Tripp på stan

Inte varje dag man är ner på stan eller. Även om man bor 15 minuter från centrum liksom. Helt sjukt. Men man har väl inte haft lust eller ork när det har varit vinter de senaste 8-9 månaderna. Seriöst, det här är den längsta vintern jag varit med om! Skönt som satan ute nu iaf, så jag och Micke var ute långt över timmen och strosade. Nu när vi är hemma igen så lagar vi biffar men gorgonzola i kärnan och till det ska vi ha blomkålsmos. Ska bli intressant. Blir samma sak till middag eftersom jag är för lat för att laga mat en gång till :P Hej Svejs.
Photo: Svaret finner ni i Sarahs enorma solglasögon! :P

Going Strong

We still going. Känns helt sjukt stor skillnad redan. Visst, det är drygt på kvällarna när man helst vill gräva ner näven i en stor påse chips. Men igårkväll så "lyxade" vi till det lite och åt gurka och paprikastavar :P Haha .. men allvarligt. Det är helt sjukt hur stor skillnaden redan är. Och hör och häpna. Inget godis sedan i lördags ! Visst är det heeeelt otroligt !? Bacon och omelett till frukost i morse. Lovely. Rekomenderar den här kosten till alla. Åtminstånde att prova. Jag kommer ju köra stenhårt tills vi åker till Turkland iaf. . . Hoppas jag :P Man vet ju aldrig hur det blir med mig .. :P Sunny Day today. Ska ner på stan med mannen och sen blir det väl häng med Melissa. Puss Puss !


Photo: lchf-recept.se

Då var vi igång...

... Och det känns HELT RÄTT ! :D Igårkväll åt vi Broccolilåda med köttfärs och gorgonzola. Till frukost blev det Turkist Yoghurt med bär och ikväll har vi ätit en egengjord gryta med massa grädde, bacon och grytbitar. Massor med gott. Det enda som egentligen är konstigt är att man inte har något direkt "tillbehör" till det man äter. Blir liksom antingen sallad eller broccoli. Ingen pasta, potatis eller ris. Konstigt. 

Jaja, jag ville mest kika in och peppa mig själv :) Går ju kanonbra hittills men jag brukar bli svag på kvällarna när man myst ner sig i soffan. DÅ vill man ju gärna ha en morot eller någon frukt. Men inte ens det går bra. Jaja, jag skriver ner receptet på broccolilådan för jag tycker verkligen att ni ska prova den - diet eller ej :P



Broccolilåda med köttfärs och gorgonzola (Ca 4 pers)

Ca 500 g nötfärs
1 gul lök
1 paket bacon
10 färska champinjoner
150g gorgonzolaost
1 burk cremé fraiche
Ca 500 g broccoli
svartpeppar
smör att steka i
riven ost
Fräs löken i smör, tillsätt bacon och champinjoner i bitar. Ha sedan i färsen. När den är genomstekt
tillsätter man gorgonzolan och cremé fraichen. Peppra efter smak, salt behövs nästan inte eftersom båda osten och baconet är salta i sig själva.
Lägg broccolin i botten av en smord ungsfast form. Häll färsblandningen över broccolin och strö över riven ost. Låt stå i ugnen på 175-200 grader i 20-25 minuter eller tills osten fått fin färg och broccolin är något mjuk. Servera gärna med en grönsallad till. Smaklig Måltid !

Det tog väl kanske en halvtimme för mig och Micke att laga till allting. Smidigt som satan och enormt gott ! Nu har jag inte tid med det här nå mer. Puss Puss

20-års fest hos Melissa

Underbart roliga fest ! Jag hade enormt kul, men kanske lite för kul. För idag är jag fan inte pigg eller .. :P Haha .. Och ikväll när Micke kommer hem ska vi till affären och handla massa LCHF mat och sen då .. LAGA maten. Energi på den? Japp - Typ NOLL! Men Tack tack tack för en underbar kväll gumman ! Pöss Pöss och Häj Häj !
Melissa och Conny posade för kameran !
När man är nybliven 20-åring så behöver man ju självklart en halvmeters
negerdildo i byrålådan !
Eller på kylen :P
Pigg piggare piggast

LCHF kosten innebär i stort sett .. Bort med allt.

