Ovant med semester... efter en dag.

Idag börjar min semester. Det kanske är det mest negativa man kan skriva med tanke på det .. men det känns lite vemodigt. Liksom konstigt. Jobbet är en så stor del av livet. Men samtidigt så hinner man ju verkligen med det som man aldrig annars hinner med, som att börja med spacklingen inför tapetseringen i vardagsrummet, slipa och måla klart steghyllorna, tvätta, diska och kanske försöka hinna med att ha lite kul också ! Jag vill verkligen åka till skjutbanan och panga med pistol, åka go cart och kanske ta en tripp till Ytterhogdal. Problemet är ju att jag fortfarande går i skolan, så att bara sticka iväg är inte helt lätt. 


FIX-OCH-TRIX SARAH !

Hej Hopp i Galoppen !

Okej det kanske känns oseriöst att lägga upp 700 bilder på 700 prylar. Örhängen, tröja och skor. Men när en tjej saknar sin mobil, och ÄNTLIGEN får låna sin mans Iphone så är det liksom bara att försöka njuta av ögonblicket.
Haha ... Enjoy ! : ) 










Torsdag.

Har shoppat som en took idag ! Köpte en liten present till mannen, lite som tack för de här tre åren : ) Sen köpte jag ett par skor som jag spanat på alldeles för länge, en tröja och ett par örhängen och massa annat krims. Bokade tid för naglar när jag ändå var i farten, så på måndag ska jag alltså ha bestämt färg till tipparna. Ooh, det blir tufft. Passande förslag får gärna ges : ) Hade gärna gått på Promoe ikväll, men jag har kvällskursen och Elin valde att fly sin kos ut i skogen. Så antingen drar jag med mig Micke emot hans vilja, eller går själv. Såå jag tror jag skiter i det va ? :P Sorry att det inte kommer nå bilder, men min mobil är på långsemester och verkar inte vilja komma hem igen. Kameran är trasig och Micke vill inte lägga över alla bilder jag tagit med hans telefon .. så ni får hålla ut :P
Adios.


Dog

Jag dör snart. Jag vill verkligen verkligen ha en hund. Helst igår. Och det ska bli en sån som på bilden. En Malinois ! Typiskt polishund som kräver mycket aktivitet. Skulle vara askul att kunna ha en sån hund, och köra både weightpull och Lure Course m.m. Det finns ju inte mycket kul att hämta i Qila direkt. Hon bara sover ju. Har väl ett och annat dampanfall, men det är kortvariga sådana. Aa, Jag är fan redo. Pyskiskt, ekonomiskt, men jag skulle gärna vilja ha körkort och bil innan jag införskaffar en... mest för hundens del eftersom då är det lättare att ta sig ut i skogen och öva spårning, eller till ett grustag och bara låta djuret springa av sig ... Aa, måste ta tag i det där snart. Också helst igår.

Adios.

Vajkächion II

Idag har jag varit så där produktiv som bara jag kan. Eller inte. Visst jag bakade faktiskt scones i morse. Mycket god frukost, sen planerade jag och mannen alla inköp för mat nästa vecka. Vi måste skärpa till oss lite på snaskfronten :P Sen åkte vi ner på stan och tog en kaffe, kikade lite på Cervera och gick på loppisen som var i parkeringshuset. 3 personer från jobbet hade egen försäljning ... Karina, Ann-Christin och Elin. Såg fan helt görmysigt ut och jag funderar starkt på om jag ska göra något liknande. Men man kanske skulle ha gjort det innan flytten ... eller direkt efter :P 

Jaja, man lär sig av sina misstag. Idag ska jag jobba. Om 30 minuter ... känns lite pissigt, men det är bra betalt idag ! Sen är jag ledig i 2 dagar ... jobbar några dagar och sen har jag SEMESTER I HELA 2 VECKOR ! ! ! Jag längtar ihjäl mig ... åh gud så jag ska gnugga in hos alla andra på jobbet att jag får gå på semester nuuu ... När alla andra är tillbaka liksom :P :P :P SOLEN KOMMER SKINA VARENDA DAG OCKSÅ !
Jag och Elin kommer röja skjutbanan, kanske gocart och till och med kanske Stockholm. Kommer bli grymt.
Hejdå.

