Spegel Spegel på väggen där ...

Säg vem som absolut tröttast i Sverige är !

Japp, exakt så känns det. Mörbultad och svinigt trött efter att ha suttit på Waynes i typ tre timmar och tagit fackliga beslut. Kändes som om det enda som saknades när vi traskade därifrån var en portfölj. Helst en i äkta läder eller nått, så man ser sådär extra viktig ut ^^ Men ändå känns det befriande att vi faktiskt börjar komma någonvart. Så i morgon är det mitt uppdrag att dra igång en mail och skriva skriva skriva rent allting inför första checken på Fredag. Lite taggad är man allt ! ;D På med Handelskepan !

Igår vare Hockey iaf. Kul - men Inte Kul ! AIK spöade ju skiten ur Brynäs jöö. Dessutom så fick jag pina mig igenom matchen med att ha 3 inbitna Stockholmare bredvid mig. "Passa råå din jeevla rööv", "Ut med dommarjeeeveln" ... Ja, typ. Skjuut mig! Och varför bryr man sig om att vi förlorade en match? Jo, det ska jag tala om. Djurgårn = Helt okej, HV71 = Helt okej, Timrå = Helt okej .. AIK = NOT OKEJ ! Varför är det på detta viset? Ja, inte vet jag men jag har alltid haft agg emot AIK i typ hela mitt liv. Det är bara huliganer och ölgalna gubbar som hejar på AIK. Så känns det iaf. Så, ja .. man är lite upprörd över det här. Men jag lär väl ändå säga bra jobbat. Hade ju inte kunnat stå upp på isen själv så ... ^^ Det var allt babbel för idag. Påå Återseende !


En helt vanlig Måndag . . .



En helt vanlig måndag med inte alls så mycket jobb som jag hade trott. Hela eftermiddagen gick åt facklig tid, så det var väl visserligen bra. Men ändå, hade man räknat med kaos och det är helt mellow. Ingenting att göra typ.
Igår däremot så hade jag en sjukt mysig dag! Var ute i vårsolen med Micke och Gert i typ 45 minuter. Skönt med lite kvalitetstid! ^^ Sen övningskörde jag med Anna och det gick helt sjukt bra! Eller ... Alltså jag får ju lite panik när det går fort, när jag har bilar bakom och när jag ska köra in i en rondell. Men annars ... SUPER !

Och faktiskt så tycker jag att nästan alla som har körkort idag är lite väl elaka med sina snorkiga kommentarer om "Hur svårt ska det vara?" osv ... kommer ni inte ihåg själv hur det var när ni körde första gångerna?! Och sen kanske man kan addera svårighetsgraden något i dagsläget också, med tanke på att det är fler trafikregler att hålla sig till nu och betydligt fler rödljus och rondeller! Jag menar, min mamma tror fortfarande att man ska blinka IN i rondellen.. Inte UT! Så ... tiderna förändras. Så sluta vara jävliga och köra upp i röven på bilar med en grön övningskörningsskylt. Det är inte schysst ! På återseende !

Nya Grejer ^^



Min personliga favorit är ju självfallet de nedersta örhängerna ! Löööve !
Köpte massa annat också, men det låter jag vara en hemlighet. Orkar faktiskt inte knäppa
kort på allt jag köper ;P

Vår !



Visst är det väl ändå Vår nu va? Visst att termometern visar 0- i skuggan, men himlen är klarblå och så fort man kommer ut i solen så är det ju ... varmare. Det måste väl ändå innebära att våren är här? Om det är så, så kan jag härmed utse denna vinter till mitt livs bästa ! Det var bar mark ända fram till typ andra veckan i Januari och sen har det varit sjukligt mycket snö i typ en månad... och nu är det tillbaka till bar mark. Kan man klaga? Kanske om man tycker om vintern, men jag tillhör inte dessa folk. 

Idag är det sista lediga dagen innan jag på fullaste allvar återgår till jobbet. Utan massa motgångar, utan massa sjukdomar och utan massa semester. Bara jobb, jobb och jobb. Men det känns bra och det ska bli skönt att få komma tillbaka och "reda ut" alla jobbproblemos. Den här söndagen har jag dock bestämt att jag ska gå långpromenad med Gert - typ runt T-udden eller nått, och sen ska jag tvinga mannen att gå ner på stan med mig och ta en fika eller bara strosa omkring. För det var hundra år sen vi gjorde det sist ! Kvalitetstid ! Juup !

