Poop?

Varför ska hela jävla dagarna fyllas med skiit? Idag har jag jobbat igen, var hemma och var sjuk igår. Meen, idag hade fan vart en bättre dag att vara hemma. Vi fick information i morse om att de bytt server och att allting skulle fungera sååå bra så, Vi började ringa, och jag hann upp i 9 intervjuer innan skiten braka ihop. "Ta tidig lunch" var chefens instruktioner på det hela. Cissi fick gå tio i tolv och jag fem i. Jippi, vi hann till konsum för att köpa ersättningsmåltider till henne också, och sen satt vi bara och pratade med folket om allt och ingenting. Och dumma som vi var så trodde vi att serverproblemet skulle vara löst tills vi skulle dra igång igen. Cissi och jag infinner oss på våra platser tio i ett, märker att Mattias snällt har gett oss en varsin chokladbit för att pigga upp humöret. Jag blev glad. Sen började det "pipa" eller "durra" från ett märkligt ställe i lokalen, så jag och cissi trodde att Al Qaida hade tagit plats på kontoret. Vi fick dock aldrig svar på vad det egentligen var som lät. Jag testade att ringa ett samtal. Hela skiten packa ihop. Loggar in loggar ut loggar in loggar ut och försöker förbrilt leta reda på min 2 förlorade intervjuer. Utan resultat. Chefen dyker upp fem minuter efter lunchstart och är arg och irriterad för att hennes intervju med en danskman också försvann spårlöst.

Så instamplande kommer hon och suckar och stönar. Istället för att visa tacksamhet till vårat tålamod. Vi jobbar faktiskt häcken av oss för deras skull. För för oss gör det ingen skillnad med 6 kr till på lönespecen. Dessutom så hade Mattias blivit utvald till gruppansvarig, men det höll i sig i ungefär 5 minuter eftersom pryda perfekta Johanna blev medlem i våran grupp. Kom för fan inte och sabba stämningen! Jag har haft det såå bra utan henne. Nästan njutit av att sitta borta i det mysiga rummet med mysiga fönster. Men tamefan så lyckades hon sabba hela jävla atmosfären inom loppen av tre röda. Jävla fitta rent ut sagt. Och när hon dessutom inte fattade att jag verkligen inte ville höra på vad hon sa så vart det ännu svårare att hålla inne med min ilska. Jag menar, ställer jag en fråga till Mattias så förväntar jag mig ett svar från honom, inte henne. Men översittaren lyckades klampa in och förstöra stämningen för alla! Jag vet inte om det bara är jag, men när en person inte tycker om mig, så tror jag att jag är rätt så duktig på att läsa signalerna. Till exempel om man pratar med en person, och de väljer att inte se en i ögonen. Respektlöst beteende, alltså leave me be and fuck off and die. Eller till exempel när man får en fråga av översittaren och försöker förbrillt svara (utan att titta på idioten) och man enbart blir avbruten för ytterliggare frågor, men man fortsätter ändå att prata eftersom man vill få den arroganta översittaren att fatta läget. WE DON´T LIKE YOU!

Nog om det. Kommer hem och får veta att AAAH vi har tvättid idag. Jag rusar ner efter mitt pannkaksbak och hänger upp tvätt och slänger in resten av skiten i torkichtumlern. Kommer hem igen, ser klart på asbra film och sen ringer man upp några "obesvarade" samtal från Robin. Näe, men då ska min fästman välja att bli apsur. Och sen dessutom vägra att berätta varför? I vanliga fall kan jag gissa mig till varför han är sur, men den här var knivig må jag säga.
Nu är han iaf på ica och gör lite nytta, så jag håller tummarna på att han ger sig inom kort.

Måste bara tillägga en liten grej, . . . JAG HATAR MINA GRANNAR! Hur lätt är det att ringa störningsjouren när det är 30 minutersintervaller på oljudet? Aa, jag ringde iaf för ett tag sen till dom och dom dök upp. Knackade på hos grannarna 2 ggr och sen gav dom upp. Jävla amatörer. Det är väl fan klart att de inte öppnar om det står en bredaxlad, kvinnlig securitasvakt utanför. Oj, nu rapade Micke i trappuppgången. It´s the moment of truth. Got to go.

Adjö

Icatantergörfanalltförattgåmigpånerverna

Okej, jag är inte en person som ser livet som något positivt. Jag menar, det är rätt svårt att vara positiv när datasladden som vi kostade på oss ska dampa och inte fungera, och sen blir man alltid arg av att vara på Ica.
Och vad har man för alternativ då? Joo, Tempo eller Time. Och där är dom inte direkt några solstrålar heller.

