Så hur leker livet Sarah?

Ja du menar trots att jag inte är på Peace & Love? Och trots att jag måste jobba hela hela tiden innan jag om typ en miljon år får gå på semester! Jo, trots det är det väl ändå hyffsat. När mannen jobbar så poppar jag Swedish House Mafia på typ tusen decibel och bara hoppas arr Gerts öron ska hålla (IRONI PEOPLE!). Jag är snäll mot hu´n. 

Igår var det åter igen dags för bilbingo i Forsbacka i vanlig ordning på Tisdagar. Planen var att vi skulle bege oss hela vägen till Storvik ikväll, men Melissa skulle ju vara sådär "Parig" och gå på parmiddag och jag är fattiglapp ändå med tanke på Konsertbiljetter och massa annat skoj (och annat inte lika skoj som räkningar tex). Mer då? Ja .. Jag har äntligen beställt Pass OCH Idkort. Trots att jag svurit att jag inte skulle köpa Idkort utan att jag istället skulle ha ett sånt där rosa fint kort som det står KÖRKORT på. Men i den här takten så lär väl inte det hända än på ett tag. Mina "lärare" ställer ju upp så fort dom orkar och kan, sen att det inte är så ofta .. Aa well .. så kan det vara. Jag skulle ju kankse kunna bli bättre på att spara också så kunde jag ha kört på skola. Någon som vill skänka 10 000:-? så jag kan ta det där jävla körkortet snart!? Bilbingon kanske? Nej just ja ... 20, 20!!! tusen till EEEEEENNN PERSON! Ja, men jag då? Kunde inte jag ha fått hälften då? Föör faan. 

Ja, nu blir det sådär igen. Jag rabblar på och rabblar på tills det bara blir gröt av alltihop. Men det är fan inte lätt att blogga genom Tvn eller ... Prova själv ska du få se ! 
 
Nä men jag känner mig klar nu tror jag. På Återseende! (: 

 
woop wooop ! 

Swedish House Mafia - AWESOME!

Japp, nu flikarnas enbart in ett inlägg för att jag är så in i helvetes jävla glad att jag fick tag i, inte en, inte två, inte tre, inte fyra, inte fem men sex biljetter till SHM sista spelning antagligen någonsin.. Känns surt att dom lägger ner, men AWESOME att vi har VIP biljetter!!! :))) skriker av glädje typ! 
 
Det var allt för idag. Duscha och sen ner stan med mannen. Adios mi amigos! 

Q ! Q ! Q ! (Helt ologiskt inlägg)

Okej, what´s new undrar ni. Svaret är absolut inget annat än jobb. Med andra ord ... I vanlig jävla ordning. 
Och idag fick jag dessutom det äckliga svaret från skolan som sa "nej tack. Vi vill inte ha massa vidriga föredetta Hoforsbor på våran skola". Och jag ba :O Really? Well you´ll be sorry dude! 

Okej, jag är lite ur gängorna kan man säga. Har hundra jobbsaker i huvudet eftersom det snart är semester och det är dessutom midsommarveckan nästa vecka (Muuuchos to do!). Det här medför alltså att jag är typ död efter jobbet men har TROTS DET varit ute och hälsat på i Wickan och Tobbes hus med Melissa OCH spelat Bilbingo i Forsbacka, som vanligt varannan tisdag :) Den här gången gick vi dock hem luspanka. Inte en jävla spänn, men det är kul ändå. 

Ja, ni hör ju. Jag är död efter jobbet och sen gör jag det här och det här bla bla bla ... Den här bloggen är fan dömd att misslyckas när jag inte får skriva massa roliga arga saker som jag gjorde förr. Den här bloggen var min ventil i vardagen. Men nu måste jag gömma sånt tycke och då får det liksom inte samma effekt. Senast jag var arg var när Tv4 försökte smutskasta polisen när någon snubbe hade kört ihjäl sig på motorcykel. Men det är en helt annan sort "arg". Mitt bästa "arg-humör" är när det har hänt något när man jobbat eller varit ute bland folk. Och ja, det jag skulle kunna go-bananas-on är väl alla dryga människor med lösa hundar! Okej okej ... har du koll på hunden, ha den lös MEN KOPPLA DEN OM DU MÖTER FOLK FOOOR FAAAN! BARA FÖR ATT DUU TYCKER ATT DIN HUND ÄR SÖT SÅ INNEBÄR INTE DET ATT ALLA ANDRA TYCKER DET! HÖR DU DET !??? DIN HUND ÄR FUUUUL!

Phew ... det kändes skönt. Varje muskel i hela kroppen var totalt spända när jag skrev det också. Borde kanske uppsöka någon form av anger management terapeut? (Stavning?). Anywho.. nu ska jag återgå till livet - det fantastiska livet (Obs! Ej ironi - så länge man slipper jobba är det rätt underbart faktiskt). På Återseende? :O 


EXAKT så här känner jag just nu.
- Te Hell?
- Herpesmongo
- Borde ha sovit för minst 24 timmar sen
- Borde ha smink på sig
Slut på meddelande . . .

Smyginlägg ...

Nej, ni ser fel - jag är inte tillbaka, fast jag kanske borde. Statistiken visar antingen att ni inte har läst mitt senaste inlägg och inte fattar att jag har bloggsemester, eller så är ni bara så enormt intresserade av att veta vad som händer i mitt nära inpå obefintliga liv. 

Let me Tell you.
Har fått mersmak för att LÄSA bloggar och har numer fastnad speciellt för en snubbe som Anna tipsade mig om. Fredrik Backman knows how to make me laugh ---> fredrik.cafe.se i övrigt så vet ni ju vad jag gör. Jag sitter hemma efter jobbet och anstränger mig (ofta misslyckat) till att hålla mig vaken och INTE sova middag. Sen går man ut med hunden och sen glor man på tv och tjockar och sen sooover man innan man gör det som tydligen livet ska handla om ... Jobba. Är sådär superkul. Särskilt när snart alla ska på semester utom typ jag och 3 till. Har typ ... öhm ... 7 veckor kvar tills jag får gå på ledighet. Så om ni är ute och promenerar runt Brynäs med start vecka 30 och ni hör något som låter som ett vårskrik taget ut Ronja Rövardotter - lugn, då är det bara jag som tjuter av glädje att slippa Ica på 4 hela veckor! Kommer fanimej att handla all min mat på sketna lilla Tempo hellre än att sätta min fot på jobbet. Aa well ... i morgon tar broder student så jag har inte mycket slapptid kvar innan man ska fixa blommor och allt annat som pojken ska ha på sin stora dag. Men kom ihåg. Det här inlägget gills inte! 

Det är fortfarande på Paus ! Okej !?


RSS 2.0