Hugo



Såg en fantastisk film idag när jag kom hem från Jobbet. "Hugo" Hette den och den var sådär magisk och barnslig som man vill ibland. Och den var dessutom sådär lagom gammeldags så man liksom känner sig kär hela filmen igenom. Japp, den var UNDERBAR ! ! ! Rekommenderas starkt till samtliga oavsett kön, ålder och livsstil!

I övrigt så har jag som sagt JOBBAT idag. Hur sjukt är inte det? Väldigt. Men det var faktiskt skönt att komma tillbaka och bara få sätta på sig Gamefacet igen och komma på andra tankar. Men på måndag blir det mycket, det känner jag på mig ^^ Till veckan ska jag ut på skojigheter tillsammans med Mannen, Cissi Kusin, Cissi Carman, Oskar (Cissi Kusins kille) och eventuellt en Fredrik Carman också. Kommer bli mycket mycket trevligt ! Kul med trevligheter. Idag flyttar Melissa ut från sin drömlägenhet i Järvsta. Så den här sommaren blir det inga cykelturer dit för att glassa i solen på hennes takterass. Nope, den här sommaren får spenderas på min balle eller på gräsmattan I Guess. Anywhoo ... På återseende People ! ;D

Ännu en dag . . .

Under omständigheterna är det faktiskt bra. Känns som om det är lite "vindarna vänder" idag och jag kan börja klättra upp ur detta megahål med skit. Ikväll är jag dessutom ensam hemma och kan komma lite till ro med tankarna. Micke är på möte till 22 ikväll och Melissa Girl är på Hockey med jobbet - som jag väldigt gärna hade följt med på ... men så kan det vara.

I morgon ska jag bara ta det lugnt eftersom jag är hemma från jobbet då också. Ska städa lite och få lite gjort här hemma. Men måste börja dagen med att gå med Gert till Veterinären. Han har ju fått noskvalster, så vi ska dit och ordna upp det är det tänkt. Hoppas på solsken eftersom det är en bit att gå :) Jaja, ville mest bara kika in och säga Heej Heej hoo ! På Återseende People !


Tänk om man faktiskt såg så här pigg och fräsch ut nu ... ^^ Med sådär långt hår !

Ändå rätt bra.

Trots omständigheterna så hade jag en rätt bra eftermiddag igår. Melissa underhöll mig i Järvsta ett tag och sen åkte vi med Gert till en hundrastgård och härjade lite och på det vart det middag på Max. Rätt bra med andra ord. Idag fick jag svälja alla jobbiga tankar och känslor och sätta på mig trevlighetskostymen - för nu var det dags för sista steget i Handelsutbildningarna. Så nu är man fullfjädrad! ^^ 

I morgon och på Fredag har jag valt att stanna hemma och få smälta allting. Var in på jobbet idag och handlade och pratade lite med Bettan som har hant om allting så nu har även hon koll på läget, så det känns lite bättre med den här jobbångesten som jag har haft sen i Måndags nu. Hur som helst, mannen jobbar till åtta ikväll så jag är ensam ensam ensam. Ska snart hämta hem hunden, men i övrigt ... Ensam. Kan ju egentligen vara rätt skönt ibland så jag får väl försöka njuta lite. Hoppas ni har haft en underbar och regning Onsdag ! Påå Återseende gott Folk ! 



Och dagen till ära bjuder jag på en fin fin bild från en av jobbets galna Personalfester ! :)

Gråta bör man ... !

Japp, det är fortfarande jobbigt. Enormt jobbigt, och jag vill fortfarande inte prata med någon om det (Förutom 3 lyckliga personer som är som min familj), men jag vill ändå kunna skriva här och få emla mig lite... Tycka lite synd om mig själv. Få skrika lite framför datorn över att jag måste gå till jobbet och hålla god min när jag egentligen bara vill kasta mig på golvet och tokgrina! ... Men hur skulle det se ut i en livsmedelsbutik liksom? Nä, jag har grinat på jobbet 1 gång - och det var första och absolut sista gången! Trots att jag hade en verklig anledning till att bli upprörd då, så är det ändå inte min grej .. inte när folk ser. Annars kan man väl grina ögonen ur sig ! Det är skönt att gråta emellanåt ... iaf när livet är lite tungt. Och efteråt känns det som om kroppen får ny energi .. energi att orka ta sig upp för den branta backen (Shit vad jag är bra på liknelser) ! 