Jo såhär är tydligen det svenska samhället uppbyggt. . . . (Hata mig om ni vill, men det här är saker jag retar mig på)-
Man ställer sig i kön för att vänta på sin tur att packa upp varorna på rullbandet. Och här i min stad så finns det gott om Kärringar må ni tro! Såå man väntar ju självklart på att överklasstanten ska lägga upp en "pinne" så att jag också kan börja packa upp. Men neej neeej, Då står vackert överklasstanten kvar vid mitten av rullbandet och skymmer alla möjligheter till att man själv ska kunna sträcka sig efter en "Pinne", eftersom att hon vackert väntar på att personen före ska göra klart sin betalning.
När personen framför överklasstanten är färdig tar hon då ett steg framåt, men är noga med att vi  inte kommer för nära så att vi ska "kopiera" hennes kod till hennes pampiga pensionskonto! Vid det här laget har kassörskan dragit in alla hennes varor som oftast består av multivitaminjuice, glasstårta, kaffe och bröd. Med andra ord hade vi fått plats med våra ostkrokar, hamburgerbröd och juice på samma rullband! Jag vet att JAG nog går ER på nerverna med att ägna ett helt inlägg åt detta, men det måste disskuteras! Tanterna idag beter sig fan hur dom vill, och vi bara finner oss i det!?

Näpp! Nu är det slut på fjäsket. Jag menar om en tant kliver på stadsbussen som är överfull av människor och sedan knackar killen med hörlurar på axeln och ber honom att maka på sig för hon är faktiskt 65 år... OCH HAN GÖÖR DET??
Varför? Det här är en händelse från sätratiden, men jag har fortfarande inte släppt det. VEM, tvingade 65 åringen att gå på bussen? INGEN, men dom ska kräva massa rättigheter ändå, bara för att deras pensionkassa inte räcker till för att ringa färdtjänsten. Men nu är det slut med det. Skulle aldrig falla mig in att flytta på mig för att kärringarna med rullatorer ska få "vila benen". Kalla mig egoist. Men det finns andra färdsätt om man inte är kapabel till att gåå! Jag har valt att åka buss, men jag KAN också åka buss. Tanterna tar upp dyrbar tid genom att gå in genom de bakre dörrarna, sakta hasa sig fram till chaffören för att få ner sitt årskort i maskinen, sen hasar hon sig till platsen några säten bak, och bussen står fint still tills hon satt sig. HÄNSYN MY ASS! Hade jag kört bussen hade det blivit åka av med en gång. Ba sa´tt ni vet!

Adjö

Pessimist? Javisst!

Det finns mycket jag vill säga, men som mina fingrar inte har ork till att trycka ner på dataskärmen. Bland annat skulle jag vilja ta upp det här med jobb. Borde man inte få någon form av undersökning för att se om man verkligen är kapabel till att jobba 24sju. Det är nämligen så att jag varit arbetslös sedan mitten på November, men ändå haft ett svartjobb att luta mig mot. Nu i måndags började jag på nytt jobb. Det känns skönt att tjäna pengar igen, men jag vet ju såå väl att jag inte vill syssla med kartläggningar 40 timmar i veckan, och absolut inte behöva prata med massa fittkärringar i växeln 10 minuter för att få bli kopplad. Ja byter gärna jobb med dom dock.

Sen vill jag ta upp det här med X-trafik och deras sätt att hantera både kunder och personal.
(För er som inte vet så är X-trafik bussföretaget i Gävle som har hand om all trafik från Gävle till Ockelbo i norr och typ Fagersta i Söder). Så det är i stort sett det enda alternativet som finns om man ska ta sig någonstanns. Vi bor ungefär 5 minuters gångväg från busshållsplatsen, och då väljer jag att alltid gå tio minuter innan när jag jobbar. Bara för att vara säker på att jag inte ska missa bussen. Men hur kul är det då när man får stå och vänta tills klockan är kvart i !?
Äsch, jävla sura busschaförer som är otydliga och inte kan bete sig! Så från och med i morgon så ska jag alltid alltid skita i att säga hej och ge dom Sarah-döda-med-blicken blick, så att dom får sig en funderare.

Jo, igår jobbade jag i butiken mellan 10 - 17, totala kundstatusen igår slutade på ca 30 pers. Jahoo, vad jag hade mycket att göra. INTE! Men jag skaffade mig jobb genom att städa lagret, piercingrummet och alla hyllorna. Såå nog hittade jag ett sätt att slå död på 7 timmar alltid. Men nu är det söndag, och jag sitter här med arbetsångest. För i morgon är det dags för det tråkiga jobbet. Vet inte hur länge till jag kommer palla att fylla dagarna med telefonprat faktiskt. I leave it up to faith.

