Fölk Fölk

Tänker snart vara aktiv mina få åskådare... Har shoppat idag. Kanske lite väl mycket. Har köpt skor, en tunika, två tröjor, en borste, hårspännen, mascara, sminkborttagning och underkläder. Jag känner mig rätt nöjd med dagen. Sen var jag ju snäll och köpte en sen julklapp till Micke också. Men det fick man ju äta upp. Nu har det gått ungefär 2 timmar sen vi sa något till varandra. Det är märkligt det där. Förra gången jag köpte en presentkort så fick det flytta in i kökslådan och bo där i det senaste året. Fortfarande oanvänt. Uppskattat.

Livet suger rätt hårt ibland. Jag har fortfarande 100 sidor i historieboken är läsa OCH lära mig. Drygt. Känns som en miljon sidor om massa kungar och geografi. Det borde fan heta Historia-Geografi-Namedrops-Årtalsmaratonkurs A istället. Balle. Hur som helst, så har jag också varit inne hos Azita idag och tröstat henne efter hennes break :/
Jaja... Ska försöka orka blogga imorgon och lägga upp lite bilder på grejerna... men jag tror det får vänta till lördag eftersom det vankas besök från både Sjöberg och Hjorts-familyn i morgon !
Adios ! <3
Jag försöker gilla mig själv lite extra nu när jag är nygaddad ;P

.........

Läxor. SUUUUUCCCKKK !

The Joker.

När man loggar in på blogg.se nu, så är det massa snack om alla kändisarna som har dött i förtid och hur tragiskt det är ! Japp, Heath Ledger är nog det mest tragiska fallet enligt mig. Han var bara med i gull-roller där han inte imponerade ett skit. Sen får han roller som The Joker och man ser helt plötsligt med helt nya ögon på honom ! Också passar han på att dö. Bra gjort. Känslan när jag och Micke gick och såg filmen och första scenen med honom görs är obeskrivlig ! Men jag är ju en ordentlig filmnörd ;P Hur som helst ! Ibland blir man faktiskt imponerad ! Ett annat exempel är när Gary Oldman spelar knarkare i True Romance. Klockrent ! Sen har vi ju diverse rötägg också såklart ! Igår såg vi en film som hette "The Machinist", med Christian Bale. HATE HIM ! Oh Yes ! Men rätt häftigt att han hade gått ner typ 60 kilo inför den rollen. Man kände knappt igen honom ! Ett annat creep är Kevin Bacon. Eller Wesley Snipes. Snacka om att ligga sig upp i karriären. Det är den enda förklaringen.
Oh well. Dags för glass... Schhh... :P

:)


Ego-Boost

"Se ut som en docka, se ut som en docka, se ut som en docka .. " Bra jobbat !

Ja, jag lever kvar i stadiet då det kan vara skönt med lite ego-boost !
Ibland hatar jag att se mig själv på bild, men ibland ÄLSKAR jag det !
Aa, som om inte alla lägger upp bilder på sig själv för att folk ska få se hur snygg man faktiskt KAN vara !
Den som säger annat, den ljuger ! Man lägger ju aldrig upp en bild på facebook, som någon har tagit i smyg under en fest eller liknande, då man kanske ser ut som en blötfet padda som dessutom är vindögd.
"Ja, hej, vilket bra första intryck man ger då"!
Hur som helst. Inga ord egentligen. Jobbade idag, och det gick väl egentligen ÖVER förväntan. Men jag är ju rätt dramatisk och hade därför föreställt mig en dra-i-håret-scenario där den övriga personalen måste samarbeta för att få isär oss. Så i jämförelse. JAPP, det gick bra ! :P
Godnatt !

Gammal Klassiker ;P


In i mörkret.

Ja, vad kan jag säga. Sorry att jag är oaktiv. Men mitt absoluta fokus ligger för tillfället på Dexter och hans problem.
Har inte jobbat sen i Torsdags, så jag måste ju kunna underhålla mig med något ;P

Tjat Sarah

Jag kanske framstår som aningen hysterisk vad gäller Lady Gaga. Men jag hittade hennes senaste video !
:D

Same Same.

