Sarah The Nanny

Det är skitroligt att vara med Moster Sarah, för då får man hälsa på värsta snälla hundarna ! 
SKIITFINA var dom !
Och ibland, ville han slicka lite på mig ... Det var kul.
Jag hann med att sova i vagnen en sväng också.
Micke hade inga problem med papparollen ... för en dag.
Ibland var det lite mycket som hände, så då såg man ut såhär.
Fick äta mat i Moster Sarahs säng med dörrarna stängd, så inte monster-katten skulle klösa mig i ögonen.
Hon tycket nog inte om mitt besök så mycket, men jag ÄLSKADE det och kommer gärna tillbaka och umgås med Sarah och Micke ! :D

Fyra veckor !

I morgon kommer Alexandra och ska ha det skoj med Moster Sarah. Det ska bli sjukt kul och jag funderar på att ta en riktig långpromenad med henne och visa henne hur en STAD ser ut. Jag menar, i hennes ålder borde hon redan vara bekant med H&M-rea och Mc Donalds driven. Men när man bor i Hofors så hamnar man lätt lite efter :P (Jag själv är från Hofors från början, så ta inte detta alltför personligt nu!:P)

Ja, men fattar ni att jag bara har 4 veckor kvar i skolan !? Sen är det sommarlov. Fast det innebär ju egentligen bara att jag måste jobba dubbelt så hårt som jag gjort under vinterhalvåret. Men okej. Det är trevligt att tjäna pengar :D Och som om det inte vore nog med det så kanske jag ska få köpa en ny bike på bilistema för Micke. Han tyckte att det var bättre än att vänta ut en bra annons på blocket ... :D Great va ? :O Då behöver jag inte GÅ till träningen och ta en dryg skitbuss hem och sponsra ännu mer till x-trafiks jävla fittbolag. Oj. Sorry. Häftig reaktion ... jag vet. Men det är rätt drygt när man kliver på en av deras bussar och säger "Hej Hej, en Ungdom tack". Också får man jordens idiotblick tillbaka, också säger fanskapet "A, men menar du UNGDOM eller SKOLungdom?" ... Man liksom lyfter på ena ögonbrynet och funderar VART exakt var jag otydlig ? :O 1 st UNGDOM ! UUUNGDOM alltså ! Mongoföretag.

Aa, men jag har läxor... 4 veckor, sen frihet ! :D
Ja, med denna Frihetslapp fick Sanna chansen att driva med mig.
"Sarah, man får inte vara gudmor om man inte är med i Svenska Kyrkan" ...
LÖGNARE ! :D
Mickes läpp såg ut som två ur en rolig vinkel. Skrattade gott åt detta då ...
Just nu kändes det inte lika skoj ... ^^
Mördarkatten har ärrat mig på tummen ... Det är liksom läkt nu, men ser ut såhär ? :O
Men hon sover gott ändå ...
Lax, Pressad potatis, varm citronsås och mammas sallad ! GUUUD SÅ GOTT !

Lååååångt

Måste bara en gång till få briljera lite med min hastiga hårväxt ! :D
Snart kan man ju nästan säga "Ja, men ni vet den där Sarah med det långa håret ..." :P

Bad Update

Det är fy och skam att jag låter bloggen bli lidande för mina andra sysslor. Idag har jag och Micke städat hela lägenheten, så nu nästan skiner den ! Vi fick nytt lås på dörren, och jag har äntligen fått ännu en lägenhetskoll. Vi får se om det blir på söndag som han kunde visa den ... Det är en lika stor som vi har idag, med oförändrad hyra. Men den ligger mycket mycket bättre till än våran idag. Jag vill bara ifrån det här jävla området.

Hur som helst så har jag tränat idag igen. Känner mig rätt utslagen nu eftersom jag hade jordens träningsvärk i benen idag ... men jag pinade mig igenom hela timmen, och nu känner jag mig sådär extra duktig ! :D Igår var jag dock lite arg, och jag vet att jag skulle skriva och berätta varför, men det var egentligen bara jag som överdrev en skitsak som hände på jobbet. Visst, jag är fortfarande lite irro, men det är onödigt att kasta skit i bloggen för en sån sak. (Oh, jag måste vara på väg att bli vuxen!?) :P Har fortfarande lite ont i magen över mitt jobbpass jag har på fredag. 06:00-19:00. Känns inte jättekul direkt, men jag har fått se första utkastet på mitt sommarschema, och det ser riktigt gott ut med tider ! :D I like it ! Nu blir det lax, pressad potatis och varm citronsås á la Sarah ! Möms !
Stolt moster/gudmor ska passa den här góbiten på Torsdag ! :)
Så himla stora ögon hon har å ! :P
Skitskoj !
Promenad !