Åh, I have no ork till att skriva . . . Förhopningsvise it´s just i fase and i will get over it soon.
Adjö

Hard Work Work

Jo jag sitter nu på jobbet. Har lunch så jag tänkte bara passa på att skriva några rader om den otroligt trevliga A-Kassan. Om du inte är medlem rekomenderar jag att du skriver in dig OMEDELBART! Jag är nämligen en av dom lata individer som sällan tänker "framåt", och på vad som faktiskt kan hända. MEN, eftersom man bor ihop med en söt, men dock bortskämd pojke så har det visat sig att vi visst kan överleva Januari. Vilket känns enormt skönt!

Mina föräldrar spelar dock i en annan liga. Pappa har gott om pengar, men som man brukar säga "Med pengar kommer snålhet". Min moder är dock lite av en "Sarah" då hon gång på gång befinner sig i just samma sits som mig själv. Skillnaden är dock att jag varit utan jobb en längre tid, medans både hon och Pär har en inkomst. Så det jag har tagit lärdom av i mitt liv är att inte dra förhastade slutsatser, ta aldrig lån, och undvik att delbetala dina prylar.
Vill man ha något så får man helt enkelt lära sig spara.

Vissa måste också lära sig STAVA! Blir tokig på folk som för blogg som en jävla dagbok och börjar alla inlägg med "Idag har jag . . . " WHO GIVES A SHIT!? Och sen dessutom stavar fel och skriver Fast med 2 S osv. Näe, jag är allergisk mot särskrivningar och felstavningar. Men vi är väl bara människor så alla kan väl göra misstag. Huvudsaken är ju bara att man ska veta att man gör ett misstag också.

Nej, nu är det snart dags att ringa ner Stockholm lite till. Have a Lovely Day!
Adjö

Candy

Idag är det söndag. Sista dagen i mitt liv som blir fylld av frihet. Och jag blir utan karrameller. INTE OKEJ!
I morgon börjas det igen. Jag har ingen ork till detta. Mitt godisförråd måste fyllas på, annars kommer "The Hulk" titta fram innan klockan är 16:00 . . . Vi vill inte det. Nej nej, så mata mig med godis.

Adjö

Lev i Nuet


Det väljer iaf jag. Idag var min intervju på Scorett, och den gick över förväntan SKITBRA! :) Men jag får inte svar föränn i morgon, så jag tänker inte sitta uppe hela kvällen idag och spekulera i om jag får anställningen eller ej. Men jag tror att jag har en god chans iaf! Och är det så att jag får det här jobbet så betyder det förvisso att jag måste tacka nej till 2 st andra jobb. Men So Be It! För det här är en chans som sällan kommer, och den kommer garanterat inte hända mig fler gånger, eftersom det  enbart var på ren tur jag kunde söka det här jobbet. Jaja, men som sagt. Jag ska inte lägga ner mer tankar i det här nu.

Igår var min goda vän Cecilia på besök. Vi träffades efter jag slutat på Yves Rocher, och efter att hon slutat på Hälsocentralen. Vi tod en kaffe och åkte hem hit igen för att flumma oss och laga mat till Micke. Jag hade muchos skoj, men jag glömde dock mitt nagellack i hennes väska. Äscha, Vi kan ta det sen. Hrm, som ni kanske har märkt så har ja inte varit så aktiv i mitt bloggskrivande på senare tid. Detta började ske efter fastan. Fråga mig inte varför? Men det kan ju bero på att jag springer på intervjuer var och varannan dag och att det inte blir mycket "skriv-tid" till övers. Men jag ska försöka skärpa mig. Det är bara så svårt när man enbart försöker hålla fokus på att hitta ett jobb. Någonting som jag däremot kan ta upp är detta med bidrag i Sverige.

Jag menar om man befinner sig i min och Mickes situation, så har man inget annat val än att vända sig till Socialen. Är inte det lite konstigt? Men å andra sidan så hade jag kunnat gå med i A-Kassan i tid. Men vafan, inte lätt att tänka på allt eller. Men tänk Micke då. . . Han har ju inte jobbat i ett halvår. Så oavsett om han hade varit medlem i 10 år så hade han iaf inte fått ut någon ersättning i dagsläget? DETTA måste förändras tycker jag. Jag menar, visst att de inte har råd att sitta och betala ut ersättningar och bidrag till varenda jävel som vill ha det. Men däremot kan man ju undersöka lite nogrannare i fallen. Som exempelvis Mickes fall. Följa upp alla hans jobbsök, se över utgifterna m.m och på så sätt se om han kan överleva utan A-Kassa. Men det är ju värdelöst att ta studenten 08, och sen kommer ekonomikris osv. LÄTT att hitta jobb. Särskillt för Micke som är utbildad inom industrin. Jippey!

