Strangers.

Blir så glad när främlingar hittar till min blogg och berättar att dom gillar det dom läser :) Keep It Up! Undrar hur jag ser ut när jag springer egentligen? KAN ju inte vara en vacker syn direkt. Pust och flås mest hela vägen och jag känner inte alls att de springturer jag hittills har gjort har gett något som helst resultat. Meen, jag ska ändå fortsätta och förhoppningsvis hålla på sommaren ut. För det är faktiskt jävligt skönt! 

Idag sa jag en del saker på jobbet som jag kanske inte borde ha gjort. Så i förebyggande syfte så säger jag härmed FÖRLÅT! :´( Det är lite drygt bara för man är 50% less och 50% nöjd och då blir det lätt att en groda slinker ut. Aja, hur som helst, kommer det på tal igen så får jag stå rak i ryggen och försöka ta det som det kommer helt enkelt. 

Annars är det väl inget nytt direkt. Sista dagen på jobbet i morgon, och det är ju inte alls så att jag har tagit ut den här semestern i förskott direkt .... Näe inte alls! :P Men hur som helst så ska jag nu avnjuta ett avsnitt av min nya favoritserie "L Word" innan det är dags att sova en sisådär 5-6 timmar före jobb. SISTA DAGEN SISTA DAGEN SISTA DAGEN SISTA DAGEN!!!!!! :D :D :D 


Man skulle bra gärna vilja ha en anledning till att använda dom här nya dojorna snart! 
Jag fullkomligt ÄLSKAR DOM!

Off To Greece - I Am all Alone ! :/

Melissa åker till Greklandet inatt, och jag blir ensam kvar här i bajssverige (Som dock är jävligt varmt och nice just nu). Visst, jag veeet jag har Micke - men han ska ju jobba fan hela hela tiden och jag då? Jag får ju semester? VEM SKA UNDERHÅLLA MIG !? 

Fick iaf umgås med min Lovergirl ikväll innan jag dessutom han med en tripp hem till Anna Panna. Tänk vad man hinner ibland. Nu ska jag äta glass och krydda på min energikick lite :) Adiioooos! 


Ha så skoj babygirl!

Boulongern-Chill

Var i Boulongern igårkväll och grillade lite körv och drack några öl. Var hur nice som helst och det var kanske första gången i år som det kändes som sommar! Annars är det inget nytt. Jag har 3 arbetsdagar kvar till semster. Melissa ska åka till Grekland på Torsdag ... :/ vad ska jag göra då?? Buhoooo .. Men nästa torsdag ska jag klippa mig och färga håret ! Ska göra något drastiskt tror jag. Vi får se hur det blir med den saken. 

Nu kommer maken min hem med glass! :) Underbara han! Han kan han! Plätten som fölket sitter på på bilden är för övrigt platsen där maken min och jag firade våran 2-års dag! Bá så ni vet! Adios!

5 Arbetsdagar kvar till Semester ....

Och det känns som en evighet! Helgen har varit hur lugn som helst och jag och tjejerna har känt oss hur jävla uttråkade som helst. Men nu är helgen förbi och det är som sagt bara 5 dagars arbete kvar innan man likt en kossa som varit inlåst hela vintern äntligen får se sitt grönbete! Okej, kanske en dålig liknelse ? Jag - Ko? 

Midsommar var iaf hur underbar som helst! Trots att det inte blev något bad! Men jag och Melinda har smidit många svenska-sommar-planer nu så det finns liksom inga fler ursäkter! Den här sommaren blir det grillning i boulongern, bad på bästa stränderna och kanske midnattdop till och med? :D Tråkigt som fan att Micke ska jobba typ hela tiden bara. Men jag ska verkligen anstränga aset av mig för att han ändå ska orka och känna att han också får vara med och leka. Dock ska ju min favorit Girl bege sig till Grekland verkar det som. Så snart som på Torsdag. Blir fan ingen kulle-koll för oss på Lördag då inte ^^ Fortfarande ingen bil, men vi ska kolla på Lill Annas lilla Audi någon dag om hon bara kan SVARA I TELEFONEN!! :D Tihii ... Nu ska jag bege mig med min Loverboy till Tempo och köpa mjölk. 

