Ho Hooo !

Bloggen är lite död igen. Inget konstigt med det. Jag trivs lagom bra på jobbet igen. En sjukdom var det enda som behövdes tydligen ;P Fullkomligt älskar att vädret skiftar hela tiden mellan sol och regn,. Det är lite så det ska vara liksom! Aa, annars är det väl inget nytt. Jag har blivit en googler, på riktigt. Har googlat recept, sjukdomar, parfym, skoköp och info om Borderline. Man kan fan lära sig mer på google än hos Hälsocentralen : ) Bá så ni vet ! 

Hur som helst, så hade jag inget viktigt att säga. Jag ska äta chips, godis and all the sweets I can find tonight. Plus att jag tänker hinka vin i määängder. För i morgon är det ledig dag ! : ) Adios !
Fullkomligt ÄLSKAR liljor. Och den här bilden var sjukt snygg ...
Men idag köpte jag en orkidé :P Så billig att jag inte kunde hålla mig ^^

Före-och-efter-tapetsering

I LOVE  IT ! TUR MAN HAR ANNA PANNA ! :D

Flytt och sjukdom.

Japp, jag och Micke har äntligen flytt Riggargatan. Det känns underbart bortsett från att jag har fått någon form av åkomma i ansiktet. Och JA, jag har redan tjatat på Facebook och för alla vänner och bekanta. Men jag blir fan aldrig sjuk, så det här krävs fan att ta upp ! I fredags när vi flyttade alla grejer tillsammans med pappa och Lisa så började jag få lite ont i kindbenet. Tänkte inte mer på det. Dagen efter hade jag superduper ont i kindben och käke. Och sen har det liksom klättrat upp mot håret. Så nu sitter jag här med ett halvt ont huvud. Har min hjärna fått kortslutning och valt att disconecta min vänstra sida?? :O Min chef tror att jag har en helt vanlig förkylning. Men jag är ju inte särskilt snorig och har inge ont i hals? Däremot hade jag feber igår, men det är över idag. För övrigt så hatar jag i stort sett alla som arbetar på hälsocentral (Utom Cissis mamma typ:P) ... För mitt samtal med dom i morse var rätt så störigt. 

Jag förklarade hur allt låg till och att jag som alltid också har munsår och att hon på sjukrådgivningen trodde att det var ett återkommande virus. Telefontanten säger bara "Aa, men du får väl ta och komma in då, så får vi se om det är någonting". MEN LIKSOM HALLÅ? OOOMMM det är någonting!? Tror du att jag ringer för att det är kul eller? Jag tycker faktiskt att alla som jobbar inom sjukvården alltid ska tro det värsta och inte misstro folk som ringer. Sen påstod hon dessutom att de förra gången jag var in med mina åkommor hade fått antibiotika? Vilket jag alltså inte fick. Bra koll. Jag hatar fan att vara hemma från jobbet. Det var okej när man jobbade som telefonförsäljare, för då satte man liksom ingen i skiten. Men när man jobbar i butik och dessutom ansvarar för ett eget butiksområde och DÅ ska bli sjuk... då är det fan inge kul ! Ångesten bidrar väl med ännu ett munsår.

Hur som helst så kommer det att bli kanon i nya lyan. Vi har dock inga möbler typ. Ingen soffa och ingen säng, men däremot en fotölj, en gungstol och köksbord med nya stolar. Sover gör vi på två madrasser i vardagsrummet eftersom vi ska tapetsera i sovrummet. Kommer bli kanonfint med lila och allt : ) Blir nog bra när allt är klart, men just nu tryter energin lite. Sängen efterlyses snart. Men det kunde ta 1-2 veckor och det har precis gått en vecka i morgon, så jag får väl ha lite tålamod. 

