Svettas, fryser, svettas, fryser, svettas ...

Japp, så ser dagarna ut just nu. Känner mig så sjukligt jävla äcklig just nu. Och idag var dessutom solhelvete tvunget att skina! Så allting blir ännu äckligare. Men i morgon ska jag tydligen jobba... var ju tvungen att bestämma mitt sjuktillstånd i Fredags eftermiddag. Känns så normalt - men that´s life när man jobbar i en livsmedelsbutik. 

Så nu försöker jag hitta all styrka och ork jag kan för att jag ska klara av att jobba i morgon ^^ Men det ordnar sig nog. Det värsta är ju den förbannade hostan. Jaja, nog om det. Men vad finns det mer att prata om? Absolut ingenting. För det här är en uppdatering av mina 4 senaste dagar. Men jag ska väl vara glad att hälen är hel igen, och att jag kan glo på Sex and The City resten av hela den här dagen iaf :) På Återseende ! 



Ännu ett "Tyck synd om mig"-inlägg.

Eller ja, ... Det är ju faktiskt synd om mig nu. Hostar som en jävla inrökt kärring. Och det enda som jag kan se som positivt med det är att jag antagligen får rätt fina magmuskler av allt hostande. Men seriöst. Det finns triljoners miljoners medeciner mot slemhosta ... Men den värsta hostan av dom alla - RETHOSTAN, finns det 1 jävla ynklig medecin för. Och den suger! 

Hur som helst .. Så det är så mina lediga dagar har spenderats. Omkringrullandes i soffhörnet för att försöka hitta en bra positition så att man slipper alla hugg i ryggen. Idag är det jobbdag egentligen, men jag är långt ifrån redo att jobba. Så jag blir antagligen hemma i morgon också. Det återstår att se. Nu har ni iaf fått en liiiten uppdatering, trots att den inte var sådär superkul kankse. . . Men välkommen till min värld. På Återseende. 


Nu vill jag tatuera mig ! ! !

SÄLLAN!

Ja, sällan jag får ont någonstans då. Men idag var det faktiskt riktigt illa ... Hade så enormt jävla ont under foten i morse när jag vaknade så jag trodde jag skulle dö. Haltade runt i lägenheten och försökte hinna med allting extra som kom till då mannen blev sjuk med feber och tänker "Det är nog bara en sträckning, det går över om jag jobbar ett tag". Men Icke. 

Så när klockan var 11:00 hade jag officiellt kastat in handduken men bestämde mig för att göra klart allting väsentligt innna jag gick hem, så jag slapp ha ångest på eftermiddagen över allting jag glömt att göra. Skönt att det var en lugn dag idag ^^ .. Så när klockan var 13:30 stämplade jag ut och traskade hem två och en halv timme innan jag egentligen skulle ha slutat. Busigt. Jaja, funderar på om jag ska anmäla Gert till Agility till hösten. Vill ju gärna göra nått sånt med honom, men sommaren är för varm för att han ska klara av det .. Vi får se hur det blir. På Återseende. 



Mörkret kommer . . .

Anfaller? Infaller? Ja, whatever, det är mörkt på Brynäs och om mina uppgifter från Melissa Almén stämmer så är det även mörkt på stan. Så vad är grejen? Provar dom inför helgen då det är Earth Hour eller? :D Hur som helst . . . Idag är det måndag ... Blädag! Men snart är jag ledig igen i 2 hela dagar. Det är bara morgondagen kvar, sen kan jag andas igen. 

På Torsdag ska jag dessutom ner på stan tillsammans med Kusin Cissi och besöka tatueraren :D Iiiiiih ! Snart är det dags igen. Jag har en trend att jag gör en och sen väntar jag i 2 år .. Det är liksom min grej ^^ Jag har dock typ noll i sparpengar så jag hoppas jag får ett bra pris :) Nu ska jag återgå till att kurera min sjukling till karl. På Återseende! 


Bästa Boysen ! <3 Kärlek i en stor soffa :)

Helgens Events . . .