Bá så ni vet

Jag är trött. Inlägg kommer under morgondagen :) Jag är arg också. Mer i morr´n !

Jobbtrött...

Nu är det några dagar med jobb, så tid för plugg och träning känns inte så aktuellt... ^^ Förhoppningsvis så kan jag ta mig i kragen under mina lediga dagar sen så jag hinner med historian. Troligt. Jaja, hur som helst så har jag jobbat idag. Det gick segt och jag kunde inte sluta tänka på att min sista april kommer jag att vara på jobbet 06:00-19:00 !? Olagligt är vad det borde vara ... men jag ska vara tacksam att jag ens har ett jobb i dom här tiderna ...
Kollar på film och myser med älskling ikväll. Hoppas inte jag har träningsvärk i morgon när jag ska vara i mejeriet ^^

Inhandlat

Det måste ju vara ödet att vi så himla länge har haft ögonen på ett bord på IKEA, men som vi sagt att vi ska vänta med pga av priset och att andra saker prioriteras. Men vips så stod det ett i skitbra skick inne i fyndhörnan för halva priset ! Det är så ballt att man kan säga OMG !
I övrigt så var dagen väldigt trevlig. Jag hade provet, det gick som det gick... förhoppningsvis bra. Sen lånade vi Annas bil och stack iväg till Sandviken för att inhandla hoj. Men tyvärr så var hojen helt skev och gick knappt att cykla på, så jag sa snällt Nej Tack. Valbo nästa, och vi hade enbart planer för flyttkartonger eftersom vi lever lite före det som kanske eventuellt kommer att hända :P Sen passade vi helt oförskämt på att dra och inhandla maten för veckan. Så nu känner man sig sådär lagom helg-klar. Också är det dags för jobbet igen i morgon.
Inga sura miner här inte ! :D Inte när man har ett Stockholms-bord från IKEA ! :D :D :D
Kärleken kan komma i många former. 
Växt till ballen :)
Filmfynd, Schampoo som måste provas och headset !
Mannen vaknade utan hår idag. Han är söt ändå ! <3
Karamells, hell yeah.
Min första fejkväxt är inhandlad :D

Radera Torsdagar, Tack !

Ikväll blir det plugget igen. Känns som igår jag satt på Historian som ett stort frågetecken och väntade med spänning på att få höra resultatet från provet. Men nu är vi här igen. Torsdag, och samma jävla piss som alltid. Kan knappt bärga mig tills jag kan lägga Historian bakom mig. Mannen jobbar, och jag tänker äta en smoothie innan jag måste ut i slasket. Trevlig kväll !
SOMMAR ! Fusk.

Pics från Mobben


Nationella Proven Del. 1

Idag ska jag ha mitt framförande i Nationella proven, taldelen. Det blir ett tal om fördomar. Tyvärr så känner jag mig inte så laddad som jag kanske borde. Jag har pluggat och gått igenom allting igår, och ska ta en sväng idag med. Men det känns ändå inte helt hundra. Vi hoppas på det bästa, och om inte annat så VET jag ju att det kommer gå bra på Fredag, i uppsatsdelen.

För övrigt så var jag ute på promenad igår, och fick känna på hur det kändes att röra på fläsket. Och det var inte fel direkt. Har ju bestämt sedan länge att jag ska börja träna, men vid utbetalningen av lönen så kommer det den här gången bli ett kort, på allvar. Jag har till och med varit ner på Friskis och hämtat ett schema, så jag kan se vad jag kommer kunna gå på för pass och när det istället får bli jogging eller gym. NU SKA FLÄSKET BORT !

Efter skolan idag ska jag träffa Cässä. Sista April? Vad ska man göra då? 29 april har jag och Micke varit förlovad i 2 år... Kanske ska firas ? ;D Bla bla... Frukost och ut i solen kanske? På Fredag ska jag åka och hämta Cykel ! :D
Adios !
Sjukt heta Brudar ! (OBS ! Taget för över ett år sen!)

Forever Young.