Vad har mer hänt sen sist då? Hmm... Egentligen inte mycket förutom flytten då. Ungarna på gamla fittgatan ropade "Ska ni flytta?" - "JAPP!" - "Skönt, då slipper vi er!". De små liven : ) Hoppas lite grann att de blir påkörd av en cykel så att det kommer lite lite blod ur dom. Ingen behöver dö, de behöver bara ha lite ont :P Helt underbar gata vi har hamnat på också. Trafiken hörs knappt fast det är både bil och busstrafik utanför och grannarna är supertrevliga och framför allt tysta :P En negativ sak är att vi inte har några persienner och att Gavlegårdarna inte står för det, utan man får själv fixa. Och vad jag kan förstå så är det rätt dyrt. Aja... Bla bla bla.. Hejdå.
(Inflyttningsfest någon gång i September) :D :D :D
Jag älskar de här bilderna på mig och Sanna. Så igår fixade jag in dom i ramar, och snart ska de få
en bra plats på någon vägg : )

Hej hopp vad det går

Japp, för på Fredag... alltså NU på Fredag så får vi våran hemnyckel till våran nya lya ! Skriver på kontraktet då så förvaltaren tyckte det var lika bra att vi fick nyckeln med en gång : ) Hoppas bara att Jysk kan motbevisa alla sina dåliga rykten och ge mig en SÄNG! Helst direkt på Fredag när vi ändå kommer att ha släp : ) Aja, med andra ord så händer det inte alls så mycket annat än att jag jobbar och dagdrömmer om nya tapeter, ny säng, ny soffa och allt annat skoj som man får ha när man flyttar in ! Vi låter det vara där. Solen skiner och mannen kommer strax hem till kaoset, så jag ska nog passa på att duscha av mig dagens svett och flott. He´da !
Det är alltid så roligt och romantiskt att få blommor. Har en hel samling som jag fått av Micke senaste 2 åren.
(Mer än de som syns på bilden) Min lilla romantiker. Men tyvärr så är det otroligt svårt att behålla sånt här när man väl bestämmer sig för att flytta. Så idag åkte de i soporna :´(

Still Nothing.

Det är drygt att kliva upp mitt i natten. Det är drygt att vi inte ska flytta förrän i slutet  på Augusti. Det är drygt att jag vill handla så mycket. Det är drygt att vara sockerberoende. Det är drygt att det är jag som styr över allt det där ... ^^

Händer ingenting just nu, förutom försäljning. Bokade sängarna idag också visserligen. Otrevlig personal på Jysk ! Visst, jag har en person där som jag inte tål, men fick idag prata med en annan person. Men som om det var någon skillnad... Näe. Alla är lika less och oengagerade. Okej att folk har dåliga dagar, men alla dagar kan inte vara dåliga dagar. Mickes föräldrar är här nu också. De kom igår och är fortfarande kvar. Men de tillbringar kvällen i Valbo medans jag sitter här och väntar på en tjej som ska kolla in sängen. Känns inte helt okej eftersom jag verkligen hade velat följa med Elin på Zumba ikväll... men men, det kanske blir en tripp till Sandviken i morgon ;P Aa. bla bla.. Jag vill tatuera mig igen. Hejdå.

Reklam-låt som fastnat


Salesman - Sarah

Ja som vanligt när jag har något i kikaren så undgår det få personer : ) Nu är det ju storförsäljning på G eftersom flytten bara är runt knuten ... : ) Ååh, jag längtar ! Hur som helst, så la vi ju ut soffan för 4 dagar sen typ för 1500:- (Jag tänkte lägga ut den för 500:-), och folk hörde av sig på en gång. Och ja, nu är den såld. För 2800:- !!! Helt sjukt hur taktisk jag är! Vi har dessutom folk som kommer i morgon för att kika på sängen. Stolarna och byrån är redan väck de med.. Så det enda som återstår är tv-bänken. Shit, vad effektiv man är !

Idag var folk tillbaka från semestern igen. Det är såklart både på gott och ont. Det innebär att folk också går och att det börjar sommarjobbare. Skulle handla idag efter jobbet och fick väl köa i si sådär 7 minuter när jag hade 1 person före mig. Kul. Men jag minns själv hur det var. Man kände sig som en jävla duracellkanin bakom manicken och i ens egen värld gick det i räserfart, men för kunden tog det 100 ljusår ungefär. Shit.. känns som jag har jobbat där i flera år, men det är bara lite mer än 1 ... knepigt. I morgon ska jag på Zumba med Elin. Det ska bli intressant eftersom jag inte har tränat på typ en månad nu. Börjar ju dessutom skolan snart. Kommer aldrig hinna. Bara att acceptera att man är lite rund här och var ... så länge jag ser mina egna fötter har jag inget att oroa mig för :P Läste i tidningen för ett tag sen att tjejer inte ska ha ett midjemått på mer än 88 cm.. för då har man "Farlig"-fetma. (Finns det bra?). Jag tog ett måttband och mätte, men klarade mig med mer än 10 cm, så än så länge känner jag mig lugn. Återkommer när jag har genomfört alla lysande affärer jag har dragit igång :P Hej så länge !
ROCKER Alexandra ! <3 Jävla sötunge !