Bort med allt ... ungefär. 
Och allt det här bortskänkes till Elin and Her Karl !

Shoppat igen då ...

Gick ner på stan med Melinda idag efter jobbet. Var ju så illa tvungen eftersom lillskruttan Melissa fyller 20 år idag ! :D Så nu har vi köpt värsta megabra presenten till henne och jag passade även på att handla massa annat skoj. En bok till Micke som har att göra med den där LCHF-dieten eller kosten som vi tänkte prova på. Blev en fjortisbild när jag skulle fota glasögonen - men HUR ska man kunna knäppa en normal bild med megabrillor på? Jag kompenserade med en "ful" bild också :P Haha .. Hejdå.
ÄNTLIGEN NYA DOJOR ! 

Photo: Me offcourse.

Båtresa med girlsen (och Handels)

Här kommer en hel del suddiga och enormt dåliga bilder - men det är vad jag lyckades skrapa ihop med min mobilkamera under våran lilla tur :) Så håll till godo. I morgon börjar jag min 5-dagars diet. Det ska faktiskt bli roligt att försöka göra något åt sin enorma jävla fetma. Taggad till max just nu. Det enda jag INTE ser fram emot är att det tydligen ska komma snö i morgon och att jag måste kliva upp i tid i morgon och köra igång med skiten.

För övrigt vill jag kasta en förbannelse över Viking Lines bussar som tar 3,5 timme på sig att åka från Stockholm till Gävle. Inte illa pinkat det eller ! Är annars relativt nöjd med dagarna tillsammans med diverse Handelsmedlemmar... Lite för många spyor kanske och lite för mycket Sossepropaganda - men jag klagar inte :) Inte längre iaf ... Haha .. nu har jag ju duschat, krypit ner i min OnePiece och tagit mig en god kopp kaffe. Back to Normal med andra ord. Hej så länge.
(Alkoholfria drinkar ! Obs !) :D 
Non Virgin for me
Frukost ! 

Ready to go
Photo: Sarah Sjöberg

Ärligt och Allvarligt Talat

Just nu känns det rätt drygt att behöva blogga. Det händer för mycket negativa saker och jag känner att jag måste lägga full fokus på det. Plus att jag dessutom ska iväg på båtresa på tisdag och kommer alltså ha noll tillgänglighet till internet. Så jag tar en semester helt enkelt.

Hur lång ? Det vet jag inte än, men jag länkar på Facebook när jag är Back On Track ! :D Puss Puss ! 

Hejdååå så länge !

Vårsol med återkommande hundtankar !

Underbara Vår ! Den är äntligen här ! Och jag vågar till och med säga det - för ibland kan man jinxa det lite om man pratar om det för tidigt, men eftersom Anna pratade om det igår och det fortfarande är sjuukligt varmt ute så känns det som om jag kan pusta ut :) 

Annars är det väl egentligen inte mycket som har hänt i stugan idag. Jag har städat som en tok och nu sitter jag och drömmer om hundar. Jag har till och med dragit tillbaka mina krav på ras - bara jag kan få en hund ! ! ! Och eftersom en Malinois eller staffe kommer kräva enormt mycket energi och så, så har jag tänkt mig något i en heeelt annan stil :P En Fransk Bulldog är dagens önskeras ! :D Känns ju helt klart som en hund i min och Mickes stil? Eller? Alltså nu menar inte jag utseendemässigt :D :D :D Utan i personlighetsmönstret hos rasen :) Aja, nu ska jag retas med Micke som idag började sin diet och ta en tallrik med glass ! I morgon ska jag också dra igång. 5 dagar i sträck med bara pulver och massa annat. Detox 5 days before we stop ! Hoppas hoppas på en utgång ikväll - eller iaf en vinkväll! Pöss Häääj!


photo: kaxig.se

Inget är för givet.

Blödig som man är så kan man ju inte hjälpa att man blir helt tagen och nästan förkrossad över det hemska som hände i Japan tidigt i morse. Massor med männsikor har inte bara fått sina hem totalt förstörda utan folk dör också. Känns "bra" att man bor uppe i norden, men jag önskar så gärna att jag hade drivet och engagemanget och framförallt pengarna för att kunna hjälpa till att återuppbygga hemmet efter sånt här. 

