Medelålders Män!

Nu kanske ni tycker att det är långt mellan inläggen här ... Och JA! Så kan det fan vara! ^^ Anledningen är att jag är rädd att jag ska skriva saker som jag sedan kommer att ångra. Inte bara jobbsaker ... men MEST jobbsaker. Så jag väljer helt enkelt att knipa käft denna gången och försöka hålla mig från att skriva något jag kommer att ångra. Det leder ändå inte till någon förbättring om man skriver något. 

Men en sak kan jag banne mig skriva! Och det är att medelålders män är fan det mest dryga som finns! I ALLA LÄGEN! När man åker bil och det är någon idiot som gör något sjukt idiotiskt så är det med största sannolikhet en medelålders man som kör. Antagligen för att han är så SJUKT självupptagen att han stirrar på sig själv i backspegeln hela tiden istället för att hålla ögonen på vägen. Det är alltid en medelålders man som gör en ordentligt förbannad när man typ är på Elgiganten eller IKEA och råkar hamna bakom en av sådan sort i kön. Det är for fan alltid dom som ska ifrågasätta allt och alla och gör gärna detta med en litet självbelåtet flin. Och det är alltid dessa sorter som vägrar inse att de faktiskt är gamla och försöker därför "gömma" åldern genom att tex ragga på småtjejer som till skillnad från honom är typ BARN. OCH det är alltid dessa sorter av jobbkollegor som gör en fly förbannad hela veckan. Och och och .. det är alltid dessa sorter som påstår sig veta så sjukt mycket om så sjukt mycket, fast i själva verket är dom helt IQ-befriade. SÅ ! Nu har jag sagt mycket, men kanske inte Fööör mycket? Eller? :O :O :O 

Jag ska snart sluta vara arg. Snart. Fick ju iaf ett litet Peptalk av Bettan idag innan jag cyklade hem, så det är ju alltid nått! :) På Återseende! 


Jag väljer detta umgänge före medelålders män alla dagar i veckan året om!
Bamsekram till oss ungdomar eh? :D 



P.S!!

Ni är Sjuuukt dåliga på att kommentera eller "gilla" på Fejjan... Såå kul att blogga om helt meningslösa ting. INTE! Grr !

Snart Januari och inte en flinga Snö ...

Men inte klagar vi! Men vi är något förvånade och chockade eftersom det faktiskt är första gången i mitt liv som detta har hänt. Växthuseffekt? :O

Har varit i Valbo idag. Maken lämnade av mig när han skulle in till Sandviken och vrida lite på sitt onda knä. Så jag strosade på Jennys hund Och Katt alldeles ensam, i lugn och ro ! = FAARLIGT! :P Men jag skötte mig rätt bra faktiskt. Gick över till IKEA och handlade lite smågrejer som vi "Behövde". Okej, jag uppskattar verkligen att shoppa ensam ibland, men ärligt!? Handlar alla samtidigt eller!? Hade kunnat behöva lite extra armbågar med mig faktiskt :P I Övrigt har det inte hänt så mycket ... deg och slapp i soffan, och jag har fallit in i någon slags "JustD"-Koma. Totalt såld. Tillbaka i 12-års stadiet med andra ord. Pinsamt. 


Pervo-Wille. Usch.

Nya Grejer i mängder, Körning, Victoria´s och Promenad!

Spenderade sjukligt mycket pengar på Mickes jobb igårkväll .. ^^ Köpte en diskmaskin som nu pryder vårat fina fina kök. Och jag fick dessutom vandra hem med en sprillans ny HTC Sensation Xl ... EN VIIIT ! :D :D Så idag är det HappyFacet på! 

Har för övrigt övningskört idag. På Brynäs! Ohmagah! Men det gick skapligt bra. Första gången jag köre med Anna i trafik. Hon tyckte nog inte att det gick precis lika bra .. ^^ Efter det så var vi ute i Boulongern i över en timme och vandrade omkring med dogsen. Så jävla skönt väder ute! Tänk att det hade kunnat vara Metervis med snö och typ 20-. Så nu är vi nöjda med det milda vädret? Okej? Gert var så trött när vi satte oss i bilen och skulle åka hem så han höll på att svimma. Så nu snarkar han högt på soffkanten sin. 

