Tvångsupdate.

Jag är trött, och jag har egentligen ingen som helst ork att skriva i bloggen. Men man får liksom en bloggradar som slår på ibland ... Den börjar först lite halv-irriterande att tjata om att det kanske är dags att skriva lite i bloggen. Man tror att om man bara ignorerar skiten så kanske den försvinner, men det liksom bara växer och till slut skriker fanskapet att nu MÅÅSTE du uppdatera. Det är ungefär då jag viker mig. Det spelar ingen roll VAD jag skriver om. Skriver jag så försvinner den dryga radarn.

Hur som helst. Igår när jag slutade jobba så åkte jag och Micke med henne till Valbo. Och som vanligt när jag har folk med mig när JAG ska shoppa så får jag alltid panik och måste skynda mig. Såå, det vart dubbelt så svårt att hitta något. Men efter mycket spring så hittade jag tillslut ett par helt-okej-skor på Din Sko (Som för övrigt typ aldrig har kartonger till sina kunders skor, men igår fick jag en för att jag bad så snällt!)
Anna hittade en jättefin klänning på B Young som jag ska ha på nyår. Men den kan jag inte lägga upp en bild på av flera orsaker, så man får vänta tills nyårskorten läggs upp ! :)
Det kanske är första gången i mitt liv som jag faktiskt känner mig ordentligt taggad till Nyår. Annars när vi firar så sitter vi antingen hos Mamma och sjunger Sing Star tills man inte kan prata, eller så sitter vi i en bil i Norrland så långt bort från civilisationen som möjligt för att hunden är raket-rädd. Aa, jag har hittills inga bra erfarenheter av Nyårshelgen. Men det är så ofantligt skönt att jag är ledig både i morgon och på nyårsdagen. Då är det liksom tillåtet att vara bakis, även om jag typ aldrig blir det ^^
Kvällen avrundades med mys framför en film efter att jag städat klart hela placet.
Men som alltid dagen efter man har städat så finns det 744 till saker man hade kunnat gjort men som man inte orkade. Till exempel så har vi kanske den stökigaste källaren som finns. ALLA kartonger som är halvtrasiga från flytten för 1 1,5 år sen står kvar. Kläder ligger helt öppet, väskor, gamla skolgrejer och annat skit som bokstavligt talat bara är inslängt där. Så för att mitt städsinne ska få må bra ett par dagar så krävs det att källaren tas om hand. Någon som vill tjäna en krona ? :)

Klockan är morgon, så jag måste göra mig klar för jobbet.
Adios.

Måndag.

Jobbade till 16 idag, sen tog jag bussen direkt ner på stan. Mitt shoppingbegär har skrikit i typ 1 månad nu ! Jag har seriöst inte köpt kläder och sånt på över 2 månader. Och Tights räknas INTE ! :) Men idag hittade jag en rätt fånig och ogenomtänkt julklapp till Anna, skor på Scorett för 399 (!!!) kronor, Tunika på Gina för hundralappen, mysig dress till Alexandra, Fingervantar och en tubsjal. Jag känner mig nöjd. Men i morgon är det dags för Vinterskor och ny servis till köket. Jag och Micke är så förbannat less på tallrikarna vi har idag. Jag fick som i Julklapp när jag var typ 15 kanske... Året innan jag drog till Hede ^^ Rätt gamla med andra ord. Sen har vi bara 4 av varje.. Inte så bra när familjen Hjort är här tex.

Jag mår illa när jag tänker på min arbetsdag på Onsdag. Då ska jag börja 11:00 och jobba till stängning. Med andra ord är jag hemma kanske 22:30. KUL KUL KUL ! Kanske är den attityden man måste ha för att det ska gå vägen ? Utan sarkasmen alltså .. ^^ Nu ska jag möta mannen vid bussen. Han vart ju kvar i vinterland när jag åkte hem i Lördags. Längtar lite efter han nu ... <3 Adios.

Nya tubsjalen :)
Mina nya skor. FYND ! :D

Tatuering i sommar ?

