Barbeque Party!

Ja, i morgon är det löning. Money money . . . Måste köpa en ny tunika, nya skor och massa gött till festen på Fredag. 
Mina händer är knäppta och ber till alla gudarna att det ska bli problemfritt på fredag. Jag håller tummarna för att de lyssnar, och att kvällen blir enormt lyckad. 

Nu är det iaf inte långt kvar tills jag börjar jobba på Ica. Ska bli riktigt nice med ett annorlunda sommarjobb. Var ju på Yves förra sommaren, vilket var riktigt trevligt. Oavsett så ska det bli skönt att ha ett "tungt" arbete ^^
Nåja, idag gick jag hem en timme tidigare från jobbet. Jag svalde alvedon och ringde runt till Skatteverket, facket och swedbank. Måste hitta alla rätta pusselbitarna i denna djungel. Det visar sig iaf att jag måste skriva ett brev till skattemasarna där jag berättar om hela anställningen, människorna på platsen, hur utbetalning av lön gick till, kopia på kontrolluppgifter SOM INTE FINNS (?), kopior på lönespecar . . . etc. Snacka drygt, men helt klart värt det. 

Ni känner säkert igen er. Det finns minst 1 person i allas liv som får en att känna både hat, irritation, värk, sveda, ilska osv. Well, jag har hittat denna person. Han heter Mikael Savlid och ska väl föreställa någon form av chef på Gavle Business Center AB. Man genomlider allt detta för att man i slutändan ska få möjligheten till att skratta personen mitt i fejjan och säga "Tji fick du! Jag vaan!". Den dagen kommer jag le mot gudarna och för evigt vara tacksam! :D 

Bläsch, nu ska jag njuta lite av den här kvällen. Släppa allt och mysa ner mig med Den Rätta Micken och glo en film eller nått <3 Schnootiebootie! 
Adjöken

My Goals In Life

Ville enbart informera allmänheten om min rökfria period i livet, som idag har sträckt sig till 3 veckor! Är det inte underbart? 
Jag kan känna dofter, verkligen känna smaken av den mat jag äter och utan flås trampa mig upp för en brant backe. 
För första gången på länge känner jag att jag verkligen kan njuta av den Svenska Sommaren, som tog sin ordentliga start IDAG! :D 

Adjöken så länge! Måste ut i friska sommarluften och lukta på saker . . . ^^

´


,


'


-


<3


.


Lågkonjunktur

Jaa, om man slår på tvn och bläddrar igenom kanalerna så är det rätt uppenbart att världen lider av en ekonomikris. Alla reklamer och serier m.m har blivit så fruktansvärt "desperat"! 

FÅ MER TID TILL ANNAT! BECKERS FÄRG HÅLLER I TIO ÅR! HELT OTROLIGT! Not. Vad fan är grejen?
Gör reklamer som är charmiga och har det lilla extra istället. . . DET är en perfekt sell-out för mig i alla fall. 

Men har jag hunnit med att berätta om sälj-samtalet som kom i torsdagskväll. . . Nä, men det ringde i alla fall en Torbjörn från något företag och sa att de var Sååå glada att jag svarat på en webbenkät så de skulle BJUDA mig på nå typ bantningpiller och nå antioxidanter. Åååh vad skoj sa jag. Vi pratade på ett tag. Och självklart låg det ju mer till saken än att det var gratis. Till att börja med så vart man medlem i något som kunde bli svårt att ta sig ur, men man fick ju såklart ta del av alla fin fina erbjudanden när man blev medlem. Sen kröp det fram att en kostnad på 59kr tillkom vid beställningstillfället, alltså om jag sagt JA över luren. När jag ifrågasatte detta så sa han lite blygt att "det står såhär i mina papper, så jag vet inte hur mycket du egentligen får betala, jag följer ju bara mitt manus". Det vart så fruktansvärt pinsamt för både han, mig och hans företag, så jag gav han ett hett chefstips och önskade han en trevlig kväll. 

Här ser man också tydliga tecken på desperation. Företagen i Sverige är i sådan panik att de måste säga att de BJUDER på något, för att få det sålt. Visserligen har det väl alltid kryllat av felaktiga säljkontor, men det känns som om de utökat. 

Nu har man spenderat 1,5 timme framför tv4, Robinson 2009. Fy fanken vad spännande det blir nästa vecka. Jarmo typ döör såg det ut som. Ja, och självklart blir det aldrig rätt person som lämnar. Nina fan skulle ju ha åkt, men så fick Lukas åka istället. . . Skitprogram. Aa, men är man fast så är man. 
Förövrigt så har jag skickat iväg 4 ansökningar till filmskribentarbeten på tidningar, hemsidor m.m
Håller alla tummar jag har på att jag får något av dem. 

Time To Go. Adjö.