Idag är det prepp för NP proven del 1 som gäller. Så jag måste tyvärr vara tråkig och inte lägga ner energin på bloggen. Klev ju upp med tuppen i morse också för att hjälpa till på jobbet under förmiddagen.
Annars då? JAG VILL FLYTTA, HA EN NY SÄNG, EN NY SOFFA OCH JAG VILL BLI KLAR MED SVENSKAN OCH HISTORIAN! ...
Adios.
Igår köpte jag en "mustasch" för att stödja kampen om testikelcancer.
Jag tycker att ALLA ska köpa en. Samma som rosa bandet ju, fast för herrar.
Finns i din närmaste butik för 25:-  :D

Dagen.

Snart är det dags för del 1 på Nationella proven. Det känns som en rätt dryg del, eftersom det innebär att man ska prata inför hela klassen. Och tro det eller ej. JAG tycker det är jobbigt. Särskilt då jag ännu inte hittat ett ämne att prata om. Ämnet är RELATIONER, så egentligen kan jag prata om allt mellan himmel och jord. En relation till en förälder, en pojkvän, eller syster. Eller en politisk relation... eller det som för närvarande ligger närmast första platsen. Problemet i samhället mellan Svenskar och Invandrare. Det är helt sjukt att efter så många år av invandring så är relationen mellan oss två olika kulturer enorm. Men som sagt ... vi får ser hur det blir. Ska jobba till 12:00 i morgon, och efter det måste jag försöka kludda ner ett snabbt PM med lite anteckningar och skit, så att talet håller i 5 minuter.

Annars måste jag vara en sjukt ful uppsyn eftersom minst en gång om dagen när jag jobbar, så träffar jag på en elaking. Idag var det två vänninor i 40-års åldern som stod och tjattrade i kassakön. Jag sa "Hej". Fick inget svar. Jag sa "87,50:-". Jag fick en hundralapp utan ögonkontakt. Jag gav henne kvittot, och hon  säger "Här är man mån om sina kunder" ... ? ? ? Ibland blir man liksom lite paff just eftersom man faktiskt inte gjort något fel. Egentligen är det ju idioterna som tjattrade som var respektlösa då dom sket fullkomligt i mig.. Men som sagt. Jag kanske är en ful uppsyn bara.

Gul lök i knippe luktar gott. Jag vill flytta ! Baj baj.

Pälsägande Djurbärare

Igår såg jag en tjej i Päls på bion. Jag ville slå henne en aning. Jag har ju tidigare i bloggen haft en diskussion om det här med pälsbärandet. Det är inte okej att säga att man älskar djur, och sen klä sig i deras hudar. Det är inte okej vare sig det är fejk eller ej. För det är vad Pälsen representerar som har betydelse! Det är märkligt hur vissa saker bara kan accepteras medan andra saker ska strängt förbjudas. Jag vet att vi inte flår djur i Sverige, men vi importerar det. Då kan vi ju lika gärna göra det lagligt att importera luder från Taiwan i samma veva. Det vilar på samma grundprincip. Äh, men allvarligt talat så är det fan helt stört att vi har bestämt att päls är "inne", vilket i sin tur bidrar till att fler djur plågas till döds. En vän sa en gång till mig att hon inte åt kräftor eftersom dem kokas levande. Och det är ju också samma sak ! Det spelar väl ingen roll om det är en kräfta eller en tvättbjörn som lider? Bara för att det är mer uppenbart när en tvättbjörn gör det, så innebär ju inte det att det är okej att skära av hajfenorna på hajarna och sen kasta ut som i havet igen... för att dö. Människan är fan grym.

Och jag lovar härmed att alltid värna om djurens bästa! Heja alla som startar katthem och hund-rescue-center ! Uppenbarligen behövs ni eftersom att folk är dumma i huvudet och gör sina djur med barn och sen inte kan bli av med bebisarna. I vissa fall är det ju hundar som räddas ifrån folk som tävlar med dem. Den som blöder mest förlorar i stort sett. Kommer de hundarna någonsin kunna få ett nytt hem? Troligen inte. Den är förmodligen så ärrad att det bara är att göra slut på dess lidande. Med djur kommer fan ansvar ! Kan man inte ta hand om dem så får man iaf se till att de får ett bra hem hos någon annan. Man kan inte avliva friska djur, bara för att man inte orkar eller har något tålamod. Den dagen jag skaffar hund så kommer ju nästan Micke att hamna i skymundan eftersom man vill det bästa för sitt djur. Sin bebis. Vi har ju Qila idag, och även om hon driver mig till vansinne med sina damprus och klättermaraton på väggarna, så tycker man ju om henne i grund och botten. Jag skulle aldrig göra mig av med henne.

