Life . . .

Det här är en av mina absoluta favoritbilder på mig och Micke! :D 
För visst fan är det här en äkta-kärlek-bild? :P

Ikväll ska jag ta en promenix med Micke och hyra en film eller två, sen ska jag fanemej inte röra mig mer. 
Har jobbar 10-timmar i sträck och har ingen ork till mycket mer. 
Samma visa igen i morgon dock . . . 

MEN JAG KLAGAR INTE! JAG HAR JU IAF ETT SOMMARJOBB! :DDD
(Fick ansvar för växlingen idag! DET mina vänner är STORT!)

Adjö. 



Anger Management?

Vart ska man börja? Åkte efter mycket tjaffs iväg till Valbo idag för att träffa Fet-Sanna och hennes karl Mathias med H. (Gissar på att han stavar med H eftersom han dissar mig så... ) :P

Efter att ha spenderat drygt 200 år inne på H&Ms Maami avdelning så gick vi förbi Gina Tricot för att köpa ett par nya tights till mig. Så jag ställer mig i en kö (det fanns 2) där det står 2 personer före mig. Jag väntar tills det är min tur, men när jag kliver fram så trycker idiothoran upp en "NÄSTA KASSA TACK" skylt i ansiktet på mig och säger med ett hånleende att "jag får ta det i nästa kassa"!? :O Det ska också pointeras att jag inte hade en enda peron bakom mig i kön. Så frågan är ju om den här så kallade butiksexpiditen bara hade en dålig dag, eller om hennes hjärna att på något märkligt sätt lämnat hennes kropp? För i huvudet kan den knappast ha befunnit sig! Så gör man fan inte! Och ni som kanske känner till hela nagel-studio-incidenten innan balen förra året, kan finna viss förståelse för min frustration, för de här sakerna tycks alltid hända just mig! Valbo över lag känns som ett rätt otrevligt ställe. Jag menar, Siba har ju den sämsta personalen i världen, Ikea har aldrig några varor hemma, och nu det här! Aa, men på H&M var dom ju trevliga iaf. Men vad har dom för val när Sanna har handlat 17 varor ifrån alla olika avdelningar och ska dessutom komplettera saker i kassan, som en ny maskara och ett nytt nagellack. DET VIIIIITA NAGELLACKET! Gud min energi och ork är borta. Men kom fan inte och säg att jag påverkas av människor. . . För detta är en lögn. 

I morgon ska jag jobba igen, och jag tänker erbjuuda mina kunder den bästa servicen som finns! Jag ska le och skratta, hjälpa dom, och förvarna dom om jag känner ett behov av att sortera fryspåsarna så att jag måste stänga kassan ett tag. 
Personer utan hjärna borde hålla sig till diverse kontorsjobb där de inte har human kontakt under dagen! 

Dags för film och fetning. Adjö. 

I Use To Laugh It Off

Nu är jag ett garanterat Harry Potter-freak. Såg sjätte filmen med Micke i fredags. Den var sketabra, men dock något förutsägbar. Jag blir så jävla nyfiken på vad som kommer hända i den absolut sista delen av historien. Så därför trotsar jag alla lagar och har därav börjat läsa den sista boken utan att ens ha öppnat någon av de tidigare ^^
Jag har läst 4 kapitel och har redan fått ett litet beroende. Aa, men som sagt. Eftersom jag är så himla bra på att förutse slut så kommer jag garanterat att ha listat ut även detta när jag läst halva boken. Den är iaf spännande. 

Jag funderade på en sak idag. Tänk vad språket har förändrats sen typ mamma var i min ålder. Och för henne är det väl megastor skillnad om man jämför med mormors tid. Men om man då spolar fram tiden 10 år tex, kommer vi då att skriva allting i moderna förkortningar? Typ "Iaf", "lr", "lol", ägd"? Only time can tell. 

Hoppades på en tripp till Hofors ikväll, men Micke tänker väl sura ihop sig och glo en film istället. . . Jag skulle verkligen uppskatta att få GÖRA nånting den här sommaren. . . Men det verkar inte bli av. 
Aja, nu ska jag försöka ordna lite mat till oss, och sen ska jag fantisera om ett glas vin i kvällssolen! 

Adjö

Jag ska aldrig aldrig handla 2 minuter innan stägning!

Idag jobbade jag. Och det här är märkligt mina damer och herrar. Men jag tycker det jobbigaste passet som finns på schemat är 16:00-22:15. Detta beror nog helt på att det är enbart 6 timmar och inge mer men under dessa timmar så får man enbart 15 minuters frihet, vilket gör det hela mycket svårt. En annan sak som gör just den här tiden till en pina är att man måste städa reda på allt jobb som de inkompetenta sommarjobbarna har genomfört under dagen! (Ja, jag vet att jag också sommarjobbar, men skillnaden är att jag inte är något dumbass!)