Nä, jag är rätt less på Sveriges sätt att hantera och sköta saker. En gammal pundare som Magnus Törnblom får leva på Socialbidrag från 18 års ålder tills fortfarande. . . Och han är nog runt 30 nu. Inga konstigheter. Inga krav?
Men som i mitt och Mickes fall så behöver vi hjälp 1 eller 2 månader. Får vi hjälp? Kanske, kanske inte. Nä, vi kanske gjorde bäst i att lägga våra sista pengar på några gram heroin, bryta kontakten med våra föräldrar och börja skära oss i armarna. DÅ kanske Socialen kan vara lite tillmötesgående. . .

Förövrigt så läste jag i Moore att Sverige har skulder på över 1300 miljarder kronor. Rätt mycket tycker jag. Synd att man inte är norrman.

Adjöken.

No Job.

Idag klev man upp 08:00 för att förbereda sig för en andra intervju hos Xzakt på Nygatan. Verkar rätt så lovande, men en annan del av mig håller ändå tummarna för att jag får jobbet hos Scorett!

Så vad gör man idag då? Joo, man försöker knåpa ihop ett lagom bra CV till Micke, eftersom det förra uppenbarligen inte fungerade. MEN, nu känns det som om man är på väg mot bättre tider ! :) Jag var till och med på väg att ringa till min Käre Faster under gårdagskvällen. Problemet var bara att jag typ hade tappat talförmågan efter mitt prat med Achmeth. Var såå trött igår, enda problemet egentligen. MEN, för er som inte vet varför jag och Faster Anna inte har pratat på ett tag så finns det en enkel förklaring till detta. Jag har under mitt liv varit "känd" för att vara oekonomisk, så när jag då fick lägenhet ihop med Micke så bestämde jag mig för att det en gång för alla skulle bli förändring. Men eftersom Micke inte har jobbat under en tid så fick vi under min födelsedagsmånad skära tillbaka lite. Såå jag valde att skjuta halva hyran till månaden efter. Överbeskyddande Anna valde då att skrika på mig och göra mig till åtlöje MITT PÅ STAN. Nu efter 3 månader så har det kommit till min insikt att hon endast var orolig över mig och Micke. Fast, det var än då väldigt drastiskt av henne att skrika tycker jag ;P Jaja, vi får se hur framtiden ter sig.

I övrigt så står livet rätt stilla. Jag gjorde för första i mitt liv Pressad Potatis med Laxfilé, Sallad och Sås igår. Jag var så kreativ att jag till och med skar upp Brieosten som var kvar. Micke gjorde i ordning Fruktfat och hjälpte mig med potatisen. Så kort och gott är jag nöjd med gårdagskvällen.

Jag idag har jag dock ingen kreativitet, så nu tänker jag skita i Bloggen ett tag eftersom jag ändå inte har något "huvudämne" att disskutera. Vänner väntar så . . . Adjö.



Back in The Game

Japp, det är tur att vi är arbetssökande, för annars vette fan man jag kostat på oss 499:- för en ny datorladdare.
Men vafan ska man göra när man behöver internet och dator. The man and myself needs a new job.Jepp Jepp.
Tyvärr så är fallet så att jag har jobbat hela dagen och har absolut noll ork till att skriva.

Meen, jag kommer med en ny uppdatering efter min anställningsintervju i morgon! :D
Adjö

No Computer

Ville bara informera om  att min dator för tillfället är ur funktion och därför har jag svårt att göra regelbundna uppdateringar. Ja, nu äter vi igen iaf, och livet är väl pretty much the same as allways.

Ikväll kommer sur (?) Micke hem. Orka laga mat när klockan redan är kväll och man är nyvaken.
Någon som vill skänka mig 599 :- ? Life´s a Bitch.

Adjö


Dag 2 (Kväll)

Jag tänker inte ens disskutera detta ämne om fastan. Utan väljer härmed att undvika detta ämne eftersom det driver mig till vansinne!

Cissi och jag has left the planet och ligger mest och irriterar oss på småsaker. För tillfället riktar jag min irritation till folk som tar dumma beslut. Och ja, jag och Cissi är inberäknade i den kategorin. Men det finns ett helt tjog till personer som platsar. Bland andra dom människor som stirrar ut en så fort man går i ut i samhället, de människor som utan någon anledning väljer att avsluta bekantskapen med en på exempelvis facebook, de personer som tycker att dom är viktigare än andra och går in i en på stan, och framförallt de personer som lovar och lovar men ingenting händer. Japp, jag känner nog att enbart skriva ner detta gjorde att mina agrissioner släppte lite. Och eftersom min kropp får "träningsvärk" av allting, så är det nog också dags att lägga ner bloggen för kvällen.