Poängen är att alla som bär Päls ska fan veta vad det innebär! Och till alla kärringar som bär päls och tror att det på något sätt får er att se rika ut, så har ni fel. Ni skulle lika gärna kunna skjuta en hund och hänga på er, med inälvorna hängandes längs sidan. DET skulle vara lite billigare också... men ändå samma sak.
TÄNK ER FÖR PÄLSÄGARE! (Jag svär, den dagen jag ser en person i päls ute och går med sin hund... Då finns risken för att jag gör saker som inte ligger innanför lagens ramar..)
Verkligheten.

Städning :/

Idag står det städning på schemat. Känns sådär, men det är jag som levt rövare i 3 dagar nu. Så all skit som ligger överallt och nästan all disk är mitt fel. Så man får väl helt enkelt stå för konsekvenserna och passa på när mannen jobbar ^^ När han kommer hem ska vi ta en promenad och handla lite i solskenet. Ikväll måste jag försöka plugga så det slipper bli panik inför det här provet :P

Hur som helst. Filmen igår var sådäär... Micke tyckte den var asbra. Men det var för lite bajshumor med för att den skulle helt fånga mig. Så totalt sett så får den 3 fåtöljer. Micke gav den 4,5... så det där är en smaksak. Kändes jävligt märkligt att vara i salong 6, när man senaste fem besöken varit i salong 1. Skiljer typ 100 platser i storlek kanske .. :D Idag skulle jag verkligen vilja åka till Hofors och hälsa på. Men det blir det ingenting med tyvärr ... Buss är ju inte det roligaste alternativet heller.. men om Anna tar sig iväg till Turkland så ska nog vi låna hennes bil då.. Vi får se om det blir en tripp till Hoffe då.
Men vad är grejen med Vulkaner på Island ? Och tidningarna säger att den kan fortsätta spotta aska i flera år!? Innebär det att det är helt meningslöst att försöka spara till en egen resa längre fram? ... Ska vi aldrig mer få se utlandet? Är det här mitt straff för att jag är värdelös på att spara ? ... Bajsaska. Jaja, städning var det.

Bio

Ikväll ska vi se den här filmen. Har extremt höga förväntningar.. Hoppas den lever upp !
:D Återkommer med ett betyg .. Baj

Negativa sidor

Jag beklagar över avbrottet i bloggen. Men en ny telefon kan lätt ta fram ens negativa sidor. Har fortfarande inte direkt kommit igång och fattat mig på den... men det kommer :D Annars är det väl ingenting nytt. Jag fick en utskällning på jobbet igår. Det var lite jobbigt när jag i samma veva sprang runt som en skållad råtta för att hinna skriva klart Mickes ansökan som han schabblat till. Kundens och min konversation gick som följer:
Kunden: Ni har fan aldrig Pripps Blå !
Jag: Nä, men vi väljer ju våra leverantörer och då kanske Pripps Blå inte är en av dem, men jag tror vi ska ha..
Kunden: NEJ! Det är tomt i hyllan !
Jag: Jaha, men har du handlat Pripps här förr?
Kunden: Ja, för kanske 14 dagar sen...
Jag: Ja, men då är dom bara tillfälligt slut. Det är inte vi själva som plockar upp läsken och det, men då är dom bara populära ju (med charmig tonläge)
Kunden: HUR FAN KAN DU SÄGA SÅ? JÄVLA STIL ALLTSÅ! JAG KANSKE SKA PRATA MED ER CHEF IGEN? DET HÄR ÄR NÄMLIGEN ETT UPPREPANDE PROBLEM... BARA I ER BUTIK. FY FAN .... *mutter mutter ...*
Usch, hur KUNDE jag säga något sånt ? ... ? Fattade noll och Betsy försökte desperat hålla mitt goda humör uppe. Det gick sådär. Skillnad hade det ju varit OM jag faktiskt gjort något fel.. men det anser jag fortfarande att jag inte gjorde. Ful uppsyn kanske. I don´t know.

Jag har hört att jag kan vara rätt bitter och sur. Men det är ju sällan jag visar den sidan på jobbet. Blir jag förbannad eller sur så håller jag bara käften. Det är liksom bara onödigt att dra igång något. Men problemet med den här kunden var att när jag sen går ut i butik och längst bort till läsken och ölen så finns det en hel gavel full med 3,5%. Så jag tänkte.. Han kanske ville ha 2,8%. Så jag går till ordinarie plats, och hela hyllan är full!? Så han ville antagligen bara ha lite bekräftelse på sin existens i världen. Jaja, ikväll ska Micke tydligen bjuda mig på bio :) Det ska bli trevligt. Kick Ass ska vi se ! :D Hoppas att det fortsätter vara varmt även fast det är mulet, så man kan promenera hem ikväll. Bla bla... Ska rulla iväg till Anna snart. Måste klä på mig kläder och ansikte.
Baj baj !
Lite förlåt för mitt humör igår Micke ... <3

-1-

Jag säger bara en sak - NY TELEFON ! :D

Farväl W910i !