Än så länge har jag ju varit rätt snål med mina välgörenheter. Men betalar flitigt till Amnesty och Friends. Ska kanske försöka ge lite till Uniceff eller nått också? Men på det sättet så får man ju liksom inte VETA - svart på vitt vart pengarna tar vägen. Hamnar dom i någon byrånisses plånbok eller hos ett barn eller familj som verkligen är i behov av det? Aa, ibland önskar man att man kunde trolla... Trevlig helg - Eller?
photo: travel.smart-guide.net

Känns ju också mindre kul när min Farbror befinner sig på Filipierna som ligger i rätt stor riskzon för den andra tsunamin som är på driv ... USCH! Håller alla tummar och tår för att det ska gå bra ...

Han var bra StenCool back in Ytterhogdal

HUUR underhållande är inte dom här bilderna för er som vet hur min karl ser ut idag ? :D Haha jag höll på att trilla av pallen i morse när jag såg att han blivit taggad på Facebook. Hahahaha, herregud vilken tuffing :) Pilotbrillor, cigg och öl. Kan det bli ballare? Åh, jag tror jag älskar han lite mer nu ! <3 :D

Photo: Martin Walls photos facebook

Underbara Sparkdräkt!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ! Det är allt jag har att säga .. Tack och Godnatt !
Photo: Sarah Sjöberg

Zumba Feeling !

Herregud vad roligt det var med Zumba - HELT KLART MIN GREJ ! (När jag fått in snitsen på det hela)
Sjukt svettigt men man hann liksom inte med att känna hur svettig man var för det var så förbannat skoj ! 
Så nu har jag och Micke bestämt att köra benhårt på träning och dessutom ska vi köra en Detoxkur på 5 dagar någon gång framöver. Blir för mycket av det goda för vår del och jag VILL verkligen gå ner i vikt. Känner mig som en jävla vattenbuffel som tar mig fram över Gävles gator. Not cool, Not cool. Nu blir det Big Brother så jag säger Hasta La Vista and Gooodnight ! :)

Semlor Semlor Semlor !

Idag är det fritt fram att äta så mycket semlor att man spricker ! Jag köpte 2 paket igår .. (:P) ... Är så förbannat billigt så jag kunde inte låta bli. Planen var att vi skulle äta en igår och en idag ... Höll det ? Nope. Alla är slut redan :) Haha ... Idag ska jag iväg på Kurs med Handels. Kan bli lärorikt. Skönt att solen tittar fram igen. Hejdå.
Photo: cultdesign.blogg.se

Fredagsmys/Röj :)

Okej nu kommer det massor med suddiga bilder - men det bara måste läggas upp eftersom både mamman och Päran är Superglad på varenda bild ! Hade superkul ! :D Lätt en "göra-igen-grej"! Fullkomligt ÄLSKAR Texas Longhorn ! Rekomenderar dock INTE att bowla på Interpool. Digitalt liksom ... Näe, det ska vara traditionellt med riktiga käglor!
Det är såhär Kärlek ser ut va? :D


Såhäääääär ! :D Haha ... typ.
"Nämen ... 1"


Strike!?
Mamman och Melissa.

?

Aa, Tjocko som försöker vara bildskön bredvid Melissa ^^ LOVE örhängena
Kanske måste härmas :P

Dags att gå hem?
Första tavlan på plats i våran sovrum. Visst blev det bra? :) 


(Alla kort är tagna av Sarah Sjöberg eller medhavande vän)

Idag tar jag ett break

Jag tycker jag är duktig på att blogga. Lite lat emellanåt, men varför ska man skriva något om man inte har ett piss att skriva om? Näe, då låter jag hellre bli. Men allvarligt, alla bloggar som jag själv läser verkar ha enorm bloggtorka ... så jag är ju inte ensam direkt :) Såå, idag hoppar jag över allt vad heter blogg. Tack och Hej !