Ikväll var det dessutom VICTORIA´S SECRET FASHION SHOW! Gotta lööve! Höjdpunkten måste ju ha varit när Adam Levine stod på scenen med sitt Maroon Five och hans Flickvän vandrade ut och han pussa na på kinden! Naaaw! Sååå sött va!? :D På Återseende! 



Hälsningar från New York



Verkar som om Pappan och familjen har det fetnice i The Big Apple! :)

Det här med Hofors ... Njaaa

Det här med Julen ska väl vara myspys såhär innan, men det är sjukt svårt när man har mitt jobb kan jag lova! Ungefär 334 gånger idag har det kommit kunder som haft klagomål på diverse minimala grejer. Som typ att köttet är såå dåligt och i Sätra har dom mycket bättre kött! Detta trots att vi har samma kött som dom... "Ja, men deras ligger finare i disken"!?? What is up med galna taants? 

Hur som helst, igår var det julfirande i Hofors. Tror en liten del av min själ försvinner varenda gång jag anländer till denna hemska håla. Och ja, jag har fan inget val .. Jag måste åka dit MINST 6 gånger per år för att täcka födelsedagar och julfirande. Det är egentligen inte det att man träffar släkten eller så som är såå jävla drygt. Det är själva HOFORS. Man blir fan deprimerad så fort man passerat trökiga gråa Ovako. Men anywhoo, det var sjukt trevligt och jag är supernöjd med klapparna! Alexandra var helt vild och sprang omkring och lekte med Morfar och gapade åt sin nya rosa fina dammsugare! <3 Ut på promenad med hundarna och Anna nu! Har saknat Gert som satan ... för han sov nämligen hos Melissa inatt, plus att han var där hela dagen igår och hela dagen idag ... :/ Men ÄNTLIGEN ÄR HAN HEMMA ! <3 Hejdå. 

Yeej ! Sarahs och Mickes julklapp gick hem ! :) 

Finns massor med bilder, men man kan ju inte lägga ut allt heller :P Mest bilder på Alexandra iaf :) Såklart ... ^^ På Återseende!

Up In Flames

Just nu är jag djupt försjunken i Coldplays senaste Album "Mylo Xyloto". Svinigt jävla bra! Och då menar jag så bra att man får rysningar över HELA kroppen när man hör vissa delar av vissa låtar. Gryyymt bra! <3
Hur som helst, här händer det inte mycket eller .. Julveckan har tagit sin fart idag. Det märks och det är drygt. Jag hoppas att morgondagen blir lite roligare. Alltså lite mer glada miner och lite mer faktiskta konversationer. För ibland är det lite drygt när man bara "Jaha ... Okej!?". Alltså när man får upptäcka saker själv. Jaja, jag ska hålla min käft stängd när jag är här iaf. Jag får hålla mig till att skrika av mig tillsammans med Sandström på jobbet istället. Blir så mycket bättre då (: 

Spenderade kvällen i ära åt att följa med Melissa Almen till Jula och köpa skrapa till bilen. Eller .. Ja .. Jag TVINGADE henne eftersom hon var skraplös. Sen åkte vi hem till oss och åt Lasagne och glodde på "My Sisters Keeper" som fortfarande är en av de hemskaste filmerna jag vet och sen långpromenad med Annan och hundarna. Och vet ni då? I morgon har vi bil! :D Bara tillfälligt medans pappan är i New York över jul. Men ändå :) På Återseende!
PUSS !

Bra söndag ... ?

För det första så SNÖAR DET! Lägg ner skiten liksom. Sommar året runt tack! För det andra så spenderar jag min sista lediga dag på evigheter med att städa. No Fun. För det tredje så spelar grannarna alldeles för hög musik så jag har försökt att "överspela" dom hela dagen. För det .. Äh, har tappat räkningen. Men det som suger absolut hårdast är ändå att jag inte tog ett enda kort på mig och Cissi under gårdagen. Hade sjukligt roligt! 

Började med att försova mig, men sen vart det julklappshandling på hög nivå och Lunch. Vi hade värsta flytet hela tiden. När vi hade kommit till en butik eller plats och var klara, DÅ kom en hel hord med people. Flyyt! Övriga dagen/kvällen myspyste vi mest hela tiden. Middag och rödvin, spel och massor med skratt! Saknar henne så sjukligt mycket ibland! Vi fattar inte själv hur fan det är möjligt att det hände så mycket på så kort tid innan jag drog till Hede. Dansade stjärten av oss på Heartbreak och fick vara med om en ÄKTA "In your Face"-Move. ÄLSKART! 