Jaja, det är väl meningen att man ska försöka hitta någonting att äta här hemma också. Totalt ohungrig, men jag har lärt mig att äta bör man annars dör man ... så vad väljer man? :O 

På Återseende Kamrater ! 



Alltså förstår ni för övrigt hur snygg och slank Gert är idag ... !? 
Han måste ha gått ner massor sen han kom till oss, för på den här bilden känner man knappt
igen honom ^^ Ska väga honom när jag ska till veterinären nästa gång. Blir nog snart eftersom
stackarn har fått noskvalster :/ Jaja .. Hejdå var det ja !

What´s on your mind?

Näe, man ska INTE säga vad man tycker - oavsett vilken filosofi man lever efter, för oavsett hur man än säger sanningen så blir det ett jävla liv rent ut sagt .. ! Japp, och det är allt jag tänker säga om det ! Har en absolut värdelös dag med jobbiga nyheter och jag vill bara krypa ner i mitt hörn och inte röra min ett milimeter till på hela kvällen ! Tack och Adjö ! 


Det är tur man har den här bruttan när livet är lite grått ... <3

Hinner - men "hinner" inte.

Ja, som vanligt när jag är ledig så hinner man inte med att göra något kul. Utan istället så flyger tiden iväg på att tvätta, diska, städa, gå med hund osv. Så nu sitter man här och har en endaste liten pyttpytt dag kvar. HUR ska jag spendera den på bästa sätt? Alltså, jag blir såhär när jag är själv. Får lite panik och lite ångest över att jag inte tar mig i kragen och typ åker hem till någon eller åker och tränar eller ... Ja, listan är ju egentligen lång.

Skulle ju kunna dra till Hofors, men jag är ju fattiglapp och jag vet inte om jag har någon lust att åka till Hoffan på en Torsdag, då det gissningsvis är dödare än dödast där. Nej, har Hofors tur så får dom se mig på Skärtorsdag ^^ Var väl senast jag var ut där kan jag tro :D I morgon kommer mina betygskopior från Wemer - med andra ord är den sista pusselbiten på plats innan jag kan skicka iväg min ansökan ! Iiih hoppas jag kommer in! För nu är det faktiskt på tiden att det får hända mig någon roligt också ! Vill ju gärna söka polishögskolan också, men med tanke på att jag är latast i världen och fortfarande inte har tagit körkort så får det vänta till nästa år. Tänk om man bara tagit körkort direkt när man var klar med skolan. Gud vad lättsamt det hade varit då. Men jag svär på heder och samvete att 2012 är året med stort Å ! Då ska jag ha körkort. Kosta vad det kosta vill! Ska boka min första tid på skola i slutet på månaden. Har ju kört privat, och det har gått bra, men jag är ju ändå jag så jag är lite livrädd för att läraren kommer bannlysa mig för all framtid ^^ "Nädu, det här går inte" ... Surt liksom? ;O 

Men det är fan inte lätt att ta beslut i livet eller .. Jag är värdelös på detta. (Obvious eftersom jag fortfarande är hemma och har tråkigt). Men tänk såhär .. Tänk om jag söker den här skolan - kommer in och allting är guld och gröna skogar. Men också tar jag körkort och känner att "Damn! Jag skulle ju bli polis". Ska jag då hoppa av skolan för att söka mig in på Polishögskolan, eller ska jag gå klart den andra skolan och söka när jag är klar? Eller eller eller ... ska jag behöva ta så mycket studielån att jag inte kommer vara skuldfri ens på dödsbädden? Nja, sen vill ju Micke flytta också. Och hittills är vi enbart överens om en stad i detta land och det är Malmö. Vill man bli polis i Malmö? Hmm ... Stora beslut. Men jag är ju faktiskt en lillfis än så länge och har många år kvar innan jag liksom ska kasta in handduken och säga "Det här jobbet som jag har nu, är för livet". Jaja .. Nu har jag ältat på i en evighet, så tack för tiden. På återseende! :) 


Ska det bli karriärkvinna av denna dam? Tveksamt eh? :O

Rättvist?