Rodney - Djuret i buren

Jaa, jag vet. Big Brother suger fett. MEN ibland kommer det med sånna där trevliga och roliga saker som man kan ha diskussioner om HUR länge som helst efteråt. Till exempel från gårdagens program då Rodney skulle kliva ur sängen och råkade då vara näck. Sällan man måste kommentera sånt, men det här var fan heeeelt SJUKT ! ! ! Ni som såg avsnittet vet ju faktiskt vad jag pratar om. Det är egentligen opassande att lägga ut en bild där han ser ut som en apa, för han var mer lik en häst .... Om ni fattar vad jag menar :P Hahah ... så kass jag är. Men ja, SJUKT ! ! ! Jag gapar fortfarande av förvåning. Djur i bur. 

Så om ni inte såg gårdagens avsnitt - ta hem det. Värt att se. Men jag skulle fan inte vilja rulla runt i sänghalmen med den där ä ! Hahah ... Engångsföreteelse att jag pratar såhär mycket snusk :P Tadaa.
Photo: lifeofjessie.com

Black Swan

Eftersom Micke lämnade mig ensam hemma för att jobba .. buhu. Så sysselsatte jag mig inte bara med att klippa matta - jag såg också "Black Swan" som jag tänkt se hur länge som helst nu. Sjukt bra film och Natalie Portman förtjänar lätt sin Oscar som hon vann på den här filmen. Heja Heja! Rekomenderar den VERKLIGEN. Lite otäck och obehaglig i vissa scener bara, så man kanske skulle ha haft en karl hemma just in case :P

Annars så har det väl inte hänt så mycket idag ... Eller jo. Jag var ner på stan och tog bort mina underbara naglar. För det brakande och sprakande 180 kronorna ! Helt sjukt att det ska kosta hälften av det man betalar för ett återbesök. Höll på att ramla av stolen när hon berättade hur mycket hon skulle ha för de 15 minuterna hon la ner på mina naglar. Nä, fy fan. Rekomenderar inte folk att gå till "Salong 37" som nu håller till i samma lokaler som "Starlight Nails" gjorde förr. Nej nej nej. Sjukt! Hur som helst, så känns det rätt äckligt och konstigt utan naglarna. Tycker det suger rätt mycket och jag tänker nog inte prata mer om saken efter det här inlägget ... Kanske fäller en tår ... :/ I morgon är det dags för jobb igen och det känns faktiskt hur okej som helst. Har fått så mycket gjort dom här 2 dagarna jag varit ledig - och det händer ju aldrig annars liksom. Men nu har jag hunnit med att både vara aktiv och vilat. Perfekt :) Hejdå.
Photo: moviezine.com

"Ny" Matta i Hemmet

Ja, nu kommer jag att delge er läsare en sak. Idag klippte jag sönder våran matta. Våran rätt så dyra och rätt så nya matta ^^ Men både jag och Micke var överens om att den bara tog plats och var ivägen vid soffan, så nu får den inte bara pryda golvet under gungstolen, den SKYDDAR ju dessutom det fina golvet. Än så länge är det kanske lite snett klippt och så, men jag tänkte lämna finslipet till Micke när han kommer hem från jobbet :) Tadaa.
Photo: Sarah Sjöberg

Min One Piece Är på Väg !

Äntligen Äntligen har jag beställt min One Piece! Men får tyvärr inte se den förrän om tidigast 12 dagar ... ^^ Ledig dag idag och funderar på att träna Zumba ikväll. Om någon vill följa så hojta till. Hejdå.
Photo: minbebis.com

Bullbak i Stugan

Micke har garanterat gjort det här förr - han bara ljuger!
Bakmästarn!
FUSK! Mina blev inte alls lika bra ! Ska alltid köra Kanel i fortsättningen!
PissVanilj!

Målardate

Carolina målade en Hello Kitty till Isa
Jag målade en naken tjej. (Hade ställt in mig på en karl...)
Isa målade massa klutt
Emil målade en skidbacke med massa gubbar.
Alla kort är tagna av Miss Sarah Sjöberg! Hade enormt roligt, och jag var så trött när jag kom hem att jag krashade lite i soffan. Har dock bakat bullar med Mannen :) Mina blev inte lika fina som hans, men goda iaf!


RSS 2.0