I Fredags var det alltså dags för Melissas födelsedagsfirande. Förfesten ägde rum hos Mi unt Mickes Casa. Och sen blev det taxi ner till Mingel & Bar för några timmar på Gaykvällen. Det var riktigt kul faktiskt. Jag tror dock att somliga hade lite fööör roligt (som typ Sandström), Haha ... Men kvällen blev iaf lyckad. Var en snabbsväng på Heartbreak också men jag tröttnade rätt snabbt eftersom jag ramlade på dansgolvet - sååå graciöst OCH jag fick en grogg nervänd i mina dojjor. Meen, inte är ja bitter e !

Igår trodde jag ju att jag skulle få vara bakis mest hela dagen, men jag vaknade och upptäckte att vi hade ett tomt kylskåp. Går ju inte. Så istället så åkte jag med Anna till Statoil och köpte korv och åkte biltvätt. Sen vart det långprommis i finvädret innan vi gick hem till Anna för att jag skulle städa hennes bil invändigt eftersom jag fått övningsköra med henne så mycket utan att behöva betala bensin. Såå ja, vid det laget så var väl klockan typ 17:30 och jag var rätt slutkörd. Beställde hem pizza och började kolla på en film, men jag orkade inte se klart och gick och la mig .. Sov väl en sisådär 14 timmar och sen var man igång igen. Upp och göra sig klar idag för att sen promenera ner till pappa och fira hans födelsedag och sen promenera hem igen. Jävla promenerande hela tiden ^^ Sååå det är min helg. Både bra och dåligt, men mest bra :) I morgon är det jobb igen så nu tänkte jag återgå till min söndagsångest. På Återseende!


Dagens Ämne : LAXFILÈ !

Och nej ... Du behöver inte läsa om du inte jobbar på en Ica butik eller liknande.



Jaha, jag hoppas ni har haft en alldeles underbar dag folk. Själv har jag varit på jobbet. Detta jobb som är så ofantligt upplevelserikt. . . Idag har jag från kl 09:00 och fram till kanske 14:00 med lunchen borträknad, stått och packat och skurit laxfilé. Det är inte lätt att hitta slutet på detta berg med med fisk när man vet att det är över 100 kg att packa. Åååh vad jag hade lust att gå hem till Fiskansvarige på lunchen och knäppa honom på näsan ! Så nu har jag bestämt. Utan att bry mig om vad någon annan tycker - att Fiskansvariga ska få packa ALL fisk som kommer på Torsdag. För då mina vänner kommer det nämligen 100 kg TILL ! Japp. Payback is a bitch !

Så i övrigt kan jag väl inte säga så mycket, eftersom allting har involverat fisk på ett eller annat vis. Behöver jag duscha? Öööh Ja ! För er som har deklarerat så vill jag bara utdela ett stort GRATTIS! Jag får alltid samma. Varenda jävla år. Kan inte jag också få en sån där bouwtasumma så man nästan trillar av pinnen liksom ... Känner en kille som fick tillaka 12, 000:- förra året. Japp. Tre nollor. Själv får man nöja sig med fyrsiffrigt. Men man kanske ska vara glad att man får över huvud taget. Ett år fick man ju betala, och det suger ju ännu hårdare. Jaja, det var allt babbel för idag. På Återseende!


Är man släkt med släktingarna?

Okej, alla vet ju att man såklart "ärver" vissa sidor från sin mamma och/eller sin pappa. Man kanske till och med "ärver" en del saker från mormor eller morfar. Men en sak är säker! Alla har vi väl sidor från våra släktingar som vi helst skulle kunna välja bort. Min sida som jag gärna skulle kunna byta ut är den ofantligt stolta och envisa delen. För den är inte alltid så charmig ^^

Det här har man lärt sig efter mycket umgänge och sociala spel med denna släkting. Så hur gör man då för att Komma förbi de här sidorna och försöka vara den större personen i fråga? Ja, jag försöker nästan alltid börja med att låtsas som ingenting har hänt. Provade det nyss med ett telefonsamtal. Funkade inte. Tjänster kan man bara få om man har FÖRTJÄNAT dom. Aa, men give me a break liksom. Vad är det frågan om? Ska inte den mer vuxna individen försöka vara lite mer vuxen? Eller skulle jag kanske ha dragit igång ett tredje världskrig först och försökt lösa det verkliga problemet (som ALDRIG kommer lösas eftersom båda individer besitter en sjuk Stolthet och Envishet) och seen bett om tjänsten. Näe, nu är jag bitter. Och inte fan blir det bättre av att mannen jobbar till 21:00 ikväll heller .. så jag sysselsätter mig med tvätt och matlagning och efter det ska jag banne mig kolla på Pulp Fiction! Been To Long ! På återseende People !



