La Muchos to Do !

I knoow ! Dåligt med uppdatering. Men att döma av alla bloggar jag brukar läsa, så är jag inte den enda. Orken och lusten för att skriva = noll på grund av en hel jävla uppsats som ska skickas in ikväll eller i morgon. Med andra ord, så fort som möjligt. Idag hade jag redovisning som jag har haft precis en vecka på mig att förbereda mig för... så det har varit en hel del att stå i. Nu är det ju dock Påsklov, så nästa vecka kan jag verkligen fokusera på Historian, så jag kan få mitt jävla G ! Svenskan är liksom rätt kul ändå. Men Historian suger fan all jävla lust ur mig. Vem bryr sig om kungarna som levde på 1400-talet och krigade om allt mellan himmel och jord? Vem bryr sig om att Napoleon hade arkemik i magen när dom hittade honom död på S;t Helena? Och vem fan bryr sig om Frankrike och deras revolutioner? Fransjävlar.

I morgon är det skärtorsdag, vilket innebär kaos på jobbet. Jag fick ett samtal idag om att jag måste komma in två timmar tidigare så allt hinner med att göras. Kommer bli kul på ett sätt, när det händer lite. Men gissa om jag kommer vara död på söndag när alla helguppståndelser är över! Inte nog med att Torsdagen kommer bli ett rent stresshelvete, på fredag ska jag och Micke till Hofors och äta mat och festa med mamma och C/o, sen blir det nattbussen hem typ 02:00 kanske. Vilket innebär att man kanske är hemma och redo för sängen si så där 04:00. Sen ska jag upp och jobba kl 07:00 på lördag. Kommer bli fett intressant att se hur jag ska palla det. SEEN är jag ledig. 1 dag. Sen är det samma visa igen, fast utan skolan.

Idag efter redovisningen gick jag till ett nytt massage-ställe som Pia hade tipsat mig om. HUUR skönt som helst och billigt. 300:- för 45 min rygg och nacke. Kommer absolut gå tillbaka till henne ! Och som det har varit nu på senaste tiden så är jag verkligen i behov av minst 1 massage i månaden. Ryggfan håller ju på att gå sönder efter alla "halvtafatta" böj man gör om dagarna. Och bättre blir det inte av att sitta i kassan heller, för stolarna är så förbannat skeva så när man har suttit 3 timmar i sträck så ser det nog nästan ut som man bajsat på sig när man reser sig. Ooowh !

Det ska bli intressant att se vilka som ska bråka på Fredag. JAG är ju där, så något kommer det ju att bli. Men jag ska verkligen försöka att vara snäll-Sarah som har tålamod. Mina åsikter kan jag hålla för mig själv. Eller?
Jaja, TREVLIG PÅSK PÅ ER ! Adios
Ibland blir det bara en bild, för att jag känner för det.
Den här tog jag för 2 år sen på hösten. Så himla vackert i Boulongen !

Bullet in A Bible

Igår var jag och Micke till Hofors, äntligen. Stina fyllde år den 15 mars, men det har alltid varit någonting i vägen, så vi inte har kunnat åka. Hur som helst, presenten som vi köpt tog det Stina ungefär en timme att öppna, för det var ju pinsamt när alla kollade !? Så, nästa år får vi se om det blir nån present :P Vi stannade i Valbo innan så Micke fick handla lite. Det blev en ny tröja och nya byxor. Skitsnyggt! Själv hittade jag värsta fyndskorna på Scorett, så jag kunde ju inte låta bli att köpa dom :D Har dock inte knäppt kort på dom än, men det kommer .. ^^ Kvällen slutade med Pizza, Kebab och Sallad för hela tjocka släkten och en sur Sanna i baksätet på vägen hem. Så kan det gå. Det känns iaf skönt att man fick det där gjort. Idag har vi varit och plockat påskris och handlat. Så nu ska jag efter mycket städande äntligen sätta mig ner och skriva klart Uppsatsen. Ska in på Onsdag liksom. Sen är det Historia-fokus non stop ! Det är liksom en månad kvar typ i skolan, så det är dags att skärpa sig !
Det var nog allt jag hade att komma med idag.
Adios.

