Snabb Visit

Nytt jobb. Fett kul, men fett jobbigt. Huvudet nästan exploderade igår.
Man ska även kunna ALLA PLU-koder i hela Icas butik. Visserligen så har jag ett någorlunda gott sifferminne, men det kommer säkerligen att ta tid med alla dessa frukter, lösviktsprodukter och läskbackar. 
Men jag klagar absolut inte. För jag jobbar hellre i Ica butik resten av livet än att ringa ett enda samtal till som har med försäljning eller frågor att göra. 

Jag är så jävla Klar med Ring-Ring jobb. Men får jag inte fortsätta på Ica så provar jag ju gärna på att sälja på mitt senaste jobb. Who Knows, det kanske går svinbra och är mycket roligare än att producera? :O 

Igår var vi och såg "Baksmällan" på bio. Rätt komiskt att jag ringde Cissi när klockan var typ 19 och bion började 21:30. 
Vi hade bokat biljetter och var tvugna att vara nere till 21:00. Så eftersom det regnade så ringde jag helt enkelt för att tigga skjuts. Det visar sig då att Cissi och Fredrik ska på samma bio samma tid. Hur stora är oddsen. 
När vi hämtat ut våra biljetter och väntar på att bli insläppta så märker vi också att killarna lyckats boka platser precis bredvid varandra på en fullsatt salong. HUR STORA ÄR ODDSEN FÖR DEET? Aa, filmen var iaf den bästa komedin jag sett på otroligt länge. Grandma´s Boy är en svår film att klå, men de ligger nog på en delad första plats nu :) 

Det enda som "Baksmällan" saknade var den klassiska repliken från JP när han gömmer sig i väggen och nästan väser "How can he see me?" . . . Haha, det är sååå jävla kul! Om ni inte sett den, så skriv upp det på kylskåpet med stora bokstäver. MÅSTE SE GRANDMA´S BOY! Äkta toilet humor, men ändå :D 

I morgon ska jag köpa en ny dammsugare. 
Men nu ska begrava mig i sängen nu och försöka ta mig tillbaka till verkligheten. 

Adjöken. 

<3 LOVE <3


Jag ville bara kika in. Ta nattpasset och presentera er för en kanske gammal vän. 
Kärleken. 

Minns ni den? Den som fick en mage out of control. Den som fick er att ge upp saker för det som var mer värt. 
Den som om natten fick dig att drömma dig bort till sagans land, men som vid vissa stunder även kunde få dig att nypa dig i armen för att verkligen få se att allt detta händer på riktigt! 
Gud. Jag är så kär. Jag älskar Mikael mer än någon annan människa kan förstå. Iaf vill jag få det att vara så. 
För people, den här mannen han är unik. Visserligen får han mig att bli förbannad till och från. 
Men vid stunder som dessa. Han och jag, ensam i ett hus på landet utan stress och bara mys i soffan och god mat. 
Då är man rätt tacksam för att man har hittat kärleken. 

Och försöker ni sno han, då jävlar. Då får ni med mig att göra. Jag har paxat han tills det är dags att packa ner sig på en kyrkogård. Så ni kan lika gärna ge upp nu. 
Sen tror jag också . . . Men det här kan jag dock inte garantera. . . Att han är kär i mig också! :) 

Jag vill hylla kärleken för alla underbara stunder och alla helvetiska stunder. För utan dom jobbiga stunderna så skulle man aldrig uppskatta de bra lika mycket. Det är iaf vad jag tror. Nåja. Nu ska jag gosa in mig i min "micke vrå" och sova gott hela natten lång. Håller tummarna för sol i morgon. 

ADIOS!  
<3<3<3

Man skall icke Stjäla


Stök & Bök

Igår drabbades jag av öron och halsont. Vekling som jag är tog jag beslutet att stanna hemma från jobbet. Usch, fel val. 
När klockan var 08:30 ringde det på dörren. Gavlegårdarna som kom för att slipa vårat vardagsrumsgolv. Problemet var bara att vi hade glömt bort att de skulle komma på Visit, så vi hade ju självklart inte plockat ut alla möbler och prylar. 
Ja, men det var inte mycket att göra. Jag bad om ursäkt och bad som återkomma efter 30 minuter så vi hann städa ur allt. 
Vilket jävla bök. Orka bära 100 kg soffa när man är vek. Nej nej. Svetten rann och övriga dagen försökte man sova eller titta på film, vilket var något svårt med allt stök från Gavlegårdarnas slipmaskiner. De höll säkerligen på i 3 timmar utan stopp. Fy fan. Men det blir nog fint när det är klart tror jag. Bra att det dröjer 2 dagar så man hinner få tillbaka gnistan. Är fortfarande vek. Sitter i pyjamas och käkar Fis Hermans och dricker the. 

Ska försöka ta mig upp på min Cruiser Cykel för att dra till Ica snart. Har fan inte tagit många andetag av frisk luft idag heller. 
MEN, jag har varit rökfri i över 1 månad och förtjänar fan medalj! :D 
Anna (Faster) har dock varit duktigare, för hon slutade för lääänge sen. Lika farmor. Fast hon har börjat tappa humöret senaste tiden . . . Kanske saknar ciggisarna? Jag tycker bara det är underbart! Man har ingen aning om hur mycket lukt och smak som försvinner i blossen. Men som det är nu, så smakar all mat mycket godare, och småsaker, som tex Qilas päls eller en nyköpt bok luktar fruktansvärt gott! ^^ 



Aa, men nu är det dags för uppryckning. Hoppas bara att det håller i sig tills i morgon. 
Adjöken

(Varför är Qila vindögd på det här fotot?) :P


RSS 2.0