Mindfreak

Japp, det är givet. Jag har alltid varit en "Believer" som Amerikanerna tycker är såå viktigt. 
Vilken trollkarl som helst skulle kunna lura mig, Men Criss Angel är fan sjuk. En tönt. Men Sjuk.
Han kan GÅ på vatten. Aa, ingen glasskiva, inga trådar... SÅ hur fan gör han? HUUUR går det till?
Okej, tusen gånger i programmet - som heter just "Mindfreak", så trycker han ju verkligen på att han inte besitter några övernaturliga krafter, och att allting bara är en illusion. Men det väägrar jag att tro på.

Jag har i ett av de första avsnitten i säsong 4 sett hur han hypnotiserar en kille på en trottoar, sittandes. Be en annan person välja 1 kort i en kortlek. Han tar sen kortet och "trycker" in det i huvudet på killen. Så att det försvinner alltså. Sen tar han en arbetskniv och SKÄR upp huvudet på honom och plockar efter ett tag fram kortet. DEET kortet alltså. Heelt sjukligt. Så gillar man Magi så rekommenderar jag starkt Criss Angel !
Adios my Mås !

Livsambitioner

Jag ska ta körkort, och har i och med det börjat gräva lite i denna enorma grund ... vart köper man bok. Vem kan jag ordna körtillstånd hos? Hur mycket kostar handledarutbildningen osv. Japp, svaren finns på såklart på Internet, men med tanke på att skolan precis har börjat så vet jag inte om jag kan finna energi för det här. Vill jag ens ta körkortet här i Gävle eller ska jag burna iväg till Falun och ta det där? Wickan på jobbet tog sitt i Falun och likaså Anna. Hon säger ju dessutom att det är kanonbra rondell-träning att köra upp där. Aa, det är hundra bollar i luften, plus att jag försöker så gott jag kan att bryta mina ohälsosamma vanor. Så idag hämtade jag min sportbehå på posten. Hoppas mig kunna köpa ett par nya joggingskor så kanske man kan iaf ta en eller två joggingturer i veckan. Får se hur mycket energi man har. 

Det är iaf lättare att gå i skolan nu när det är ljust ute. I vintras kändes det förbannat tungt med både jobb och skola och dessutom ett tungt jävla ämne som Historia. Nu är det Matte B och Psykologi A+B som gäller. Psykologin kommer jag ÄLSKA känns det som. Har andra lektionen i morgon och det känns verkligen som ett ämne för mig. Matten däremot kunde jag gärna ha skippat, men jag behöver den för högskolan ;P Guud, jag rekommenderar alla jag känner att sätta sig i skolbänken igen. För oavsett hur mycket jag än kommer att klaga över mycket läxor och jobb så är det förbannat KUL. Man känner att man tar sig framåt liksom. Det finns trots allt en värld utanför nuvarande jobbet ;P 

Aja ... Det blir jobb hela helgen för min del innan det blir 2 ynka dagars ledigt. Varav tisdag nästa vecka är en mycket speciell dag eftersom jag och mannen har årsdagen då ! <3 Gullrumpan och jag va ? ;P Kärleken är fortfarande på topp ! <3 Nu är det dags för sängen. Tidigt i morgon. Adios.
Från förra årets årsdag ! <3
(Livstips går bra att lämna via kommentarerna om någon känner sig manad) ;P

Det här med bloggen . . .

Det här med innehållsrika och intressant blogginlägg är tydligen inte min grej när jag är utan soffa.
(Perfekta stället att blogga på). Men jag hoppas verkligen att det snart ska hända något superroligt positivt så att man kan blogga järnet. Visserligen är ju mina top-tio-inlägg de bittraste i världen, men jag vägrar att acceptera att det är "min grej" ! Bá så ni vet ! 

Häromdagen gjorde Micke en kycklinggryta efter sin mammas recept och jag tog fram ett recept på fiskgratäng, och JÄVLAR vad vi lagade mat. Och idag ska vi göra korvgryta och i morgon blir det nog nått annat av alla de recepten jag har stuvat fram från Icas lager :P Det är skönt när man får "hjälp" med hushållssysslorna ! : ) Hej så länge. 

Jag kan faktiskt förstå att folk tycker att de är tråkiga .... HUR kul är den här bilden då liksom ? 
Det ser dessutom ut som om Jocke har 2 skärp på sig !? ^^

Nothing New.