Jaaa just ja! Jag sprang idag igen! Duktiga mig! :D HeJdÅ!
Melissa Girl and I at Midsummer! ´´_
Snyggaste karln på jorden kanske! <3
Melinda och mannen tog en krampaus när jag och Melissa dansade :)

Duvkvinnan VS Fiskmåsmannen

Kvällen har hittills bestått av L Word och Svinalängorna. Men jag hann faktiskt med att spana på grannen också. Han är ju nämligen STÖRD! S.T.Ö.R.D !! Matar fiskmåsar från balkongen, genom köksfönstret och genom köksfönstret. WHYYY? Ja, varför i hela helvete gör man det för? Jag kan komma på ett par anledningar till att INTE mata fiskmåsar -

* Dom kan fiska
* Satan i en annan skepnad
* Dom bli tama och attackerar folk
* Har du en gång gett dom mat så LÄMNAR dom dig ALDRIG!

Ganska starka anledningar till att INTE mata dessa odjur! Men min granne har väl hamnat i någon sjuk dvala av något slag efter att Alice dog, så man kan ju inte direkt marchera fram till hans dörr och gorma satan ur han. Nej, jag ringde istället till Gavlegårdarna och klagade. Så nu ska dom istället ringa och skälla ut han. Och jag lovar, jag ska ringa och ringa och ringa tills gubbfan ger sig! Spelar ingen som helst roll hur länge man har bott i huset, eller om han är kompis med kungen - MAN MATAR INTE FISKMÅSARNA! SPECIELLT INTE FRÅN BALLEN!! PUNKT!

Ingen skillnad här inte - Min granne Janne tadaaaa!

Hur ska man se ut på Midsommar egentligen?

Köpte ju mina färgklickar till skor idag ! Och jag är såå nöjd med dom. Problemet är väl bara att om jag ska ha dom på mig i morgon så kan jag ju inte direkt ha mitt nya "Fruktlinne" på mig. Passar kanske inte superbra ihop? Sen skulle jag väl vilja ha mina snygga strippskor någon gång också. Har ju enbart haft dom en gång i fjol när jag var ut i Hofors. HOFORS liksom !? Vem fan bryr sig i mina skor där liksom ? :O 

Kanske ingen som bryr sig i Gävle heller :P Haha ... Men Melissa insisterade på att jag skulle ha PLATTA skor och något slappt linne bara eftersom vi bara ska hänga hemma hos henne vid Poolen. Vi får se hur långt jag tänker ta denna midsommarklädsel i år ^^ 

Kanske ska berätta att det inte blev någon bil idag heller .. Visade sig att båda dörrarna på höger sida var VITA medans bilen är BLÅ liksom? Så vi struntade i det och funderar nu på att kolla på Lill Annas lilla pärla. Vi får se hur det blir. Nu ska jag glo på film och njuta av de sista timmarna i ledighet! (Glad att jag slapp dagen före midsommar på Ica) ;P Hejdå!

Jag har gjort det igen ...

Gått med i en räddningsorganisation. Har ingen aning om vart pengarna går eller om det faktiskt ger något resultat. Men om alla ger en liten slant så borde ju något bli bättre? Finns ju ingenting man känner så starkt för som djuren heller ! Så gå in på http://www.wspa.se och skänk 100 spänn i månaden! 

Det är ändå pengar som du inte kommer sakna! /Sarah

Nada To Blog About.

Faktum är att jag har absolut ingenting att blogga om. Det enda som hänt hittills i veckan är att jag har jobbat till 17 och sen tagit mig ut till Hemlingby för en runda i spåret. That´s about It! I morgon ska jag och Micke eventuellt åka till Sandviken och kolla på en bil från en bilfirma. Ingen skönhet direkt, men billig och bra för en första bil. Till och med Melissa har godkänt den ^^ 

Annars kan jag väl meddela att det är lite tråkiga nyheter på hundfronten. Våran favoritkennel har beslutat att vänta med valpar till i vår istället eftersom det blir rätt sent nu när hon fortfarande inte löper. Så ... jag vet inte. Ska man vänta hela 7-8 månader till innan man får hem en dogg, eller ska man ta den nästbästa kenneln i Norrköping? Mitt förslag var att vi skulle ta en tripp ner till Norrköping i slutet på sommaren och hälsa på kenneln och i samma veva så kan man ta en tur på Kolmården! :D Skulle vara mega mega skoj! Ja, det tåls att tänka på iaf, för jag vill inte förhasta mig till ett beslut. Idag är jag ledig och har absolut ingen aning om vad jag ska göra. Kanske åker jag ner på stan en sväng och glor lite, men hur kul är det att göra det när man är själv? ^^ 

Have a Nice Sunny Day People! Hejdå.
Min nya klänning och mina nya tights! :D Skorna är gamla
men jag älskar dom dearly!