Jag gick för övrigt ur Svenska Kyrkan i Fredags ! :D :D FINALLY !
Mannens nya outfit !
Påskriset :D
Maniac-Qila fick stora ögon idag när jag planterade om alla blommorna.. :P

Hofors Here We Come !

Idag blir det en tripp till Hofors. Igår gick hela dagen åt att göra allt annat än plugga och ta det lugnt. Vilket sällan funkar för min fördel. Jag jobbade nämligen 08-18 och sen var det haltandes hem för att egentligen bara vända i dörren. Sanna kom och hämtade oss och vi åkte till Pappa för att gratta han på 45-års dagen. Drygt med familjeträff när man egentligen inte har vare sig lust eller tid. Men det var helt okej. Jag var kanske lite bitter.
Hur som helst. Idag ska vi låna Annas bil och ÄNTLIGEN åka till Hofors och gratta Stina som fyllde 15 mars. I know. Jag är en hemsk syster, men när det har funkat förr oss så har det inte funkat  för henne, eller så har vädret sagt ifrån. Men idag, så jävlar ! :D Innan det ville Micke stanna i Valbo för att handla typ kläder ? Ja, jag vet inte. Men vi ska iaf in i Valbo och handla en snabbis innan. Undrar om man ska köpa en present till Simon, från Sanna? ^^

Hur som helst. Vädret suger självklart på min lediga dag. Så om ni någon dag vaknar och solen skiner så vet ni att det beror på att jag jobbar :P Jaja, Nu ska nog snart bege oss. Ska försöka att ta lite kort idag. Hade ingen kamera med mig igår. Trevlig kväll! :D
Adios !
Det lutar åt en Bullis :P Men det dröjer nog ett tag innan vi har den stabiliteten som krävs för att skaffa hund.
Vi hinner säkert ändra oss ... :P

Galej

Galet mycket att stå i dom här dagarna nu. Så jag antar att bloggandet blir lidande. Så kan det vara.
På Lördag ska nog jag och mannen åka till Hofors. Jag vet inte om jag egentligen har tid med det, så jag har ännu inte bestämt mig. Men det vore kul. Idag har det varit action på jobbet igen, fast den här gången var inte jag inberäknad i fighten. Jag försökte dock stå upp för den person som jag ansågs ha rätt. Men det hjälpe inte så mycket. Det är jävligt påfrestande att ha ett arbete där man inte bara ska ta hand om kunderna, utan också om arbetsrelationerna ... Idag sprack det totalt och hela stämningen ballade ur resten av dagen. I morgon har jag 08-18 pass. Det kunde ha varit värre.

Jaja, nu ska jag försöka återgå till böckerna. Stannar hemma från Historian idag. Har haft migrän hela dagen igår och idag... Så man får prioritera. Trevlig kväll! Adios
Jävla sötunge ! <3

Sanna

Syster Sanna har ju varit snäll idag och länkat till min blogg på sin blogg. Så jag tänkte, Whatta Hell. Hon kan väl få lite publicitet hon med! Det enda jag egentligen kan säga om denna unga dam är att hon är en kämpe i alla lägen, envis som få och får alltid sin vilja igenom (Utom när det gäller mig). Dessa egenskaper ligger såklart tidigare i släkten så hon har "ärvt" det mesta. Nu funderar hon på att börja plugga, även om jag är ett skräckexempel på vad som kan hända om man tar på sig för mycket. . . Och HELLO - Related! Annars så kan jag väl mest bara förvarna alla läsare innan ni klickar in er på hennes blogg. Vad Sanna anser normalt, är för oss andra helt insane. Enjoy!

Hundsugen !