Barkhyttan

Fy och skam att jag aldrig skriver, I know. Men jag har haft två lediga dagar och då har man bland annat varit iväg till Pappans nya stuga i Barkhyttan och firat Farmorn som fyllde 70 för ett tag sen. Sen håller man ju på med full försäljning av möbler. Har sålt våran Byrå och köksstolarna nu, och om ett tag så kommer det en kille och ska kika på soffan och Tv-bänken. Senare ikväll kommer det en annan tjej också som ska kika på soffan. Trodde aldrig att så många skulle höra av sig. Men det är ju kanon ! :D

Anywhoo idag blir det bara lite bilder från Pappas stuga eftersom jag är något upptagen. Måste dessutom försöka sticka iväg och handla innan det blir kväller :P I 3 veckor framöver så ska jag ha eget ansvar på jobbet... Det känns kul, men läskigt... :/ Hoppas jag inte klantar till det. Okej, hejdå !
Roger, efter ett par Öl.
Farmor 70 år !
Pappa och C/o nya boning :)
Pappa och Olle
Njuter av semestern :P
Skruttungen var där å <3
Mina skivor har äntligen kommit :)

Bilder på efterkälken.

Första sminkdagen på semestern. (Ignorera munsåret, tack)
Ni kanske tror att bilden är "iscensatt", men han sover såhär på riktigt :)
I norrbotten gjorde vi en tavla åt mig :)
Anna svor över att behöva köra hela vägen själv eftersom jag inte har körkort ^^
Höga Kusten bron.
Sexiga karln min ! <3

Det här med Politik ... Det är en Gåta för mig.

Okej. Ett känsligt ämne, men jag är så chockad att detta måste tas upp. Jag har ju ett tag varit lite halvintresserad av politik... Eller ja, jag tycker ju rätt mycket i största allmänhet och har därför intresserats av det som faktiskt ska forma våran avlånga land. När jag var 17 (Herregud så liten man var ;O...) då var jag helt säker på att jag var så blå man bara kan bli. Men som alltid så är det inte så svårt att övertala mig till något, och vid det tillfället hade jag en pojkvän som kanske inte direkt visste så mycket han heller, men på något sätt så blev jag iaf blå. Trodde jag ja. I förra valet hade jag dessutom inte hunnit med att fylla 18 så jag fick en del kompisar att rösta ÅT mig. Skötte allting på ett mycket snyggt sätt :P Hur som helst så har jag väl det senaste året försökt att få tillbaka intresset för politik, eftersom det faktiskt är rätt så intressant även om jag fattar hälften av allt som försigår ^^ Och efter mycket snack med Anna och Cissi (som är rena motsatser) så känner jag fortfarande att jag har svårt att placera mig i mängden. Jag önskar helt enkelt att det fanns ett mellanting. Och neej, inte piratpartiet och absolut INTE Sverigedemokraterna. Blö.

Jag håller med om massor som just partiet Socialdemokraterna lägger upp, men jag känner ett starkt obehag i att leva i ett så kallat "bidragsland", dessutom är det inte det Sverige behöver i en finanskris. Det är mer utbildning och mer satsning. Men däremot tycker jag att FRA-lagen och Ipred-Lagen suger PUNG. Jag tycker inte alls om Mona Sahlin, men jag typ älskar Jätte-Kiwin Fredrik Reinfeldt. Så hur ska man då göra när man känner sig såhär enormt kluven men alla internet-tester säger att jag är VÄNSTERPARTIST? Ska man försöka ransaka sig själv ända fram till valet, men ändå kanske rösta fel, eller ska jag lyssna på Online-testerna?? :O Jag är allvarlig. Jag behöver fan hjälp..