Det var en gång ... Som Sarah jobbade på Yves Rocher ! Fun Times !

Hår hår hår .. !

Japp, alla tjejer vet exakt vad jag pratar om. Den konstanta pressen på en att inte ha kroppshår. Och det gäller inte bara hår på "pullan", utan tanken är att man ska vara hårlös precis överallt! Tårna, ryggen, benen, armarna, under armarna, skuldrorna Ja you name It. Iaf så känner JAG den här pressen och tänk då hur det skulle vara om man faktiskt var singel. Jag skulle ju för fan ha en stående bokning på vaxningssalong.

Hur som helst, det här med att raka det "vanliga" som ben, "Pulla" och armhålshår det infinner sig väl kanske 1-2 gånger per vecka hos en traditionell tjej. Men det jag vill komma till är väl det här med benrakningen. När vintern kommer är det som om vi tjejer vill Pylsa på oss lite vinterpäls och det här med rakningen ... glöms liksom bort. Och inte fan gör det mig något. Så länge man rakar där det liksom ska vara fräääscht. Men nu vill jag alltså att ni män tänker er in i situationen att ni står i duschen och ni ska slänga upp benet på handfatet för att se till att nå ordentligt runt anklar och knäveck. Tror ni att det är kul? Jag vill alltså inte klaga. Det är som sagt helt valfritt om man vill behålla kroppshåret eller ej, men jag vill bara att ni ska vara lite TACKSAMMA! Om ni bjussar hem en snygg pingla på krogen för ett ligg och hon har sjukt lena ben - uppmärksamma gärna detta faktum då ! Vi föddes inte hårlösa, och det är ett jävla jobb att få till det utan att skära sig. (Eller .. visst vi FÖDDES hårlösa på dessa ställen .. men ni fattar vad jag menar).

Jag skar mig ENORMT ILLA i badkaret för typ 2 år sen. Micke var och tränade och jag hade precis öppnat en ny rakhyvel. Rakade mig runt anklarna och uppåt och jag svär .. drog nog rakhyveln ungefär 1 decimeter innan jag märkte att "vafan, det där är ju inte håret - Det är ju HUDEN!" ... Blödde som ett as och det blev inte bättre av att man låg i badet. Fick flashbacks från när jag såg "Hajen" första gången som liten och allt vatten färgades rött. Some Scary Shit asså ! Efter att jag hämtat mig någorlunda från detta trauma så kom till slut Micke hem, och Ja, ni som känner mig kan ju räkna ut hur jollig jag var.

"Kolla Micke det är Blooood ÖVERALLT! Fattar du hur ont det göööör eller" ! Med hysterisk röst och massa massa självömkande blickar. Det sjukliga är ju att jag fan inte ens har ett ärr efter detta enorma trauma. Ska man sluta överdramatisera allt i livet kanske? :D Men det är ju mitt signum liksom ^^ På återseende People!



Kom att tänka på dessa bruttor för ett tag sen ! Haha ... Kommer ni ihåg? :D
Och när man var i den åldern så man lyssnade på dom (I samma veva som Adam & Eva för barn var huur coolt som helst) så var man ju sjukt ball med sina trashiga tröjor och sina piercingar. Coola coola jag ! ^^

Såå mycket blandat från såå många år med Såå många fina och underbara människor ! Nostalgi är bara förnamnet !


Robin ... som han var då och är idag ^^

Det var en gång i tiden som denna madam hade RÄLS !

Mongolid får man vara när man är i Öregrund och söper på midsommar!

Ja, det här är en ROLIG bild, även om den är rätt tragisk i sig. Haha...
Ramlade i trappen på Skalet och krossade en ölflaska som jag hade i handen.
Några öl för mycket på det och trösten kom från alla mina kollegor på
Storhogna Högfjälls Hotell :) Tider det !

