Inga Konstigheter

Har det enormt ansträngande på jobbet just nu. Inte nog med att man varit borta, det ska dessutom krångla heela tiden med precis allting. Så idag jobbade jag över en sisådär 45 minuter. Enbart för att jag kände att jag var tvungen. Alltså det var ingen som sa åt mig att stanna, men det är så mycket att göra att det bara blir så ibland ^^ 

Med andra ord tänker jag spendera kvällen sittandes i mitt favorithörn i soffan och tycka lite synd om mig själv. Men det är iaf tur att jag köpte jordgubbar och vaniljkessela :) Qila har kommit hem nu också! Har faktiskt saknat henne .. helt sjukt. Trevlig kväll på er! Puss Puss



Söndag är en Vilodag

SÄKERT! Men dock ska jag inte klaga för allting igår var långt över mina förväntningar. Tog bussen till Hedesunda och mötte upp Cissi i hennes nya boning - som var helt Fabilous! Åkte till kyrkan, bevittnade dopet som var jättefint, åt massor med smörgåstårta, kakor och annat gott! Fick åka snålskjuts med Malin och hennes syster Alexandra hem. Så det var bara att bena iväg till Ica för att handla lite saker som fattades till köttfärssåsen. 

Om jag bara hade vetat att lillebror åt SÅDÄR mycket! Gjorde först 800g köttfärs och hade i 2 paket krossade tomater och lite vatten. Med andra ord en hel gjutjärnsgryta. Meeen, födelsedagsbarnet Micke blev utan så jag fick ställa mig och tillaga ännu en köttfärssås! Jesus Christ säger jag bara! Jag ska ju som sagt inte klaga, så då gör jag inte det heller. Tänker däremot klaga över att jag spillde kaffe på min vita tunika när jag var på väg till dopet. Bra jobbat liksom! 

Köket såg ut som ett slagfält igårkväll och jag var värsta hemmafrun och tog reda på det på en gång! Heja mej! Och idag är det dags igen. Dagen D. Dommedagen. Dagen då jobbet börjar igen. Och det är verkligen med blandade känslor. Jobbade ju lördagen och hann ju bli irriterad för diverse småsaker, så det är frågan om jag ska bita mig i läppen och hålla käft eller om jag ska säga var jag tänker... hmm? Det förstnämnda känns lugnast! :D Hur som helst, ha en trevlig Måndag! PUSS!


FÖDELSEDAGSBARNET (Lite sent "påkommet" kanske) :P

SOPOR!

När Sanna och jag var små och satt ihop mest hela tiden, så brukade vi alltid få "Sopor" när vi åkte båt eller om vi skulle utomlands. Har nu under dom senaste åren då man åkt färja blivit idiotförklarad av alla som jag frågat om efter "Sopor". Dom himlar med ögonen och ruskar på huvudet och funderar väl om allt verkligen står rätt till ... Minns att det fanns en typ innehållsförteckning där det stod en förklaring på vad dom olika godisarna skulle föreställa. Typ fiskmåsskit, fiskrester osv. Och när man var barn så var ju det urkul! (Är fortfarande) Hur som helst så hittade jag dom ju!!! Så dom finns på RIKTIGT! Dock heter dom inte "Sopor" längre, utan "Losse Pladsen" men jag har en feeling av det betyder Sopor på typ Danska eller nått ^^ Fanns heller ingen rolig innehållsförteckning, men dom är fortfarande lika goda som jag minns! KÄRLEK!

Så det enda jag har att säga angående detta är väl typ SLÄNG ER I VÄGGEN SNOBBIGA JÄKLA FÄRJANFOLK! JAG HADE RÄTT!

Annars tänkte jag mest bara bjuda på lite bilder av sånt vi köpt där nere. Hoppas att det kan räcka? Ikväll ska vi på bio - Hangover 2. Kommer bli Awesome! Återkommer i morgon efter dopet! Puss Puss!
Mina fina turkiska thekoppar! Har 6 st ... Och dom är såå fina!
Photo: Sarah Sjöberg

Turkiskt Godis

Turkgodiset var långt över förväntan faktiskt! Såg så jäkla äckligt ut med långa färgglada korvar i fönstrena, men det var mycket gott! :)


Fundering ...

Jag känner iaf ingen som dyker såhär?