När jag ändå är inne på spåret politik så vill jag passa på att prata om det "känsliga" i det hela. Vad är det egentligen som gör att det är så känsligt? Visst det kan vara tufft att sätta en benhård moderat tillsammans med en Socce, men alla lär väl få tycka olika? Man lär väl ska kunna PRATA om saken utan att man ska bli kallad saker och suckad åt och skakad på huvudet åt? Jag tycker det suger att vi inte är mer frispråkiga i det här ämnet eftersom jag tror att det inte skulle skada alls... snarare tvärtom så tror jag att det skulle öppna ögonen för fler personer och det kanske skulle odlas lite mer vettiga partier. (Annat än Sverigedemokraterna alltså). Jag är FÖR invandring men jag är också FÖR Burkaförbud. Vad säger det om mig?  ......... Aa, kanske. Men jag måste väl samtidigt få tycka det? Eller? Politikerna behöver blir lite mer Street-vana och vi behöver bli lite mer Politik-vana. Så ska vi börja snacka eller? ... Jag välkomnar alla typer av kommentarer till detta, så länge allting hålls på diskussions-nivå :) Inga onödiga gräl tack. Hejdå.
Tufft beslut.

Stop It !

Nu är jag fan trött på allt tjat om att vi ska förbjuda "Kamphundar"... LÄGG AV !

IVER !

Ja, herregud vad varmt det är. Man orkar ju knappt röra sig. Men det är fanemej såhär det SKA vara på sommaren :) Man ska knappt kunna röra sig utan att bli svettig och kletig i alla hörn och vrår ! :P Idag har jag jobbat fisdag, ringt runt till bland annat IKEA och Gavlegårdarna, och efter det har jag hängt med Lill-Anna i Boulongern. Stekta tomater typ. Vi gick till George´s och tog en glass och sen var det bara att lite halvsäkert cykla hem igen på Mickes ostabila cykel. Fy fan vad den är otäck. Lär väl rasera ordentligt vilken sekund som helst :P

Just nu är jag badsugen ! :D Elin har jag sin 1-års öroninflammation och Anna verkar inte direkt supertaggad. Vi får se hur det blir. Mannen jobbar ju till mitt i natten .... eller till typ 21. Men ändå. I am So BORED ! Nu har jag iaf beställt den efterlängtade dammsugaren ! Tretti.se ska det vara ! Inge jävla NetonNet där man inte FÅR beställa? Cpskit. Män, jag styr upp och är glad. Tar mig en tur ut till ballen, kör lite hjärngympa med korsord och mumsar jordgubbar. Om någon känner sig manad att underhålla en väldigt pigg men ändock trött Sarah så är det bara att slå en pling :) Adios.
Tänk att vakna såhär varje morgon ... Oh, want to move away from the drugs-kvarter.

Kent-Noja/Plugg och Heta karlar !

Fortfarande Kent-Noja. Micke jobbar och jag glor tv och lyssnar emellanåt på musik och dansar runt i lägenheten av lycka ! : ) Igårkväll gick vi till gasklockorna för att lyssna lite utanför. Så nu kan man ju "skryta" med att man har hört Slash spela ... :P Yej. Näe, men allvarligt så blev man fan lite avis när man stod där utanför och hörde publikens vrål och Slash fina slag på guran. Aaavis ! I morse var jag morgonpigg och tog cykeln till posten för att hämta Mickes tröja och skicka tillbaka mitt felaktiga paket. Sen har jag försökt styra upp ett meddelande till chefen om att jag snart ska börja skolan igen ... ^^ Herregud, det drar ju igång igen den 16 Augusti !? Gud, ska man verkligen palla med den där skiten igen? Visserligen är det ingen historia nu... men det är Matte ... Inte mitt säkraste ämne direkt.
Aja, jag ska verkligen försöka se på saken positivt.