Ja, min telefon valde att dö i morse. Den sa ´blipp´ och vibrerade till. Sen ville den inte vakna mer. Typiskt. Nu har jag lagt beslag på Mickes telefon, men han ska jobba i morgon, så jag LÄR väl ge tillbaka den. Telefonlös var det ett tag sen man var. Men Micke skulle kolla om dom hade telefonen inne i lager, för på alla andra ställen är den slutsåld!? Så förhoppningsvis har jag en ny telefon i morgon när jag kommer hem. Den som lever får se. Men jag försöker att inte ha så stora förväntningar eftersom det är en helt ny telefon, men den är slut överallt. Säkert samma hos Elis.

Jag är för deprimerad för att skriva mer ... :´( Jobb i morgon, och ett skriftligt resultat av Historiaprovet. Spännande. Hejdå

Där ser man...

.... Jag har en väldigt stor näsa har jag märkt.

Solig vårdag i Valbo !

Okej, det blev totalt 0 kort. Men så kan det gå. Ska försöka investera i en ny kamera efter flytt, inköp av ny säng och sånt tjaffs. Det går liksom före. Jag och Micke var som sagt till Valbo idag och det resulterade i inget handlande, men otroligt mycket planer för vad vi SKA handla sen. Hittade 2 madrasser med resårmadrass till för 6600:- tillsammans. Rätt billigt för en säng som kändes om himmelriket i jämförelse med våran nuvarande. Ska sälja den för typ en 500:-. Så är det någon som är intresserad, så hojta.

Lägenheten som vi var och kollade på i morse, var sjukt bra också. Men sannolikheten att vi får den är ju inte skitstor direkt. Den är alldeles för billig och det är på tok för många som söker och vi vill helst flytta in i Juli inte i Juni. Så det känns rätt kört. Men vi håller alla tummar för att vi får den! Skulle vara så skönt att slippa det här hålet.
Efter lägenhetskollen så var det dags för det efterlängtade omprovet på historian. Det gick faktiskt LÅNGT över förväntan ! Det är tack vare Anna som hjälp mig att fatta så gott det går och tack vare Micke som satt i 2 timmar och förhörde mig igårkväll ! <3 I morgon är det dags för skolan på riktigt igen efter ett långt påsklov. Ska försöka fylla i mina ansökningar till nästa termin ikväll också. Har bestämt mig för Matte B och Människan Socialt och Kulturellt. 2 kurser som känns rätt okej. Tror inte att det blir som den här terminen iaf. Fy fan för historia. Kunde inte bry mig mindre. Men nu är iaf det värsta provet över.
Var in och klämde på HTC Legend idag också. Absolut den telefonen jag ska ha ! Måste undersöka om ekonomin pallar först bara ... så jävla mycket man vill ha, men inte har råd med ... ^^

Solen skiner... Har inte tid för det här .. ! Hejdå !

Ree-Do in School.

Ja, mina vänner. Då sitter jag här än en gång, med samma jävla prov framför mig. Samma prov som jag senast körde rätt mycket på. Men efter mycket plugghjälp från Anna, så känner jag mig redo.
Ska försöka att återgå till boken igen. Har redan läst en hel del, men det är svårt att få ihop alla händelser till personer. Vem gjorde vad liksom? Sen är det dubbelt så svårt när man skiter i vilket liksom ^^ Tänk om jag kör på provet igen? Ska jag ta det som ett tecken från de så kallade "gudarna" då? Att jag kanske inte ska bli Polis... För det är ju enbart därför jag läser den här kursen.

Aja, den som lever får se. Och jag ska verkligen lägga manken till. Men jag kan inte sitta och plugga för länge, för då jinxar jag det. Inte bra. Måste skriva en KÖPLISTA den här månaden, så jag inte handlar massa onödigt skit också.
Yes, det är intressant. I morgon ska jag träffa Cissi en sväng och sen ska jag och Mannen ta en hang-dag och åka till Valbo. Måste bestämma mig för en telefon också. Min nuvarande sjunger på sista versen.
Ska verkligen försöka ta lite nya bilder också. På annat än mig själv vill säga :P
Adios.