Turkey Story

Japp, nervösa som två småbarn på Julafton beger vi oss iväg till tåget tidigt på Onsdagmorgon. Jag försökte dock hålla mitt sinne under kontroll och försökte att inte stressa upp i onödan, och såhär i efterhand tycker jag att jag skötte mig rätt fint faktiskt :) Allting gick bra på Arlanda. Nästan för bra så det vart enormt mycket tid att slå ihjäl. När vi landar i Antalya så var jag så trött så jag höll på att dö, men exalterad! Kvavt och härligt när vi kom ut också.

Måste bara flika in att när vi står vid bagagebandet och väntar på vår väska så ser vi på ett tomt band en väska som åker runt runt ... Vad menas med det här?? Är det PR á la Turkey Style? Fattar ingenting. 



Hur som helst så möter vi vår något läskige busschafför som tar oss genom dom tyrkiska bergen i MEGAFART! Allting gick i 100 knyck, och vadå bromsa för att det kommer snäva svängar eller folk som cyklar? Nänä, inte i Turkiet. Väl framme i Kemer tog vi oss en Pizza (Väldigt turistigt av oss I know) och en Mojito! Dagen efter sken solen och det var väl typ 30-35 grader hela veckan med undantag för sista dagen då det regnade lite. 

Första dagen gick vi på Hamam (Turkiskt bad). Dom skrubbade bort all skit man har i huden och vi var om möjligt 10 gånger vitare när vi gick därifrån. Och resultatet efteråt blev att jag brände sönder mina vader. Bra jobbat liksom. 

Och då får man sola som ovan. Planerade att bada med Delfinerna men bojkottade det eftersom dom ville ha runt 800 kronor för det och man fick bara bada i 5 (!!!) minuter. Då spar jag hellre pengar och åker till Kolmården. Var mycker ryssar där nere så vart man än gick så möttes man av att folk sa "Stravstje" eller hur fan man nu stavar skiten! Kändes inte såå skoj att klassas som en RYSS när man är megasvensk liksom. Plus att alla ryssar är fula som stryk! (Okej kanske inte ALLA, men tyyyp alla). 

Shoppade en Theservis och en Vattenpipa till mig själv. Micke köpte en asful kepa ... 

Och vad kan man säga liksom? Vill han ha den så köp den då liksom!? ^^ Haha ..
Promenerade på kvällarna, drack vin, öl och rökte vattenpipa. På dagarna hängde vi bara vid Poolen eller vi havet. Har inte fått mycket gjort på 1 vecka egentligen, men det har varit så jävla underbart skönt att få komma bort från allting vad heter jobb, hushåll, stress, hets och andra typiska klassiska tankar man har när man befinner sig hemma. Nu börjar dock allting bli som vanligt igen ^^ Fniss.. 

Det var väl ungefär så veckan har sett ut. Hemresan var pissjobbig. Micke kunde inte sitta still på planet så han sprang fram och tillbaka hela tiden vilket resulterade i 30 minuters sömn för min del. Väl hemma så var jag så pigg så jag började packa upp, röja lite och duschade. Sjuka jag. Melissa och jag tog en eftermiddag på Söderheilmska och idag har jag varit på stan och shoppat present till Anna, mamman och Viggo som ska döpas på Söndag! :) Jaja, nu har ni fått en uppdatering! Ska försöka börja blogga igen så snabbt som möjligt, men jag har inte riktigt "landat" än känner jag :) 

Såhär brun är man nu och har börjat flagna sådär lagom mycket ^^ Haha ... PUSS PUSS !

Back to Business!

Nja, kanske inte riktigt. Men jag är hemma i Sverige igen. Dock har jag haft fullt upp idag med upp packning som tog ett bra dag eftersom jag var tvungen att spana efter kryp hela tiden. Sen satt jag med Melissa och Sanna ett tag på Söderheilmska. Tog en öl och "njöt" över att vara hemma igen. Eller inte. Vill helst tillbaka till klipporna, värmen, god mat och SOLEN! Hur som helst...

Jag lovar ingenting men jag ska verkligen försöka komma igång igen i morgon. Totalt sönderbränd och tycker faktiskt lite synd om mig själv. Men ÄNTLIGEN har jag hittat mitt efterlängtade barndomsgodis "Sopor" så jag får trösta mig med det :) Todiloo
Photo: Micke Hjort

Jag checkar ut.