Aa, det känns fortfarande rätt depp. Och ja, jag vet. Jag är expert på att tycka synd om mig själv, men den här gången så försöker jag verkligen att se det så att allt är mitt fel. Än så länge, går det sådär :P
För övrigt så har CPKATTFITTHORAN pissat sönder en av mina kentskivor ! Och ja, nu vill jag gärna ta en tag som svansen och kasta in henne i betongväggen med huvudet före. Men jag ska inte. Hon kanske gjorde det för flera timmar sen, så om jag skulle skälla så har hon ju ingen aning om varför jag gör det... Synd. Men på måndag ska jag ringa till veterinären och beställa "klipptid" :D Mohhoooahahahahaha! (Phoebes Planlaugh!)

Hejdå. Bra låt nedan !

Dipp i Livet.

Det är så otroligt jobbigt när man missuppfattas. Och det är något som är enormt vanligt för min del. Tex så varje gång jag börjar på ett nytt jobb så dröjer det kanske en månad eller två, så måste chefen ta ett snack med en för att den övriga personalen tycker att jag är sur, bitchig eller bara påstridig. Fine, men måste man LE hela tiden för att folk ska tycka om en ? Jag är en enormt bitter person. Jag jobbar på en förändring.

Just nu känns det jobbigt med det mesta. Först bråkar jag med farmor, sen ringer syrran och ska vara allmänt hysterisk vilket gör mig ännu mer hysterisk och sen är det hela jobbgrejen. Så, jag tror jag tar mitt pick och pack och går under jorden ett tag. Andra säsongen på Dexter kom idag så jag tror jag försvinner in i det den kommande veckan så jag slipper känna ångest och oro ^^

Animals.

Innan jag gick till skolan i morse så ringde jag och förnyade våran djurförsäkring på Qila. Så nu ska vi fan ta tag i kastreringen när vi får låna Annas bil nästa vecka. STÅR INTE UT med allt äckelgnyl som hon håller på med. Trycker upp röven mot väggar, stolsben och andra typer av möbler. Fy fan ! Så jävla äckligt ! Micke berörs knappt av det, medans jag håller på att balla ur totalt !
Jag kanske är på dåligt humör idag ? Fast jag inte vet om det. På väg till skolan så möter jag på en lös hund med sitt FLEXi-koppel i munnen. Ägaren dök upp några meter efter helt nonchalant. "Tänker du koppla hunden eller?" säger jag eftersom hunden dessutom blockerar min väg. Jag är absolut inte rädd för hundar, men om lagen säger att man ska ha koppel på hunden, gäller det då bara om man har en "farlig" ras? Är det okej om man har en greyhound eller en collie ? Hur som helst så fick jag till svar. "Jaha, är du hundrädd?". "Nej, men det är koppeltvång i den här kommunen". "Jahaja, men vissa dom har då tendensen till att vakna på morgonen och gå rätt in i väggen" !
Under detta uttalande har hon ÄNTLIGEN fått tag på sin hund som absolut inte lyssnar på hennes inkallning. Och då kände jag bara fuck off, ät bajs och dö. Men jag sa bara "Fördelen är ju om man har koll på sin hund om man nu ska envisas med att bryta mot reglerna". Efter det började hon citera Strindberg. Fattade noll, men jag räknar med ett dagens ris i tidningen i morgon. Right back at ya !

Nu är äntligen redovisningen över ! Kändes skönt att vi inte alls behövde "gå fram" när vi skulle prata om våran bok. De flesta hade läst diverse kriminolog-böcker. En tjej hade någon fantasybok som jag inte förstod så mycket av egentligen... Men det kändes som om mitt val av bok var HUR bra som helst i jämförelse med dom andra. Pia är ju dock min pärla ! Hennes bok verkade skitbra. Handlade om klassindelningar i samhället. Själv hade jag ju läst "Alkemisten". SJUKT bra bok ! Och när det väl var min tur så kände jag min knappt nervös alls. Jag försökte att inte bara kolla på min lärare utan också möta andras blickar. Aa, det var kämpigt att få med allt man ville få med, men jag tror det gick bra. Mitt tal vart ju typ 10 minuter totalt eftersom folk var nyfikna på att veta mer om vissa saker. Dock glömde jag att nämna mer om karaktärs-och miljöbeskrivningarna. Men det är en skitsak bara.

Fick ett sms av syrran om en hund som behöver ett nytt hem GENAST ! En 5-årig hane. Bullterrier. Har fått tid för avlivning i morgon kl 13. Hatar folk som skaffar djur utan att tänka sig för ! Lägg ut en annons och sluta släcka livet på djur som mår bra och som det inte är nå fel på ! Blir så jävla less på folk som bara kastar bort ett liv hur som helst... Hade vi haft råd och så, så hade jag LÄTT tagit mig an hunden och försökt få ut annonser på diverse hemsidor och tidningar. Fy fan vad less jag blir. Nu blev jag arg igen.
Adios.