Är något sugen på en Tatuering nu ! Det här är absolut i den stilen jag vill ha det !
Och hur snyggt är det inte med tjejer som har ryggtavlor ? :D

09.12.27

Kom nyss hem från julfirande nr 3 hos Pappan och Annican. Skönt att ha det ur världen. Usch för alla dessa julfiranden runt om i landet. Men nu är det äntligen över ! Skönt att nyår redan är inplanerad också. Annars skulle fan mitt huvud explodera av alla ändrade planer hela tiden. Jag menar, här hoppar jag omkring i mitt lilla perfekta land också släpper Micke en bomb i knäet på mig ? Kul liksom. Lätt att försöka vara glad och ignorera Neggo-Sarah. Nej, inte direkt.

Jag vill så gärna vara ledig i morgon eller på Tisdag så jag kan ut och shoppa nyårsklänning. Jag menar, beställer jag en nu så kommer den garanterat inte fram förrän EFTER nyår. Och då är det meningslöst. Jag beställde för övrigt en polotop och två DVD-filmer på nätet igår kväll. Jag kunde inte låta bli att beställa Carmen Electras StripAerobic lektioner :D Alla säger ju att det är apkul och att man tappar vikt som fan ! Och jag har ju minst sagt lagt på mig den senaste tiden, så jag kände att eftersom tiden i Januari inte räcker till för Friskis så kanske man kan testa det här tills man har den där tiden igen ^^
Vi får väl se om jag lyckas med viktras eller inte. Inget slår ju Sannas megalost iaf. Men det är skillnad. Hon var ju faktiskt på tjocken, så då är det annat med att tappa vikt. Och det känns som en enklare väg med hemmaträning än att skaffa unge ;P Blir lite le på att typ alla i släkten tror att jag och Micke ska skaffa barn snart bara för att man blir jollig med Alexandra. DET är ju lite skillnad på andras barn. Man slipper liksom blöjbyten, skrik mitt i natten, spyor osv. Gullet i sig tackar jag gärna Ja till. Förlossning ? NEJ TACK ! :D

Nu yrar jag igen. Ska lägga vantarna på Chipsen nu och njuta av tystnaden ! :D
Adios !

2009 (Jag kunde inte låta bli) :D


Hur har året nollnio varit för dig ?
Stressigt men trevligt.

Har det varit bättre än förra året ?
Nej

Är det någonting som du aldrig kommer glömma med nollnio ?
Micke fick äntligen arbete !

Har du flyttat under året ?
Nej tyvärr. Ett mord kommer snart begås i tvättstuge-området.

Har du hittat en ny låt som du älskar ?
Fullkomligt Avgudar Lady Gaga.

Har du druckit alkohol ?
Självklart.

Har du kysst en främling ?
Nej. Jag kysser bara min fästman.

Hur har din kärlek varit nollnio ?
Kärleken spirar !

Har du varit kär ?
Yepp.

Har du sagt "Jag älskar dig" till någon ?
Minst en gång om dagen.

Har någon sagt "Jag älskar dig" till dig ?
Minst en gång om dagen.

Har någon i din närhet tagit självmord ?
Nej men en nära till en familjemedlem har.

Har någon i din släkt avlidit ?
Hunden Selma.

Har du haft ett hemligt förhållande ?
Nej. Hemligheter är inte bra för själen.

Har du slagit någon med knytnäven ?
Nej. Slagsmål leder aldrig till något bra.

Har du varit i slagsmål ?
Bara verbala sådana.

Har du gjort något du ångrar ?
Minst en gång om dagen.

Har du skämt ut dig ?
Det kan ha hänt.

Har du ljugit för en vän ?
Inte det här året ^^

Har du varit ute en hel natt ?
I stort sett så.

Har du blivit tagen av polisen ?
De skulle aldrig hitta mig.

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta könet ?
98% av alla nätter delas med Sambon.

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön ?
Räknas Qila ?