American Akita
Holländsk Vallhund (Tänk att vara hundförare och ha en sån va!!)
Mickes favorithund. Jag är fortfarande skeptisk.
Faraohund
Grand Danois
Mastino Napoletano

Little Things

Ja egentligen skulle jag bara kunna kopiera innehållet från förra inlägget, eftersom den här dagen sög om möjligt ännu mer. Och till råga på allt så ska snöhelvete komma tillbaka igen! Snöar det i morgon så ligger jag hemma med magsjukan från skolan. Så är det bara. Syster ringde idag och berättade att hon funderar på att börja plugga också. Skulle nog vara bra att sysselsätta sig med något annat än bajsblöjsbyten, bråk med mammor och öppna blodflöden. Jag ska snart söka mina kurser för nästa termin, men jag har fortfarande inte bestämt hur jag vill göra.
Det enda som fattas för att jag ska kunna söka polishögskolan nu är; Körkort, De kurser jag går nu, Matte B och -20 kg på vågen så är jag hemma sen! :D Men jag vill gärna läsa Engelska C eller Kommunikation också. Vi får se hur det blir. Jag får helt enkelt göra som förra gången och lägga all makt i Studievägledarens händer.

Hur som helst så sorterade jag våra miljoners kort på datorn för ett tag sen och hittade många finfina kort. Jag fick ju ett album av Micke för ungefär 1 år sen nu, med lite kort på oss som vi sa att vi skulle fylla på eftersom i livet liksom. Men sen har det helt enkelt bara blivit så att korten har stannat på datorn .. Jag ska dra med karln till en fotostudie efter att jag gått ner mina överskottskilon också. Kommer bli awesome ! Svartvitt. Och när jag ändå är inne på ämnet om foton så funderar jag starkt på att spara ihop till en systemkamera själv. Med Mickes rabatt så kan vi ju få en för 4000:- typ. och det är billigt. Hellre det än att köpa en för 1000;- också tar den halvkassa kort och håller ett år. No.

Nu ska jag renskriva första halvan av arbetet. Frankrike och England. Låter lite, men det kommer fan ta minst två timmar. Blösch. Snart omprov. Om man skulle ta och få Godkänt nästa gång kanske ? Adios.
Jag och Mannen ! <3 Du betyder allt !

Den här dagen SÖG!

"Sarah kan du jobba istället för ... " "Sarah kan du jobba över istället för .." ? Hur skulle det vara om man fick ett fullständigt eget schema efter ett år på samma företag? Jag är alldeles för trött för att orka plugga på kvällarna när man kommer hem tidigast 17:20. I morgon blir det dock en kortsväng till jobbet bara. 07-12. Vi får väl se om det håller... men jag kan ändå klaga eftersom jag EGENTLIGEN skulle vara ledig... Blö.
Jag bryter snart ihop. Måste få lite ordning och reda i skallen, annars kommer den att explodera !

Men jag fick iaf ha ett trevligt snack med underbara Elin idag. Jag blev så glad ! För att få Cred för det man gör eller den man är, händer nästan aldrig. Idag har jag i stort sett varit ensam på golvet från 12:00. Gjorde klart allting och hann dessutom fronta mer än halva butiken! GO MÄJ ! ... men är det någon som säger "Duktiga duu " ... No no.
Usch. Det är mest en bajsdag idag och då kanske mitt humör drabbar alla ... Sorry.
Tänkte passa på att lägga upp lite söta kort på vårat mongo till katt :P Adios
Nyligen steriliserad.

Micke tipsade mig om en bra låt :D


Snowstorming

Hoppade in och jobbade istället för Mija igår på jobbet. Snacka om att man fick vara med om action på högsta nivå á la job. En rätt lugn kväll.. vi kör på som alla andra kvällar. Men sen ser R en kvinna gå ut med två fulla kassar med mat och annat tjofs. R springer efter henne och ropar men hon vägrar stanna... Så R släpper alla sina kunder för att se till att få stopp på henne. Hon släpper båda kassarna i golvet så att det blir glaskras över hela golvet och R gör allt han kan för att hon ska stanna kvar ... U kommer springande och kvinnan blir bara mer och mer aggressiv. Jag får panik och vet inte vad jag ska göra. Kunderna gapar, men till sist kommer vakten springande och sätter på henne handfängseln. Men shit vad vi gapade. Vart riktigt läskigt ett tag ju. När V kom ut från rasten så möts hon av vakten ståendes över kvinnan som ligger och skriker på golvet inne på lagret. Chock - Hej.