Ga-ga-GAAH!

Önskar jag kunde släppa mitt begär efter godis och annat sött ! Har endast ätit en halv Japp idag. Det är ju bra, tycker jag. Micke bara skakar på huvudet och tycker att jag är patetisk. Okej, jag gillar godis, men att äta någonting varje dag är kanske inte den rätta metoden om man strävar efter att gå ner typ 5 kg innan sommaren ;P Undrar om Allen Carr har några funderingar på att byta spår ett tag, och kanske skriva en bok om hur man slutar äta godis istället för om hur man slutar röka. Kvällarna är fan apjobbiga utan sötsaker. Men det är nog så jobbigt när man är på jobbet också. Folk ställer ju in både godis, chips, munkar och andra typer av bullar och kaloribomber. Fan, det borde inte vara lagligt ! Vissa kan faktiskt inte kontrollera sig själva ! ^^

Målet är väl att när snön försvinner så ska jag även försöka hinna med träning. Även om jag både jobbar och skolar. Vi får se hur det blir. Det är ju inte så att man tränar för skojs skull ... Har för övrigt fått någon form av allergi nu på kvällen. Låg i sängen och bara pratade strunt om dagen med Micke, också började det klia utav bara fan i ögonen. Kanske måste stanna hemma från skolan i morgon. Har ju typ kliat bort hela Iriset. Uscha, det kan ju smitta mina klasskamrater menar jag !

Jaja, ska väl svepa ett glas med Proviva och försöka vara positiv inför morgondagen. Men jag MÅSTE dit MINST 2 timmar innan så jag hinner göra klart mitt stolpmanus och skriva lite mer på den skriftliga delen. Fy fan, och sen ska man göra samma sak med en 1800-tals roman !!!??? Jag dör ! Men hellre det här än ännu ett historiaprov. . .
Det var allt. Sleep tight !

Snurr i hövve med Mongogrannar !

Vad ska man skriva då? En spanjor söker efter en skatt. Den var bra... Öhm... Ja, han heter Santiago och han blir kär i en tjej. Snipp snapp slut så var sagan slut. Eller ? Jag är så trött på att vara sen med allting hela tiden. Nästa redovisning ska jag fan börja med på en gång ! Och jag ska ha läst klart bokhelvete SENAST v.9 ! Alltså sportlovet !

Ja, jag vet. Jag borde sitta och skriva och öva på mitt tal nu. Men cpgrannen ovanför är på G igen. Så det är bara att vänta ut skiten. Man kan ju inte gå upp och knacka på när klockan bara är sju. Tyvärr.. Kan alltså inte fokusera. Jag ska väl försöka äta något också. Röjer Lady Gaga på högsta, men jag hör ändå grannen. Fattar han inte vinken ?
Och när jag ändå snackar grannar ! Vad fan var grejen igår då? :O Hör massa skrik utanför när jag sitter i sovrummet vid datorn. Tänkte att det var väl snorungarna som var igång igen. Inget ovanligt. Men efter typ 5 minuters gapande så gick jag till fönstret, och får då se en snubbe i bar överkropp och ett baseboll trä i handen stå och gapa på en OFANTLIGT full annan snubbe. Efter en stunds spanande så gick vi tillbaka till vårat liksom. Men sen såg jag snutbilarna en halvtimme senare. 2 ST !?? Aa, det är fan otroligt. JAG VILL FLYTTA ! Pensionärerna, får jag bo med er ? ;D Behöver lugn och ro !

Nu har jag inte tid mer. Och om jag inte har sagt det förr så MÅSTE ni se "Flickan" ;P
Adjö
Jag och grannen.

Panikplugg !

Ja ni får ursäkta att jag inte har varit så aktiv idag. Men jag har jobbat hela dagen och när jag kom hem så var det bara direkt till att dyka ner i boken och försöka läsa klart det sista. Och JA, nu har jag läst klart den. Och den var bra. Men jag vet fortfarande inte hur jag ska presentera boken och genomföra ett bra tal så att jag kan få MVG. Är det någon som har idéer eller gamla arbeten som bara ligger och slänger hemma, så var inte blyga. Maila gärna över dom till mig ;P

Fan vilket väder vi har haft både igår och idag då ! Under min korta rast på eftermiddagen så satt jag ute på den skitiga lastbryggan och drack en kopp kaffe och pratade med mannen. Det var trevligt. Synd att det var sketamörkt ute när jag hade slutat bara. Gud vad jag klagar. I know. Men den här dagen var rätt jobbig. Skallebank och allmänna irritationer på mest allt och ingenting. Men i morgon ska jag tack och lov bara vara på golvet. Vilket innebär att jag får min timmes lunch istället för en stressig 30 minuters !

