Kids.

Jag tycker självklart som alla andra att barn är underbara helt makalösa och jaa .. så så söta! Självfallet. Meeen, jag börjar tamefan att tröttna på allt tjat på Facebook om ungar hit och dit. Eller för att inte tala om dom som är gravida. Jag kan inte relatera till det som går igenom. Men starta en blogg kanske? Där kan man klaga över sin onda fötter, oja sig över ryggont och tjata ihjäl en om att snart snart snaaaaart är det dags för barnafödandet. 

Jag tycker liksom att det är så bra det här med bloggar. Det är valfritt att läsa dom. På Facebook kan man ju liksom inte missa när någon tjatmoster är i farten, för det är precis DÄR på nyhetsflödet. Skulle visserligen kunna "dölja/blocka" uppdateringar från dessa personer men det känns heller inte bra. För tänk om denna person någon gång skriver något sådär uuuberintereesting som man absolut inte vill missa. Då går ju liksom inte det. Jag vill gärna kunna välja själv vilka morsor jag vill prata gulligull och puttinutt med. Typ Cissi .. Eller Elin. Dessa donnor har sjukt söta ungar! Bedårande! Men inte fan hör man en massa tjat från dom för det. Inte heller under graviditeten. Klaga kan man göra när man UMGÅS i så fall ... Eller pratar i telefonen. Aaa .. jag är bara trött på skiten och jag tror faktiskt inte att jag är ensam. 

Och för er som tänker "Ja, men du då!? Du tjatar ju om din jävla hund hela tiden!" ... Mm ... Fast tjatar jag verkligen? Jag UPPDATERAR! Jag berättar kanske att idag har vi kastat boll och det var svinkul. Eller så lägger jag upp bilder. BILDER för den delen går MEGABRA! :D Älskar när gravida lägger upp mammamagebilder. Löööve. Men sluta med tjatet bara. Okej det var allt för idag. Tack och hej ! 



Här är min bebis! :D (I Bloggen fick man tjata sa vi... Överrens?)

Shoppat loss ... ännu en gång ^^

Japp, då har jag varit i farten igen då. Skor, tunika, örhängen och dessutom en jacka. Bry bry bry... ! Men allvarligt talat vet jag inte om jag ska behålla den med gula prickarna på? Vad tycker ni !?

Guldbröllop!

Kärlek i en liten ask ! Gott som satan med Smörgåstårta och Viiien till lunch! Så vi tackar Farmorn och Farfar för att de har varit så förbannat söta i så förbannat lång tid som 50 år ! :D Värt att fira - helt klart!

Utekväll ... Med lite för mycket fylla kanske ...

Men jag vill iaf börja detta inlägg med att inflika att jag faktiskt såg ut såhär - före all sprit! :D Moha !

SM-GULD 2012 !

Är egentligen allt jag har att säga. Så jävla UNDERBART ! Man hade tappat hoppet om Brynäs lite grann, men nu jävlar kommer Läkerolen att vara fullsmockad närmaste säsongerna! Jajemen! 

Måste dock få inflika lite smidigt att jag tror faktiskt att Svedberg har någon form av ADHD. Jag säger inte detta för att vara elak eller så, han är ju för fan grym. Men det är lite intressant. Kan det vara så att detta bokstavssyndrom är det som faktiskt har lett honom till framgångarna? Hur jag vet detta ? Jaa, kolla en intervju så kan ni ju bilda en egen uppfattning ^^ Fniss ... 

Melissa ville att jag skulle bli med ut - Och jääävlar vad sugen man var på det! Men jag ska liksom jobba 7-16 i morgon. Rätt enormt jävla skittungt att "kliva upp" med tuppen om man ska ut och fira - dessutom hade jag redan myst in (läs fisit in) min One Piece för kvällen och svullat ostkrokar och cola. Så nää .. jag passar på den.
GULD GULD GULD GULD GULD GULD GULD !

Sluta bråka på Polisen - Visa Tacksamhet för att de finns istället !

Har senaste veckan följt Aftonbladets mediahets angående den 22 åriga MCföraren som omkom i Stockholm efter att ha kört i typ 300 km/h in i en vägbom. Det som ska uppmärksammas i den här Mediahysterin är tydligen inte att killen körde i SJUKLIGT höga hastigheter som inte bara är risk för hans eget välbefinnande utan för alla hans medtrafikanter - Nej nej, det som det ska läggas fokus på är polisens arbete i det hela. 

Och Jaaa det är bra att Polisen får utredningar på sig men det måste väl för faaan finnas något belägg för det dom utreds för!? Skitsorgligt att den här killen faktiskt dog. Men faktum kvarstår - han körde för fort UTAN körkort! Ska inte polisen ingripa då? Och att poliserna i bilen med kameran vid ett tillfälle säger åt en bil framför att flytta på sig så att dom kommer fram är väl fan inget att göra liv om! Sen att han sa "mähä" ... Ja, men han hade ju kunnat säga Mongo, Idiot, Cpskadad m.m. Så Mähä känns väl rätt milt eller!? Och att de vid ett annat tillfälle säger "Det här var ju kul".... Ja, tänk er själv. Två män i en bil körandes i över 200 km/h. Nog fan tycker dom att det är kul. Det enda som jag kan hålla med om är de onödiga kommentarerna efter att de får veta att han kört omkull. Men that´s It! Och jag tycker verkligen synd om Polisen om de med sin pisslön ska behöva drass med sånt här!