Det är lika bra jag tackar för mig redan nu eftersom jag har fullt upp hela kvällen och hela förmiddagen innan vi åker.
Så det blir som sagt en hel vecka utan blogg för mig. Hur ska jag överleva? Och hur ska NI överleva? :P Ni kanske bara tycker det är skönt att slippa mitt tjat om hund hit och dit ^^ Hur som helst, jag hoppas det regnar hela veckan jag är borta .. Mohahahaha!


Heeejdååå!

Två dagar kvar - och jag slappar.

Det kanske låter som en dålig sak för en del av er ... men när det kommer från mig så är det en bra Grej ! ^^ Hann dock få lite stresshets tidigare då jag trodde att man skulle ha en varsin flygbiljett och jag bara hade en!? Men jag ringde Mentor Anna och hon förklarade lugnt att allt var i sin ordning.

Tittade på "Distraction" ikväll - var ju rätt kul faktiskt :P 5000 pund får vinnaren OM han lyckas rädda sina pengar innan dom brinner upp! Svinkul! Melissa kom förbi idag igen så vi glodde på Big Brother och Micke gjorde turbotutte på mig, så nu tänker jag vara arg på honom tills blåmärket försvinner! (PÅ RIKTIGT!). Vissa av er kanske inte kan förstå hur viktigt allting är när man ska visa sig kritvit i bikini på en främmande strand. Då kan liksom inte ett blåmärke sabba allting ... Näe, så jag ska vara sprudlande positiv mot ALLT ... utom Micke. Han ska straffas för det han gjort. Punkt slut!

Nu ska jag krypa till kojs. Har ju ändå hunnit med att packa det mesta ikväll. I morgon är det väl lite mer att tänka på än idag kanske? Men jag ska verkligen försöka andas och ta det lugnt. Note to self: Ingen bra egenskap att vara hetsig och stressig när man vill bli polis. Todiloooo


Damon Not Dead

Han dog inte. Pust ... vilken tur! :) Har cyklat runt halva stan för att samla in allt det sista som vi behöver låna inför resan. Väskan är lånad och Kameran hämtad. Men lugnet har fan inte kommit till mig för det .. Nej nej, jag är stressigare än stressigast och känner att det är hundra saker kvar att göra och det känns liksom som om tiden går lite föör fort :P Näerå, det ska bli så jävla underbart!

Efter cykelturen spenderar man tiden i soffan med Melissa och Micke och glor på Big Brother. Alla andra glor på Hockey but I dont Care! Morgondagen hoppas jag kommer bli bra, men det är ju typ hundra saker att ordna med så vi får väl se hur det blir med den saken. Ska ju hämta paket på posten i morgon så det kanske kan bli ljuspunkten i allt det mörka (OM det nu skulle bli en sån dag) :P Jaja, det var allt för nu. Todiloo


JAG DÖÖÖÖR ! :) Så himla söt ! ! ! (Kommer dö i "Valpsjukan" snart) :/

Tyyp .. rätt gissat :P

Okej jag vet att jag typ sa att Sverige inte ens skulle vara i närheten att vinna på det där sångfjanteriet igårkväll, men ändå lyckades han kamma hem en tredje plats. Bra jobbat för en skitlåt. MEN - han vann inte! Precis som jag sa! ^^

Otroligt seg dag på jobbet eftersom ugnen är trasig igen så det har inte direkt varit mycket att stå i om man säger så. Fick sitta i kassan ett tag vilket var typ hundra år sen, så jag passade på att njuta så gott det gick :) Ikväll ska jag ta en cykeltur hem till pappan och hämta väskor, och sen hem till Annan för att hämta kameran som vi ska låna med oss till Turkey. Efter det kommer Melissa girl och ska kolla på Big Brother som jag har missat typ kanske 2-3 avsnitt av nu. Börjar tappa feelingen helt faktiskt.

Ikväll är det ju ännu ett ståhej. VM eller SM eller EM eller nått i Hockey. Kunde man vara mer ointresserad än vad jag är? Haha .. Allt vad heter sport är ju så förbannat tråkigt. Jag kan inte fokusera alls eftersom det är folk som ska prata, det ska gapas från publiken och det ska vara massa annat ståhej. Näe, sport går bort hos mig faktiskt. Aja, ska se det sista avsnittet på Vampire Diaries nu! Iiiih spännande! Kommer Damon att döö liksom? :O :O :O Adios People!