Jag vill tillbaka till i lördags ! Det var helt underbart att bara vara ute och inte känna stress över att man ska upp eller iväg till något dagen efter ! Nu är ju stressen tillbaka igen eftersom jag ska ha redovisning på Onsdag och jag har än så länge inte skrivit ett JOTA !
Med andra ord. Sorry att jag är tråkig och inte uppdaterar, men jag har helt enkelt inte tiden till det.
På återseende ! ;D
100 år gammal bild. Men jag funderar på att göra håret ljusare igen ? ... Bra idé ?
Sen passade det ju ypperligt med munsår eftersom jag i dagsläget har ett under NÄSAN !

Alla Hjärtans Dag

Helt klart den bästa Valentine´s day någonsin ! Först var vi till Tennstopet och åt. Bägge var efter det överens om att Church Street är bättre och mer prisvärt, konstigt nog. Sen gick vi till bowlinghallen. Spöade Micke med typ 100 poäng ! :P Haha.. Hur mysigt som helst var det. Och där trodde ju jag att kvällen skulle vara slut. Men icke ! Då hade Mannen överraskat mig med att köpa biobiljetter till Wolfman ! Jag ÄLSKAR överraskningar ! Så kort och gott så var kvällen alldeles PERFEKT ! Kan ibland inte förstå hur jag kan ha hittat en sån underbar pojkvän ...
Och nu hjälper han mig dessutom med designen på bloggen. Ska ändra om lite ... ^^ AJ LAV HIM ! <3<3<3

Tjuvstart

Mannen och jag tjuvstartar med Alla Hjärtans dag ! :D Hittills har jag fått rosor. Ikväll blir det middag och bowling ! :D Bilder kommer i morgon.

Placebo

Jag hoppas verkligen att ni spelar alla videos jag lägger upp här ?
Allt jag lägger upp är ju av värde att lyssna på liksom ! :D

"The Girl"

Ja, jag vet att jag är tjatig ibland. Men den var verkligen SKITBRA ! Se den, Se den, Se den, Se den, Se den !

Oh Vilken Karl !

Jag vet att ni hade hoppats på lite drama, och helt ärligt hade nog jag också hoppats lite på det jag med. Men icke. Min arbetsdag startade kl 11 och hennes slutade kl 12. Så jag fick inte ens en chans till att upptäcka vart vi befann oss någonstans ? :O Jaja, det visar sig säkerligen under veckan.

Nu har det helg iaf! Och den medför både gott och ont den här gången. Det onda är att jag måste läsa klart "Alkemisten" (Ja jag bytte bok) och skriva klart redovisningen PLUS förbereda mig för själva TALdelen. Usch. Den goda delen är att Micke också är ledig, så i morgon ska han ta med mig ut på middag och bowling. Åh, det ska bli så mysigt ! <3 Idag när jag kom hem hade han dessutom städat hela lägenheten ! Diskat, dammsugit, dammat OCH lagat mat ! Vilken man ! :D
Vi i ett nötskal <3

"Flickan"

För alla er som inte har fått den glada nyheten än, så kan jag informera alla om att jag fick Godkänt på provet ! :D :D :D 10 personer av 27 fick IG ! ;P Ikväll såg vi klart en otroligt bra film. En svensk faktiskt. Har velat se den ända sen den kom upp på bio men det har inte blivit av. "Flickan" heter den, och den fick mig att gråta ögonen ur mig. Micke garvar som vanligt och säger "Du är ju hopplös du ! Grinar till varenda film, oavsett genre!". Det är inte sant. Jag ÄR ju värsta tuffingen egentligen. Men när man ser en film där man kan känna igen vissa saker och relatera till saker, så blir det på något sätt mer personligt och kommer en närmare in på livet. Och precis så var den här filmen. Tjejen som har huvudrollen är grymt lik min syster Stina. Inte bara utseendemässigt utan också i karaktären.
Aa, SE DEN med andra ord ! :D Nu ska jag sova, och förbereda mig på ännu en dag i helvetet, eller? Vi får se hur utgången blir av det här när dagen nått sitt slut. Det visar sig väl om inte annat i bloggen... ^^
Godnatt !