Styling !

Jag har hittat en svinrolig hemsida ! :D Man kan ladda ner en bild av sig själv och styla om sig ! Skitskoj ! Jag har ju funderat på att bli ljusare ett bra tag nu, så här nedan ser ni mitt resultat ! :P
Se hemsidan själv genom att trycka här !

Gammal Klassiker...

Som fortfarande funkar ... :D

On the Go-Go

Idag ska jag umgås med Cecilia och efter det med Anna ! :D Senare ikväll kommer ÄNTLIGEN micke hem. Tyvärr, så blir det en kortsväng man hinner se han för i morgon börjar jag 06:00 och jobbar till 17:00. Borde fan vara olagligt att jobba sådana tider.
Idag ska jag för en gångs skull ha håret utsläppt !
Jag ska dock boka tid hos frisören nu när jag ska ner på stan.
Ska BLEKA det .. !? Hur kommer detta sluta ... Den som lever får se.
Adios !

Kul Fredá

Ja, gott folk, det blev inte mycket film för mig inte. För av någon anledning så tyckte jag att jag skulle sortera alla räkningar så här en fredagskväll. Det var inte direkt kul, men på ett sätt så känns det skönt att kolla igenom allt gammalt tjaffs och verkligen känna "Fan, vad skönt. Jag tog mig upp från skiten, och jag ska aldrig mer få en räkning från Kronofogden i mitt liv!" ... Nu har jag koll. Så snart kan jag och Micke verkligen börja leva. Resa utomlands, köpa en bil och utbilda oss ... Det känns skönt ! :D
Sen kände jag att jag var tvungen innan jag ska deklarera så jag har pejl på alla lönespecar och sånt skit. Nu blir det ett avsnitt av Jersey Shore. Adios
I feel lonely... :/
Jävla sötstjärt.
Idag var jag kreativ i min frisyr och gjorde lite flätor :P

Ensamhet och Hårfärg

Nej, jag tänker inte vara bitter över det faktum att två av mina grannar ska ha fest ikväll. Jag tänker heller inte vara bitter över det faktum att jag fick en och annan avhyvling under dagen, eller att jag behöver diska ... Men jag tänker fan vara bitter över att jag sitter här en fredagskväll. Helt själv. Tänker jag försöka vara aktiv? Ta en promenad eller kanske plugga ? ... NOPE ! Jag tänker först ta en lång dusch och få upp värmen efter att ha gått hem i regnet. Sen tänker jag kolla på sista avsnittet av Jersey Shore, och sen ska jag försöka se en bra film. Men jag vet inte vad det blir än. Micke är ju inte hemma, så han tyckte att jag skulle passa på att se en film som han inte vill se :P

Hur som helst. På söndag måste jag försöka ta mig till en frisör och reda ut problemet norröver. Färgade håret igår igen. I know, det är sjukt hur ofta jag gör det, men det är ju bara för att det håller typ 2 veckor, sen ser man ut som fan. Men gårdagens färg har lämnat en grå/grön/brun/röd nyans efter sig. Okej, det där lät ju SJUKT illa. Men det är det inte. Jag kan vara ute bland folk, men jag måste ha uppsatt... Så, nu överväger jag att kosta på mig en hårfärgning hos en frisör, för första gången i mitt liv. Jag funderar under helgen.

Köpte en skvallerblaska på jobbet, så nu ska jag försöka hitta någon form av glädje i det. . .
I MISS YOU MICKE ! <3
True Love !
(Vissa kanske tycker att jag fånar mig, men det är faktiskt Sjukt jobbigt att inte bara vara ifrån den man älskar högst av allt, utan att man dessutom måste vara ensam, en hel helg. Ha överseende för fan !) :D

Sleepless in Gefle

Okej. Jag är död. Helt sjukt att jag inte kunde sova inatt. JAG liksom? Jag somnar på 3 sekunder i vanliga fall och nästan ingenting kan väcka mig. Den här natten kunde jag inte somna första 2 timmarna typ, sen vred jag på mig hela natten. Upp kl 04:45 och iväg till jobbet kl 06:00. Höll mig allt jag kunde från att handla efter jobbet och tog mig hem. Såg ett avsnitt av Jersey Shore och åt min lunch, sen däckade jag i sängen och sov typ 2 timmar. Sjukt drygt att jag måste ta min feta röv ner till biblioteket och återlämna två böcker. Har verkligen ingen ork. Fast Micke ska ju hoppa över sin träning ikväll för att vara med mig. DET mina vänner, är ingenting som händer ofta. Men han ska åka till Ytterhogdal i morgon bitti, så det är inte mycket socialtid kvar nu ,.. Seperationsångest ! Jag ska verkligen göra allt jag kan för att han ska tycka att det var värt att skippa träningen också :D Så, jag tänkte att jag skulle hyra någon ball film, köpa "lyxgodis" på Godistajm och ha middagen klar när han kommer hem från jobbet vid 19 tiden.
Hur bra flickvän är inte jag då? :D