JAG BARA MÅSTE ! ! ! ;D Hahaha

Haha ... Herregud vilka jävla bilder! ! ! Köpte en glass för några veckor sen som var allt annat än mysig att suga i sig. Haha .. Micke höll på att dö och sa att det såg ut som jag .. Aa, Ni vet ... Bajs.
Mohahahahahaha ... Dasshumor jag vet, men jag kände att jag var tvungen att dela med mig av denna groteska äckliga och vidriga glass-skapelse! Men den var faktiskt god :P

Duktig Tjej!

Ja, efter jobbet idag så var man sådär super duper duktig och cyklade ut till Melissa i Järvsta och tog en runda i Hemlingbys skogar. Skönt MEN extremt tröttsamt. Melinda hade dessutom hittat massa äckliga fågelungar under deras tak idag så nu har jag en mental bild av dom små snuskfjuna! ^^ Men tänk om hon får dom att överleva ! What a Hero!

Skönt att det var lite sådär fin fint väder idag också. Melissa och gänget skulle grilla, men jag dissade dom och åkte hem och slocknade i soffan istället. Så efter att ha sovit i 20 minuter så ska jag nu möla i mig en vattenmelon tänkte jag. Måste ju bara nämna ett av alla irritationmoment som alldeles för ofta inträffar på jobbet.
Jag jobbar ju i Delikatessen på Ica, och JA det kanske är fel av oss att ha en sisådär 1,5 meters öppning längst ner i hörnet in mot väggen. Men säger det inte sig själv att man inte GÅR IN I KÖKET HUR SOM HELST!? Det värsta är nästan när man står vid packmaskinen som är precis på sidan om den lilla öppningen och folk ändå måste komma in i köket och fråga vart vi har mozarellan. LÄGG NER LIKSOM! Ropa lite istället .. "Ursäkta, men får jag fråga en sak" - eller så. Faan, ska behöva ha närkontakt med allt och alla trots att man har en stor jävla fiskdisk ivägen liksom!

Vid 2 tillfällen har det kommit kunder hela vägen IN I KÖKET. När man stått i kycklingrummet och packat kyckling liksom, så kommer det en äldre herre eller en medelålders kvinna och ska fråga om det finns mer strömming eller nått sånt skit! Det ska väl också nämnas att Kycklingrummet ligger LÄNGST in i köket, så kunderna måste gå förbi inte bara fiskkylen och packmaskinen, utan också Lasses Matstation, spis och Ugn! Meen, det kanske bara är jag som har den här spärren att inte kliva in i kök hur som helst. Jag menar om ketchupen på Mc Donald´s är slut så klampar väl inte jag in i köket hur som helst och börjar leta liksom!? Mmm ... Dryga hemska kunder. 

Håller nu alla tummar för att Agda eller Bertil inte läser detta och blir arg på mig. Näe, Melon var det! Någon som vet om Vattenmelon är nyttigt eller onyttigt? ^^ Hejdå. 


LördagsParty!

Okej, extremt duktig som jag är på att blogga så håller jag härmed det jag lovade och postar ut bilderna från gårdagskvällen. Som om det finns någon som läser min blogg som inte har Facebook och inte redan sett bilderna ^^ 

Hur som helst... Jag blundar för det faktum att i morgon är det Måndag och tänker istället äta upp smörgåstårtan Micke tog med sig till mig från Hogdal och låtsas som jag också är en Hollywoodfru. Hejdå.

Mys Unge!