PISSED OFF !

Snacka om att den här dagen har sugit. Vaknade med ett strålande humör och kände direkt att fan solen skiner, jag ska bara jobba till 15 och det känns som om det gick bra på provet ändå... Kan det bli bättre? Nope. Men sämre uppenbarligen. För er som inte vet så jobbar jag i en matvarubutik och när man då befinner sig på golvet och ska plocka varor så har man en telefon på sig med ett nr, så att dom i kassan ska kunna ringa om det blir köer. Diskussion ska uppstå om vilken telefon jag ska ha och om M verkligen behöver en telefon när hon ändå har praktik i de här dagarna ? Jag tar telefonen och håller käft. Min chef hade placerat mig på kemavdelningen. Dvs tvålar, shampoo och bindor typ. Rätt mycket att göra. Personen i fråga som jag har argat upp mig på under dagen brukar oftast vara på den här avdelningen eftersom hennes bästa kompisar ansvarar över den och då ska det alltid vara särbehandlingar hit och dit. "Ring på 22 istället, jag är upptagen, ni ska inte ringa på mig utan på Sarah!" TYP! MEN, idag när det var ombytta roller så var det tydligen andra regler.

Hon går förbi, jag frågar "Ska dom ringa på dig först idag eller"? "Aa, men du vet Sarah att oavsett vad du gör så ska du alltid gå till kassan om dom ringer!!". Herregud, chilla. "Ja, jag vet det. Du behöver inte läxa upp mig utan anledning." -> "Nu är ju du sur du!" .... Nej ? "Joo det är du!" .......... "Men NEJ jag är inte sur" ... "Jo det är du ju" ....
"Aaa, NU är jag det". Ni kanske fattar noll. Men det är helt enkelt skitdrygt när det känns som om personalen nästan strävar efter att bli osams .. Jag trodde liksom att vi var ett team och att man skulle behandla varandra med respekt ? Hur som helst fick jag veta att jag tydligen har ryktet om mig att alltid dissa kassan när dom ringer och vill ha hjälp med köerna. Det är rätt intressant eftersom jag vid endast ett enda tillfälle har sagt NEJ till att komma till kassan och då var jag ute och slängde sopor. Och jag tillhör inte en av dom som springer till Kassapersonalen och berättar vilket nummer dom ska ringa på först, innan dom ringer på mitt egna nummer. Jag tillhör heller inte den som väljer att ta en helt konstig-mongo telefon för att jag inte vill att folk ska hitta på mig. Utan tillhör jag golvet så tar jag en golvtelefon ! Sorry om jag ältar, men det här är något som verkligen irriterar mig och jag vill inte dra igång tredje världskriget på jobbet direkt.

Sammanfattningsvis så vill jag bara säga kort och gott att den här dagen SÖÖÖG ! Och det har jag endast en enda person att tacka för ! Tack Tack Tack snälla söta rara ! Håll tummarna för MVG idag ! ;P Adios !

Friends

Idag blev jag vänskapare på Friends. Alla kan gå med och försöka bidra till en bättre skolmiljö, idrottsmiljö och kanske till och med miljön hemma. Skänk en valfri summa pengar varje månad du med ! Gå in på http://www.friends.se och lägg ditt bidrag. Fri skolgång för ALLA !

Snälla, inge mer läxa.

Bra att det är redovisning på romanen på Onsdag. Borde kanske försöka läsa klart den snart ? :P Usch för att behöva stå inför alla i klassen och föra ett bra tal så man får någorlunda betyg ... Min svenskalärare är iaf otroligt snäll och lätt att ha å göra med. Till skillnad från Historieläraren. Han nästan räknar med att alla ska kunna allting redan. Rätt less på att sitta varje Torsdag och känna mig som ett råmongo. I morgon får vi dessutom svar på provet. Känns rätt drygt eftersom jag vet att det inte gick så bra som jag hade önskat.

Träffade Anna och hennes kompis Ida idag efter skolan. Fick veta att hon arbetade som fotograf och jobbade på en studio ute på Alderholmen. Blev genast skitintresserad av att skicka iväg ett mail och kolla priser och tider. Vore hur kul som helst att kunna ha ett ordentligt fint kort på mig och Micke tillsammans. Lagom till 3 års-dagen kanske ? <3
Det finaste som finns är ju när ett par tar smakfulla nakenbilder. Svartvita offcourse ! :D Vi får se hur det blir med den saken.

