Okej, nu är det såhär.

Våran dator har valt att lämna oss. Så det är med stor sorg (och lite lättnad) som jag meddelar att jag måste ta en paus på bloggandet. Kan också meddela att jag fallit i Appleträsket. För jag sitter nu med min sprillans nya IPad, och det är faktiskt rätt trevligt, men om jag skulle få välja så är det dator! Alla dagar i veckan.
Hur som helst. Det här blir mitt lilla avsked på obestämd tid eftersom jag inte vet hur lång tid det tar innan vi köper en ny dator eftersom Micke bara MÅÅSTE ha en IMac. Vad är grejen med Apple egentligen ? Knäck den gåtan du. På återseende gott folk .... På återseende! :)

Långledigt gör en fan bara tröttare . . .

Spenderade Fredagen med att umgås med Melissa mest hela dagen innan man stressade hem och lagade mat och städade hemmet innan Svärföräldrarna skulle anlända. Trevlig dag må jag säga :) Muchos Trevligt. Hann också med att umgås med Lilla Alma och Lilla Elin! På tok för länge sen! 

Igår så var vi ut till valbo och handlade allt som Svärföräldrarna skulle hinna shoppa innan de ska åka hem (Men tro inte på fan då att de är ute på biltema i skrivandes stund...). Denna shopping tar aldrig slut! :P Tanken var också att vi skulle se en film på kvällen efter att vi kom hem från Texas Longhorn, men det blev inte riktigt så då typ alla somnade i soffan efter att Micke äntligen löst alla internetfel. Aa well. Trevlig helg har det varit iaf. Men nu är jag trött på allt rännande i butikerna så idag valde jag att stanna hemma med gertan! Tror för övrigt att jag fick pilla bort en fästing på mig själv inatt.... Men jag är inte säker. Var ju ute på åkern med Gert i typ en halvtimme och letade en jävla försvunnen boll så det skulle ju inte direkt vara konstigt. 

Nyduschad och härlig som man är så måste jag väl ta tag i dagen. På Återseende! 


Japp ... Och som ni kanske redan vet så är ju det här min absoluta favoritbild på mig och Micke ... Och eftersom han blev gammal igår så bjuder vi på den här idag! :) (Denna bild är alltså tagen i slutet på 2007 eller början på 2008 - OLD!).

HIPP HIPP HURRA !

Idag fyller min underbara man år! Bara så ni vet det!
Och gammal gammal blir han åå .. 24 hela jävla år! Herregud. Jag måste kanske byta upp mig snart ... (Men det är ju tyvärr så illa att jag själv snart blir 24 ... suck).
Älskar dig mest av allt på jorden iaf din goa jäkla karl! <3 PÖSS !

Föräldraskap.

Jag tänker rätt mycket på det här med föräldraskap nu för tiden. Inte för att jag ska ha några ungar, men för att det känns som om alla - precis ALLA ska ha barn nu snart. Då börjar ju genast tankarna att gå "Är det jag som blivit gammal och liksom kommit ikapp den åldern som är rimlig för att skaffa barn" eller "Är det bara så att enligt normerna idag så ska man ha barn när man är runt 20". Fast när jag tänker efter så var nog inte min mamma och pappa mer än 20 när dom fick sitt första barn ... så med andra ord kan vi dra slutsatsen av att det är jag som blivit gammal. (En återkommande diskussion på jobbet som jag gärna ser att vi skippar framöver, okej!?)

Klev hur som helst nyss ur duschen och ett gammal trick som man gör när man har långt hår efter en dusch är att man böjer ner huvudet och liksom snurrar upp handduken på huvudet så att man kan gå omkring med den i typ en halvtimme så att håret är iaf någorlunda torrt så man kan blåsa det.. DET tricket lärde jag mig av mamma när jag var typ 9 eller nått. Också började jag att tänka... Jag är ju en rätt självständig person. Inte för att jag besitter särskillt mycket kunskap, men när det slår en att "Shit det här handdukstricket har jag lärt mig av mamma" så kanske man inte har lärt sig sådär super mycket av sin mamma respektive pappa. Eller så har jag lyssnat jävligt dåligt :P 

Men let´s face it. Jag kommer från White Trash communityt of all time - Hofors. Jag lärde mig att tvätta när jag var typ 16, jag lärde mig att betala räkningar när jag var typ 19, jag har fortfarande inget körkort, och jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor. Det enda jag säger är nog att om jag skulle skaffa barn idag så skulle min första prio vara att se till att man ger barnet drömmar och möjligheter! Inte introducera dom för vuxenvärlden när dom är 11 men iaf introducera dom! Så att dom inte sitter där med sin första räkning och inte har en aning om vad man gör med den. "Ska man gå till banken med den här eller?"....