Jag och Katrin har iaf varit tvugna att skriva massa arga lappar idag, vilket känns något fånigt, just med tanke på att man själv är sommarjobbare. Men förstå själva hur drygt det är om man ser kön växa, det är du och en annan kassa som har öppet... alla andra är på rast... Du säljer en dosa snus tillsammans med ett paket cigg och stressar sedan vidare med nästa kund när du efter någon minut får höra hur den tidigare kunden ropar att "kooortet i maskinen försvaaaan, hallå?"
"JA JAG HÖR DIG, MEN SER DU ATT JAG HAR 400 METER KÖ? KAN DIN CANCER VÄNTA I NÅGON MINUT TROR DU?:O"
Aa, självklart så säger jag inte så, men jag verkligen lust. Och idag har jag verkligen varit helt off JUST eftersom jag var schemalagd som jag var. . . Trött på stägning nu. 
Idiothora med fet kundvagn var tvungen att komma till kassan när klockan var 21:57. Självklart gör hon inget fel. Men den här personen visste inte om himlen var uppåt eller neråt. Min gissning var sönderstressad 60taggare med minst 1 väl genomförd stroke. Så när visat damen vart man drar kortet så skulle hon ju packa i sjuhundra år också. 
Ingen bra dag, som ni kanske hör.

Men i morgon börjar jag 10:00 och slutar 16:00. Kan knappast klaga. Och jag ska heller inte klaga på min 2 veckorslön från ica som kammade hem en 5-siffrig vinst! :D Happy Happy! 
Ja, så i morgon kanske jag är lite positivare, men vet inte ens om jag tar mig ork till att skriva då. Vi ska gå på Harry Potter! :D Adjöööken! 

Nasty.

Fy satan vad det är vidrigt med saker som kryyper. Precis som KRYP. Insekter och liknande. Och till min stora fasa så hade soporna som legat på balkongen i typ 2 veckor bildat ett helt gäng med gula och äckliga maggots. Vad göra? Skrika lite, hoppa lite, peta på Micke och be han radera äcklena som invaderat balkongen. Men tyvärr så var väl inte han helt förtjust över situationen heller. Såå vi löste problemet genom att slänga ner alla soporna på baksidan, trä över nya påsar på de äckliga och sen "fösa" ner alla maggots på baksidan. Anledningen till detta är för att jag VET att de inte överlever särskillt länge om de inte får vara bland skit. . . Nu väntar vi dock ut som envisaste av dom jädrans maskarna. Men bara lugn. . . Jag har stängt alla fönster och alla dörrar. Jag har ett fruktansvärt kattdjur som kan komma till undsättning (eller åtminstånde förvarna) om det kommer in en av soldaterna från deras armé, OCH jag har en tändare+hårspray vilket kan bli en jobbig kombination för en mask om man väljer att använda dem. 

Nåja, i övrigt så är det inte direkt mycket som händer i livet. Jag fortsätter på Ica tills någon säger Stop. Jag trivs bra med i stort sett alla i personalen (vilket är rätt otroligt), men som vanligt när det gäller mig så finns det ju såklart undantag. 

Idag har för övrigt varit en extremt jobbig dag. Jag började jobba 07:00. Dags att ta i med hårdhandskarna också. Packa varor. . . :/ Körde på fram till 13:00 sen bytte jag till kassa. Och som vanligt så tycker alla inkompetenta sommarjobbare att jag ska sitta inne med ALLA svar. Skitdrygt. Men jag försöker verkligen att se det positivt :P 
Dryga kunder som köper helt fel saker och säger idiotiska saker som "Jag köpte den här igår, men jag vill inte ha den?". 
Lätt att hålla minen då liksom. Man har ju fan lust att himla med ögonen och säga typ "Öhm, ja men varför köpte du den då? Kom du i efterhand på att du inte hade råd, eller har du brutit förpackningen, eller är du bara dum i huvudet?". Men det säger man ju inte, för kunden har alltid rätt. 

Orka vara neggo. Igår såg jag den fjärde Harry Potter filmen och ikväll ska jag se den femte. Detta enbart för att jag ska hänga med sen när vi ser den nya filmen på bio ^^ Aa, ni ser. Skitintressant eller hur? 
Dags för en annan sysselsättning. Tack och adjö för den här gången ! 



Jag kan knappt stava till Kreativitet. Men jag kan.

Dagen: 
Målat byrån i hallen till vit. Startat förarbete på att måla hallspegeln. Jag har lagt mitt och Mickes namn i en guldton på vårt nyckelskåp och sen har jag sprungit på stan för att ordna massa saker. Vad är en semester utan en vinare? :O 
Med andra ord så har jag varit i farten idag. Iaf om man jämnför med igår :P
Det känns i vilket fall som helst väldigt skönt att få saker och ting gjort under ledigheten, så man inte bara ligger och lallar hela veckan och sen vaknar man på måndagen och inser att man börjar jobba dagen därpå. Snacka bortkastat.