Snart kommer fan ingen vilja bli polis längre och om det är det så kommer det bli sånt jävla infekterat yrke att ingen kommer att trivas och poliskåren kommer bara att bli ännu sämre (om den ens är så illa idag) ... ! Tjejen som satt på var för övrigt 17 år vid tillfället - ett BARN med andra ord! Han utsatte även henne för fara. Och vad skulle polisen ha kunnat göra för att få stopp på honom? De kunde ju fan bara följa efter ! ... Olyckan skedde utan inblandade bilar ! ... Självförvållat. Japp, nu kommer snart alla arga sms eller arga kommentarer om det här .. men så här tycker jag ! Och jag tycker det är förjävligt när det budskap media vill få fram är att polisen gör fel ... Vänd på steken istället och prata om fortkörning och riskerna med det ... DET är väl för faaan det väsentliga !? ELLLLLEEEEEEER!??!?!?!?!?!?
Vill dock inflika än en gång att det är såklart jättetragiskt att han dog. Verkligen. MEN - självförvållat. Polisen är helt oskyldiga. Det var inte dom som tvingade honom att ge sig iväg på hojjen utan körkort. Det var inte dom som bad honom att köra i typ 300 km/h. Det var inte dom som på något vis störde honom så att han körde av. Allt detta gjorde 22 åringen helt på egen hand - trots att det är väldigt tragiskt. Tack för ordet.

Vims.

Japp, de senaste dagarna har sugit rätt mycket balle. Och jag blir så jävla less på mig själv att jag lägger så mycket energi på just dålig energi. Fattar inte att jag aldrig bara kan hålla käft och go with the flow - trots att jag inte alls samtycker. Men jag har lärt mig att man ska säga vad man tycker - sen att alla inte tycker att det är i sin ordning. Är det verkligen mitt problem? 

"Dagens ungdom" ... Ja, så kan man väl välja att uttrycka det. Men "Det var bättre förr"-människor är fan bland det värsta som finns. "Det blir bara bättre" är väl mycket bättre? :P Jaja, har hela veckan kvar innan jag får vara ledig. Och då vill farmor att jag ska åka till Hoffan och gratta dom på deras 50-års bröllopsdag. Men vi får se hur det blir. Kommer väl vara helt paj. Och två dagar ledigt är ju en semester efter den här veckan. Hmm.. Ja vi får se. Nu ska jag ut med jycken. Adios! 

Lady Gaga eller Coldplay? :O Hjääääälp!


Påskkärringar på Ica ! :D

I´m gonna do it !

Japp, nu försöker jag iaf att göra det. Jag försöker verkligen att söka en utbildning men det är inte lätt när man inte får alla de papper som man krävt för flera veckor sen och som fortfarande inte har dykt upp i mina nävar. Men icke misströsta - i morgon är det Fredag och jag ska ha mina jäkla papper om jag så ska behöva .. Öh ... Höja rösten! ^^ 

Skulle vara så otroligt befriande om jag kom in. Tänk er själva ... Distansutbildning. Man glider ner till biblioteket en timme eller två ... Man sitter hemma vid datorn och knappar och man läser i soffan tillsammans med Gert. Och ingenstans behöver man ha ont i kroppen på grund av alla tunga lyft och alla idiotiskt konstruerade diskar. Jag behöver inte oroa mig över vad folk tänker om jag väljer att gå ut och ta en cigg. Jag behöver inte bry mig ett skvatt ! Behöver jag semester kanske? Kolla på en solresa snart kanske? Men jag vet inte ja ... Jag vill nog bara iväg för en sekund eller två, men inte utan Gertan <3 Han får banne mig sitta i handväskan som handbagage ^^ 

Japp, så det ska jag göra nu. Kolla resor och försöka finna ett lugn innan man i morgon kör igång med Hell Week. Shoot me now please. På Återseende. 


Underbara jäkla hund!

Utgång i Hofors.

Japp, igår lyckades jag dra med mig Melissa till Hofors. Helt sjukt. Men jag kände att jag behövde lite moraliskt stöd - jag menar ... det är Hofors. Träffade massor med gamla klasskompisar och folk jag kände förr. Hur kul som helst ! Men måste dock få klaga och göra lite narr av Hofors. Musiken på ena dansgolvet var typ lika bra som ljudet är i min bärbara dator. Man var tvungen att stå vid högtalaren annars hörde man typ inte. Och på stora dansgolvet spelades musik som liksom ... Aaa ... Vad kan man säga "Björn Rosenström" kom ut ur högtalarna vid ett tillfälle. Jag och Melissa bytte en blick och sa samtidigt "Only in Hofors". 

Men det var kul att träffa mamma, Pär, Johanna och Stina iaf. Simon fick jag träffa nu på dagen innan jag och Melissa åkte hem. Mysungen hade skrivit ett asgulligt brev till mig också ... naaaw ! Nu är man sådär lagomt skör i kroppen. Planen var ju att jag och Micke skulle åka till Norge ikväll. Men tyvärr så blev folket som skulle passa Gert så pass sjuk att hon hamnade på sjukhus. Så jag blir hemma själv hela helgen - och det känns inge kul. Men jag håller iaf alla tummarna för att hon blir bra och att Micke får kul utan mig i Norge. 

Oooch i morgon ska jag övningsköra hem till Farmor och Farfar. Mycket att stå i när man är ledig. Men fy faan för att sova själv hela helgen.... :/ BIG NO NO ! Adios. 


Hur ska det gå utan my one and only? ....


RSS 2.0