Trevlig Helg. Adjö

Dag 2

http://www.gratismode.se/?c=33883 (Registrera dig & Få gratis presentkort i över 60 butiker! )

Japp, det är rätt hårt att inte äta. Men det är inte det att man är hungrig, för någon hungerkänsla har vi knapps känt av.
Det som är jobbigt är att man känner att kroppen håller på att ge upp. Man orkar knappt lyfta en arm för då får man "träningsvärk". Sen är det ju också den förbannade huvudvärken! Det känns som om hjärnan har svält upp till den dubbla storleken och skriker efter luft eftersom att huvudet är "för litet" för den. Illamående, yrsel, migrän, magont m.m
Frågan är ju om det verkligen är värt det?

Näe, nu ska jag pallra mig in till stan för en jobbintervju också.
Fit for Fight!
Adjö

P.s Jag saknar Micke TOK mycket! <3 D.s

Dag 1 (Sen natt, egentligen dag 2)

Japp, detta är det värsta påhittet jag haft hittills i mitt liv.

Adjö

Dag 1 (Tidig Morgon)

Eftersom datorn tänker dampa sig och ta bort det jag nyss skrev så tänker jag sammanfatta det med att jag och Cissi drack salt i Morse och det smakade skit! Vi ska till arbetsförnedringen och måste därför ta med oss 2 st "måltider"!
Jag saknar Micke! <3

ADJÖ! (Lite smått irriterad att datorn ska dampa när jag precis är färdig med jättelångt inlägg!)

If I were a Boy

Visst är detta en av mina påhittigaste rubriker ? I Think so :)
Tänk efter egentligen, hur fan skulle det vara att va kille? Ganska tufft, men om man fick testa det för en dag så skulle man ju lätt ta chansen! Så vad skulle man göra? JAG skulle pissa stående och sittandes för det delen så att man kunde se skillnaderna, sen skulle jag pissa utomhus, för vad jag har hört så är det mycket "skönare" att pissa utomhus. Sen skulle man självfallet runka, ha sex, och ragga brudar på krogen. För det är väl i stora drag det det innebär att vara Kille? Jaja, jag ska absolut inte klaga, för jag har hittat den jag ska vara med resten av livet. Sen om det går åt helvete med det så kan ni iaf ha chansen till att säga "Ha Ha, vad var det jag sa" :D

Usch, jag har ingen lust att skriva egentligen. Jag ska upp typ 08:30 vilket egentligen inte är så farligt. Men med tanke på vad det är jag ska upp till så får det mig näst intill att spy. Jag har möte på Arbetsförmedlingen. Varför envisas folk med att skriva Arbetsförmedlingen med stort A egentligen? Jävla pissföretag! Näe, från och med nu så ska jag alltid stava alla "Statliga" företag med småa bokstäver, vare sig man SKA göra det eller ej. Blä blä blä. . . I morgon börjas det också. Eller nja, jag ska först iväg på arbetsförmedlingen. Sen ska jag sätta Simon och Stina på bussen hem till Hofors igen (Mina syskon sov över inatt). Sen ska jag väl hem och försöka packa med omsorg eftersom vi kommer behöva mycket aktivitet under dom här dagarna. Såå jag tar med mig lite pokermarker, lite spel och nån bok kanske. FILM är ju en självklarhet. Likaså Youtube är en självklarhet! Youtube förtjänar för övrigt ett stor Y! :D
Men vad blir det mer då? Tvättning, promenader och massa skratt hoppas jag. Rökning utav bara fan kommer det bli, och sen kan man ju ta med sig bikinin och bada badkar med Achmeth!

Ja, jag har ju iaf köpt mitt fastningspaket nu. Det innehåller 6 st glasflaskor varav 2 st har smaken "Grönsaker", 2 st Ananas och de resterande 2 har smaken Äpple. Sedan medföljer också en liten påse med Glaubersalt vilket ser grymt läskigt ut eftersom det ligger i en liten "knarkpåse". I paketet finns också 3 eller 4 st buljongtärningar. Så för att kort och gott berätta hur dessa dagar kommer att utspela sig så kan jag börja med att nämna att varje dag ska man engagera sig vid 8 tillfällen. Du får inte dricka kaffe eller äta någonting annat än det som paketet innehåller. Biverkningar = Frusenhet, irritation, huvudvärk M.fl. Men det kommer enbart bra verkningar efteråt. Då det sägs att man ska bli piggare, få inspirationer och motivation till en sundare livsstil, och dessutom så rensar man kroppen på exempelvis Slagg och sånt skit som inte renas av sig självt. Ja, vi får se hur detta ska gå. Men i informationen stod det också att man sällan känner någon hunger. Men det är faktiskt inte det jag bryr mig i heller, jag kommer ändå bara att känna "Godissuget" !! Cissi kommer bita av sig alla naglarna, klättra på väggarna, rulla ut bemattan och sedan följer en lång bön till Shalam Allah eller whatever där hon snällt ber att få ta sig en liten mun Kaffe. Och då kommer jag att säga "MÄN Fy Cissi, du ska inte dricka Kaffe när du fastar! Fy skäms! Usch! AJA BAJA!" Eller nått i den stilen. Och därefter tar mitt liv slut då Cissi väljer att dräpa mig.