Något annat som man kan kalla bortkastat var de 450 kronorna som jag slängde ut på ett gymkort för 2 månader sedan. Jag var väldigt inne på att gå ner i vikt så jag började äta bättre (inte helt 100% bra, men bättre) och jag tränade minst 4 dagar i veckan. Och tro det eller ej, men efter 2-3 veckor såg man resultat. Jag tog nämligen en före-bild. Meeen, sen tog kortet slut och jag hade just den månaden inte råd med ett nytt kort. Så jag började springa istället. Men som vanligt så tröttnade jag. På något konstigt sätt så är det roligare att springa på ett löpband inne på gymet än ute i det fria i naturen. Jag vet, det är rätt konstigt, och jag har ingen bra förklaring. 

Såå under den här jag-har-gett-upp perioden så har jag dragit på mig ett ersättande beroende för min rökning. GODIS, CHIPS OCH OSTKROKAR. Visserligen har jag alltid varit något av en gottegris, men nu har det fan gått överstyr. Så i dagsläget försöker jag se det såhär: Så länge jag är medveten om problemet så kan jag lösa det....när jag vill. 
Förövrigt så har jag inte råd förän den 27 då lönen kommer, så det är väl bara att fortsätta knapra godis, eller? Man lever bara en gång, så 1 enda last kan man väl få ha? För det är alltid det som kallas "laster" eller ett "beroende" som man verkligen njuter av.  
Så idag är jag ett fetto, men i Augusti är jag Miss Olympic (?) på Brynäs! Oh Yees!

Jag kanske är fet men du är ful och jag kan banta det kan inte du ^^
Adjöken! 

Sommarnätter

Idag startade jag min ledighet. Så nu är jag "fri" i 10 dagar! Fy satan vad jag ska passa på att få saker gjort. Jag ska måla hallbyrån i antiktvit, jag ska montera ner hatthyllan och försöka få till något annat istället, jag ska tvätta alla gardiner och lägga om dom eftersom kattfan inte kan låta bli dom. I övrigt så ska jag se en hel massa film och försöka söka jobb till hösten. Man måste ju försöka ha en plan så att man inte hamnar på gatan. 

Aa well, det känns konstigt den här sommaren. Tiden bara flyger iväg. Jag har knappt sett skymten av vare sig Stan eller kompisar, jag har jobbat aset av mig i 5 veckors tid och den övriga familjen har man heller inte haft mycket att göra med. 
Tänk att bara kunna ha den lyxen att dra iväg på en sista-minuten resa eller dra iväg till Stockholm över dagen för att shoppa. Usch, vad trött jag är på att vara en vanlig Svensson. Men jag röstar fortfarande BLÅTT i riksdagsvalet. Så det så. 

Man får det man förtjänar. Eller? 
Frågan är ju vad fan i helvete jag har gjort då     ? :O

So Long. Adjöken. 

Juni? Juli? Well, datorn är tillbaka and so am I !

Hello People! Jag vet att jag varit fett disconnectad en tid, men nu är det slut med det. Datorn är tillbaka så nu kan jag börja skriva hat texter igen. För det är egentligen det enda sanna syftet med min blogg, att få ur mig irritation eller ilska. Men det är heller inte omöjligt att stöta på lite solsken i denna blogg. Jag är ju en mångsidig tjej som måste försöka se det bästa i situationer. Nåja, vad har då hänt den senaste månaden? 

Jag började jobba på Ica, sommarjobb. Trivs som fan, men är för tillfället också trött som fan eftersom man jobbar så olika tider. Den vanliga personalen kan ju komma med önskemål, som tex " jag jobbar helst bara vardagar, inga helger " osv. Men eftersom jag sommarjobbar (och då ska ju mitt enda intresse ligga i att jobba non stop dagarna i ända) så får man inte bestämma tiderna själv, utan istället ta fram den positiva tjejen och säga " Fan vad nice att jobba 8 timmar på söndag och ha dubbelt betalt " !!! :D 

Ja, Anna har flyttat, Cissi har flyttat, till och med Cissis kompis och Annas medarbetare Lina har flyttat. Finns det någon rättvisa i den här världen? Jag vill också hålla på att boa in mig och välja möbler, tapeter och massa annat skoj. Det blir liksom som en nystart kan man säga. Man kan glömma allt det tråkiga på det gamla stället och välja att minnas de bra delarna. Och på det nya stället samlar man såklart på sig nya minnen. Ooh, jag vill flytta ^^ 

Hur som helst, så är allt i stort sett lika, förutom att jag jobbar typ dubbelt så mycket, äter dubbelt så mycket och väger dubbelt så mycket. Men fan jag lever 1 endaste gång (vad jag vet iaf) och då kan man väl fan få njuta? Jag har ju fan varit rökfri i över 2 månader. Är inte det en enormt bra ursäkt till lite överskott av bukfetman? :O 
Håller tummarna för att jag kan ta mig råd till att Gym kort i slutet av Juli. Men jag anar oråd, då jag har lite VÄL höga forhoppningar på den kommande Ica-lönen :P 
Well, nu orkar jag inte skriva mer för den här gången, men mer uppdatering kommer säkerligen. Ledig nästa vecka ! Aaaah! :D 

SO LONG! <3


RSS 2.0