Oj oj oj .. jag säger då det.

Det här med Eurovision - ska det vara något det eller? Känns ju som om det börjar gå ur trend lite grann. Förstår dock att folk tycker om det eftersom det står för någon form av underhållning. Men för min del så är det bara fjanterier. Det har liksom gått för långt. Hade det fortfarande varit vindar i håret, äckligt mycket schlager och massor med Carola look alikes så hade nog till och med jag kunnat glott på det :) Men när Serbien väljer att ha typ ett Grease tema på sitt uppträdande, det ska vara Franska med i varenda jävla mening och vi Svenskar envisas med att tro heeela tiden att Sverige ska vinna. Inse fakta. Vi kommer inte att vinna! Och det är väl fan  om vi skulle kunna rösta fram en bra låt någon gång!?

Jaja, nu har jag skällt av mig för idag känner jag. Somnade på soffan för ett tag sen, så nu ska det bli intressant att se om jag kommer kunna somna ikväll. Men det är nog inga problem eftersom jag i vanlig ordning är meegatrött! I morgon åker svärföräldarna hem - med vår katt :/ Känns konstigt men på ett sätt är det ju bra för då vet vi att hon hela tiden har sällskap och umgänge medans vi är borta, och det är ju inte direkt en främmande plats för henne eftersom hon är med oss jämt när vi åker upp. Så hon är van :) Men jag kommer konstigt nog att sakna henne! <3 Pluttan. Jaja, nu har jag fan bloggat nog för idag. Måste sova nu. Blir tidigt i morgon ... :/ Godernatter!


Vändpunkt?

Ja, allt det här med hund ... det kryper i kroppen på mig hela tiden och jag döör snart om jag inte får en liten dog. Efter att vi var till Stockholm och kollade på Cesar så blev jag ännu mer sugen. Alla i publiken var väl hundägare utom jag kan jag tro. Har kollat runt massor dom senaste dagarna och det känns som om vi kommer kunna passera "Gå" innan julen iaf. Om allt går som jag vill alltså ^^

Känns lite som om man ska hävda sig själv hela tiden bara, eftersom det är sån konkurrens på valparna. Men jag tror att jag ska bara försöka vara mig själv. Får helt enkelt hoppas att uppfödarna inte lägger alltför stor vikt på hur mycket tidigare erfarenhet man har. Vi kan ju liksom inte FÅ erfarenhet, om vi inte får köpa oss en egen liten hund ^^ Men faan, jag ska sluta försöka malla till mig och bara vara mig själv istället. Nu hinner vi ju inte hälsa på något mer hos den kenneln vi varit till innan det är dags för Turkey men det blir eventuellt ett till besök där och hos en annan närliggande kennel när vi kommer hem. Looking forward to it ! :D

Men satan vad skönt det ska bli att åka till Turkiet! Fattar ni att jag snart åker!? Om typ exakt 4 dagar vid den här tiden så befinner vi oss troligen på bussen på väg mot Kemer från flygplatsen! Iiiih. HUR ska ni överleva utan mig i en hel vecka? Det kanske känns hopplöst. Men jag lovar att jag ska försöka leta ett internetcafé och kanske skriva ett par rader iaf! Jaja, nu är det Eurovision och jag är typ tvingad att se det eftersom Mickes mamma unt Father är här och dom bara måååste se det :P Trevlig Helg på er !


GE MIG GE MIG GE MIG GE MIG !

Det är sällan man känner sig såhär snygg!

Kan ju börja med att meddela att gårdagen var Hilarious! Hade hur kul som helst! Vi kom dock iväg lite sent vilket resulterade i att vi kom sisådär 30 minuter sent. I know! Helt sjukt, men hur lätt är det att hitta en parkering med en kissnödig Anna Larsson, en tokstressad Therese Boström, en förvirrad Hanna och en Sarah Sjöberg som försöker styra upp men det blir alltid fel! Noll lokalsinne på allihopa och inte ett enda parkeringshus med en parkeringsplats! Tills slut hittar vi ett, och när vi väl anländer till arenan så möts vi av en tant som sitter på en av våra platser!?