Så igår upplevde jag det som var det obehagligaste jag upplevt sen jag började jobba på mitt nuvarande jobb. På ett sätt var det synd att Mija inte jobbade, för hon hade försökt att stoppa en kvinna förra helgen som också var på väg ut med två kassar fulla med käk. Jag begriper fortfarande inte hur man kan bete sig så... Okej att folk snor saker, men att man kan vara så fräck att man går in i en butik med två gråa kassar och fyller dom med massa dyrt kött och blommor osv, och sen bara traskar ut som om det vore lugna gatan liksom? Sjukt.

Adrenalinkicken slog nog till för oss alla i personalen och kunderna vart nog också lite chocko när Polisen dök upp några minuter senare. Drama drama drama. Hur som helst, så var ju planen för idag att jag skulle åka till Hofors eftersom det inte blev så igår. Men det känns som om det plötsliga snöstormen förhindrar min resa. Okej att det är vinter liksom, men det hade ju för fan blivit VÅR !? Då kan det ju inte bara vridas tillbaka ? Hur som helst, så jobbar jag ju i morgon, men jag ska verkligen försöka ta mig till syster på Tisdag, då jag är ledig. Vi får se hur det blir med väder och billån. Ska försöka se om hon har vaknat än. Ha en trevlig vinterdag !
Familjen <3

Psyksjuk ?

Ja, gårdagsplanerna höll inte så länge direkt. Jag hann vara hemma i typ 2 timmar innan det ringer från jobbet. "Kan du jobba istället för mig i morgon"? ... Suck, stön och extra mycket SUCK ! Mina egentliga planer var ju att åka till Hofors och umgås med Sanna, och övriga familjen hela dagen. Kolla när Simon spelar bandy osv. Men som alltid så går det ju att ändra om mina planer. Så ikväll blir det jobb 16-22. Inte länge, men det blev liksom tusen gånger jobbigare när jag hade andra planer. Hela dagen igår bidrog bara med skit ... Först får jag och M en avspisning av the boss för att vi pratade om skolan i 3 minuter. Sen börjar folk skrika om saft som inte finns och irritationen växer. Sen ringer jag till Micke för att be honom kolla mailen .. Japp, då har min lärare skrivit ett mail om att jag inte klarade Provet. Japp, jag börjar om från början med skiten igen bara ! ... Sen är det hundvakt, barnafödande, Nationella prov, Författarporträtt, Romanredovisningar, Omprov och nya prov, och konserter jag gärna skulle vilja gå på ... Det är drygt att leva som jag gör just nu. Så igår när de ringde från jobbet så började jag grina av frustration. Micke bara glodde på mig som ett Ufo och fattade ingenting. Micke: Men vad är det gumman? Jag: Jag är så jävla TRÖTT! .. Han fortsätter gapa och säger något om att jag ska gå och sova ... Men jag är ju trött psykiskt !

Stackars lilla Sarah. Nej det är inte mitt mål i mitt klagande. Jag önskar bara att jag kunde "Vänja" mig med mitt nya liv någon gång.. På Torsdag när lönen kommer så ska jag köpa ett månadskort på Friskis och Svettis. Förhoppningsvis så bidrar en del träning med mer energi. För egentligen är det inte ett dugg synd om mig. Jag har valt det här själv... Keep on Movi´n liksom !

Jag vill köpa bil och skaffa körkort ! Snart är det sommar ! Adios !
Someone unplugged me ...

Bajsdag !

För er som är intresserad så jag kan meddela att jag fick IG på provet, så nu börjar hela proceduren om igen.
Ska försöka att hinna med omprovet på onsdag. Orka orka... NEJ!
Helt orkeslös.

När ska Micke designa om bloggen då? ... Ingen aning.
Nu blir det Let´s dance. UTAN godis ? :O I morgon blir det Hoforstripp för att gratta lillsyrran på tok för sent.
Trevlig helg !
BAJSPROV ! :( :( :(

Sorry .. :/

Mannen är hemma. Jag har ingen som helst fokus på bloggen nu pga det enorma provet som ska skrivas kl 18 ikväll. Känns som att det här provet kan gå hur som helst ... Jaja. Ha tålamod med mitt skrivande ! :D
Adios !
Det här är en av dom finaste bilderna jag har på mig och Micke ! :D
Balen 2008 !