Har du träffat nya vänner ?
Arbetskamraterna om dom räknas.

Har du förlorat en vän ?
Det kan man väl säga.

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän ?
På sätt och vis.

Har du gått bakom ryggen på en vän ?
Nej.

Har du ljugit för en bäste vän ?
Nej. Jag jobbade på motsatsen det här året. Det gick sådär.

Har du många tjejkompisar ?
Nej. Jag håller för det mesta till under min korkek och luktar på blommor.

Pictures.

Om man ignorerar munsåret/eksemet så är det en väldigt mysig bild <3
Dessa två bilder är till Anna ! :D

Julslut.

Yepp. Nu är man hemma igen. Helt ensam. Ingen man. Ingen katt. Men jag har haft ett par underbara dagar i Vinterland med svärföräldrar, hundar och löpande katter. Måste erkänna att det kändes rätt bitterljuvt att lämna Qila hos Micke när hon var så pilsk som hon var :P Alla andra gånger hon blir vrålkåt så är det ju jag som ska vara hemma... Så nu var det fan hans tur ^^ Synd att familjen Hjort/Andersson drabbas också bara.
Jag har ju tagit lite kort på kassa julbelysningar, diverse halvsläktingar, julklappsöppning och dylikt. Men jag är alldeles för trött för att orka med sånt pill nu. Istället ska jag ösa upp ett glas med julmust och glo på "Just Married". Mitt egna sätt att hedra Brittany Murphy och allt hon gjort medans hon fortfarande var i livet.

Shopping ligger på schemat nu i mellandagarna. Men jag jobbar till 16-17 tiden alla dagarna nu fram till nyår. Vad göra ? Jag måste ringa upp den lilla av alla Annorna och kolla läget tror jag.
Adios.

Juletider

Som jag så många gånger förr har sagt så blir det lätt att bloggen åker på stryk när det är apmycket att göra på jobbet. Och av någon konstig anledning så har J valt att placera mig i Chark/Delikatess-avdelningen julveckan till äro. Det går sådär än så länge. Man börjar dagen med att fylla på ost och fronta och se till att allt är fin fint tills Jonas kommer tillbaka från lunchen. Allt flyter rätt bra tills kunderna funderar över pepparkakshus, stekpåsar och senap som jag har absolut NOLL koll på eftersom jag inte håller till i den delen av butiken. Så med andra ord så blir det ett jävla spring eftersom Jonas dessutom har bestämt att jag ska vara UTAN telefon tills han går hem för då kan jag ta hans. Man kan ju bara spekulera i hur många mil jag har sprungit/gått idag. Kvällen kommer och rätt vad det är så är det skitmycket att göra. Risgrynsgröten sugs upp på typ 3 minuter, kalvsyltshyllan ekar, revbensspjäll av alla dess sorter ligger huller om buller och sillen står i en salig röra. Jag tänker inte ens diskutera Julskinkan. Jag fick ju iaf hjälp ikväll, vilket verkligen hjälpte. Det hade inte gått annars. För en enda person hinner inte göra allting på några timmar. Jag är iaf glad att dagen är slut. Men tyvärr så bemötts jag av en likadan om inte värre dag i morgon. Samma tid ... 12-21. Det borde vara olagligt. Thank God att det bara är Jul 1 gång om året !

Jag har ju redan firat jul med mamma och den sidan av släkten. Men på torsdag så tar jag och Micke tåget upp till Härjedalen och firar ännu en jul. Sen ska man ju försöka hinna med pappan och hans family också. När vi var och firade med mammas släkt i Lördags så fick jag mysa värsta länge med Alexandra, och jag tog dessutom massa roliga kort på henne och Sanna. Hon är så jävla lik Sanna. Och tur är väl det. Det enda som jag tycker att hon har från Mathias är Näsan. Men det är ju skitsamma liksom. VEM har en SNYGG näsa liksom ?
Nu måste jag sova. Jag återkommer efter vistelsen i Hogdal. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA !
Adios

Inget.

