Nasty.

Fy satan vad det är vidrigt med saker som kryyper. Precis som KRYP. Insekter och liknande. Och till min stora fasa så hade soporna som legat på balkongen i typ 2 veckor bildat ett helt gäng med gula och äckliga maggots. Vad göra? Skrika lite, hoppa lite, peta på Micke och be han radera äcklena som invaderat balkongen. Men tyvärr så var väl inte han helt förtjust över situationen heller. Såå vi löste problemet genom att slänga ner alla soporna på baksidan, trä över nya påsar på de äckliga och sen "fösa" ner alla maggots på baksidan. Anledningen till detta är för att jag VET att de inte överlever särskillt länge om de inte får vara bland skit. . . Nu väntar vi dock ut som envisaste av dom jädrans maskarna. Men bara lugn. . . Jag har stängt alla fönster och alla dörrar. Jag har ett fruktansvärt kattdjur som kan komma till undsättning (eller åtminstånde förvarna) om det kommer in en av soldaterna från deras armé, OCH jag har en tändare+hårspray vilket kan bli en jobbig kombination för en mask om man väljer att använda dem. 

Nåja, i övrigt så är det inte direkt mycket som händer i livet. Jag fortsätter på Ica tills någon säger Stop. Jag trivs bra med i stort sett alla i personalen (vilket är rätt otroligt), men som vanligt när det gäller mig så finns det ju såklart undantag. 

Idag har för övrigt varit en extremt jobbig dag. Jag började jobba 07:00. Dags att ta i med hårdhandskarna också. Packa varor. . . :/ Körde på fram till 13:00 sen bytte jag till kassa. Och som vanligt så tycker alla inkompetenta sommarjobbare att jag ska sitta inne med ALLA svar. Skitdrygt. Men jag försöker verkligen att se det positivt :P 
Dryga kunder som köper helt fel saker och säger idiotiska saker som "Jag köpte den här igår, men jag vill inte ha den?". 
Lätt att hålla minen då liksom. Man har ju fan lust att himla med ögonen och säga typ "Öhm, ja men varför köpte du den då? Kom du i efterhand på att du inte hade råd, eller har du brutit förpackningen, eller är du bara dum i huvudet?". Men det säger man ju inte, för kunden har alltid rätt. 

Orka vara neggo. Igår såg jag den fjärde Harry Potter filmen och ikväll ska jag se den femte. Detta enbart för att jag ska hänga med sen när vi ser den nya filmen på bio ^^ Aa, ni ser. Skitintressant eller hur? 
Dags för en annan sysselsättning. Tack och adjö för den här gången ! 



KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0