Sluta bråka på Polisen - Visa Tacksamhet för att de finns istället !

Har senaste veckan följt Aftonbladets mediahets angående den 22 åriga MCföraren som omkom i Stockholm efter att ha kört i typ 300 km/h in i en vägbom. Det som ska uppmärksammas i den här Mediahysterin är tydligen inte att killen körde i SJUKLIGT höga hastigheter som inte bara är risk för hans eget välbefinnande utan för alla hans medtrafikanter - Nej nej, det som det ska läggas fokus på är polisens arbete i det hela. 

Och Jaaa det är bra att Polisen får utredningar på sig men det måste väl för faaan finnas något belägg för det dom utreds för!? Skitsorgligt att den här killen faktiskt dog. Men faktum kvarstår - han körde för fort UTAN körkort! Ska inte polisen ingripa då? Och att poliserna i bilen med kameran vid ett tillfälle säger åt en bil framför att flytta på sig så att dom kommer fram är väl fan inget att göra liv om! Sen att han sa "mähä" ... Ja, men han hade ju kunnat säga Mongo, Idiot, Cpskadad m.m. Så Mähä känns väl rätt milt eller!? Och att de vid ett annat tillfälle säger "Det här var ju kul".... Ja, tänk er själv. Två män i en bil körandes i över 200 km/h. Nog fan tycker dom att det är kul. Det enda som jag kan hålla med om är de onödiga kommentarerna efter att de får veta att han kört omkull. Men that´s It! Och jag tycker verkligen synd om Polisen om de med sin pisslön ska behöva drass med sånt här!

Snart kommer fan ingen vilja bli polis längre och om det är det så kommer det bli sånt jävla infekterat yrke att ingen kommer att trivas och poliskåren kommer bara att bli ännu sämre (om den ens är så illa idag) ... ! Tjejen som satt på var för övrigt 17 år vid tillfället - ett BARN med andra ord! Han utsatte även henne för fara. Och vad skulle polisen ha kunnat göra för att få stopp på honom? De kunde ju fan bara följa efter ! ... Olyckan skedde utan inblandade bilar ! ... Självförvållat. Japp, nu kommer snart alla arga sms eller arga kommentarer om det här .. men så här tycker jag ! Och jag tycker det är förjävligt när det budskap media vill få fram är att polisen gör fel ... Vänd på steken istället och prata om fortkörning och riskerna med det ... DET är väl för faaan det väsentliga !? ELLLLLEEEEEEER!??!?!?!?!?!?
Vill dock inflika än en gång att det är såklart jättetragiskt att han dog. Verkligen. MEN - självförvållat. Polisen är helt oskyldiga. Det var inte dom som tvingade honom att ge sig iväg på hojjen utan körkort. Det var inte dom som bad honom att köra i typ 300 km/h. Det var inte dom som på något vis störde honom så att han körde av. Allt detta gjorde 22 åringen helt på egen hand - trots att det är väldigt tragiskt. Tack för ordet.

KOMMENTARER
Postat av: Anonym

Självklart har killen ett eget ansvar. Jag har inte sett programmet ikväll. MEN, va det inte en helikopter som hade lokaliserat han? Varför fortsätter bilen att jaga då i dessutom över 200km/h? Dom hade iaf tagit han så småning om via helikoptern som visste precis vart han va.

2012-04-18 @ 23:14:26
Postat av: Sarah

Bara en liten fråga till det - Hur ska en helikopter kunna få stopp på en fartdåre på motorcykel!? Ska dom liksom flyga ner till markhöjd och "sätta sig" på motorcykeln. Nä. Skulle inte tro det. Så klart att bilarna ska följa efter!? Och de får följa efter i 200 km/h. Så .. Så tycker jag "Anonym". Psst.

2012-04-19 @ 22:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0