"Hallå, ursäkta - jag tror du sitter på vår plats"?
"Nehe du! Jag har plats 56 rad 17"

Anna och jag valde att klämma oss ut igen och sätter oss 10 rader bak tills det blir paus.
Det visar sig då att tanteluran VISST satt sig fel!? Hon hade inte betalat för parkett! Idiottant!
Jaja, det hela löste sig till slut, men inte utan att hon var tvungen att vräka ur sig att hon "Visst hade betalat för parkett!!". Åh jag blir så arg! Cesar var dock kanonbra! Han öste komplimanger över oss svenskar och över hur duktiga vi är på att gå ut med våra hundar! :) Han betonade också att vi ska fortsätta kämpa för att undvika ett förbud mot så kallade "Kamphundar". Go Cesar!

Nåväl, det här med fula dagar. Dom kommer tätt nu känns det som. Vaknar varje morgon och känner mig så jävla ofräsch, ful och schleeten! I morse tog nog priset. Kom hem kl 01:00 typ inatt och skulle upp typ 06:00. Med andra ord - typ död. Och sen nu på eftermiddagen hittade jag massa snygga partybilder på mig, och tänkte "Vad fan hände?". Aa, dåliga hårdagar - FINE! Men dåliga hmm ... utseendedagar?!? Jaja, nu bllir det en tripp till duschen i hopp om att jag ska mötas av en finare nuna nästa gång jag ser mig i spegeln!



OBS! Detta är inget inlägg där jag är ute efter bekräftelse! Jag
vill bara betona att SÅHÄR ÄR DET!

Ikväll är det dags för Cesar !

Har fortfarande sömnen kvar i ögonen, så skönt att vara ledig :) Hade underbart roligt igår med lilla Lexus! Men gud vad tomt det känns nu såhär efteråt. Snacka om att han tog plats :) Underbara lilla djur! Så duktig som sa till varje gång han ville gå ut också. Jaja, ikväll står det ännu mer hund på schemat! Jag Anna och några till brudar ska iväg till Stockholm och gå på Cesar Milan - mannen som talar med hundar. Ska bli asskoj faktiskt! Kommer väl komma hem sent inatt, så det blir kul i morgon på jobbet ^^ Haha .. Börjar jobba klockan 7 dessutom! Gäsp!

Hur som helst, måste vakna till liv nu. Ta en dusch och sminka mig lite kanske ^^ Trevlig Torsdagkväll People! Todiloo



Den här dagen suger lite mindre.

Japp, fick sova ut för älsklingen. Han hade till och med hängt upp vårat överkast för fönstret så att jag inte skulle vakna av ljuset :) Han är bra go ibland han! Blev dock lite irro när jag märker att internet ska hålla på och balla ur igen! Så nu får jag surfa på Explorer tills mannen kommer hem och kan hjälpa mä! ^^ Åkte ner på stan och hängde lite med Anna. Kändes som jag pratade i telefonen typ halva tiden, men så kan det gå. Hittade ett par superbra byxor att ha att bara slappa i, eller träna i.

Hur som helst så har jag passat jordens gobit ikväll! Och han har varit såå duktig. När han ville gå ut så sa han till, så det inte blev en olycka inomhus :) Kanon! Sen har han busat med ALLA Qilas leksaker och stojat mest hela tiden. Men ååh, jag vill ha en egen nu! (Fast en fralla då:P) Men jag ska absolut ta och kidnappa honom fler gånger :) Kommer ett helt kollage här nedan ^^ Höhö
















Dagen i största allmänhet Sög.

Hade en relativt bra dag på jobbet. Kände att jag faktiskt fick ordning på en del som måste fås ordning på innan vi åker på Onsdag. Men också börjar det ... Först blir jag snäst åt av expediten i luckan på posten på Coop. Jag blir ännu mer arg på henne än jag redan är och dundrar ut ur butiken! Efter det tjatar Micke om att han ska cykla och att jag ska gå? Jaja ... det är långt ifrån slut på alla dessa bakslag! 