Japp, Slutet gott allting Gott. Det är väl huvudsaken? :)

Är detta idioternas Värld?

Okej, idiot nummer 1. En ung pojke pratar på Youtube om Denho Acar, ledare för Orignal Gangsters.

http://se.youtube.com/watch?v=zPNdo_qxKAg&feature=related

Ni kan i samma veva också kika in ett klipp på den ädle ledaren, som garanterat inte äger mer än 1 hjärncell!

http://se.youtube.com/watch?v=gGb8bTiEkFI


Idiot nummer 2. Tanter som envisas med att ta bussen även om de knappt kan gå. Så egentligen är detta flera idioter, men det är ändå viktigt att dom hamnar i denna kategori.
Och sen då, till de verkliga Idioterna. Idiot nummer 3.

Ja, jag vet inte vart jag ska börja. Cissi, hade under gårdagen lagt upp en länk på sin egen blogg. Vi pratade på telefonen och hon snorade och sa att hon nyss grinat ögonen ur sig. Jag undrade varför, men hon ville inte säga, men hon uppmanade mig att se klart hela klippet. Såå jag trycker på länken och ser till min fasa att det kanske är det värsta jävla påhitt jag vet om! Hur en människa kan vara funtad till detta, kan jag aldrig förstå. Ja, det gäller denna grymma plåga av att flå levande djur. Hur jävla iskall måste man vara om man kan ta en hund i baktassarna och slå den i marken tills den har brytit käken så att den inte ska kunna bita förövaren. Sen hänger dom upp det stackars oskyldiga och försvarslösa djuret i ett rep och börjar denna grymma skönhetsoperation. För det är exakt vad det är ! De tjänar bergis hur mycket pengar som helst på det här. Men jag vet inte, JAG iaf skulle inte för alla pengar i världen flå ett levande djur.
Skillnad vore om djuret fick dö på ett rättvist sätt innan de börjar skära. Jag skulle dock inte stödja det heller. Jag antar att pälsen blir i bättre skick om de utför detta när djuret är vid liv. Vad vet jag. Men igårkväll så hade jag stor lust att boka en resa till Kina, enbart för att åka ner dit och ge dom samma medicin.
Jaja, här kommer iaf klippet. Ni som tror att ni klarar att se det. Jag har endast sett början eftersom jag också fick se att efter djuret är flått, så slänger dom det på en vagn och låter det självdö. Istället för att göra djuret en tjänst.
FY FAN I HELVETE VAD DETTA ÄR SJUKT! KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!

http://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp


Ja, nu ska jag försöka glömma allt detta hemska, pallra mig upp och göra mig klar för en dags jobb i butiken!
Have a Nice Day

Orken sviker mig

That´s correct. Så nu tänker jag för ovanlighetens skull börja kolla på något annat än vänner.
Så då valde Micke den otroligt braiga serien "Oz".
Klockan är förvisso 00:30 snart, men ett avsnitt hinner man lätt med innan det är dags för John Blund.

I möra träffar jag Cissi på stan och sen är det tvättid. Så det blir ett sent inlägg i morgon. Don´t wait up!
Hejdå

Nedräkning

Japp, jag räknar ner. Garanterat. Och vad räknar jag ner till? Jo, de dagar då jag och Cecilia ska vara utan chips, godis och alla andra fasta födor. Men det är lite halvkrångligt att räkna ner till någonting som vi ännu inte satt ett datum på. Jag håller tummarna på att det blir tills på Onsdag eller Torsdag iaf. För annars är man smällfet innan det här är färdigt. Jag håller nämligen på att äta ihjäl mig nu för att detta är bestämt. Såå det blir godis in top of chips on top of ostkrokar . . . Mm, visst jag skulle kunna fortsätta. Listan blir lång. Men å andra sidan så känner jag att jag kan äta dessa sötsaker med gott samvete eftersom jag enbart gör detta för att SLUTA med det sen :) Visst, är man smart?