Har fortfarande Kent-Nojja. Hoppas innerligt att de ska turnera igen i vinter. Skulle så gärna vilja åka iväg och se dom ! Aa, det här är kärlek på en helt annan nivå än den "traditionella" :P Haha ... Idag ska vi ta en tur på stan, vilket vi inte gjort tillsammans på typ hela sommaren. Ska bli mysigt att bara strosa omkring i butiker och glo runt. Har hört att det finns en del butiker med Rea som är värd att kolla in också. 

Inget nytt egentligen. Jag vill sticka utomlands. Helst igår. Hejdå.

Minns du Ismael ?

Åh gud det händer liksom grejer i kroppen när jag lyssnar på den nya kent skivan som är helt FANTASTISK ! Den kan nästan mäta sig med Hagnesta Hill-Skivan. Så nu sitter jag i vårt tomma vardagsrum och har volymen på högsta typ och bara njuuuter och funderar över vilken text som en dag kanske kan få komplettera min nuvarande tatuering på ryggen. Ååh, jag vill jag vill ! ! ! 

Jag ser en framtid där
Jag kunde bli något stort
Så blås en kyss och fyll min kvot
Då tänker du högt
och skriker tyst
Och håller andan genom monologen
som skrevs för din inre röst



Tatuera ? :P


I Feel a Little Blue.

Det gjorde precis lite ont i mig eftersom jag hade diktat ihop ett bra och jävligt långt blogginlägg... också försvann skiten ! Och det jag skrev om var just det... Min olycka. Den ska ju inte direkt tas på allvar. Jag kan ju konsten att göra liv om absolut ingenting. En halvjobbig person på jobbet (Fast hon är SKITjobbig), en trasig knapp på jackan eller en inlämning av telefonen. You name It och jag kan göra drama av det ! ^^ Jag kanske skulle behöva bli påkörd av en bil eller bli rånad. Det kanske skulle vara nyttigt i slutändan ... ? Jag har väl bara jävligt dålig erfarenhet av de extremt tråkiga sakerna i livet ... men är inte det bra ? Äh... Jag känner mig lite kluven nu. Idag, eller i största allmänhet. 

Bra dag. Dålig dag. Bra dag igen. Regn. Sol. Herregud är det såhär det känns att komma i klimakteriet? Eller är det heelt annorlunda? Okej... precis DÄR kändes det som om jag tog det här inlägget lite väl långt. Så jag tar och avrundar nu. Måste nog kila upp till grannen och fråga vad fan som står på ? De har smällt och dunsat i fan 2 timmar nu ... Låter lite lurt ... ^^ Adios.

Förvrängda bilder.

Jag älskar mitt nya Data-Fönster. Alltså, det fönstret som datorn står mot ... fönstret som man blickar ut genom när man funderar på sin nästa mening. Nu har vi fått en fin gräsmatta, visserligen också en parkering ... men det är så mycket fint ändå ... ^^ Just nu dönar Kent på högsta ur högtalarna också, och det kan ju faktiskt ta fram en del märkliga och förvrängda bilder ... ;P Apropå det så funderar jag faktiskt på att ta en till text och tatuera in. Jag blir ju så förbannat uppslukad och bara ÄLSKAR allt som den där lilla mannen skriver ... Sugen på att göra mer på ryggen i största allmänhet. Helst av allt så vill jag radera min tatuering på armen och göra en enorm ryggtavla istället. Såg en tjej i en R&B-video för typ 100 år sen som hade tatuerat graffiti på hela ryggen. DÖSNYGGT ! Och jag gör ju hellre en ryggtavla än en sleave eftersom det kan förstöra lite i jobbsök osv. 

Jaja, inget nytt idag egentligen. Har svårt att släppa mitt hat emot en viss person. Men jag vet att det bara är ett par dagar kvar som jag måste stå ut med skiten. Rättare sagt så är det nog bara 1 dag :D Yej Yej !
Hejdå !
Åh, så snyggt !

Love IT !