När vi kommer hem så gör Micke mat, jag njuter lite grann och blir serverad en underbar middag! (Kanske det enda positiva under kvällen) jag vilar lite och glor på O.C. Sen beger sig Micke till träning och jag tar cykeln ner till Boulongern för att jogga en runda. Kändes asbra igår och nästan ännu bättre ikväll - eftersom det var lite kyligare ute idag. Hur som helst. Helt slut så cyklar jag till slut hem. Väl hemma upptäcker jag att nyckeln inte passar i portdörren!? Vad fan!? Ja, vi har ju fått sånna där taggar som man bara behöver lägga mot en platta liksom, men varför har dom bytt lås?? Får lite panik men tänker att det nog snart kommer en snäll granne och släpper in mig. Står kvar i kanske 15 minuter och trampar. Till slut får jag den geniala idén att gå till källardörren och kolla om jag kan komma in den vägen. Nej det gick inte. 

Och vad ser jag när jag kommer tillbaka!? Jo då har knullgrannarna ovanför gått ut ur porten medans jag vart och sparkat på källardörren. En inre röst säger åt mig att skrika "Hjälp! Jag är utelåst!!!" Men jag hejdar mig. Dom är ju liksom redan på andra sidan gatan på väg in i bilen. Så där får jag stå. I 1 timme och 20 minuter. Direkt in i duschen när jag kom hem för att försöka återfå värmen. Stod väl i kanske 30 minuter. Och nu såhär 2 timmar efter den traumatiska upplevelsen, börjar jag känna mig som mig själv igen. 

Vad tycks om min nya klänning?? :D Just ja ! Micke klämde dragkedjan på klänningen i min HUD! Ett bakslag till för dagen. Todiloo

Söta Onge!

Min underbara systerdotter chillade med mor sin i solen igår. Vi får se om det blir att jag passar henne i morgon. Jag ska ju passa Lexus på kvällen :) Vilket ska bli SKITROLIGT! Ja, Off to Work bara för mig nu. Men sen är det 2 dagars ledighet som väntar! På Torsdag blir det dessutom en tripp till Stockholm för att se "The Dogwhisperer" ! Mannnen som talar med hundar alltså :P Cesar Milan! :D Ska bli superskoj - även om jag är hundlös än så länge ^^ Todiloo

En hel del trött på blogg.se

Är rätt less på bloggen nu! Inte på att skriva eller så, utan på att man skriver och skriver men det dröjer typ minst 2 timmar innan någon annan kan se vad jag skriver. Helt jävla värdelöst! Hoppas att det ordnar till sig snart, för det verkar gälla hela blogg.se. På Återseende!

Funderingar inför Hösten

Sugen på förändring. Eller det känns som om jag VILL göra en förändring till hösten mest på grund av att vi eventuellt kanske skaffar en dog då, men också för att jag inte vill kasta bort mitt liv och vakna upp om några år och upptäcka att jag fortfarande inte tagit körkort eller utbildat mig till Polis. 

Håller på att titta runt på olika utbildningar, men det är ju en hel JUNGEL av utbildningar. Blir ju iaf på distans. Skulle vara perfekt att bara ta tjänstledigt på deltid och ha massor med tid till att faktiskt leva lite! Vet ju hur det blir i sommar. Åker bort nästa vecka, och sen när man kommer hem så är det bara några veckor till på jobbet, sen är det semester! Jaa, jag känner att jag skulle behöva prata med en studievägledare som faktiskt är intresserad av att hjälpa mig att välja rätt utbildningar. Som det är idag så vill dom ju typ att man ska komma in och säga att man redan vet och att man bara behöver hjälp med ansökan. Iaf var det så på komvux.
Undrar vart man kan gå då? Psykolog? :O Jaja, jag ska sluta surra nu och gå och duscha av min svett som jag samlade på mig under (hör och häpna) joggingturen i Boulongern! :D Haha, shit vad jag är hurtig! Nu jävlar ska det brännas fett! Inga mer idiotiska dieter. Så länge jag rör mig och äter normalt så borde det ju hända något tycker man ju!? LCHF funkade dock väldigt bra, enda tråkiga var ju att man inte fick äta vare sig potatis, ris eller spaghetti. Jaja, todiloo

Så här liten var det länge sen hon var ... lillpluttan!

Grillfest/Krogen

Igår var det grillfest hos Melissa :) Åt svingod mat och hade jätteskoj! Krogen var dock lite sisådär.
Föör mycket folk, det hade ju varit cruising, men vi tar och gör om det lite bättre en annan gång istället :)
Värdinnan såg till att alla blev försedda med mat.
Micke glassade i den bästa fotöljen.
Per och Melissa valde musik.
Lite läskiga Mickes ögon blev då !? ^^
Mina Favoriter ! <3
Jag tog plats i DJ-båset, men dom andra blev inte direkt överlyckliga
över mina låtval ^^
På Krogen kom det fram en kille och sjöng typ .. Tomas Ledin jättehögt?
Patrik och Melissa Girl.