Det känns lite som om föräldrarna idag får för lite tid till barnen eller så har dom jävligt dålig koll på att få vardagen att gå runt eftersom det i stort sett förväntas av dom att dom ska kunna ta sig hem från skolan själv när dom är 8 och de ska också klara av att vara själv runt den åldern. Fredagsmys kan dom glömma - morsan och farsan ska på grillfest hos grannarna innan dom ska ner på den lokala puben för galej. Med andra ord så tvingar man barnen att bli stora alldeles för tidigt. Vill man leka med barbies tills man är 14 så gööör det då! Skit i alla blickar och tänk på att det som är annorlunda är bara så mycket ballare än det stereotypa! Är man nöjd med sig själv så säger väl det allt! Sluta inte - men om du är missnöjd med morsan och farsan sätt att sköta vardagen - säg det då! Nu vet jag att jag försöker få fram ett budskap inte bara till föräldrar och blivande föräldrar utan också till typ 8-10 åringar. Men jag kan väl få tro att den åldersgruppen läser min blogg? :) All I´m saying is om man ska vara förälder så måste man fan vara det sen också. Man kan inte skaffa barn för att det är så gulligt när dom är små. Inse fakta - dom blir stora och du fortsätter att vara förälder. ALLT ANSVAR LIGGER HOS DIG! Nä faan, det är såna här människor till föräldrar som gör att jag blir mer och mer avskräckt till att skaffa barn. 

No Kids for Me. Only Animals Please! 

(Nu kommer säkert alla blivande föräldrar eller föräldrar rycka på axlarna, höja ögonbrynen och säga "Vad fan vet hon om hur det är att vara förälder?" .. Antagligen ingenting eftersom jag är barnlös, men jag har typ en miljon syskon och jag har faktiskt varit barn!). 

Tack och Heeej!

Kom och köööp!

Har Spenderat eftermiddagen med att lägga upp annonser på Tradera på diverse klänningar som jag inte längre använder ... Vissa är dock aldrig använda. Men ändå. 149:- /st för varenda en! Sjukligt billigt! Vill du köpa så gå in på tradera och sök på SarahSj så kommer alla mina annonser upp. Köp köp köp! Allt i storlek Medium!
:) Tack för ordet. Det var allt för idag.

Bittra men viktiga ord . . .

Helgen till ära har spenderats på följande vis: Lördag gjordes det absolut ingenting. Melissa kom hit och vis myste och glodde på teknad film. Åt på Max och åkte bil i flera timmar kändes det som. Med andra ord .,.. Ingenting. Idag har jag lyckats paja min telefon genom att doppa den i toaletten. Så det var bara att ringa Anna och fråga om vi inte kunde övningsköra - japp, in i bilen och iväg. Elgiganten, Jennys och IKEA. Promenad i Boulongern också ... Off Course. Hjälpte Anna att dammsuga som tack för körningen. Så ... Då vet alla hur jag spenderat helgen. Min egentligen anledning till att jag skriver är egentligen en helt annan ... 

Ni har ju Facebook antar jag? Då vill jag börja med att fråga vad saken är gällande alla bilder som man ska "gilla" nu. "Gilla om du kommer ihåg dom här godishamburgarna" ... "Gilla inom 2 sekunder om du kommer ihåg"... "Gilla om du har ett hjärta .. scrolla vidare om du inte har det" ... OSV OSV OSV. Är det en tävling på Fejjan nu om vem som får flest gillningar eller? För VAD fyller man för funktion genom att gilla en bild på ett urmagrat barn?! Fyller man inte en större funktion om man tex skänker en slant till välgörenhet varje månad? För jag antar att det här med att gilla ska få en att må bättre ... känna att man fyllt någon funktion i kampen mot de hungriga barnen. Jag bara säger ... det här är min uppfattning. Att gilla en bild hjälper ingen! Möjligtvis ditt samvete. Tack för ordet. På Återseende !


RSS 2.0