Yrar omkring ...

Jag behöver nog en spark i arselet tror jag. Känner mig deppig och nere mest hela tiden ... Och varför då? Försöker hitta på massa skoj, som att föreslå att vi ska åka på Bruce Springsteen i sommar ... kanske gå och se RaW Comedy Club i Februari, föreslå gemensamma träningspass med diverse folk. But Nooo! Ingen vill, och hur blir det då? Jag sitter hemma i mitt soffhörn och har Criminal Minds-maraton och hoppas att morgondagen blir lite mer livfylld och KUL! Trots att man jobbar mest hela dagen. Men har ju iaf kvällen. 

Tur är det ju att jag får ut och gå med Gertan iaf :) Ikväll var det faktiskt skönt ute också. Trots att vintern ligger runt knuten ^^ Anywhoo ... Om man ska ta och plugga lite körkort kanske? Gick ju sådär SJUKT bra igår när jag och Anna var ute. DET mina vänner, är nog det som känns ROLIGAST just för tillfället. För jag ska banne mig ha det där jävla körkortet till våren! BASTA! 

På Återseende! 


Det finns mycket i livet som inte kan förstås, men livets huvudsakliga mål är att tänka rätt, handla rätt och leva rätt " Mahatma Gandhi.

Det går bra nu. INTE!

Okej, jag ska inte överdriva och överösa detta inlägg med massa negativa tankar. Som vanligt. Men det är inte lätt ibland alltså. Har väl egentligen haft en relativt bra dag, men för alla som arbetar i charken runt om i landet och har egen-skivad skinka vet allvaret i att ens skivmaskin pajar. Det hände mig idag. Not så fun direkto. Men Skyttman och jag pillade runt lite och till slut så valde vi den lilla skivmaskinens specialiteter istället. Men den är ju typ 10 gånger så mer seg, så det var heller inte sådär svinkul. Hade ju dessutom inte 1, utan 2 maskiner att göra rent sen... Jaja, shit happens. 

Och nu skulle mannen ... the Inventor göra hemmagjord Hollandaise. Gick ju sådär SKITBRA! Inte. Så nu är klockan halv åtta och PMS-Sarah har fortfarande inte fått någon panerad torsk med potatis och Hollandaise. BRA KOMBO liksom. Trött, tjurig, hungrig och allmänt less på denna Hell Week. Blääää. På Återseende. 


Och bara för att reta Sandström så lägger jag ut en EGO EGO EGO-bild.
Här har ni mig! Poserandes! Ta tillvara ! :P

Försöker andas rätt ... och njuta av ledigheten.

För tydligen andas jag ju fel, därför jag får ont i ryggen. A Well Well... Idag ska jag mest bara mysa. Måste väl försöka röja lite också, som vanligt när man är ledig och faktiskt orkar. Sen ska jag ner på stan och köpa en present till far. För han har ju fortfarande inte fått något sedan fars dag. Bra dotter :P Men vet precis vad jag ska köpa! Så ikväll blir det alltså långpromenad ner till Väster för att bli bjuden på middag hos far & C/o. Blir nog kul. 

I morgon är det dags för Hell Week igen. Dessutom är det dubbellön i morgon, första advent och FREDAG! Gissa om någon kommer vara less och irriterad mest hela dagen i morgon, och ändå ska man väl behöva stå ut med den eviga jargongen som råder i Charken. Man får väl tåla lite när man är ensam tjej I Guess. Jag ska dessutom ha Demo i morgon, så den som vill ha ost och pepparkakor ska komma ner till Delin i morgon mellan cirka 11:30-18:00! :P Blir nytt för mig också eftersom jag aldrig provat kombon "Blåmögel och Pepparkaka". Men alla hävdar att det är gott, så det återstår att se. Jaja, nu blir det bara babbel babbel, så jag återgår till mitt och ni till ert :) .... Pissar lite på Hell Week faktiskt! Längtar redan till nästa helg ... nästa gång man är ledig igen. Blää. På återseende! 