Ja vad säger man?

Då kom han hem med ännu ett blåmärke för ett tag sen, så nu har jag placerat honom vid boxbollen i hallen för att öva lite på att DUCKA! Hur svårt ska det vara liksom? :P

Såhär blev det utan hyllan !

Shit vilket stort vardagsrum vi har ! :D Det kunde man inte tro när vi hade den stora hyllan eller ^^


Alla tycker att dom är fula ...

Men jag tycker att dom är ASBALLA och funderar starkt på att köpa dom! Dom var så sköna också ju :P


Man gråter nästan lite . . .

Anna spelade den här låten för mig i Fredags och jag är lite såld. Helt underbar låt, men man gråter nästan lite varje gång man lyssnar på den så - på egen risk :)

Jag DÖÖR vad jag älskar den här låten! Blev något glad när jag såg att Norman Reedus var med :)

Och för er onördiga personer som inte glor på så mycket film så är det en skådis som varit med i både Boondock Saints och The Walking Dead! I Like Him ALOT! Fy satan vilken underbar video och LÅT för den delen :)

Ville bara säga att ...

... Nu är det MINDRE än 2 veckor kvar tills vi åker till Turkiet ! :D Och på Torsdag nu till veckan så ska vi iväg på "Ceasar Milan Tour" i Stockholm. Längtar längtar :) Hejdå.

Piss Off!

Inte nog med att man försökt att vara en stor och mogen person i hela tradera-frågan, dessutom sänkte jag min gard som jag så jävla gärna vill slå i ansiktet på idiotfan som köpte min klänning! Men nu är det fan nog. Jag har gjort allt jag kan. Skickade iväg klänningen idag, har tagit bort det negativa omdömet, men det är fortfarande inte nog i hennes värld. Näe, hon måste köra mailterror och fortsätta hävda att JAG gjort fel, inte HON! Idiotiska jävla människa!

Det säger väl sig själv att man hör av sig och meddelar när man har betalat? Eller? Särskillt om man ska göra det 2 veckor efter att auktionen är avslutad? Rätta mig om jag har fel, men jag tycker fan att jag har rätt nu! Jaja, kom nyss hem från en rätt givande dag på jobbet, så jag ska inte låta det här bräcka mitt braa humör. Jag ska istället göra mig någon mat, klämma mig ner i hörnet i soffan och glo på O.C resten av kvällen! Jajemen! 

Längtar fortfarande efter hund varenda vaken minut. . . Tycker det känns som om alla runt om mig skaffar hund, men vi får vackert vänta... Vet inte om jag ska ta det som en protest ifrån Qila att hon är värre än vanligt. Skriker halva nätterna, kläser i tapeten och kör stirrleken hela jävla tiden. Jaja, hon får vackert acceptera en ny familjemedlem 2011! :D Hejdå !

MysOnsdag med Mannen och Melissa

Sitter i soffan med maken och Melissa och glor på Big Brother. Har varit en rätt lugn dag både på jobbet och eftermiddagen. Morgondagen lär väl bräcka den här rätt hårt med andra ord. Har dock varit med om lite halvtråkiga traderagrejer som eventuellt kommer leda till en Polisanmälan - MOT MIG!? Aaa det är en lång historia, och alldeles för ointressant för att gå in på. Jag kommer inte hamna i fängelset. Punkt. 

När jag och Melissa gick till Ica nu ikväll så möttes vi av full kaos. Väktaren hade tagit en snattare som vägrade ge sig. Det hela slutade med att 4 snutar och ytterligare en väktare anländer för att eskortera bort boven. Och vad hade han tagit? Jo två kakpaket och fyra skinkpaket. Värt? Njae, och dessutom så kommer han inte åka dit för snatteri nu, utan antagligen våld mot tjänsteman. Jag vill bli POLIS NUUU! Måste bara ordna det där förbannade körkortet först :P 

Bjuder på en bild av söte Lexus från i Fredags :)
Photo: Sarah Sjöberg

No Camera

Jaa, inte fan blev det en kamera iaf. Började morgonen med att göra en feting beställning ifrån Ellos, för tydligen så behövde jag inte bara en bikini utan en klänning, salladsbestick och massa linnen. Köpte ett par badbyxor till maken också så han inte skulle känna sig utanför. 