Vi stod typ bredvid dansgolvet och bara pratade lite. Då kommer en kille fram bakom Cissi och pickar henne på ryggen. Cissi vänder sig om. Han blänger lite missnöjt mot henne och sen typ trycker han upp handen i ansiktet på henne och ser värsta äcklad ut! Alltså, snacka om att förgylla våran dag. Jag hoppas bara att Cissi fattar att hon inte ska ta detta på allvar, utan skratta åt det istället. Det sköna var också att vi fick ge igen lite senare... Och han var Fuuul. Haha .. Jaja, sjukt rolig kväll iaf! Kan bara ge denna kväll en fet FEMMA i betyg av FEM möjliga! <3 Snart igen hoppas jag .. På Återseende! 

Såå het! (Denna bild är alltså tagen någon gång i Juni 2008) :D 


Bye Bye Underbara Telefon ...

Okej, en liten update på livet igen då. Alltså ... bloggen tar mycket stryk nu. Och jag VET DET! Men kan vi inte bara blunda och låtsas som om jag har typ 700 läsare om dagen och att alla kommenterar och tidningarna skriver. Det är HYSTERI med andra ord. Aa, vi kan ju drömma lite iaf ^^

Anledningen till att jag ville dra iväg några rader idag är enbart för att jag sålde min HTC idag ... :( :( :( Alltså, ingen fattar egentligen varför jag sålde den, och inte jag heller. Har bara haft den sen i Augusti. Och anledningen till en försäljning? Jag vill ha en VIT ... :P Haha ... Jaja, det var allt för idag! Det bjuds också på en bild på söta söta Alma och Melissa :P På Återseende!
Mys mys mys ... !

Nej, ingen Vinter... Falskt alarm änd We Lajk It!

Japp, och vad har man att bjuda på idag då? Egentligen inte ett skit eftersom jag tydligen har glidit in i någon slags LivsKoma. Trött betydligt med än vanligt, har tankegångar som "vad fan gör jag i den här jävla staden", "Vad är meningen med livet" ... och Ja, andra sjukligt stora frågor man ställer sig i livet lite då och då.
Jag väljer att skylla allting på den här jävla Julen som kommer snart. Alltså, jag kommer jobba exakt hela jävla tiden, och det finns rätt stor risk för mord under nästa vecka. (Alltså att jag kommer begå ett) ... Försöker att inte låta all min frustration gå ut över djur och karlar, men ibland är det lite knöl att få ihop´et! 

I helgen hade jag iaf sjukt roligt! Personalfest som hette duga och jag firade hemkomsten kl 03:40 med att lägga en lite kaka utanför sovrumsfönstret. Duktiga jag. Dagen efter var det bara Hej Hej Kalas, och Hejdå sköna skönba säng. Upp och iväg till Sandviken för att fira en alldeles särskild 2-åring! :) Och nu blir det åter till verkligheten igen. All week Long! And all next week Long. Yeeej! Happyface! På Återseende!



Den här förbannade Vintern kom till slut den å ...

Vi är INTE glada för snön! Iaf inte jag. . . Det suger att vara ute och gå med en icke-koppel-van hund när det är huur halt som helst. Men jag kan erkänna att det är ganska uppfriskande att vara ute mitt på dagen i nollgradigt solsken och gå med Gertan! :) När man kommer in igen däremot så svullnar ögonen igen och man snorar mer än någonsin, men det är lätt värt det :) 

Qila är för övrigt tillbaka i tratten igen. Vi köpte ju en "mjuk tratt", såg ut som en Donut. Men den fungerade inte alls på samma vis som den gamla hederliga plasttratten. Det vore väl faan om man ska behöva åka till sjukstugan med katten from Hell också. Hur som helst .. Idag ville mamman att jag skulle komma till Hoffan, men jag vet inte hur det blir. I helgen är det PERSONALFEST för övrigt! Måste erkänna att jag är lite taggad. Men det är lite det ^^ På Återseende People! 


Om blickar kunde döda! (Matte klipper klorna på den snälla snälla innekatten Qila).

Ibland är jag rätt bra !