Antingen jobbar jag eller så sover jag.

Svenssonliv

Har seglat på moln mest hela dagen. Tiden gick hur fort som helst och det var hur kul som helst att få ordna tidningarna ensam. Annars har jag alltid haft med mig Mimmi eller Janet, lite som ett safetycard utifall det skulle bli fel. Men som sagt, idag vart jag schemalagd SJÄLV på tidningarna ! :D Men molnseglingen har väl att göra med Alexandra och Sanna. Underbart besök och jag har fortfarande inte riktigt fattat att det är på riktigt ^^

Hur som helst. Räkningarna bara dimper in, varje dag... Är det bara för att det är jul som det då medvetet måste komma extra mycket liksom ? Räcker det inte med att vi ska åka tåg upp och ner till Härjedalen + att vi ska till Hofors på lördag och fira jul där. GUD vad jag längtar tills det är över. Det kanske låter otacksamt eftersom julen är till för oss "barn", men det struntar jag i. Julklapparna är och har inte varit anledningen till att jag firar jul på flera år. Det har för övrigt ingenting med Jesus, bibeln eller nått annat kristet påfund att göra. Julen slutade vara kristen för flera år sen ! Nu handlar allting om mat, släkt, vänner och såklart julklapparna. Men det är alltid roligare att GE än att FÅ tycker jag ^^ Speciellt om man har köpt något som man bara VET att den personen kommer att ÄLSKA ! :D Men ska vi lägga av med julklappsbyten ? No no. Men kanske tagga ner ett par hekto ? Folk blir ju galna av högtider ! Plånboken tar nog rätt mycket stryk. Själv är jag otroligt glad att jag och Micke tog tag i det när vi gjorde det. För usch för att ge sig ut nu...

Idag informerade jag chefen om att jag börjar plugga den 11 Januari. Han tog det mycket bra. Men det handlar ju förvisso inte om så många dagar. Under hela Januari så handlar det bara om 4 halvdagar, så det känns inte som hela världen. Sen är jag ju ute i tid också ^^ Ja, nu ska jag inte tråka ut er mer. Dags för matlagning på hög nivå ! Adios !

På besök hos min Systerdotter, Alexandra.

Vi tog en tripp till Hofors utan Anna men med hennes bil idag. ÄNTLIGEN fick jag träffa henne. Sannas nyfödda skönhet, Alexandra. Världens sötnos. Jag är visserligen rädd för att jag ska ha sönder bebisarna eftersom dom är så småa och ömtåliga, men med henne gick det som en dans ! :D Och hon visade sig också vara en riktigt snäll unge. Hon kanske skrek totalt 5 minuter under våra timmar vi var där och det var ju bara för att hon var hungrig.
Aa, det känns fortfarande helt overkligt och underligt att Sanna är mamma och jag Moster. Förhoppningsvis så vänjer jag mig snart ^^
Nu ska jag försöka mig på att sova efter en Lååång dag. Det är ovant och konstigt att jobba. 6 dagars ledighet kan sätta sina spår. Här kommer lite bilder på skönheten. Adios.

F*tt SNÖ !

Det kan ju inte vara helt snöfritt hela November och hela December och sen så släpps det bara en BOMB med snö ! Har man vant sig vid värmen så måste ju snön i år komma successivt. Och på grund av den här jävla skitsnön så står min cykel kvar hos Anna och jag kommer inte få träffa min systerdotter idag heller. Hade jag haft mer pengar på kontot så hade buss varit en självklarhet, även om det alltid finns en risk till att dö när man åker med X-trafik. Så med andra ord så är jag så bitter som jag möjligen kan bli. Jag har heller inget varmvatten, så en inne-dag med bad och mys finns heller inte med på schemat. En sak är säker ... TA INGENTING FÖR GIVET.

En bok, en säng och en bitter bitter Sarah.
Hejdå.

Knack Knack... Vem är det ? Alexandra Sjöberg !