Lonely !

Nu har mannen lämnat mig ensam ett helt dygn !!! :(
Och hur kul är det när det enda jag ska sysselsätta mig med idag och i morgon är plugg !?
Skulle behöva lite "Älskling, vill du ha kaffe"? Eller "Älskling, ta en paus så ser vi ett vänneravsnitt" ....
Blä för ensamheten !

Historieprov BIG TIME !

Yeah yeah yeah ! Jag har ingenting att säga ... Pluggar, jobbar, pluggar och försöker ha ett samliv med Micke. Är lite less på att stressplugga inför prov hela tiden. Men det är ju något som jag valt själv, så jag får ju helt enkelt bara bita ihop ... ^^ Och inte nog med det så ska jag behöva starta krig med Svläraren också ! Jävla bajs att det alltid ska behöva bli något, så jag måste ta fram stridsyxan ! ;P

Hur som helst. Livet rullar på i vanlig takt efter min långa ledighet. Alla runt omkring har hela tiden nya projekt på G. Pappa & C/o ska på "Träningscharter" när Lisa fyller år, Anna åker hela tiden till andra länder, Folk köper bil, skaffar barn och flyttar. Vad fan gör jag och Micke då? Jo, vi är så jävla lata, så efter en helt vanlig arbetsdag så är vi helt utslagna och pallar knappt att hänga tvätten. HUR ska vi då orka med en flytt MEDANS vi jobbar och pluggar ? Nu ligger ju inga barn eller "träningscharter" på våran önskelista direkt, men jag skulle iaf vilja ha energin till att påbörja något ! Vintern gör en trött helt enkelt. Och det både syns och känns. Kilona ökar fan i raketfart och pressen till att börja träna känns genast enorm ! ... Äsch. Det där kan jag ta tag i en annan dag. Nu måste jag ta en dusch och gosa ner mig med ostkrokarna i soffan. Läxor och lägenhetssök tar jag i morgon.
Träningen ? Aa, SEN ! :D
Adios !
Jag vill gärna förstora den här bilden. HUR GÖR MAN ? ^^

Jonas/Gaga/Beyoncé ! Bra kombination ! :D


Skolpanik. Än en gång.

Har lite småpanik över det faktum att jag har det största provet någonsin på Torsdag, och jag är LÅNGT ifrån redo ! Så där har ni anledningen till att jag har varit rätt oaktiv ett par dagar. Vardagen består mest av jobb och plugg. Men jag har lärt mig att det alltid finns folk som har det värre. Ulrika som jag sitter med ibland på Historian har det precis som mig... Jobbar alltid olika tider, pluggar 2 kurser OCH har 2 barn. Så då blir det kanske lite jobbigare. Plus att hon bor typ i Bergby eller nått... M.A på jobbet går ibland i skolan från 08:30-16:30 börjar jobba 17:00 och slutar 22:15. Varför klagar då jag över mina Fredagar då jag går i skolan från 08:30-10:00 och sen jobbar från 11:00-19:00 ? Stört. Så nu ska jag fan rycka upp mig ! Det hjälper ju iaf inte att klaga. Och sen ska jag ju faktiskt vara GLAD över det faktum att jag ens har ett jobb. Hur många är det inte idag som inte ens har ett jobb ... Usch. Tycker synd om alla arbetslösa själar där ute.

Annars hade jag nog inget mer att tillägga. Eller jo.. Det sket sig med både Green Day och Lady Gaga. Skoj.
Adios !
Längtar till den ordentliga värmen nu ! Så jag och Micke kan åka till vårat sommarställe och bara sitta och njuta igen ! Du är min klippa ! Utan dig skulle ingenting gå ... <3

Owl City


BitterGefle?