Haha, nog om det. Jag skulle gärna vilja ta upp detta irriterande ämne om arbetsmarknaden i Dagens Samhälle. Jag vet inte om alla vet mitt läge i det hela, men jag bor iaf i en 2:a på Brynäs med min Härjedalska Pojkvän Micke och har gjort det sedan 1:a Augusti ungefär. Jag har som alltid lätt för att hitta skitjobb, och byter därför jobb väldigt ofta. Min man däremot har haft ca 2 veckors arbetande tid sedan hans inflyttning hos oss på Brynäs. Nu har ett ogillande ämne dykt upp. Ett ämne som retar gallfeber på mig. Och det är nämligen det fina upplägget om att det är inte Mannen det är fel på, utan staden. Så nu finns det alltså disskutioner som en flytt efter sommaren eller så. Jag kan utan dåligt samvete säga att Svaren är NEJ. Självklart så vill jag inte fasta i Gävle resten av mitt liv. Men å andra sidan så är jag heller inte beredd att ge upp den säkerhet Gävle faktiskt erbjuder mig. Jag har kontakter inom min kategori på marknaden, jag har familj och jag har vänner. Men ska man då försöka se detta ur mannens synvinkel? HAN flyttade ju ner hit, utan någonting att stå på. Inget safetynet what so ever förutom mig själv. Så blir det då en orättvis behandling i det hela om jag väljer att avböja detta förslag på en flytt? JAG anser att det inte blir det. Men jag tar gärna emot kommentarer om denna sak då det kan vara uppfiskande att se det ur andras synvinklar. Folk som är Outside of the box, så att säga.

Det är något enormt tråkigt att Mannen inte hittat något jobb. Det är också enormt tråkigt att Mannen inte har någon att umgås med under sin fritid. Jag har åtminstånde 1 person i mitt liv, som delar de flesta tankar med mig. Kanske har jag bara en enda vän. Men vem har sagt att man behöver fler? Jag klarar mig GOTT OCH VÄL på enbart Cissi! Men som sagt. . . Denna vardag kan nog inte fortlöpa på detta sätt. Men ska det då kräva en sådan drastisk vändning som att jag ska behöva ge upp allt det här? Låt oss se den verkliga bilden i det hela. Jag tog studenten 1 år före Mannen, så det har gett mig mycket tid att hitta de här otroliga jobben. Han däremot har ju endast varit i "branchen" under ett halvårs tid. Vem ska lära av vem i all denna drama? Ja, ni kanske märker att jag tycker om att sätta mig själv på en pedistal? Det är helt riktigt. När jag först flyttade själv till Gävle så jobbade jag fortfarande på Call-Up. Ungefär ett år senare så vart jag bedd av en gammal arbetsgivare att komma tillbaka som försäljningschef! Då anser iaf jag att man har lyckats rätt bra. Men dom som känner mig vet ju också att jag är rätt så duktig på att kasta bort det fina jag har, och inte inse förän efter skadan är skedd att det faktiskt kunde vara någonting bra! . . . Näe, jag får redan dåliga vibbar av det här året. Det känns lite som om man balanserar på en lina, och vid ena änden så står det en elak arbetsgivare med en sax och hånflinar. Vem fan kan veta NÄR eller OM han tänker använda den? Skulle jag vara religös så skulle jag fan be va och varannan dag om att Mannen skulle hitta sig ett jobb. Det tär så in i helvete på krafterna att försöka vara en bra flickvän, samtidigt som man vill säga allt detta medans man skriker! Ni förstår, jag älskar min man nå enormt mycket. Jag kan med säkerhet säga att jag aldrig älskat någon såå mycket som jag älskar honom. DET kanske också är anledningen till att jag mesar ner mig och försöker ta genvägar till att verkligen få de saker jag vill säga, sagt.

Åh gud, jag hoppas bara att Cissi kan leka kurator med mig alla dom 3 fastande dagarna. Hon sitter inne med så mycket kunskap förstår ni. Jag vet for fan inte vad det beror på. . . Kanske hennes Norska påbrå? Vet inte.
Ibland tänker jag tillbaka på min tid på Wemerskolan uppe i ingenmansland. Det var såå mycket drama under den tiden av mitt liv, att till och med jag trodde att jag skulle explodera. MEN jag överlevde, och inser idag att den tiden var ju ingenting om man jämför hur man har det idag. Fan att försöka vara vuxen när man vet själv att man aldrig kommer att bli ordentligt vuxen. Usch, förr kunde man bara revoltera lite mot föräldrarna, rymma hemmifrån några timmar och sen kändes allting bättre. Men let´s face it, att vara vuxen idag är ingen lätt match.

Japp, men i morgon åker vi hem igen. Det är först då man får ta tag i allting och inse att man faktiskt inte alls har så mycket pengar på kontot som man kan tro. Nä, för de försvinner på tråkiga jävla skitsaker som räkningar. Men på ett sätt har jag haft tur med mig i mitt kortvarig "vuxna" liv. En erfarenhet från förra året som lärde mig exakt hur viktigt det är att faktiskt betala skiten. Frågan är ju bara, när jag få råd till att unna mig en fin klänning eller ett träningskort på Friskis? Hmm, Ja, jag önskar jag kunde säga att det är inom en snar framtid. Men Tyvärr så ligger det inte till så. . . Nä Usch, nu måste jag ut i 20- igen och ta en rök med Achmedth!