Moi och en av mina bästa vänner i livet! En stor Bamsekram till
nyblivne Morbrorn Robin Kjellberg! :)

Dags för förändring

Japp, det är spikat och klart! Och det som är spikat är ju egentligen bara att till våren så ska jag banne mig göra något annat än att jobba där jag jobbar nu. Jag kan inte fortsätta leva i en stängd bubbla där jag får så mycket hat i mig att jag knappt kan andas! Måste få luft någon jävla gång! Dessutom så sa kiropraktorn idag att i stort sett alla mina problem med ryggen beror på stress (och att jag är på tok för svankryggad, men vad ska man göra med mina gener liksom?). Så alltså! Dags för ändring! 

Och med den planen jag lutar åt nu så kommer jag få massor med tid till att plugga körkort och umgås med Gert på köpet! Med andra ord tid till att LEVA LIVET! Och det är fan på tiden. Jag är 23 år UNG och jag har hittills enbart jobbat i livet. Det är fanimej det enda jag har gjort. Jobb jobb jobb. När fan kommer det övriga livet in? Jag har en underbar man, underbara djur, mysigt hem ... jag är frisk och mår bra! Kanske dags att börja NJUTA av allt det där... Klyshiga Sarah kommer fram .. Men helt ärligt. Är det inte tragiskt när man går in på Ica Torsåker typ och ser att Barbro 64 fortfarande jobbar där. Och har förmodligen gjort sedan hon var 18-19. Vad är det för liv? :O 

Det tråkiga är ju att jag faktiskt älskade mitt jobb för typ ett halvår sen och allt det före det. Men sen kom den där biten som är såå viktig. Att känna sig uppskattad. Ingen som helst utvecklingspotential. Näe, här sätter min rygg punkt. Så till våren blir det nya tag med nya möjligheter! För om man inte syns, så finns man väl inte heller? Eller?


Om drömmarna slår in så kanske man har tid att träna Gert i Weight Pull också? :P 
Såå jävla ballt! Checka in musklerna liksom!?

Rörelser

Det är så illa att jag har låtit mig själv bli så fet, så när jag nu försöker promenera, hoppa hopprep eller något annat fysiskt, så får jag HELA TIDEN ont i benhinnorna. Men det är inte benhinne-inflammation. Har redan kollat. Utan det är såhär: Eftersom jag inte har rört mig på typ 1 år, så har muskeln i mitt ben lagt sig till ro... så när jag nu rör på mig så "sväller" den till en mycket större storlek än vad den är van vid när jag väl rör mig. Det gör att muskeln trycker mot själva benet i benet. Fattar ni?

Ja, hur som helst så är det jävligt drygt! Tycker ju att jag har hållt på ett par veckor nu, och då borde det väl bli bättre? But NOOO. Hoppade hopprep i typ 5-10 minuter när jag kom hem från en 50 minuters promenad... och ÄNDÅ så får jag ont. Trots att jag värmt upp? ... Jag menar ... 5-10 minuter... Whats up? 


Japp, och tjejen på bilden är då alltså INTE jag. Bra tack hej.

Sweet Sutarday!

Ibland tycker jag att man lyckas rätt bra med sina lediga dagar. Igår var en sån dag. Hann med sådär sjukt mycket och dessutom körde Anna och jag ut till Jennys Hund & Katt och köpte ett nytt ordentligt foder till Gert så han ska bli bättre i magen. Efter det var det dags att övningsköra. Alltså, ... jag må ju säga att ibland är jag fan en SVINBRA förare. Backade i normal hastighet, tittar i alla speglar, och kör iväg utan problem. Men så ibland så händer det något. Stress-Sarah tittar väl fram, så det blir helt plötsligt en omöjlighet att ens komma iväg med bilen? What´s up liksom? Måste försöka stressa ner när jag kör. Idag ska jag läsa massor i boken och göra testerna på datorn. Inbillar mig själv att jag snart kommer kunna göra skrivningen trots att jag knappt kan köra :P (Med snart menar jag kanske eventuellt typ till våren kanske)? 