Eva, min svenskalärare berättade idag att det fortfarande finns folk i klassen som inte lämnat in NÅGONTING !? Jag menar, vi har lämnat in en presentation, en novellanalys, en bildanalys, och en diktanalys. Det kanske låter som lite, men jag har lagt ner otaliga timmar på att få allt klart i tid. Det enda som jag ligger efter med är läsningen. Och det är bara för att det är så förbannat BORING ! Pia tyckte iaf att jag skulle byta till Alkemisten istället. Den var tydligen mycket lättläst, men det fanns ändå mycket man kunde ta upp om innehållet. Idag lyssnade vi på Anna Jörgensdotter i Aulan. Vet ni inte vem hon är ? Nej inte jag heller. Men hon har tydligen skrivit massa böcker och är från Sandviken. Det enda jag minns av henne som jag verkligen gillade var en dikt om att hon verkligen ville åka till Hofors :P Haha !
Nu ska jag försöka duscha och glo en film med Micko. Även om han har ätit upp chokladen för mig. Fick inte en endaste liten bit... :/

Meet Me Halfway

Tjatlåt hemma hos oss numera. Idag ska jag ta mig iväg till skolan och sen blir en fika med LillAnna :D I morgon är det dags att få svar på provet också. USCH USCH USCH ! Tänk om jag fick IG? Jaja, funderar lite på när snön ska försvinna också ? Är det någon som vet ? Blir så less när allt börjar smälta och man liksom nästan tror att det ska bli vår, och sen kommer det ännu en "snöstorm". Vad är grejen liksom ? Sluta luras. Hejdå.

Önskar jag hade ett badkar nu. It´s Cold !

Helfläng dag idag. Alla har varit överallt och ingenstans. Janne försöker få ihop tiderna med allihopa eftersom allt folk är sjukt eller har Semester!? Hur som helst så har jag fått JA på att gå Spel-utbildningen. Så under sommaren kommer jag få vara ute i spelet ! :D Ska bli sjukt kul ! Jag ser dock inte fram emot att behöva konversera med diverse pervon som brukar dra historier om hur dom nuppar 11-åriga thailändare när dom semestrar. Vilka svin det finns alltså !

Vi har ju något av en stammis-snattare i butiken ibland. Eller ja, ett antal. Men en av dom är så "intensiv" att han till och med kan åka till Sandviken ibland bara för att kunna snatta när ingen ser eller uppmärksammar honom. Idag var han in till oss igen. Kassapersonalen ringer till golvpersonalen och informerar om att han är inne i butiken. Golvpersonalen suckar och går bort till ölen. För det är där han vanligtvis håller till. Mycket riktigt. En öl, två öl, tre öl, fyra, fem och sex öl ! Haha... Det är så himla underhållande ! :P Jaja, i morgon ska jag iväg till plugget igen. Trökigt stressad man blir av att behöva lida av diverse eksem eller utslag när man dessutom inte har något annat val än att visa sig bland folk. Nu har jag fått ett sår eller typ ett eksem under den högra näsborren. Jag har ju varit förkyld ett par dagar och snytit mig med jämna mellanrum... Så det kanske är ett skavsår helt enkelt :D Men sen har den där förbannade körteln i halsen svält upp igen. Inte alls till samma size som förra gången, men den kan ju växa... Blää för massa skit hela tiden. Låt mig vara frisk ! Men så länge jag slipper kräksjukan så jag relativt nöjd iaf ! :P

Nu ska jag läsa ett par kapitel i romanen, duscha och se Beck med älskot ! <3
TREVLIG KVÄLL !
P.s Den som kan hjälpa med att förstå varför det inte blir radavstånd i blogginläggen kan få en medalj ! Alltså när man vill byta stycke och hoppa ner ett par rader. Det funkar inte på min blogg, därav strecken... FRUSTRERAD ! D.s

Det roligaste klippet i världen enligt Micke :D

Man måste kanske ha varit Norrlänning någon gång i livet för att kunna uppskatta den här typen av humor.
Men det är EXTREMT underhållande när han sitter och asgarvar för sig själv inne vid datorn, medans man glor tv <3

Varför bajsar folk utanför toaletten ?

