Nya Grejer i mängder, Körning, Victoria´s och Promenad!

Spenderade sjukligt mycket pengar på Mickes jobb igårkväll .. ^^ Köpte en diskmaskin som nu pryder vårat fina fina kök. Och jag fick dessutom vandra hem med en sprillans ny HTC Sensation Xl ... EN VIIIT ! :D :D Så idag är det HappyFacet på! 

Har för övrigt övningskört idag. På Brynäs! Ohmagah! Men det gick skapligt bra. Första gången jag köre med Anna i trafik. Hon tyckte nog inte att det gick precis lika bra .. ^^ Efter det så var vi ute i Boulongern i över en timme och vandrade omkring med dogsen. Så jävla skönt väder ute! Tänk att det hade kunnat vara Metervis med snö och typ 20-. Så nu är vi nöjda med det milda vädret? Okej? Gert var så trött när vi satte oss i bilen och skulle åka hem så han höll på att svimma. Så nu snarkar han högt på soffkanten sin. 

Ikväll var det dessutom VICTORIA´S SECRET FASHION SHOW! Gotta lööve! Höjdpunkten måste ju ha varit när Adam Levine stod på scenen med sitt Maroon Five och hans Flickvän vandrade ut och han pussa na på kinden! Naaaw! Sååå sött va!? :D På Återseende! 



KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0