Men jag lyckades Motorbromsa igår, och det är tydligen Superbra!? :P Hur som helst, på kvällen så gjorde jag och mannen mat ... SUPERMAT! Vi stekte kött och pressade vitlök över, vi gjorde hemmagjord Guacamole, hemmagjord Bearnaisesås och skivade Tomater med Mozzarella! Göttans Göttans kan jag lova! Guacamolen var himmelsk! Såhär gör du den om du vill prova: 

Guacamole:

1,5 vitlöksklyfta
2 Avocado
1 tsk Sambal Oelek
2 dl Creme Fraiche

Blanda Creme Fraiche och Avocado. Lättast är
att pressa avocadon med en gaffel. När det är
en relativt jämn smet så kan du ha i 1 tsk Sambal
Oelek. Rör om och pressa ner vitlöksklyftorna.
KLAAART! MÖMS!

Japp, då har jag fört vidare mina enorma kökskunskaper idag igen då! Have a Nice Sunday You All ! I morgon börjar jag kl 06:00 igen. Såå skoj! På Återseende! 

Bilden är lånad från: fredimellanostern.wordpress.com

Göttans.

Då var man ledig igen då. Spenderar ledigheten Ovanligt PIGG! Inbillar mig själv att der beror på LCHF-skiten. Igen. Micke var nära att kasta in handduken igen igår, men nu är det ombytta roller, för jag menar jag tänker ju inte "slösa" en hel vecka utan godsaker på .. ingenting. Nej, nu kör vi! 

Idag ska jag övningsköra igen. Känns lite pirrigt. Men förhoppningsvis så kan jag lära mig att backa i typ 5km/h idag istället för typ 30km/h som sist. Anna var livrädd :P Tss .. Måste fan börja ta tag i körkortet på allvar snart! Känns som om allting är krångligt och svårt utan körkort och bil. Och som det ser ut nu så blir det ju en bil i Februari.... om allt går som man vill vill säga. Men helst vill jag vinna en på Bingolotto, så nästa Söndag är det dags igen! Och jääävlar om jag inte vinner! Kommer slå hål i väggen tror jag! Nästa telefonräkning lär väl vara på 1000:- eller mer eftersom det kostar typ 10:- att ringa in och jag ringer ju inte bara en gång heller :P Jaja, nu är det dags för promenad igen. Men idag blir det en kort en eftersom Gert inte riktigt går som han brukar göra. 

Innan han får maten så brukar vi be honom att "snurra" vilket han är en stjärna på, men både igår och idag så bara går han runt i en cirkel? ... Och han vill knappt hoppa upp i soffan? :O Men jag ska försöka och inte låta mitt mammahjärta ta över eftersom det säkert inte är något. Men har gett honom lite massage nu och ska gå en sväng så förhoppningsvis så blir det bättre. Bla bla bla ... Hejdå! 


Gert och "syrran" Beda :)

Nu har det Smällt ...

Och jääävlar vad trött man är. Dom 23 åren börjar kännas nu, man är fan inte gjord för att härja och stöka och supa non stop i 3 dagar! Men trots denna sjukliga trötthet så känner jag mig otroligt nöjd med helgen! Torsdagen var det Da Big Opening! Bastade och mös i stugan innan vi begav oss - OFF PIST ner till anläggningen. Robin tyckte det vore ypperligt att ta en "genväg" ner. Så det var bergsklättring á la alpernastyle! Robin ramlade och gjorde illa foten, och jag höll på att bryta fötterna typ 70 gånger i mina 14 cm klackar. BUT - I survived! 

Fredagen var det ÄNTLIGEN dags för After-Ski och utklädnad! Så jävla roligt! ! ! Robin var en Ghostbuster, Micke en Gorilla, Melissa SuperMario, Johan Präst, Wickan Babsan, Linnea 80-tals Groupie och Moi var en Female Pimp! Och det första som bartendern säger när jag kommer fram och ska beställa öl är "Du ser ut som en kvinnlig Pimp" ! NAAAILED IT! 