Idag bajsade någon ner kundtoaletten. Det var rätt äckligt, så nu är jag rädd att jag kommer få bajs och kräksjukan. Än så länge känner jag ingen oro i mage eller svalg så jag kanske är safe :D Har slängt in en maskin tvätt nu och hade egentligen planer på att vara ännu mer husmor och diska. Men det är såå mycket roligare att lyssna på APHÖG musik ! Speciellt när Micke inte är hemma för då kan man verkligen ta ut svängarna ;P

Egentligen är jag ett sjuko idag, men eftersom jag är pigg och så så kände jag att det skulle vara mesigt att stanna hemma från jobbet bara för att näsan bråkar och halsen ska dryga. Idag var det fan vårväder ute ! Solen sken typ redan vid nio och sen höll det i sig hela dagen. Alla kunder var dessutom jätteglada ! Och det är aldrig fel :D Men fan fan fan att det inte kommer några Emser ! Mitt Emser-begär är på topp nu ! Har ersätt tillfälligt med nå annat skit, men det är inte alls samma sak ^^

Förutom emser-begär, rinnig näsa och bajs överallt utom i toaletten så har det inte hänt så mycket idag. I morgon är det jobb igen så det blir väl samma visa då också. Ikväll så kommer inte Micke hem förrän typ 22:00 så då ska jag kanske passa på att duscha i 30 minuter eller mer med kära Lady Gaga strömmande ur högtalarna ? :D Jag har ju en hemlig relation med henne <3 Kanske ska "unna mig" hennes album ? Bla bla... Hejdå.
Underbar låt !

2010.02.07

Grattis till Sanna Panna Päron Pung på 23-års dagen ! <3

Okej här kommer nu lite ego-tatuerings-bilder blandat med Alexandra-mys-bilder.
ENJOY ! :D









Moster Sarah och Morbror Micke har köpt en mega-cool Body ! :D










Irritation och Ideal.

Japp, vad kan man säga ? Sarah har lyckats igen. När hon har som minst tid, ork och lust så går hon och blir förkyld. Jag tycker mig dessutom minnas att förra tatueringen också bidrog med en förkylning. Undrar om det hänger ihop ?
Idag ska Micke jobba och jag ska ta en roadtrip med Anna till Hofors. Det ska faktiskt blir trevligt ! Jag brukar ju alltid ha bråttom när jag är där, men nu kan jag stanna tills i morgon om jag skulle vilja det. Fast det tror jag inte, men bara att slippa stressen över att man ska upp tidigt känns underbart ! :D
Hur som helst. Igår fick jag jobba över till 21. Janette tyckte att hon skulle få magsjukan så då var det bara vackert stanna. Snacka om kaos det var ett tag. Typ mellan 16-18 hade vi 6 kassor öppna men folket bara fortsatte strömma in. Det fanns ingen att ringa på golvet eftersom folk hade gått hem tidigare och vi var en man kort. Irritationen växte rätt snabbt. Men efter 18 så blev det totaldött istället, så då blev man uttråkad. Ha, man är fan aldrig nöjd :P
Jaja, ville mest bara skriva för att jag läste en intressant sak igår. Marilyn Monroe hade 42 i klädstorlek !? Man kanske inte ska tro på allt man läser, men det var ett uppslag som handlade om kvinnosynen idag, så då kändes det som att jag faktiskt kunde tro på det. Men när man ser bilder på henne så tror man ju typ att hon var lika anorektisk som de flesta andra idag. Elin som jag jobbar med har bott i USA i 2 år, och igår under lunchen så berättade hon att i det landet så uppskattas kurvor och mullighet, till skillnad från Sverige. Det är ju trevligt. Men jag föredrar nog ändå Sweden :D
Nu ska jag skita i idealet och dra till Hofors tror jag :D Trevlig Helg !
Adios.

Tatuering

Jag kan ju ärligt talat säga att det här nog var det ondaste jag känt i mitt liv ! Och jag rekommenderar inte någon att välja insidan av överarmen om dom ska tatuera sig ! Bara ett Tips ! :D
Hur som helst så är jag skitnöjd, men efter 3 timmars megasmärta så vette fan om det blir nå mer tatueringar i framtiden.. ^^ Hade Historiaprov idag också. Vet inte alls hur det där gick. Blandade totalt ihop romarna och Grekerna. Fan fan fan om jag får IG. Jag har lagt ner såå jävla mycket energi på det ju ! I morgon blir det en körig dag med både plugg och jobb men sen är jag ledig igen ! :D Undrar vad jag gjort för att förtjäna ledigheten egentligen ? Vill dom sparka mig ? .... Lite orolig är man ju i de här tiderna .... :/
Adios !