SAS-Strejken när vi var på väg hem från Bulgarien. No Fun.

Anna Anna Anna <3 Och flurtoffs.

Haha .. Jävlar vilket gäng! Tarzan, Karin & Jimmy.

Markus & Robin ... ^^

Sötis Carro i Bulgarien :)

På Storsjöyran 2006 med Karin :)

Tappar man bort sina kompisar och inte hittar rumsnyckeln .. Ja, vad gör man?

Balfin och redo för att åka hem till civilisationen.

En gång levde Pricken. (Mitt älskade gosedjur som alltid slog mig i kortspel
när jag var liten .. läs mindre).

Vadå tröttöga på både mig och Helene ^^



Hahaha ... Herregud.

Johanna som jag jobbade med på Storhogna följde med mig till Östersund
när det var dags för min första tatuering.

Resultatet.

Fan vad man kan fixa håret alltså! Helt egetfixad inför balen.


Fy satan vad man gjort mycket under gymnasietiden. Det känns Awesome,
och det får mig också att kunna slappna av lite med alla "måsten" som ska genomföras innan man
blir gammelnucka! ... Jag har redan gjort så mycket. Och sen träffade man ju den underbaraste mannen på jorden i samma veva som allt det där galna var så .. Kan man egentligen klaga? 2007 är året med stort Å ! Snart har man varit med samma man i 5 hela år, men Lill Anna är tamefan värst! 9 ... ! 9 ... ! Hela år har hon och Henkan kilat stadigt! Turturduvor ! :D Kanske man ska äta mat ikväll också? Jobbar på att finna energi till det nu. Adios Mi Amigos !

Studenten.




Visst att man "bara" är 23 år men när man går igenom gamla bilder så
känns det som en evighet sedan!




Simon, Stina och Sofia ! Mina älskade syskon !
Saknar er hela tiden - Sluta bo i Hofors! Revoltera! ^^ <3

En sån där dag . . .

Ja, som man helst kunde hoppat över kanske. Började dagen med att kolla vem som skulle jobba på min avdelning kommande 2 dagar då jag ska vara ledig. Det visar sig vara en jätteduktig tjej som heter C men som inte har varit i köket tidigare. Så jag får som vanligt lite nervsammanbrott eftersom jag vet att allt som misskötts under veckan kommer Bitchslappa mig på Fredag. Försöker hålla humöret uppe, men så ringer Micke med dåliga nyheter ... Jag försöker fortfarande att hålla hoppet uppe och inte sura ihop. Men så lyckas jag tappa en hel bricka med surströmmingsfilé i golvet, efter det tappar jag ett tråg med torsk och efter det har jag sönder en färdiggrillad kyckling. Bra dag va? Oddsen för att det ska kunna komma mer skit nu efter allt som har hänt (Inte bara idag utan de senaste veckorna) borde ju vara = 0 ? Eller?

Försöker nöta hål i "Pour Some Sugar On me" men humöret fortsätter vara piss. Så nu accepterar jag helt enkelt att jag är en surfitta. Varför ska man låtsas? ^^ Blir lite gladare när jag har vrålhög volym till "Antidote" och "Euphoria" iaf ... Bjussar på en bild från typ ... Ja, 2004 kanske? Tänk vad man kan hitta om man letar på Bilddagboken ;P Haha ... !


Ikväll släcker jag alla lampor och kollar på Pulp Fiction ! Bara så ni vet !
Avis? :)

Gårdagens Festligheter.

Japp, det var en jädra kväll igår kan man ju säga. En del dramatik dock ... men så kan det gå när man har lite för mycket spreeet i kroppen ^^ Hade lite problem med skovalet innan utgång, men jag kände att vårvädret talade om för mig att jag skulle ha färgklickarna, så det fick bli så!