Risker och Livsdrömmar

När jag var fem hade jag långt hår och jag skrattade mycket. När jag är 50 kommer det antagligen att vara likadant. Men kan man finna ett slags mellanläge därimellan? Ett slags viloläge då man liksom sätter alla sina negativa känslor på sparlåga? Ibland tror jag att jag fokuserar way to much på det negativa i livet istället för på det positiva och glada. Jag hör dagligen om folk som bara sticker iväg till typ Australien, USA eller varför inte Brasilien. Varför är jag inte så? Varför har jag aldrig haft mål och driv förr? Visst jag pluggar på komvux, men vad fan är det för jävla bedrift egentligen? Jag ska liksom läsa Matte B och Psykologi. Ska man istället satsa och läsa på högskola? Ge upp alla drömmar om att bli Polis? Och i samma veva också vinka av alla sina underbara arbetskamrater? (De som är värda att älska alltså!) Hur kommer det sig att vissa inte har några problem alls att släppa taget om det stabila i vardagen, medans andra klamrar sig fast för livet. Sån är jag. Jag är livrädd att jag ska tappa kontrollen i en milisekund. 

Hade ett litet fallskärmssnack med Elin i bilen idag. Varpå jag säger att jag aldrig aldrig skulle hoppa fallskärm om jag ens fick betalt. "Så du är lite av ett kontrollfreak?" Säger hon. Och det är ju fan helt rätt. . . Jag känner mig inte så stolt över den här egenskapen hos mig. Jag skulle verkligen vilja överraska både mig själv, Micke och alla andra som ens har en åsikt. Kanske ta en sista minuten till Grekland trots allt? Bara få komma iväg en vecka och sen återgå till verkligheten ett tag. 

Jag förstår att de här diskussionerna ofta uppstår när man är runt 30 och man sitter där ensam och funderar vad fan man har gjort med sitt liv. Och ja, jag är bara 21 1/5, men det känns ändå som om jag har ett sånt "meltdown" just nu. Sådär i efterhand tänker jag dock skylla allt på att Micke åkte ifrån mig hur som helst. När min telefon dessutom är PAJ. Buhu. Okej, jag ska inte vara sentimental länge till. Men allvarligt? Om man börjar se sig omkring så inser man rätt snabbt att fan vad man ligger efter. Jag har ju inte ens körkort än !? Men jag ska verkligen försöka dra igång snart. Drygt med den där jävla kursen bara ... och sen var det väl den där lilla detaljen med pengar också. Bla bla bla ... Gud så jag babblar. Kan ju lika gärna passa på att berätta att Robyns nya skiva är SUPER ! Adios.
Ska vi ? :O

Piss-Måndag !

Okej, jag måste faktiskt få plocka fram bitter-Sarah en stund. Den här måndagen SÖÖÖG så jävla mycket. Den enda ljuspunkten på dagen var när jag åkte med Elin hem till hennes kamphund och åt lunch. Resten av dagen höll man hela tiden god min, fast man egentligen ville skrika högt "Håll käften, gör det själv!", eller "Sluta tro att du är bättre än alla andra, inklusive kunderna!". Gud så jag stör mig. Ödslar energi och ork på masa dryga jävla människor. Fy satan. Jaja, nog om det. Jag ska verkligen kontrollera mig nu och inte kasta ur mig en massa skit som jag senare inte kommer kunna stå för.

Hur som haver. Mannen är i Härjedalen och jag tänkte ägna hela kvällen åt att glo på Cougar Town. Återkommer eventuellt senare. Adios.

Helgen i största allmänhet.

Aa, Sorry att jag inte skrivit på HELA helgen. I fredags slutade jag sent och drog iväg hem till Anna och där satt jag se resten av kvällen. Mycket mycket trevligt under omständigheterna. Sen igår så märkte vi att Mickes cykel var borta. Yej, igen. Sannolikheten att vi hittar den igen, alltså en tredje gång är nog rätt liten. Så vi var mest hemma igår och pyntade lite. Jag försökte sätta upp den stora spegeln i hallen, men hålet blev bara stort, inte djupt. Så nu vette fan hur vi ska bete oss för att få upp den, eftersom att hålet jag mätt upp var PERFEKT ! Men men, det där blir mannens projekt att lösa :P Allt börjar annars sakta men säkert att falla på plats. Nu saknar man bara den förbannades soffan ! 