Idag har jag varit rätt så aktiv om man jämför med övriga veckan. Ledighet bidrar rätt lätt till extremt soffhäng :D Men idag har jag varit i skolan 3 timmar och dessutom varit tvungen att bli arg på min svenskalärare! Anledningen till min irritation ligger i att jag FAKTISKT är bra på svenska. Det är liksom mitt lättaste ämne i skolan. Skriva, skriva, läs, skriva och lämna in. Lätt. Men idag fick jag för andra gången tillbaka en bildanalys som hon tycker att jag har tolkat dåligt. Hur vore det om madam skrev ner vad fan hon ville ha för något då? Jag satsar på ett MVG, och vill därför ha en pekpinne som förklarar och fördjupar lite extra i vad hon faktiskt vill se hos eleverna för att man ska kunna uppnå det betyget. Jävla bajsmamma ! Hur som helst. Efter skolan gick jag hem till Cissi och umgicks. Det blir så lätt prat om problem när man träffar henne .. :D Men det är kul ! Fredrik hade problem med sin mobil. Så vi morrade lite åt det... sen hade ju jag mina problem med min jävla tatuering ! Funderar seriöst om jag ska gå till en annan tatuerare och få det fixat. Hur ska jag kunna lite på att det inte blir skit igen liksom? Sen fräste vi lite åt folket på pressbyrån drottninggatan. Det är alltid lika roligt att träffa tanten som jobbar där. Kunden före mig "HEJ HEJ ! Var det bra så? Trevlig Helg!" ... Min tur "Aa, hej. 40 kr !" Spott och fräs. Byt jobb !

Hur som helst... I morgon är det dags för slit igen. 07-15 jobb. Sen börjar skolan 18-21. Det är ett hårt liv man lever. Och efter dagens lektion så kan man ju lugnt säga att det är rörigt i huvudet. Är för övrigt fortfarande rätt så irriterad efter låtsasmammans utryck ... "Om du hade valt en mer passande linje på gymnasiet så kanske du hade sluppit plugga ikapp på komvu!" ... VAA ? Jag går ju bara där för min egen skull, och jag ångrar INTE att jag gick Wemer ! Om jag inte pluggar Historia A så kan jag inte söka Polishögskolan sen... Men oavsett det, så tänker jag ta en termin till på komvux. Det blir Matte B och Engelska C tror jag .. :D har ingen av de kurserna och det kanske kan vara bra att ha ? Eller ? :D Jag har inte bråttom i livet. Vill jag bli polis så blir jag det... Det kan ta tid. Men jag blir det.
Aja, nu ska jag sluta tråka ut er. Hoppas på en roadtrip till Hofors snart... Anna kommer hem på Torsdag ! :D
ADIOS !
Qilas operationssår gick upp häromdagen, så idag var Micke med henne till Veterinären igen. Så nu får hon ha TRATT på huvudet. Stackars. Micke kommer nog gråta sig till sömns ikväll ... ^^

Bondock Saints II

++++ får den ! :D Ettan har dock kammat hem fina +++++ ! :D

LÄS och Begrunda

http://annajansson73.blogspot.com/

Den här bloggen är hur hemsk som helst, men verkligen värd att läsa. Efter endast 3 inlägg kände jag att det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Man fattar nog inte vad man egentligen har ... Det är lättare när man har risken att förlora det... Hur som helst, gå in och LÄS !

De små sakerna, är oftast dom stora sakerna-

I morgon bitti kl 08:00 ska jag infinna mig på Norra Stapeltorgsgatan 15 för en 45 minuters lång massage av både nacke och rygg. GUD så jag har längtat efter ett tillfälle att bara få njuta av att någon knådar bort mina knutar som praktiskt taget nästan växt fast under huden ! .... Den här kvällen ser ut som alla andra kvällar. Hemma med en film och en skål popcorn. Frågan är ju när jag ska ta tag i läsningen ? ;D Men jag får ju skylla mig själv som är tvungen till att läsa på komvux nu   ! Om man ska lyssna på vad extramor säger. Jag ser inte komvux som ett straff för att jag valde en "praktisk" linje som inte hade Historia kursen. Jag ser det som en möjlighet ! Och jag trodde inte att jag behövde skämmas för att jag tog tag i mitt liv och verkligen ville något .. ! Ja, okej. Jag är och har alltid varit extremt lat, men mina betyg är inte dåliga ! Självklart önskar jag att jag lagt manken till lite mer i skolan, men oavsett så hade jag nog ändå infunnit mig på komvux. Och det är väl bättre att jag tar tag i det NU än när jag är 40 ?
Fan det är väl bara bra att jag pluggar ?! Trodde jag iaf ...