Blev förbannad på DJ:en som var på Heartbreak igår dock. Jävla pajas som lekte gud. Vafaan, hans jobb är väl att tillfredställa folket som är där? Och om lilla lilla jag vill höra en enda liten låt så kan man väl bjuda på det? Grrr ... Sen råkade jag ha sönder mina Tights också. Riiitch sa det bara och ett stort gapande hål syntes på baksidan av låret. Så lite bitter ramlar man hemåt, men jag är ändå nöjd såhär 12 timmar senare :) Är dock sjukligt seg idag. Frågan är ju om man kommer palla med att jobba i morgon. Men vad har man för val? Snaaark. Jobbat 9 dagar i sträck och dessutom övningskört till och från Hofors. Genom Torsåker, storvik, kungsgården och Forsbacka dessutom. Men det var såå kul ! Anna och jag bytte bil med Pappa och Olle också, så han skulle få prova på att köra en lite svårare bil. Men fatta vad fort det har gått med körningen. Det är ju inte alls så länge sen man för första gången körde runt runt på parkeringen vid Järnvägsmuseét. Micke sa dessutom att jag hade agerat körskolelärare igår när han hämtade oss. Typ .. "Micke du måste växla ner hör du väl, eller du ska ju byta fil". Fan vad jag är irriterande ! ^^ Bjuder på en sjukt bra låt såhär innan jag säger godnatt ! På Återseende !



Det var för övrigt den här låten som DJ jäveln vägrade spela ! ! !

Till helgen blir det festligheter ... ^^

Japp, då har man 2 hela arbetsdagar kvar av den här sjukt långa HellWeaken på jobbet. Känns som om det är en evighet tills ledigheten infinner sig, men det kommer LÄTT att vara värt det när nästa lön kommer ^^

Så på Lördag ska jag ut med Melissa Girl och dessutom så kommer jag ha chansen att träffa Lilla skrutt Anna som äntligen är tillbaka i Civilisationen :) Vem vet, kanske bär jag hatt på Lördag? Eller så tar jag och somrar till det lite och kör på mina färgklicksskor ! ;D Den som lever får se ! Tagga tagga tagga !





Åter igen ber jag om ursäkt för min Inaktivitet . . .

Ibland kanske man har massor att göra och inte hinner med att blogga. Sen har man ju inte alltid lust heller. Det senaste jag kan inflika om mitt infyllelserika liv är väl att körningen går sjukt bra! Var ute med Pappa och Olle i flera timmar i Söndags. Körde till Hoffan och vände i Rondellen och sen till Pappans stuga. Fick köra genom Sandviken och Forsbacka innan pappa vågade släppa ut mig på motorvägen ^^ Men det gick sjukt bra. Fick ett motorstopp innan vi lämnade Gävle. Pappas reaktion - GAAAAASSSSAAAAA! Japp, bra där. Man blir så lugn i själen och kan liksom slappna av och koncentrera sig såå mycket bättre när man har en gapandes karl bredvid. Japp. Men i övrigt. Skitbra !

Ikväll ska jag köra till Skutskär tillsammans med Anna ... OCH MELISSA ! Oh My God. Hur ska detta sluta. Nu har jag ju inte bara ett liv jag ansvarar för (förutom hundarnas då), utan nu har jag dessutom Melissa att ansvara för. Men det ska bli kul. Lovar att jag kommer ha en sån där megadålig körning bara för att hon är med. Så det är iaf det här mitt liv handlar om nu. KÖRKORT ! Fattar inte att jag inte har tagit det tidigare. Jag menar jag är ju ändå rätt så ambitiös ... eller? Så varför tog jag inte tag i det från början? Aja, nu är man ju iaf på G !

Har haft en apstressig dag på jobbet idag eftersom det var årsmöte som tog ungefär 3,5 timme av min arbetsdag. Men det är lugnt. Jag kom nyss hem och har nu 30 minuter på mig att slappna av och infinna lugnet innan jag ska köra iväg mot Skutan. På Återseende People !



Nått sånt här vore ju rätt jobbigt ... tur att det inte är sådär skitmycket trafik ut mot Skutskär ;P

Never Out Of Style.



Aldrig aldrig aldrig kommer jag att tröttna på den här låten. Är man på dåligt humör så blir man ASHAPPY på 3 sekunder. Är man arg är den perfekt att ha i bakrunden medans man slår på något/någon. Och är man less eller deppig eller ja ... Vilket humör man än är på så blir man ASHAPPY ! Basta ! ^^

Och dessutom blir man ju bara happy av själva trippen back memory lane. . .


RSS 2.0