Sloow, så slooowt ...

Hatar att vara hemma och vara "sjuk". Ja situationstecknen hamnar där på grund av att när man jobbar i butik redan dagen innan måste bestämma sig för om man ska vara sjuk dagen efter. Mådde som ett svin igår så därför valde jag att vara hemma ev dag till. Hade lätt kunnat jobba idag. Lite snor och hosta har väl ingen dött av ? :)

Melissa åker till Cypern i morgon. Kommer saaakna henne ... ! Men jag ska ju jobba alla dagar i veckan,förutom på 
Onsdag och torsdag... Men någon av de dagarna ska Melinda göra ögonfransar på mäj. Tjo vad skoj. 
 
Adios. 

Up In Flames .... Poff! Borta!

Japp, det är över. Det har nu gått ganska precis 3 dagar sedan jag och Johanna var inne på kanske årets absolut bästa dag. Och nu är det över ... :´( Jag har tjatat hål i öronen på Melissa, Melinda, Micke, Geert ja till och med kattstackarn är nog less på Coldplay-snack vid det här laget. Men jag bryr mig fan inte. Jag ska väl kanske vara glad att jag har fått den här upplevelsen, men just nu är det (otacksamt nog) lite vemodigt och bittert. Kunde man ha tagit vara på det mer? Kunde man ha njuutit mer? Kunde man fått bättre platser? Ja, ni vet. Man blir fan tokig av konserter. De liksom väcker själen till liv igen ... 

Jaja, jag ville bara rabbla massa massa skit nu såhär innan jag ska upp och Inventera med jobbet kl 6:00 i morgon. Tjoho vad skoj. På Återseende gott folk! 

My song is Love. 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0