Det slår fan aldrig fel. Så fort snön hänger i luften så får jag dom drygaste förkylningarna i världen! Ni vet såna där som bara är dryga... inte smärtsamma på något vis. Man kommer på sig själv med att ha en stoe fet elva under näsan trots att man känner sig så enormt torr i snoken. Torr, men snorig alltså = Jävligt drygt! 

Hur som helst ... Idag har jag mått tusen gånger bättre än igår! Melissa Almén har fått körkort! ÄNTLIGEN! Så vi tog en tripp till Jennys Hund och Katt i morse. Gjorde i vanlig ordning jordens fynd! Dom är bara SÅ bra på Jennys! :) Sen åkte vi och hälsade på Melissas Morfar, var där ett tag och fikade och sen var det hets och stress hem igen. Nu ikväll så har jag övningskört med pappan. JISSES vad duktig jag är! :D Fjärde gången jag kör i hela mitt liv, och han tar med mig ut på en Roadtrip runt hela sätra. . . 2 gånger om! Och sen fick jag köra hela vägen hem från Läkerolen! Jag menar .. HUR BRA ÄR MAN INTE DÅ!? Inga olyckor och inga större fel och jag har typ aldrig kört bil förut. Som sagt, GO MÄJ! Trevlig kväll på er! 


Bilden är snodd från: http://feliciagrundin.blogg.se

Cykla långt?

Okej, min broder och hans Polare cyklade till Amsterdam i Somras och nu har jag tjatat och gnatat på honom om att lägga upp videoklippet han knåpat ihop själv i typ ett halvår... Och idag - ÄNTLIGEN kom mailet med länken! Bättre sent än aldrig. 

Men nu jävlar kollar ni på klippet också! Och hör sen! SJUKT BALL BRORSA MAN HAR! :D 


This is The Situation ..

Jag är sjukligt Backdrunk. Och jag menar det ... SJUKLIGT! Länge sen man mådde som man mår nu ... plus att jag har lite bakisångest? :O Vad är grejen med det?? Brukar jag aaaldrig ha eftersom jag alltid sköter mig! :P Men jaja, mannens tur idag. Han är ute med jobbet på Julfest nere på Templet. Öppen bar och julbord. Är man avis? Näe inte ett dugg eller .. för vi ska ju faktiskt ha glammig Maskerad/julfest/Personalfest snart. Jag dömer inget. 

Aa well, dagen har alltså bestått av ingenting annat än att dega och äta massa massa skit. Började dagen med en påse Ostkrokar. Tjoff! Så var den slut. Så jag tänkte "Äh, jag hoppar nog frukost idag". Efter det hinkade jag väl i mig en sisådär 2,3 Liter vatten. Och då tänkte jag "Vatten är för mesar, jag behöver COCA COLA!". Så jag ringde min käre vän Anna Larsson och hon fick agera Taxi åt mig. Passade på att köpa present till Alexandra-bus som snart fyller 2 år också. Så jag har ju faktiskt rört lite på mig idag. Runt lunchtid tänkte jag .. "Äh, jag köper lite godis istället (läs Mycket) och så skiter vi i lunch". Sen agerade Anna Taxi också köpte vi lite Pizza. Jag tänkte typ .. "Vafan, nu har jag ju redan tjockat hela dagen så vad spelar en endaste liten pizza för roll?". Och jaa ... nu sitter jag här och känner mig sjukligt ensam ... och ja ... TJOCK! Så i morgon blir det MINST en timme på gymmet. MINST! Aa, blev ett sånt där bla bla bla inlägg nu ... Men så kan det gå ibland! På Återseende ! 


Typ såhär pigg fast mycket mycket värre var jag idag .. eller ÄR jag idag.

Ja, det är fredag och jag har inte bloggat på hela veckan. . .

Stäm mig liksom. Jag har haft annat för mig. Pepptalk med Anna Larsson, promenader, jobb jobb och åter igen jobb och sen såklart vinmys med Melissa och Filmmys med mannen! <3 Den här veckan har faktiskt varit rätt okej med tanke på att jag jobbat typ 55 timmar sen förra fredagen, så jag måste väl säga att jag är NÖJD ändå :) 

Börjat träna igen också ... men som vanligt så ska man inte räkna med att det håller i sig ^^ Återkommer med smaskens i morgon istället. För ikväll kommer Melissa och Per hit och ska dricka vin och äta mat. Aj löve Vinos! Adios!


RSS 2.0