Hur som helst, det tar musten ur en att inventera kondomer, rakhyvlar, bindor och tandkräm så jag ska väl försöka ta min sista bit av energi och pallra mig ner på stan då ...
Kommer sakna dig sjukt mycket ! <3 Love you !

Halv-ambitiöst plugg kombinerat med galna tv-serier.

Det enda som existerar idag är plugg. Jag måste få ihop det sista anteckningarna innan jag kan slappna av helt. Så sorry, det blir lätt att bloggen blir lidande, i vanlig ordning. Hur som helst. Igår såg vi "Shutter Island". Vad fan är grejen? Alla säger hela tiden att åååh den var så bra ... Men hello. Den var dålig. Martin Scorsese, vad hände? Fattar noll. Man kanske hade lite för höga förväntningar eftersom alla man snackat med som sett den fullkomligt älskade den. Jaja, ikväll vet jag inte om jag pallar att se film. Micke kommer ju i vanlig ordning inte hem förrän efter 21, och i morgon börjar jag jobba 06:00 !! Borde fan vara olagligt. Särskilt om man jobbar i butik.

Tidigare idag så slappade vi på soffan framför "Jersey Shore". Elin snackar om den serien hela tiden, så jag kände att vi lär ju ge dig en ordentlig chans iaf. Och herregud vilka idioter! Ett gäng Amerikanska/Italienska tjejer och killar som bor tillsammans under en sommar. Det blir hångel, porrfilm, slagsmål och en rad olika intriger. Och ja, jag vet det kanske är lite pinsamt. Men det är ju det som är det roliga ! Att se folk bete sig som mongon och kunna garva åt det. Såå, ja Elin du hade rätt ! Helt klart en serie i min smak. Men tar jag det på allvar? No no.. ;P

Nu ska jag snart väcka mannen så vi kan ta en tripp till Ica och inhandla lite mat för veckan, så jag inte handlar på mig för mycket skit efter jobbet varje dag.. Sånt som vi egentligen inte BEHÖVER liksom. Bra idé va? Micke är inte stormförtjust i att behöva GÅÅ ända bort till Ica ... ;P Sen tycker han inte direkt om att handla. Men det gör jag ! Shopaholic ! Och när löningen kommer blir det nyyy telefooon ! :D Hejdå !
Lite nya glajjer och en schysst fjortispose .. ! Digging it !

Blaj

Idag skiner solen och det är HUR skönt som helst ute ! Gissa om jag ska gå till Dåggis och hålla Anna sällskap ! Senare måste jag dock återgå till plugget och dra igenom det sista så att jag sen kan köra lite repetition. Läsa läsa läsa, och sen skriva skriva skriva. Drygt. Men jag har valt det själv, så jag ska försöka att inte vara ett neggo mer.
Ikväll ska jag och Micke kolla på Shutter Island. Det ska bli trevligt, men det kommer bli svårt att hålla fingrarna borta från godisskålen. Vi hade ett snack om mitt godisätande igår, och kom fram till att jag lider av ett stort sockerberoende. Ja, men okej. Kul att alla tidningar skriver om att många lider av det osv, men HUR FAN BLIR MAN AV MED DET DÅ? Det funkar inte alls när Micke säger "Ikväll ska vi INTE äta godis, okej?". För då blir jag bara arg och envis och vill äta godis av just den anledningen att han säger att vi inte SKA. När ska jag köpa ett träningskort då? För förra gången när jag toktränade så försvann mitt sockersug rätt fort, och jag rasade i vikt. Men har jag någon motivation? Njet.

Och om nu funderar så vill jag enbart gå ner i vikt för att jag växer enbart på ett ställe just nu, så folk kommer få fel idé och tro att jag är med barn. VILKET JAG INTE ÄR ! :P Aa, hur som helst. Micke har lovat att "påminna" mig om träningskortet nästa gång jag får lön. Då blir det för övrigt dags för en ny telefon. Det lutar åt HTC Legend i dagsläget, men jag måste åka in och klämma och känna innan jag helt säkert vet. Det är viktigt det där.