Efter att Alexandra nu är färdig med allt vad heter vattenkoppor så kunde hon och Sanna komma på besök hos oss för några dagar sen. Känns lite bättre nu också när Alexandra inte tycker att jag är ett monster längre. Sanna kunde till och med lämna rummet utan att hon började grina! Framsteg! :)
Lyckades ju ta en klockren bild också! :D Haha ...

Sista-Minuten-Utekväll

Fick en anledning igårkväll att använda en av mina senaste inköpta klänningar - och JAG ÄLSKAR DEN! Det kommer en uppdatering på kvällen lite senare, Micke bara måååste få se Strikeforce nu! :D Adios!

Fotbollskväll med jobbet för typ .. länge sen.

Märkte igårkväll att jag har ju för fan inte alls semster V.26 !!! Jag får gå ända till V.27 !!! Vad faaan, hur kan jag ha missat en sån viktig detalj? Jaja, jag får ju iaf 2 veckor tillsammans med Melissa och den sista veckan kan jag ju alltid hänga hos moder i Hofors. Så det är väl okej, men just nu kändes det som en evighet tills dess! 

Nu är Melissa för övrigt i Finland och ska se Bon Jovi, och hon är SUPERHAPPY över det. Själv känner jag mig väl sådär 0 avundsjuk och hoppas istället på att det blir Way Out West i sommar. Eller förhoppningsvis Storsjöyran. NÅGONTING iaf! Jag är ju för fan gammelkärring nu så det här är liksom sista chansen för mig att go lite wild and crazy! Vem vet - jag kanske väntar barn nästa år  ^^ (Hahahahahahaha säääkert)

Hur som helst ... idag är det samma visa. Hemma från jobbet och tycker synd om mig själv. Vi ska dessutom åka till Hogdal ikväll. Känns ju sådär superkul när man mår som man mår. Men Mickes pappa fyller bara 50 år en gång! Han ska få en superduperdyr Whiskey av barnen. Hoppas han gillar´t! Anywhoo ... Frukost och O.C kanske? Adios!
Johan var där och spökade.
Therece hade klätt upp sä !
Cutipie Melissa !
Ganska softa platser!



Jag låtsas vara intresserad av Fotbollen då ...

Drog vidare till Helt enkelt sen och tog en till Öl. 

Bessermefest i Hofors

Vi hann ju med en Bessermefest i Hofors också. Vi blev dock nekade att gå in i öltältet eftersom vi hade sprit med oss - Chockerande. Lätt en av dom roligaste kvällarna hos mamma och Pär! :D Brännboll, ölspel och nice väder! Lovely!


RED ALERT RED ALERT - MANY PITURES OF A CERTAIN SANNA SJÖBERG - RED ALERT!

Jakten.

Idag är jag hemma från jobbet med öronvärk och förkylning. Så vad ska man hitta på? Händerna letar redan efter en skinka att skiva eller en kyckling att packa. Behöver jag kanske söka hjälp hos en psykolog eller så? Verkar lurt. 

Längtar efter dog nu! Alla som jag är/har varit i kontakt med har antingen en tik som inte löper eller så bor dom typ i Småland, vilket är på tok för långt för oss att åka. Man måste ju inte bara åka en gång - utan två. Anywho, så hoppas jag att hela den här processen kan sätta fart nu. Vi håller ju alla tummar för att kenneln i Skutskär kan få en löpande tik eftersom hon är så sjuukt fin! Hoppas hoppas hoppas.
De senaste veckorna har jag ju inte bara varit på jakt efter den perfekta bilen - jag har också spånat efter Peace & Love biljetter eftersom lördagsbiljetterna är slutsålda. (Vill ju egentligen enbart se Bob Dylan). Fick iaf kontakt med en kille på blocket som lagt ut dom till utropspris 1800:-/st. (Ordinarie pris är 850:-) Jag mailade och frågade om han hade två biljetter över och vad han skulle ha för dom - om han kunde tänka sig att sänka priset lite kanske? Och vet ni vad han svarar!? Haha .. löjligt men han ville ha 2300:-/st för biljetterna helt plötsligt. Han påstod att han fått bjudningar av andra och att det var vad dom låg på i dagsläget. Skrattretande! Men jag kollade Tour Dates för Bobba och han ska ha spelningar både i England och på Irland den här månaden - så frågan är ju om man inte ska vara lite wild and crazy och åka dit istället? :D Skulle vara minnesvärt. Jaja, uttråkad redan av att vara hemma och vara sjukling så det blir säkert fler inlägg under dagen. Pöss Pöss

En helt vanlig dag på jobbet ...