Kan ni fatta att jag har blivit moster ? :D Jag har ju inte träffat det lilla monstret än, men från vad jag har hört så är hon ett litet skrik-troll med mörkt hår i mängder. Jag längtar så jag spricker ! Jävla svininfluensan skit som ska förstöra för alla ! Det är ju på grund av den som ingen av oss fick möjligheten att träffa henne direkt ...
Hur som helst. Det är väl planerat att jag och Anna ska åka dit i morgon. OM hon får åka hem då vill säga. Just nu sitter jag hemma hos A och passar hennes doggs. Det är rätt boring just nu kan jag lova. Micke blev ju av med sin cykel så vi använder det som ursäkt till att han inte följde med mig hit och höll mig sällskap.

Men allvarligt... När ska det sluta snöa ? När jag cyklade hit så var det inte alls så mkt snö ute, men under bara ett fåtal timmar så har det ju fan öööst ner. Bra liksom. Jag tog dessutom med mig 3 olik filmer hit, men när jag slog på Tvn så råkade det vara Tila Tequila, och det är ju faktiskt rätt underhållande. Fulla, bisexuella och kanske lite extra galna Amerikaner... Det blir inte mycket mer underhållande än det inte ^^

Men all den här jävla julhysterin ? Snacka om att 2009 slår alla tidigare år. Det är ju inte bara stress med alla 700 syskon, föräldrar, extra-föräldrar och mormor och morfar m.m m.m ... Det är också fix med vart man ska vara och när man ska vara där och bla bla... Jag fick ju inga schemalagda dagar under julhelgen. Men jag har ju ändå sagt att jag KAN jobba då. Så ska man verkligen våga kana iväg till Härjedalen på julafton? Tänk om de behöver hjälp på juldagen då? Visst, det går tåg då. Men inte så att jag kan dyka upp inom 1 timme direkt. Snarare 4-5 kanske. Aah, det är jobbigt som fan, och jag LÄNGTAR tills det är över. Och som om det inte var nog med det så ska mamma och den sidan av släkten fira den 19.. på lördag. Vanligtvis en av mina lediga dagar eller så har jag bara några korta timmar. Men av någon anledning så fick jag kvällspass JUST den lördagen !? Bra.. då måste jag sätta Janne i stress igen genom att be om en ändring i schemat. Aa. sen var jag ju sjuk Torsdag-Fredag. Ledig lördag-Tisdag. Man är ju kanske inte the employee of the month nu eller...

Bloggen kanske tar lite stryk av allt barn-födande och julstress. Men SO BE IT ! ^^
Adios.

Baby on the Way !

Förhoppningsvis så kan jag lägga upp en bild på min systerdotter här ikväll ! :D Sanna åkte till BB i morse typ kl 08:00, så nu sitter jag här och väntar på det där samtalet från mamma då hon berättar att Alexandra äntligen har kommit ! :D Håll tummarna för att allt går bra !
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jag fick en Puss !

Det var ju inte helt oväntat att Erik skulle vinna idol-finalen ikväll. Men en liten del av mig ville ändå tro att blyge Calle hade en chans. Visserligen vet man ju inte med hur stor marginal han vann... Äsch också.
Jaja, idag är en mycket bättre dag än gårdagen. Min knöl har gått ner i svulnad, febern är borta och det känns inte hopplöst med alla munsår längre. Men jag ska inte ropa hej än. Bara för att mitt värsta munsår är på väg bort så innebär inte det att faran är över.. Jag har ju känt stickningar och äckel i överläppen hela dagen, så i morgon när jag vaknar så har väl en ny odåga dykt upp. Hur som helst så känns det skönt att min så kallade sjukdom bara varade i typ 1 1/5 dag. Visserligen älskar jag när folk tycker synd om mig. Vem gör inte det ? :) Men det räcker med nån dag om året. Det väger ju tyngre att må bra och slippa leva med vaselin och andra munsårs-salvor dagligen liksom. För övrigt så hade jag inte pussat Micke på över 1 dag ! Men nu ikväll lyckades jag sno åt mig en ! :D