Hur som helst. Solen var det ! :D Adios !

Tjo

Idag har jag varit på 2 promenader ! Fan vad bra gjort. Och det var faktiskt rätt skönt ! :P I morgon ska jag hem till Anna och Plugga historia. Känns rätt barnsligt att jag behöver så mycket hjälp med disciplinen att jag måste ta hjälp av folket ! ... :D Men det uppskattas ! Kvällen bjuder dock på lite mer film och lite mer götta-ätande ! Och i morgon har kanske stormen blåst över ?

Melissa Horn är för övrigt inte bara mys-med-en-kopp-te-i-höstmörkret-musik. Det funkar lika bra på våren har jag märkt ! :D Okej. Det var bara det. Baj baj !
Det kändes passande med en bild som verkligen VISAR hur mycket mannen tycker om mig !
Behöver lite bekräftelse idag känner jag. Det är great ! :P
(Jag måste typ jämt ha en bild, för bloggen blir mer skoj då!)

Telefonköp på G

Solen slocknade på min lediga dag. Inte helt otippat kanske. Så, vad är nytt? Egentligen ingenting... Jag jobbade igår efter att ha sovit typ 2 timmar. Kändes lite halvtungt att kliva upp så tidigt och sysselsätta sig med tunga lyft och mycket spring. Men det gick över förväntan ! :) Fick äntligen äta jordgubbar och vaniljkesella igår också. Mömma ! Idag har jag inte gjort ett skit, och har heller inga planer på att röra mig i onödan. Klev upp typ 11 och vinkade av Micke. Sen slog jag mig ner i soffan och glodde på Dirty Dancing. Den filmen blir fan aldrig tråkig.

Nu funderar jag på om jag ska ta mig iväg till Ica och köpa lite fler jordgubbar och kanske lite kvällsmat ? Vet fan inte om jag orkar. Synd att cykeln är paj. Jag ska snart köpa en ny mobil tror jag. Det står mellan en Sony Ericsson Vivaz eller en HTC Legend. Det skiljer lite i pris och kvalité, så jag vet inte hur jag ska göra än. Men no rush ! .. enda problemet är att min nuvarande telefon håller på att pensionera sig själv, så det börjar bli lite bråttom att bestämma sig. Jag är ju ledig tills på Torsdag, så jag ska nog försöka ta mig iväg till en telefonbutik och klämma och känna lite .. ^^ Det var nog allt för idag. Jag har fortfarande inte återhämtat mig helt från den sömnlösa natten.

Lite ljusa stunder under gårdagskvällen :)


Inte så dramatiskt.

Jag vet att jag lovade inatt när jag skrev att jag skulle skriva ett mindre dramatiskt inlägg och kanske förklara lite mer invändigt vad som hände igår kväll. Men jag orkar fan inte. Det är synd att man alltid ska behöva säga "Vad fan ska vi dit för? Det slutar ju alltid likadant.." när man är på väg hem.
Bilder kommer inom kort.

Fuck off !

Kom nyss hem från "familjemiddagen". Känns såklart som vanligt. Man är nere, man är enstöring och alla tycker att man är dum i huvudet. Jo men det är sant. Sanna sa det rakt ut -> Du är den största anledningen till att jag jämt är ledsen. OKEJ ! TACK TACK TACK ! Jag ska sluta anstränga aset av mig för att träffa er och jag ska absolut försöka vara en helt annan person varje gång vi ses, så kanske de flesta kan bli iaf lagom nöjd ?

Från och med NU så ska jag aldrig mer yttra mina åsikter HÖGT för familjen Sjöberg. Oavsett om ALLA barn har problem, så ska man alltid anta att det är en självs fel. Så nu ska jag alltså ransaka mig själv till det yttersta. Överväga att byta parti/sida politiskt så kanske.. KANSKE man kan få ett leende från alla håll. Bara kanske.
Jag skriver mer i morgon. Kommer ANTAGLIGEN att vara mindre dramatisk då. Men grattis till alla som vann vadet om att JAG skulle starta bråk. För det var väl jag enligt er,... eller ?
ÄT BAJS ! HEJDÅ !

Smått och Gott

Micke ! <3
Kolla vad långt hår jag har fått ! :D
Ruinerad efter att ha köpt Mary Kay produkter igen.. Men det var det värt ! :D
Nya pjucks. HAR jag verkligen råd? ... NEJ!


RSS 2.0