Dagens Kvinnor

Jag skulle vilja ta denna dag till att prata om dagens kvinnor. Hur ser egentligen idealkvinnan ut? Och hur kan det komma sig att det finns ett uttryck om som säger att man är kvinnlig eller okvinnlig? Då är min fråga, hur är man egentligen om man är kvinnlig? Betyder det att man absolut inte får ha några egenskaper som efterliknar mannens, eller är det helt enkelt en klubb som man måste ansöka för att få vara med i?

Att tjejer fiser, onanerar, pillar snorkusar och kanske hoppar över att duscha en dag anses enligt iaf min man, vara okvinnligt. Men däremot en tjej som lagar mat åt sin käre, aldrig säger ifrån om något, rakar sig varenda dag (På både intima ställen och självklara ställen), tuggar med munnen stängd och aldrig gör nummer 2 när det finns andra i hemmet, de tjejerna hamnar lätt i klubben kvinnliga. Jag vet att det kan tyckas märkligt att jag väljer att diskutera något sånt här öppet, men jag känner faktiskt att det är dags att sanningen kommer fram. Så jag ska nu avslöja en hemlighet för alla fåfänga män därute. Kvinnor fiser, de petar snorkusar när ingen ser, vi onanerar och vid vissa tillfällen så väntar vi mer än 1 dag med att duscha. Chockerande eller hur? En av mina expojkvänner ville aldrig ens att jag pratade om att jag faktiskt gjorde nummer 2 när jag var på toa. För honom var detta äckligt ? Men vart skulle maten ta vägen om det inte fick komma ut bakvägen? En annan anledning till att jag vill prata om det här är att jag nyligen kommit fram till att problemet inte ligger hos tjejerna, utan hos männen. Typiska exempel på hur dagens samhälle är uppmålat kan vi hitta här. Jag menar om du tänker dig en kille i 16 års åldern som tjuvtittar på modern Porr. Vad förväntar han sig? Ja, inte är det en halvfet medelålders tjej hel utan smink som är orakad på de mest generande ställena. Nej nej, det som anses sexigt idag är antagligen en kategori som ett fåtal tjejer idag passar in i.
Här kommer ett annat exempel.

Vem anser dagens samhälle vara "hetast"? Anna Book eller Viktoria Silvstedt? Uppenbarligen så är det den sistnämnda. Vilket jag personligen tycker är enormt sorgligt. Ja, jag tycker faktiskt synd om de personer som verkligen tror att det är såhär ALLA tjejer borde se ut nakna eller för den delen påklädda. Ännu mer synd är det om dom som förväntar sig att såhär är det. Jag må vara en inbiten feminist. Men det är väl en självklarhet att man är feminist om man är tjej, eller? Jag stödjer Gudryn Shyman NOLL, men jag anser fortfarande att kvinnan i alla tider har blivit orättvist behandlad. Tänk dig bara förr i tiden, säg 1700-talet. Männen var ute och krigade och briljerade om alla de dräpt eller skadat, medans kvinnan gick hemma och lagade mat, städade och försökte hålla "deras" hushåll hemtrevligt. På något sätt så har denna "sed" tagit sig vidare in i 2000-talet. Hur i helvete är detta möjligt? Ser en tjej en megaposterpå stan med en halvnaken karl så kanske hon stannar och dreglar lite, That´s it! Med däremot om en karl stannar vid en megaposter av Karolina Kurkova så stannar dom delvis för att dregla med också för att memorera bilden så de sedan har en mental bild att runka till. Och inte nog med det så tror dom också att folk faktiskt ser ut på det viset. Dom tänker inte på att 110% av alla "modebilder" retucheras innan och att tjejen på bilden förmodligen hade en så dålig uppväxt att


hon inte hade något annat val än att lägga sig under kniven ett par gånger, ligga med rätt folk och därefter ha en lysande kärriär på att klä av sig kläderna.

Jag är ledsen att jag gör en sån stor grej av det hela, men jag blir fan förbannad över hur inte bara mannen, men kvinnan också fungerar idag. Hur är det med den "vardagliga" kvinnan? Hon syns inte. . . och gör hon det så är det inte på ett bra sätt utan ett dåligt.

Nä, nu ska jag ge mig. Jag håller bara tummarna på att så många män som möjligt läser detta så att dom kanske kommer till insikt med hur det VERKLIGEN är att leva i den här världen! Tack så hemskt för er tid. Jag ska inte uppehålla er mer. Det är kallt här i vinterlandet, så jag tänker nu dra en filt över mig, och glo på vänner.    


RSS 2.0