Vi såg en enormt bra film idag. "The Pursuit of Happyness" med Will Smith och hans sjukt söta son. Hela filmen kändes som en väckarklocka. Förvisso så var ju det här en amerikansk film och inget av det som hände i filmen hade någonsin hänt i det här landet. MEN, det handlade helt enkelt om en familj som hade svårigheter ekonomiskt. Det slutar så illa att hans fru lämnar honom ensam med sonen och efter det tvingas de leva på gatan under en period. Han kämpar dagligen med att inte avslöja sig för kollegorna på jobbet där han har en praktikplats. Det är enbart 1 person som får jobb av totalt 20 praktikanter. Och HAN är såklart den som får den. Men det var liksom en mysfilm som fick en att inse att man kanske inte ska ta allt för givet... Därför har jag nu satt upp en ny regel för mig och Micke. Vi får aldrig någonsin gå iväg till varsitt jobb osams. Nu händer det ju inte så ofta att vi bråkar hej vilt, men det är ändå viktigt att man är noga med reglerna liksom :D


Nu när Micke har börjat jobba så känns det ju äntligen mer bekvämt... Jag har redan bestämt att vi härmed har råd att skänka 100 kr i månaden till att rädda isbjörnarna. Jag tycker så jävla synd om dom. Skitfina djur som får lida pga av oss ... Kan ingen rik och påhittig professor bara "Bygga" ett nytt is-land till björnana då? ^^ Hur som helst så ska jag skänka pengar. Hur det blir med sopsortering, det får vi se.

Den stora nyheten för dagen är att 11 Januari så börjar jag på Komvux ! :D Jag är dock lite besviken... jag sökte 3 kurser så att jag skulle få plugga HELTID. Matte A var den viktigaste eftersom jag är askass på matte... Men eftersom jag redan har bra betyg där så vart jag inte antagen. Bajs. Men Historia och Svenska B blir det iaf ! Så på måndag ska jag ner till CSN och ansöka om Studiebidrag och få allt annat ordnat innan det drar igång på riktigt ! :D Jag känner mig Taggad ! Nu ska jag mysa ner mig framför ännu en film med Mannen. Han ska ju jobba i helgen, medan jag är ledig. Fy.. TRÅKIGT ! Ska kanske tracka Anna i morgon då, ELLER så kanske Sanna kan ta och föda barn snart ???
Adios

Det är synd om mig.

Jag tycker jävligt synt om mig själv nu ska ni veta. Jag har haft feber hela dagen typ. Sovit kanske till 12 först och sen sov jag igen kl 15 och jag kommer nog hinna med en till naptime innan det är dags att knyta sig för resten av natten. Det värsta är dock min enorma knöl jag har fått i käken. Har haft den i kanske 4 dagar, och från början var den inte större än en ärta. Så jag antog att det var en knut eller nått... MEN, idag när jag vaknade så var den lika stor som ett plommon, så nu syns den skittydligt och gör förbannad ont ! Lätt att äta knäckemacka till frukost ...

TYCK SYND OM MIG ! FÖR NU ÄR DET FAN SYND OM MIG !

Bra/Dåligt

Jag känner mig rätt klen idag. Jag har munsår över hela ansiktet, ont i käken (Har fått en fet knöl?) och huvudvärken vägrar ge med sig. Det är så jävla drygt bara, för så här har det varit nu i typ 2 veckor fram och tillbaka. Varför blir jag inte bara mega mega sjuk, så jag kan ligga inne ett par dagar och sen är det kanoners igen? :O Så här är det jämt när det börjar bli kallt ute. Helt övertygad om att jag inte är den enda. Jaja, dagen består till största delen av att gå från gata till gata för att tvätta... Gavlegårdarna har ju bestämt att de ska renovera våra vanliga tvättstuga, vilket så klart kommer bli skitkul, sen när dom är klara. Men nu måste jag gå sketalångt fram och tillbaka eftersom de bara hade 1 maskin där som vi fick använda. I våran vanliga har vi 4 !