Ain´t no angel gonna grip me

Ni kanske funderar över min ibland rätt meningslösa rubriker till inläggen? 
Jo, jag gör nästan alltid såhär. Jag funderar över något "ämne" jag kan bygga rubriken på, men det misslyckas ofta. Då sätter jag mig helt enkelt tillrätta, slår på den låt jag mest av allt känner för att höra i det ögonblicket, och väntar tills en ofantligt vacker, bra, hipp eller fräck mening dyker upp. Thats it. 

Så vilken låt kommer denna rubrik ifrån? :P 

Har ni någon gång fallit ner i en grop så långt, att det är svårt att ens hitta en väg upp igen. Well, jag har varit kroniskt trött i säkert 2-3 veckor nu och det går fan inte över! Vad beror det på? Att jag slutat röka, eller att jag motionerar mer än vanligt? Fattar fan ingenting. Här försöker man ordna upp sitt liv och bli hälsosam, ska man då behöva lida av trötthet 24/7 ?
Och inte nog med det så ska jag även jobba i butiken i helgen. Men det är ju rätt skoj ändå. Lite avbrott i vardagen eller vad man ska kalla det. 

By the way så borde godis och anti-rök reklamer förbjudas! Tänk på alla dom som blir påverkade åt helt feeel håll. 
Uscha. Rökningen är dock inga problem, godis är det värsta. 
Men ibland får man faktiskt fuska. Man kan ju inte gå hela livet utan godis heller! Då tycker jag att det är bättre att äta gott, må gott (motion osv) och viktigast av allt sova gott! <3

Har även börjat läsa lite andra bloggar. Angela Monroes tex. Från Robinson. Det är rätt skoj, men korta inlägg gör nog mer susen är dom megalånga tror jag. 
Alltså, dags för mig att runda av här. Föresten så ska jag börja söka jobb som filmrecensent till olika tidningar! Kanske ska ta en svenskakurs först? :O 

Adjöken. 

Skoj Reklam

Har ni sett Wasas nya reklamsnuttar? Det finns kanske 3 eller 4 olika versioner, men det är bara 1 som är bra. 
Det sitter en tjej på sängkanten och ska dra på sig ett par strumpbyxor, men så går de sönder. 
Ja, hon tar inte det med lugn direkt utan sliter och skriker och biter i strumporna. Sedan kommer sonen in på rummet med en frukostbricka. Då ger modern en liten "sorry, men de jävlades med mig" blick.

Aa, det kanske inte låter så skoj, men jag svär, det är den roligaste reklamfilmen på fleeera år! 

:D 

Det var bara det. 
Adjö

Wonderful weather

Ja, jag är tyvärr tvungen att meddela att jag är en väderhora. Igår var det lite halvdåligt väder, men sen på kvällen när jag drog min feta röv ut på en joggingrunda så sken det upp och blev skitskönt! Dock idag, så var det soligt och fint på förmiddagen, man tänkte "YEAH, nu kommer värmen tillbaka", men tji fick man. Dock så tog jag nyss en promenad, i det muliga och mörka vädret. Jaa, om jag säger såhär. . . när man är utomlands, och har legat i solen hela dagen. Också blir det eftermiddag, regnet liksom hänger i luften men det kommer bara ett par droppar, en åsksmäll här och där och det är fuktigt och kvavt i luften. Jag kan då avslöja att denna känsla och detta väder också kan avnjutas i Sverige. ME LIKE. Fast åskan kan vi hoppa :)

I morgon är det Fredag. Jag ska på intervju på Ica för ett eventuellt sommarjobb. Vi får se hur det går, annars är det väl bara att dra igång tjatet på Petra :P 

Näe, skrivarglädjen blir liksom inte på topp när man inte har så mycket att klaga på. ELLER JAG VET! 
EN sak kan jag klaga på. Våran kaffebryggare har pajjat. Problemet är att jag inte vet HUR! 

Jaja, life goes on. The karl is on boxning and I am gonna ät icecream! YUMMY!
Adjöken

2009.05.04, knappast en dag att minnas.

Hemma idag. Känner mig inte kry. Men fy satan vad tråkigt det är att bara vara hemma. Och det är ju inte direkt läge till att vara aktiv när man är sjukskriven från jobbet. Näe, är man sjuk då får man banne mig stanna inne och tycka synd om sig själv tycker jag. . . 

Men nu till helgen som kommer så ska Jag & Micke åka till Hofors och passa alla ungarna medans Mamma & Pär rehabiliterar sig hos oss. Kan nog bli rätt nice att vara barnfri för en natt och kunna gå ut och käka lite och så . . . Hoppas att det ger någon form av resultat bara. 

Näe, jag har noll ork till att skriva faktiskt. 
Adjöken. 

"Människan har ett grundläggande behov av djup vänskap"

"Många väljer ytliga bekantskaper för att de tycker det är krävande med nära vänner. 
Men djup vänskap är lättsam och odlar sig själv. Tyvärr har många, i synnerhet kvinnor, 
en tendens att hamna i slitsamma vänskaprelationer. 
Våga bryta upp om du hamnar i en destruktiv vänskap" 

- Några kloka ord av Olle Wallner


RSS 2.0