om Zumba. Verkar rätt kul att döma av Youtube-klippen.. problemet är ju bara att jag har noll taktkänsla kvar. Det är liksom 100 år sen jag dansade sist om man inte räknar med varje morgon när jag sminkar mig. Jaja, det känns hur som helst skitskönt att jag har kommit igång med träningen, så när man idag var i lokalen med speglar och fick se den nakna sanningen så valde jag helt att blunda för detta och istället tänka "om en månad, då är jag redo för beachen"! :P Well.. Fuck the Beach. Jag gör det här för min egen skull, och ingen annans ! :D

Har en veckas ensamhet att "se fram emot". Visst, det finns både för och nackdelar med detta resande av Micke. En positiv sak är att jag kan lyssna på så hög musik jag vill och skaka rumpan allt jag kan när jag sminkar mig, utan att mannen försöker smyg-sänka hela tiden. Men det är det enda jag kan komma på så här på rak arm som är positivt, för även om han för tillfället är helt invalid, så är han min klippa, min sol och den som alltid fixar till alla fel jag lämnar efter mig. Jag är så hopplöst jävla förälskad i den där satans jävla sötnosen ! Så om någon har roliga planer/playdates in mind, så snälla snälla hör av er ! Mannen drar till skogen onsdag-söndag. Behöver underhållande umgänge tack ! Adios !

Hurt-dag med Kryckor

Japp, igår bytte jag efternamn för en dag. Istället för Sjöberg så hette jag HURTIG :D Började dagen med min otroligt nyttiga frukost och sen jobbade jag till 16. Efter det kommer jag hem och finner mannen med skadat knä och kryckor. Jag suckar och började laga mat. Det blev kycklinggryta med ärtskott, champinjoner, ingefära och lök tillsammans med broccoli och bovete. Riktigt gott faktiskt ! :D Efter det stack jag ner till gymmet och hurtade i typ 1,5 timme. Shit vad duktig man är  ! Och inte nog med det så åt jag inte en enda godisbit när jag kom hem ! Istället åt jag en skål med jordgubbar ! (Osockrade). Okej okej, jag lovar att jag inte ska bli alltför dryg. Men ni som känner mig vet att det fan är helt jävla otroligt om jag inte äter godis på en dag, så man kanske ska fira med en påse godis nu istället? :P

Igår var för övrigt en rätt jobbig dag på jobbet. Började kl 8 och upptäckte då den mörka sidan av att ha "växt fram" en pollen allergi. Jag snorade, och var tung i huvudet, och Elin frågade om jag grät. Fitt vad det kliade. Men det sjuka är att jag har aldrig reagerat sådär starkt förut. Visst har det kliat i ögonen förr, och man har känt sig torr i näsa och svalg, men aldrig i den där utsträckningen. Så allvarligt. VAD FAN ÄR GREJEN med att bli allergisk efter att man har levt i hundra år? Sånt borde vara medfött !

Hur som helst, idag är jag ledig och ska därför försöka kurera min karl så gott det går. Han hoppar runt här i lägenheten och kan inte ens stöda på sitt ena ben. Stabilt att han ska åka upp till Härjedalen i morgon ^^ Jag menar, hur ska han lyckas bära väskan samtidigt som han hoppar på kryckor? Och jag kan ju inte följa med eftersom jag ska jobba på Torsdag och framåt. Men igår gjorde jag något jag ALDRIG gjort förr. Jag tog ut en dags semester ! :D Så den 19 Juni ska jag njuta av en ledig dag och få fullt betalt ! Första gången för mig :P
Jaja, ska sticka till Coop och hämta nya boxningshandskar till mannen nu, ... han lär ju behöva dom ... Baj.
Här sitter mannen med sin I-Phone som fortfarande inte är så himla använd och trär på ett skydd.
Han tyckte det var enormt roligt, och vill gärna göra om det.
Klant-Mannen !  ... (Jag är egentligen inte sadist, utan tycket jätte jätte synd om honom) :/


RSS 2.0