Känns det rättvist att man måste ha den här designen på Bhar om man har lite större storlek än genomsnittskvinnan!? Alltså, åkte ner till Twilfit idag för att förhoppningsvis kunna köpa en lite lyxigare, lite snyggare Bh, och Ja det här kanske inte är nått man ska blogga om ! Men jag blir fan upprörd! Jag är 23 år gammal! Jag vill väl för fan inte gå omkring med Nylonstrumpbyxor och trosor stora som tält för att matcha mina nya beiga äckliga tant-bh !? Vem fan vill det när man är 23!? Ska jag behöva bli straffad för att mina bröst inte är enligt normerna? ... Näe, så jag åkte hur som helst hem tomhänt. Stackars försäljaren i butiken blev helt förvirrad när jag började hetsa om att dom bara hade tant-bhar i min storlek. Hon rotade fram en försäljningspärm och lovade mig att det skulle komma hem mer fina grejer i min storlek i slutet på Februari. Och jääävlar om hon ljuger! Såå .. då har jag kanske pratat liite för mycket om mina privata problem, men ni förstår hur svårt det är att vara tjej ibland va killar? :D Haha ... På Återseende! 



Som om någon har missat ..

att det är Alla Hjärtans Dag idag ? Nä, skulle väl kanske inte tro det va ^^ Har dock haft en lite halvdan dag eftersom hemmet såg ut som ett jävla bombnedslag. Så jag har röjt garderob, dammat, dammsugit, skurat golven, och allmänt röjt upp helt enkelt. Varit till affären med mannen och handlat god mat tills ikväll. Men vet ni va? Jag tänker inte göra något speciellt ikväll egentligen. Vi ska göra det vi tycker är det skönaste. Med andra ord, se en film smälla i oss godis och jäsa i soffan ;D 

I morgon ska jag ner på stan och shoppa loss på Twilfit där Micke hade köpt ett presentkort till mig :) Det är ju tur han har koll på vart man måste köpa Bhar om man har lite större kupa än B iaf ;P Räknar med att det blir dyrt ! Anywhoo ... Ha en mysig, och alldeles underbar Alla Hjärtans Dag - oavsett hur du spenderar den ! <3 


Är ganska otroligt när man tänker på att jag snart har spenderat 5 hela år tillsammans med Micke! 
Helt sjukt hur fort tiden går ... <3

Drama !

Idag har det varit dramatik rakt igenom. Jag har dock varit på ett väldigt odramatiskt humör, så jag har liksom valt bort att vara en del av allt dramatiskt ^^ Eller jag fegade ur ! ;P Kort och gott, det var snatteridrama på jobbet idag sista timmarna. Drama drama drama. Men allt löste sig och man får väl säga "hatten av till Melissa och Sandra som vågade göra nått"... Till skillnad från fegSarah som stod i köket och gömde sig ;P

Började den här dagen med att flyga som en spindelapa utan lianer genom hallen efter att ha fastnat i tvättställningen som blockerar ingången till sovrummet. Uppenbarligen så var den halvmeter ett för högt hinder för denna jätteElefant, så hon krashade. Älskar för övrigt när Micke - i chock - lunkar fram till mig på golvet och frågar "Men oj, Älskling hur gick det" ... haha .. Kommer leva på det här länge tror jag. Resultatet var ett trasigt knä, men förvånadsvärt lite blåmärke. Trodde jag skulle få åka till farbror Doktorn där ett tag. Dessutom så har jag träningvärk i hela benen PLUS ljumskarna (och där gör det ondast)! Så om jag själv får bestämma så går jag gärna med en meters mellanrum mellan benen och lite kutryggad. Då gör det inte lika ont. Men men ... I helgen åker som sagt jag och mannen till Ytterhogdal. Ska bli skoj. Jag har ju inte varit där på evigheter, så det är väl på tiden. Blir kul att få ta med sig Gert också så man kan släppa honom i skogen. Anywho. Nu örsk jag inte mer. På Återseende! 



Sleeping Over

Okej, men det är första gången faktiskt... första gången jag sover över! Helt sinnesjukt. Ni vet när klockan ringer för tredje gången och man sträcker sig efter telefonen och slår av alla kommande larm, och sen grymtar man till lite och somnar om igen. Så gjorde jag i morse. Jag läste till och med ett sms typ en timme efter planerad uppstigning men sov trots det vidare. Och eftersom mina trogna arbetskollegor av någon anledning trodde att jag var ledig så blev jag inte "väckt" förrän kl 9 när jag redan befann mig på jobbet. Starkt jobbat gubbar! ^^ 

Mhm .. I övrigt. Noll intressanta saker att tala om. Jag är inte heller uppretad över något för tillfället. Måste vara första gången ;P Underlättar så enormt i livet att ha en ny dagmatte som är så enormt flexibel som Mia faktiskt är! Och hur underbart är det inte att hämta Gert på eftermiddagen/Kvällen och verkligen se på honom hur trött han är att ... näe, vi behöver inte gå nå mer idag. Ett varv runt huset för att kissa men annars, ingen prommis. Såå skönt! 
På Fredag ska jag och Melissa på Spa ! :) Och efter det ska jag och maken tillsammans med Gert bege oss upp till Härjedalsskogarna och hälsa på Svärföräldrarna. Pååå Återseende! 