Självklart kan man göra klart med att packa upp och så, men det känns liksom helt värdo att packa upp de sista 5 lådorna för när de absolut inte är ivägen. Och att ens tänka tanken om att sätta upp saker på väggarna ... Nej, det går ju inte när man inte har några möbler att utgå ifrån. Hur som helst så kommer det att bli kanonbra när det väl är klart. Ska för en gångs skull ha värsta inflyttningsfesten. För den vi hade senast, den hade vi typ 8 månader efter vi flyttat in :P Men nu tänkte jag att vi skulle försöka styra upp något till iaf September. Elin och jag har ju semester V.35. Vilket innebär skjuta på skjutbanan, Gröna Lund, Zumbakryssning, Åka Go Cart och massa annat påhitt. Kommer bli GRYMT ! 

Japp, det var nog allt. Överväger också att rätta till min tatuering. . . Men jag vet inte HUR ? ^^ Adios.
Såhär KAN man se ut när man äter kräftor eller firar midsommar.
Men det är inte rätt.

Sugen på att designa ?

Någon som känner sig manad att ta sig an min bloggdesign? Behöver lite ny inredning känner jag .. och jag kan inte ett jota.

Baj Paj Phone :´(

Fan fan fan. Min underbara kära telefon har redan valt att lämna mig ... :/ Jag grinar och jag sliter mitt hååår ! Faaaan ! Okej och visst att man ska vara positiv och tänka att jag har en ny säng, ett nytt hem och en underbar karl. Men just nu så är det svårt att ignorera att min andra kärlek i livet har sagt upp sig. Kaputt. No more. Micke försöker lugna mig genom att säga att han tar med sig den till jobbet i morgon och skickar in den för lagning. Aa, men TACK ! Det var ju snällt, men det innebär ju bara att den kommer vara borta i MINST 5 veckor innan jag ser den igen, jag kommer inte ha någon form av kamera, och jag kommer känna mig handikappad utan sms-tråd.

Tänk om man var Buddist och inte ett dugg beroende av det materiella. Jag som är helt tokberoende av det tekniska. Jag menar, tänk er själva att vara utan dator, tv och telefon !? Skulle man fungera då? ... Inte jag iaf. Herregud vart är världen på väg. Ledsen, men nu måste jag plocka ur potatisen ur ugnen och gråta en skvätt innan mannen kommer hem. FARVÄÄÄL ! <3
JAG ÄLSKAR DIG MIN KÄRA TELEFON ! SNÄLLA, LEEEV !

Underbara Dans !

Jag har tänkt att jag ska lägga upp det här klippet 100 gånger sen jag såg det... men det har bara inte blivit av. 
Här kommer det nu iaf. Och jag hoppas ni tittar på det. För Jääävlar vad hon kan den där Mia Michaels. Love Her !
Jag tror att den buffrar rätt mycket,... men SE DEN SE DEN SE DEN !!!

Ny Säng !

Japp, nu är det faktiskt på riktigt. Vi flyttar in ! :D YEEEEJ ! Har liksom inte känts som så innan eftersom vi har levt bland 100 kartonger och sovit på två madrasser på golvet. Glam glam. Men idag har vi samlat in alla delar på diverse ställen. Först så ställde Elin upp på att köra oss med madrasserna, så vi stack iväg till macken och sadlade på släpet. Nemas problemas. Elin satt rak i ryggen och tittade i alla speglarna non stop i ungefär 5 minuter, sen var det lugnt. Då kunde hon till och med gasa upp till 70 snåret :P Hon till och med backade med släpet en liten bit :D Jag gillar´t ! Efter den galna åkturen med Elin så lånade vi Annas bil och drog till IKEA. Inhandlade säng och massa småtjaffs. Och just nu känner jag mig sådär riktigt HEMMA ! Ska bli så förbannat kul när allting är klart, och bara sätta upp en lapp på jobbet om att NU, NU ska det bli inflyttningsfeeest ! 

Aja, annars händer det liksom inget nytt. Man är arg minst 10 gånger per arbetsdag och det involverar oftast samma personer. Jag njuter av att glo på Tv och möla i mig gotta. Same old Same old liksom. Micke har städat lägenheten hela dagen idag, och inatt får man sova i en SÄNG ! Förstå vilken lyx ! Önskar verkligen att jag hade en bild på Elin när hon körde bil med släp, men sorry. Jag tänkte inte ens tanken ;P Sista meningen för idag måste nog bli "FUCK YOU JYSK!". Adios.


RSS 2.0