Men på IKEA blev det en tavla till vardagsrummet istället. Känns som om det var mycket pengar, men det var nog ändå bättre att köpa en tavla eftersom hyllan försvinner. (Många bortförklaringar här ^^)


Tadaaa Här är min nya Kamera ! :)

Bakslag?

Vaknade idag, på min lediga dag. Vädret är piss, får lite halvtråkig mail och Micke tycker inte att vi ska köpa en kamera. Det känns som alla mina lediga dagar. Dom suger. Så vad ska jag göra? Ska jag själv åka till Valbo och köpa en kamera? Eller ska jag kanske shoppa en bikini? Alla ideér är välkomna.

Måste få annat att tänka på än alla dessa jävla bakslag hela tiden. Känns som om folk ska pissa på min eld hela tiden ... om ni fattar hur jag menar? ^^ Kan väl må lite bra över att jag har blivit Världsförälder i allafall. Så nu donerar jag både till Friends (Mot Mobbing), Amnesty (Världsfred) och till Unicef (Föräldralösa barn i fattiga länder bland annat). Känns som om jag faktiskt gör någonting snällt och bra i livet. Inte fy skam där inte .. Ska äta frukost nu. Ha en trevlig mörk och regning Tisdag. Adios! 


Mamma och Sanna från Sista April. Blev mest lugnt hela kvällen.
Men vi hade roligt ändå för Sanna var ju där och spökade ^^

Flams och Trams.

Lyssnar på kent. Nydushad. Hemmet är strålande rent för Micke har röjt upp idag medans jag jobbade. Är han inte söt ibland? :) Så nu bara tar jag det lugnt. Tänker inte alls ha panik över att jag fuskat med dieten eller att jag sovit lite dom senaste dagarna. Nu ska jag fan bara VARA. 

Har ju mitt O.C som jag kan ögna på resten av kvällen. Tyvärr är godiset slut och jag hade verkligen kunnat tänka mig en fet påse med typ Polly eller något nu. Kanske mjuka Wherters? :) Sjuk i huvudet är jag, JA! Jag har svårt att hålla fokus i bloggande just nu eftersom det händer så mycket hela tiden. Man åker till Hofors och umgås, man jobbar som aldrig förr, man får oväntade brev, man ska utomlands och man ska börja planera för hund! :) Det är inte så att jag klagar men det är lite svårt att fokusera bara. 

Jag har återupptagit mitt medlemsskap på Vovve.net så nu gör jag inte mycket annat än att sitta där och läsa massa roliga saker i forumet och så vidare ... längtar tills jag kan föra min alldeles egna hundblogg. Undrar hur chefen kommer reagera när jag säger att jag ska vara "mammaledig" i September? ^^ Hoppas han kan ha förståelse för oss som har valt ett barnlöst liv och ger mig ledigt. Jaja, nu ska jag göra allt i min makt för att inte somna. Todiloo


Skrutt kröp helt på eget bevåg upp i Pärs knä och ville bli killad på ryggen. 
Goa jäkla onge!

Jag skrattar så jag dööör ! ! !

Det här är inget skämt! I morse när jag hade varit uppe och sminkat mig och så, så skulle jag in i sovrummet för att hämta kläder. Och då möts man av den här synen! Hahaha ... Herregud, det är helt sjukt! HUUUR kan man sova såhär? Jävla sötstjärt! <3
Blir ingen snoppbild för er läsare eller ! :P

Trötter.

Toffs Tjej. Fy satan har sovit 3 timmar inatt och är helt slut. Valde bort att sova middag efter jobbet också, så det straffar sig också ^^ Jaja, snart är det utröstning på Big Brother så got to go!

?

I morse när jag läste tidningen och möttes av den här bilden ... A, då visste jag inte direkt hur jag skulle reagera. Men hela min kropp skriker att det är fel! Herregud, det är dessutom smutskastning från SaAdes håll mot Rysslåten. Vet inte om det är helt okej heller? Aja, Erik Saade i ett växthus ?


RSS 2.0