Japp, jag är expert på att reta upp mig själv i efterhand. Nog med det nu. Ska försöka hitta på en bra film och krypa ner i soffan ... Mannen kommer hem efter 21... Trök att vara själv.
Adios !
Såhär ser det oftast ut när det väl bär av... (Bilden är lånad)

KVINNOR KAN !

Idag är det Internationella Kvinnodagen. En dag som jag, även om jag är en inbiten feminist, kan dra nytta av.
"Micke gör kaffe" - "Nej, gör det själv" - "Men det är ju internationella kvinnodagen idag, du måste vara snäll och göra som jag säger" ... ;P Underbart va ? Så idag tycker jag att alla kvinnor ska dra nytta av den här dagen. Oavsett om man är singel eller ej. Får man inte som man vill så kan man ju bara med ledsen min och lugn ton förklara att kvinnan alla dagar om året får dras med ojämställdhet, idag kanske kan bli ett undantag ? :D

Hur som helst. Igår var vi och såg "Alice in Wonderland". Helt sagolik och underbar film ! Vi satt på soft-sektionen med extra benutrymme. I LIKE IT ! 20:- extra och du kan ligga ner i stolen och bara glassa ! Filmen var iaf skitbra och jag kan inte förstå att vissa tidningar bara har gett den ++ ?? Av mig får den garanterat ++++ ! Tim Burton rules ! <3

Nu ska jag och Micke köra en ordentlig slappmorgon ! Vänner och kanske en film och en massa god frukost ! Sen ska jag försöka ta mig iväg på en massage ... Skulle verkligen vara behövligt. Okej. Som sagt. Solen skiner !
Laaater !

Sjukt bra låt OCH film !


Nya Kläder!

Tunika
Tjocktröja/Tunika
T-shirtar
Och slutligen mina ÄLSKADE nya skor ! Har dock varit lite vajsing med ena dragkedjan, men med lite hjälp av både Micke, Johan S och Carolina så har det nog löst sig till det bättre tror jag :P

Lediga Lördag

Fan vad drygt det är att fristående företag har möjligheten till att köpa på sitt ett hundratal biljetter till en konsert, och sen kan sälja dom för det dubbla priset. Saken är ju den, att om man verkligen vill se en artist, så är man villig att lägga dom pengarna. Biljetterna till Lady Gaga tog slut inom några minuter typ... så nu är jag i valet och kvalet om det är värt att lägga 1200:- på en biljett ... Det är mycket pengar, men jag VET att det skulle vara en enormt upplevelse ! GAH, jag vet inte.

Idag är jag hur som helst ledig. I morgon också, på måndag, tisdag och onsdag också :D I LIKE IT ! Men ... man ska ju egentligen aldrig ta ut sin ledighet i förskott när man jobbar i butik. Kan ju bli folk som blir sjuk ^^ Ikväll ska vi hem till pappan på middag, och i morgon blir det bio. På måndag måste jag ta mig till en massör och försöka bli av med alla 700 knutarna jag har dragit på mig under veckan.
Nu måste jag äta frukost och sen ut och njuta av solen ! Härliga Lördag !! <3

Kevlarsoul.

Som jag redan har tagit upp, så var konserten igår helt underbar ! under 2008 års konsert så var det lite värre. Jag, MICKE, Cissi, Anna och Cissis kompis gick då ifrån konserten lite smått besvikna. Men gårdagens konsert övervägde alla fel som gjorde förra gången ! Synd att dom inte spelade Kevlarsjäl eller Det finns inga ord. Men det spelade liksom ingen roll. SJUKT bra ! Jocke Berg har nog aldrig rört sig sådär mycket i sitt scenvana liv tror jag ! :D Sjukt, sjukt bra ! I morse när jag packade upp varor med S så pratade vi lite om konserten. Och då visar det sig att hon har SERVERAT KENT !? Vilket jävla fusk ! Jag som har avgudat dom i typ hela mitt halv-vuxna liv. Jag borde väl få första tjing ? :O