Håll Tumsen !

Tur att Lady Gaga på högsta volym är det enda bra botemedlet mot extrem lesshet på plugg. När man läst 70 sidor och fört anteckningar i massor så nästan räcker det med att köra "Alejandro" på högsta volym ! ;P Micke ogillar det skarpt, men så kan det vara.
Ja, nu gott folk ska ni hålla tummarna för att jag inte dör under tatueringstillfället i morgon. Ni ska också hålla tummarna för att den blir snygg och att jag klarar provet ! :D
Det var allt för idag. Min uppmärksamhet ligger på historian. Blir kanske lite mer social efter helgen. Håll Tummarna :P Adios.

Vad göra ?

Borde jag plugga ? JAAA, det borde jag. Orkar jag ? NEEEJ ! Hela morgonen har jag haft apmycket energi. Tvättat, diskat och shakat aset till Britney Spears. En sak kan man ju iaf säga... Brittan har skitbra städmusik i bagaget ! :P


Måste ju ner på stan också. Såå, ska jag ner på stan först och plugga sen. Eller ska jag plugga lite nu och sen gå ner på stan och sen plugga mer när jag kommer hem... SUUUCK !
Hejdå.

Ledighet

Nu har jag ett par dagars ledighet framför mig. Det känns hur skönt som helst, men jag får ju inte glömma skolan för att jag inte ska vara på I. I morgon ska jag kliva upp SENAST 09:00 och plugga en sväng, sen blir det en tripp till banken och Gina. Kanske hinner jag umgås med Annan också? :) Ja, Jag har kanske inte informerat på bloggen att det inte blev någon tatuering i lördags... Men jag håller helt enkelt tummarna för att den blir skitfin när det väl blir av, så får jag se det som ett tecken ;P Torsdag är det sagt nu.
Hur som helst så hade jag en underbart rolig lördagskväll ! :D Träffade Anna A.T, Stina, Monika, Emma och många många fler och det var hur kul som helst. Jag tror att det var klokt av mig att jag inte tog med mig Jägern ^^

Tråkigt nog så har jag inga bilder från kvällen eftersom jag har en bajskamera som aldrig har batteri, ÄVEN FAST DEN HAR HELT NYA I SIG! Så snälla snälla. Köp mig en systemkamera <3
Idag har det varit en mycket bra dag på jobbet ! :) Jag började 07:00 i morse och tog mig igenom 7 burar på 1,5 timme (Dock alla med toapapper eller blöjor), Sen började jag plocka lite vid hemmet-avdelningen och det lyckades sysselsätta mig resten av dagen ! Jag är så förbannat kreativ ! "Gavlat upp" på 3 gavlar, frontat, satt upp prislappar på typ alla servetter jag kunde hitta och dessutom rensat bort gamla etiketter på Hela Mat-avdelningen ! Jag är fan duktig ja ! :P Shit, nu när jag ska vara ledig så ska jag verkligen passa på att GÖRA SAKER. Inte bara sitta inne och möla i mig godis, chips och massa annat skit, utan verkligen kunna sätta mig ner på kvällen och säga "Det här har jag gjort idag ..." :)

Igår såg jag och Micke "An American Crime". Den var ruskigt bra, men hemsk. Filmen resulterade också i att jag och Micke hade en vild diskussion om religion och burkalagar hit och dit. Jag ringde också till Anna för att få höra en annan synpunkt på saken. Men om jag säger att jag tycker att det borde förbjudas med "HELkroppsburka" (Det vill säga, då man inte ser ögonen), så kommer ju alla ni som läser att tycka att jag är elak, dum eller bara idiot. Okej, men det kommer fram ett dagspöke till mig och frågar efter vägen, då ska jag bara vackert peka och inte döma eller vadå? Jag personligen skulle tycka att det vore hemskt svårt att inte dra upp hela kreationen och skrika "Tittut". Okej, vi lever i ett demokratiskt samhälle, så klädsel borde vara valfritt. Visa ögonen så är det okej för min del. Men när dom ska ha ett NÄT över dom, så kan man liksom inte avspegla känslor, reaktioner eller NÅGONTING ! DÄRFÖR ska vi införa en burkalag. Sen hur den ska lyda.. det återstår att se.
Kvinnor är vackra ! Och det borde faktiskt vara okej tycker jag !
VISA ER FÖR GUDS SKULL ! :P (Fyndigt!)


RSS 2.0