Till veckan ska jag försöka ta mig till öhm Vägverket (?) Och ordna övningskörningspapper och kolla hur det ser ut med kursen som den man ska köra med måste gå. Så efter årsskiftet blir det nog till att börja köra : ) Så nästa sväng upp till Norrbotten, så kanske man kan dela upp körningen med Anna : ) Aja, igårkväll såg jag en bra film på Tvn - Fear med Reese Witherspoon och Mark Wahlberg. Oh så het han är ! Så nu har jag tagit hem Rock Star som jag tänkte se innan Micke kommer hem ... :P I morgon är det dags för jobb igen. Adios !
Hottie !

Norrbotten

Japp då har man gjort Norrbotten. Åkte upp med Anna i Tisdags. Tog ett par goda 12 timmar att komma fram, men det har varit skönt med lite distans från dator, halt män och cpgrannar. Jag har dock dragits med ett stort fettigt jävla munsår och konstant trötthet, men det är den Norrländska luften som är anledningen till det. På vägen upp letade jag älg hela tiden men såg fan ingenting. Anna såg en Häst-Älg precis innan vi åkte in i Kalix typ. Däremot igårkväll när vi åkte hem igen så såg vi en älg-stjärt och en älg-prick. Inte illa. Vi trodde att vi skulle köra över en grävling vid ett tillfälle också, men det var en liten rävunge som hade yrat bort sig. Aa, annars har vi liksom inte direkt gjort någonting. Spelat spel, hälsat på att avlägsna släktingar, handlat och löst korsord. Ungefär så ^^

Mitt Kent-Sinne vaknade någon gång igårkväll... på allvar igen. Så nu har jag spelat och ältat hela morgonen medans Micke är och jobbar ^^ Har dessutom hunnit med att beställa hem dom 2 skivor som jag ännu inte har i min vackra samling :) Men nu till den viktigaste nyheten ... Vi har ju för fan fått lägenhet ! Och allt är perfekt (förutom att det är en 2:a och vi ville ha en 3:a). Men den ligger precis bredvid busshållsplatsen och det är apnära till affären/jobbet. Kunde inte bli bättre. Så på måndag blir det till att prata allvar med Gavlegårdarna om inflyttningsdatum, tapetsering osv. Men guud vad jag längtar ! Slippa den här jävla knark-kvarten ! Tex så sitter mina halvagamla grannar på ballen och super nu och har gjort det sen typ 09:30 i morse?! Aa, men är man pigg så är man. Getaway har ju dragit igång också, så det blir väl ett jävla liv ikväll... Måste kolla upp när Slash spelar så man kan gå dit och lyssna :P Har ju ingen biljett, men konserten är ju bara runt knuten så HÖRA kan man ju iaf göra :P Aaa, bla bla bla. Semestern ropar. Adios ! (Bilder kommer sen)

Seriöst den roligaste trailern jag någonsin har sett!

Och då ska tilläggas att jag älskar Japanernas överdrivna filmsmak. Men det här var fan för mycket, till och med för min smak. Jag rekommenderar "Old Boy" istället :P DEN var bra ! Nu sticker jag till Norrbotten. Adios !

Vajkächion

Idag finns det bara ett ord i mina tankar - SEMESTER ! Fy fan, aj Löve it ! Redan... och jag ska bara ha 1 vecka, men det skiter jag blanka fan i för det är första gången i mitt liv som jag har BETALD semester, och det kräver fan lite celebration ! :P Så nu sitter jag och mannen på ballen och dricker vin respektive öl ! I morgon blir det en snabbvisit på stan och sen bad med Elin. På Tisdag cruisar jag och Anna upp till Norrbotten för ytterliggare slapp i solen ... Mmm... Njuter <3 Adios.
Välförtjänt semester ... Jepp Jepp :)

Surprise after Work

Ja, jag har väl en pärla till karl ja ! :) När jag kom hem från jobbet idag så står han med en blombukett och ett paket och väntar ... Underbart fina liljor och rosor och en ny spegel eftersom min andra tydligen hade gått sönder medans jag var på jobbet. Åh, jag är väl lyckligt lottad som har en sån underbar person i mitt liv? Själv tyckte jag att jag var världsa-snäll när jag kom hem med Ben n´Jerrys :P Jag älskar dig så ofantligt mycket Micke ! <3
Ikväll blir det häng hemma hos familjen Hallquist. Laater ! :D :D :D
Sudd in da mobajl.


RSS 2.0