Mamma håller på att tatuera sig nu igen. Igår gjorde hon ett rosa-bandet-band på bröstet. Fin grej med tanke på att hon har haft bröstcancer. Idag blir det någon form av växt på benet med barnens namn ... Kan nog också bli bra. Min senaste tatuering är ju något av en katastrof ! Han har fyllt i för hårt på minst ett ställe... och det är illa ! Sen är hela tatueringen liksom grå... istället för svart. Skitdrygt. Men min Kent-Inspirerade-tattoo på ryggen ÄLSKAR JAG fortfarande <3 Hur som helst. I morgon släpps biljetterna till Lady Gaga. Fan att jag ska boka innan jag börjar jobba ! HELL YES ! :D Vet inte alls vem som ska följa med mig... men det löser sig säkert. Och hittar jag ingen att gå med så kanske man kan sälja den. Men det är verkligen sista utvägen ! :P Bla bla... Jag måste duscha och äta upp mig på godis innan kvällen tar slut. Adios !

Underbara konsertkväll ! <3

Helt enkelt en perfekt konsert från perfekta platser ! Kunde inte ha blivit bättre.
Grabbarna vägde upp från förra gången, då det inte var såå bra direkt.
TACK ! <3 :D

Kent, Läkerol 2010-03-03

Dom ser så himla bekväma ut på bild ! :D Ikväll blir det dags för den efterlängtade konserten !
Och usch och fy, men jag ska jobba i morgon ... Bläää !
Adios !

Kittycat

Aaa, idag har vi lämnat Qila hos veterinären. Det kändes jobbigare än jag trodde det skulle göra. Uscha. Hon fick en spruta när vi var där och sen bar dom iväg med henne... fatta den dagen det kanske måste vara annat innehåll i sprutan ... Nej nej, vi pratar inte om det... ! Men gud, vad förvånad jag blev att jag reagerade som jag gjorde. jag menar, den där katten ligger mig ju inte direkt varmt om hjärtat... trodde jag ja ... ! ;P

Vi ska hämta hem henne kl 13. Sen ska jag ut på stan och träffa Cissi. Hundra år sen nu, så jag hoppas det går bra ... Efter mötet igår så har jag verkligen lärt mig läxan. Tänk först och håll käften om det är dumma tankar ! :D
Adios !

Kommer ni ihåg mig ?


Suget efter att skriva blogg har sjunkit något, sen jag valde att stänga den för allmänheten. Som alla säkert vet redan så stängde jag bloggen för att jag aldrig kan hålla käften när jag borde och sa en del saker som kanske inte var sååå smarta. Hur som helst. Idag kallades jag och S in till möte för att "lösa konflikten" :P Haha, det vart rätt rolig stämning kan man säga, och det känns redan sjukt mycket bättre. Får försöka bli en bättre vän än jag hittills varit kanske ? :O

Har jobbat non stop hela helgen. Svärföräldrarna har varit här och hälsat på, så Micke har inte haft tråkigt. I morgon är det dags för kastrering av Qila! Fan vad jag har längtat efter det här !!! Slut på allt stönande, jamande och kåteri ! :D I LIKE IT ! ... När det är klart alltså ... ^^ I Maj kommer Lady Gaga till Globen. Ska man gå kanske ? :D Problemet är att några dagar innan kommer Green Day till Gbg. Så hinner man och har man råd med båda, eller ska man prioritera Gaga före Green Day ? :O På onsdag spelar Kent här i Gävle och biljetterna är inte ens slut... ? Dålig publicitet kanske ? Yes Yes ! Jag har färgat håret också ! :P

Filmer jag sett senaste dagarna då? Joo, vi såg "Ninja Assassin" och den var SJUKT bra ! Om man gillar kick och skrik filmer ;D Nu är mannen och tränar.. Kanske ska ta en lååång dusch med musiken på högsta?
Ni får ha tålamod med mitt skriveri. Det blir sällan, I know. Men Micke ska fixa om utseendet och sen ska jag själv korrigera lite innan jag vill öppna den för alla igen ... DÅ ska jag skriva VARJE DAG ! :D Adios !
Haha, så här såg det ut efter jag blekt håret ;P Jag bjuder på det schyssta fejset ! ^^


RSS 2.0