Såhär såg det ut i Måndags på jobbet ... Pojkar som sover i lunchrummet och Melissa som provar mina fin fina tunika som tyvärr var för liten och behövdes skickas tillbaka. En helt vanlig dag.

Dop Pojke!


Eftersom jag är slow och vart utan internet så kommer dopbilderna på lilla Viggo lite sent. Så kan det gå. Men ååh så söt. Om jag minns rätt så vart det SAM VIGGO FREDRIK CARMAN i slutändan :)

Grillfest hos Melissa

Hund - öl

Underbar Fransk Film

Micke tjatade och tjatade att vi skulle hyra den här filmen under vårat Internet-Break. Jag sa Ååååh men okej då.
Såhär i efterhand är jag dock skitglad att han övertalade mig eftersom det lätt är en av dom bästa filmerna jag har sett! Sådär speciellt knasig och rolig men samtidigt mysig. LOVE LOVE LOVE!
Vill dessutom önska mig en sån där bil i julklapp.

I´M BACK!

Efter en sisådär 2 veckor utan Internet så fick vi äntligen igång skiten igen idag! Så enormt befriande! Jag lovar att jag höll på att dö lite där ett tag... Inge serier, inge Swedbank, Inge Hotmail, Inge Kennelspan, Inge Facebook (Mer än i Mobilen då) och inget Blocket för att spåna bilar. Herregud vilken lättnad! 

Jag ska försöka uppdatera er så gott det går på vad som skett under mina frånvaro, men det krävs att jag skräddarsyr inläggen som aldrig förr. Just prick nu så ska jag äta Jordgubbar med Mjölk, så bloggen fick vänta tills lite senare :) Men nu får alla ni Swickers återkomma till mig så jag får fler folk att "underhålla" ! Capish!? :D


Planen såg inte direkt ut såhär ...

Jag tänkte att jag skulle passa på att blogga, timvis nu när jag är hemma hos Anna och passar hundarna. Meeen jag kan inte föra över bilderna till datorn från kameran så det känns rätt värdo att skriva inlägg om dop, grillfest, Bessermefest och After Work när det inte finns något att titta på.

JA, jag kanske ska nämna för er som inte vet det - att mitt och Mickes internet är KAPUTT! Ringde leverantören igår och dom säger att dom ska arbeta med problemet i 5 arbetsdagar framöver. KUUUL! Efter det här skaffar jag det dyraste som finns och håller alla tummar för att det funkar! Kosta vad det kosta vill!

Så eftersom min plan gick käpprätt åt helvete så får jag be er att ha lite mer tålamod ... Men jag lovar att så fort internet kommer igång hemma igen så ska jag knuffa bort Micke från datorn och skriva massor med skoj! Håll ut! :) Jag återgår till att tycka enormt synd om mig själv i denna förkylning. Adios så länge!


Vi ber om ursäkt för detta ..

Men Sarah kommer vara okontaktbar ikväll och antagligen i morgon också. Detta beror helt och hållet på brist av engagemang. Dock ska hon iväg på festligheter under helgen med ny kamera, så det kan eventuellt dyka upp massa smaskigt inom kort. 

Vi hoppas att ni kan ha överseende med detta och att ni trots det tittar in med jämna mellanrum. Vi meddelar er när Sarah är back in business. /Ledningen.

Jäkla virr om Kamera hit och dit!

Ja, kameran vi lånade av Anna valde ju att gå sönder när vi var i Turkland. Meeen, nu när vi köpt en ny, ordnat med papper från netonnet och cyklat hem till Anna för att leverara DÅ DÅÅÅ ska kameran magiskt börja fungera igen. Anna provade bara att ta den nya sladden till den gamla kameran - och VIPS så funkade den! Men det var inte sladden det var fel på eftersom den gamla sladden fungerar i den nya kameran! (Än så länge). Fattar ingenting ^^ Inte ni heller antar jag väl? :D Tss




RSS 2.0