Fredagkvällen blev dock en Girls Night Out efter det. Grabbarna hade ont i magar och allt vad det var, så vi gick ner själva! Men ändå .,... FETT KUL! Final kvällen bjöd också på massor med skoj men bäst på hela resan var ändå After-skin! Höll ju lite på att dö när vi märkte att våra grannar (manliga sådana) valde att klä ut sig till Lady Gaga ... från olika videos! Klockrent! Hur som helst så känner jag mig nöjd ! Och det var väl typ det jag ville ha sagt bara ... ^^ Kul kul kul ! På Återseende ! 


Memory For Life ! (Robin var dock någon annanstans i vanlig ordning) ^^

Brudarna med Lady Gagas Boysen!


Snart smäller det!

Aaaah ... då kan man äntligen luta sig tillbaka och njuta av nästan en hel veckas ledighet! Inte illa ! ^^ Fast vi åker inte till Vemdalsskalet förrän på Torsdag morgon. Då tar man bilarna och roadtripar en sisådär 33 mil. Ååh, jag vill känna Norrlandsluft igen! Herregud vad längesen det är jag var upp. Jobbade ju på skalet ett tag. Och Storhogna. Så vi får väl se om jag får med mig gänget på en öl eller middag uppe i Storhogna. Vi har ju hela helgen på oss :) Happy FACE ! ! ! 

Det roligaste är ju att vi dessutom ska klä ut oss. 1 vecka senare än alla andra. Men bara så att ni vet det - Halloween var inte nu förra helgen ... utan helgen före det. Alla som väljer att fira Halloween på Alla Helgona Helgen borde få en smäll! Alla Helgona Helgen är HEEELIG. Inte en spökhelg. Lär er lite vett for fan. På Återseende.

GRYMT SKÖNT!

Så fort jag har en ledig dag eller två så känns det som om det var typ 3 veckor sedan sist. 8 dagar i sträck på jobbet gör en rätt energilös. Men nu har jag sovit ut och bara njutit av frukost och en promenad med Gert, så nu har jag hittat ny energi och städat badrummet! :) Duktig ja ! Men det är väl lika bra man fortsätter antar jag.

Så det är fint till svärföräldrarna kommer hit och ska bo här nästa helg, medan vi är i Vemdalsskalet.
Shit, det är liksom snart vi åker, och det är så förjävligt att vi fortfarande inte vet hur vi ska ta oss dit och hem. Ganska drygt. Vi kom på att vi KAN åka buss och tåg upp, men då får vi stå och trampa i Sveg i 3,5 timme. NEJ TACK! Men det går däremot inga bussar från skalet på söndagen. Så vad finns det för alternativ? Hyra bil. Jaa, då är det ju så "illa" att vi är 6 personer som ska åka och därför behöver vi hyra en hel jävla minibuss. Billigt? Noooot! Men vi får väl se hur det övriga folket röstar för hur vi gör. Förhoppningsvis kommer vi dit och hem. Om allt går som det ska. 

Jaja, städa var det ja ! :P 

Passar på att lägga upp en gammal SNYGGBILD på SNYGGSNYGGA Cissi! :) Snaaart ska jag komma och hälsa på er i erat nya fina hus! Promise!

Ni vet hur det kan kännas ibland ...

Lite surt .. Lite som om man håller på att bli sjuk (kanske man håller på att bli också) .. Men ni vet sådär allmänt NERE! Såå känns det idag. Blev lite piggare av att gå en sväng med Gert och busa för fulla muggar nu på kvällen. Men känner mig ändå inte på topp. Har konstant ont i ryggen, och idag hade jag feber på dagen så jag gick hem och sov i typ 3 timmar på soffan. Men som sagt ... Inte 100% än ... Blir nog en lika tung dag i morgon skulle jag tro. Är så mycket som är fel på jobbet, så det är liksom inte kul att gå dit längre heller. Förr ÄLSKADE jag mitt jobb .... Så är det här min "signal" på att söka högskola? 

Jaja, Beställde ju självklart lite kläder igår också. Kunde inte hålla mig! Men jag fick dock dra ner mina 7 varor till 3. Mannen är så sträng! ^^ Så nu håller jag alla tummar för att dom kan anlända i morgon och bringa lite ljus i detta förjävliga mörker. På Återseende!


RSS 2.0