Svart/vitt, pepparkakor och svarta gubbar som tas bort ... ORKA!

Jag fattar att alla stör sig som fan på att Disney väljer att ta bort en svart "figur" som är med i en frekvens under tomtens jul ... man ska också ta bort en liten docka med blont hår. Någon som reflekterade över det?? 
 
Jag är bara så jävla less på alla som sprider massa "jag är inte rasist jag tycker bara att man får ta seden dit man kommer" ja fast det är ju inte så att det är - låt oss kalla honom Mohammed så ni fattar... det är ju inte så att han sitter hemma på julen och kollar på Kalles jul och ba "Asså det är fan inte okej att det ska vara en SVART filur med, det får mig att känna mig ovälkommen!". Det är ju för i helvete de klassiska typiska svenskarna som är rädd att det ska kränkas eller att folk ska känna sig utanför - det är ju DOM som drar igång den här jävla rabbakaljan! 

Samma sak gäller kyrkklockor, nationalsången i kyrkan, pepparkaksgubbar osv. ALLT är påhitt som kommer från en ursvensk! Kan vi inte bara rycka på axlarna åt skiten så slipper det bli uppståndelse och debatt i onödan? Att höra mina systrar som är för dumma för sitt eget bästa sitta och väsa ur sig saker som "Alla svartingar luktar ju illa" ... Det får mig fan att må illa! HUUUR kommer det sig att det blivit så? Släpp debatten och försök att ge alla en chans! Kanske till och med försöka sätta sig in i hur det är att leva i ett land som Sverige i dagsläget för en invandrare. 
 
Målet med inlägget är inte att starta debatt. 
Tack för ordet. 


RSS 2.0