Det finns för övrigt planer för en tripp till VÅRforum till Våren också! :) 
Robin hävdar ju att det är ROLIGARE än HÖSTforum, så då känns det ju tvingat ! ^^ 
Det återstår att se ... :) Hejdå.

Transylvaninen - Får man hälsa på?

Lyssnar på Svensk Hip Hop (Igen) på hög volym. Anledningen till detta är nog mest för att jag är trött som ett as och jag behöver pallra mig iväg till gymmet. Pronto! Men hur kul är det att bo i det här jävla landet då? Allvarligt ... jag blir lika deprimerad varenda gång det är massor med minus och det innebär att man måste pylsa på sig två lager med jacka och 3 lager med långfillingar för att inte frysa. Inte för att jag pylsar - jag härdar ut i min tunna tights och min lagom tjocka dunjacka. Så jag får väl skylla mig själv.

Men angående mina och Mickes resplaner inför sommaren/Hösten så har vi nog alldeles för mycket alternativ på bordet. Först skulle vi till Thailand, sen till Irland, sen till Transylvanien, sen Tågluffa genom Europa och nu är planen att vi ska till Franska Rivieran och surfa loss! Vi får väl se hur det blir med dom här planerna, men jag föreslog ju att vi skulle tågluffa till Frankrike och känner man för att fortsätta efter det så gör man bara det. Är ju faktiskt billigare än man tror att åka tåg i Europa. Och jag vill mer än allt annat till Transylvanien! Fråga mig inte varför .. Men jag vill dit! ^^ 

Anywhoo ... Eftersom man inte jobbar idag så ska jag nu ransaka sinnet och hitta en aktivitet. För dega på soffan är inte acceptabelt när man redan har bokat soffan för kvällen :D Såg ni föresten "Får vi följa med" med Filip och Fredrik igår? Haha, så jävla bra när dom möter upp Jimmy, en typisk Storvikare/Kungsgårdare/Hoforsare som sa sjukt roliga saker som tex "Nej jag har inte råd att ha brud nu, det kostar ju multum!" Klockrent! Visste inte att vi brudar var så dyra i drift. Frågar du mig så är det fan karlarna som är dyra i drift ! På Återseende !


Slapp Onsdag.

Eller slapp och slapp ... jag vaknade klockan 06:45 pigg som en lärka. Upp och göra frukost och sen tittade jag lite på Efterlyst på tv3play.se och efter det blev det en morgonprommis med Gertan. Väl hemma tog jag beslutet att vara jordens bästa flickvän och göra frukost på sängen till min käre man ^^ Sen var det bara att ta sitt pick och pack och bege sig till jobbet på denna lediga dag och genomgå en jobbrelaterad kurs. Så nu har jag lärt mig massor, men jag kommer inte komma ihåg ett skvatt på Fredag när det är dags för jobb igen ;D 

Kom hem, däckade på soffan efter att ha kämpat allt jag kunde för att få i mig lunchen som bestod av linssoppa (750g!!!). HUUUR ska man orka en sån megaportion? Nope, det gick väl i en sisådär 300 g kan jag tro ;P Vaknade och begav mig ut på promenad med en tjej som antagligen ska få vara Gerts nya dagmatte. Passar perfekt eftersom hon bor i huset bredvid ! :D Huur bra är inte det då? Skittrevlig tjej som är sjukskriven i typ ett år framöver, så det känns ju som om det funkar så är ju det perfekt! Städa städa städa, och kolla lite på The Girl With The Dragon Tattoo. Snart ska jag laga mat och efter det ska jag placera mig i soffan som en prinsessa och vänta på att Micke kommer hem och behandlar mig därefter eftersom jag har varit så otroligt duktig idag :) Det blev tyvärr ingen träning idag, men jag tar nya tag i morgon! Anywhoo, nu har ni fått en liten trevlig informationslänk om min hittills trevliga dag. Kul va? På Återseende hörrni! ^^ 


Moi and ma löv.


RSS 2.0