Igår hade jag en bra dag på jobbet. Endast en kund som var lite bråkig, annars kan jag inte hitta något att klaga på. Jag kommer hem, och inser hur jävla trött jag är. Men jag ringer Anna eftersom hon varit borta hela helgen. Promenad och snikskjuts till Maxi och sen var det bara till att åka hem och laga mat. Gör ju kanske världens godaste kycklinggryta. Sen minns jag inte mycket mer av kvällen. Ville sova kl 21:00, men det kändes som en dum idé, så jag tror klockan blev typ 23 iaf innan jag kröp till kojs. Micke är ju övernaturlig som pallar att gå och lägga sig vid 24:00 eller typ 01:00 och sen kliva upp vid 06:00 igen. Usch, det skulle nog inte jag klara av. Jag funderade på min trötthet igår... Tänk om jag lider av kronisk trötthetssyndrom ? Det finns ju folk som har den diagnosen. Och jag är ju verkligen trött hela tiden. . . Kan vara möjligt ^^


Efter tvättningen så ska jag ta en promenad hem till Anna och umgås. Kanske köper med mig en påse godis. Jag har ju faktiskt inte ätit godis sen i söndags ! Hoppas och håller tummarna för att Sanna ska föda barn idag också. Jag längtar ju efter lillan ! Det kommer bli så konstigt när Sanna blir mamma. Man har nog inte riktigt fattat det än. . . Man har fattat att hon är med barn, helt klart. Men att Sanna ska Amma, byta blöja, ta promenader med vagn, få henne att somna på kvällarna (och dagarna) och verkligen leva mamma-livet. Det känns fortfarande overkligt. Men hon kommer att klara det galant ! Jag ska bli Moster-Sarah som alltid har tuggummi ! :D
Adios !
Min Mamma <3

Söndagskärlek

Två dagars ledighet har lett till ett starkt Spotify-beroende ! Satt kanske totalt 4 timmar igår och bara letade efter massa gamla klassiker. Sen är det ju hur skönt som helst att kunna höja volymen lite ... :D Innan högtalarna så fanns det ingen mening att lyssna på musik liksom. As-dåligt ljud. Ni vet om man har använt plug-in höglurar som man liksom gräver ner i örat och sen byter till 90-tals modellen igen... Mm... Det låter inte direkt bra då eller.

Den enda anledningen till att jag ens valde att uppdatera skiten idag, var för att jag har sån otur att jag börjar kl 06 i morgon bitti !? och jag behöver några som kan tycka synd om mig. Samma jävla tid som förra måndagen. Inventering och skit. Ja, jag vet "Du ska vara glad att du ens har ett jobb Sarah"... Men just nu väntar jag mest på svar ifrån Komvux. Har inte hört ett pip på evigheter. Är ju ledig på Tisdag och Onsdag, så jag måste kanske ta fingrarna ur och ringa och fråga vad som händer ? Ska för övrigt ringa till Gavlegårdarna och ifrågasätta varför dom väljer att ha en förståndshandikappad person i växeln till felanmälan ? Jag ringde i Torsdags och berättade situationen om våran kyl. Han började röra i sina papper och frågade efter personnummer och dittan och dattan... Sen frågar han vilket RUM det gäller? ... Öhm, kylen är paj, den står i badrummet ... ? :O Hur som helst så dök de inte upp vare sig i torsdags eller i fredags. Så nu börjar jag lacka ur... !

Ska se en tredje film med mannen nu. ÄLSKA LEDIGHETEN ! MER LEDIGHET ÅT FOLKET !
Här följer ett par fina bilder på Mannen <3
Han är bra för söt ibland alltså ^^




Simpla Män

Jag kommer nog aldrig sluta älska den här låten ! Han sjunger som en GUD, och allt bara klickar i hela låten !
Lyssna och njut av gammal hederlig gubbrock då den är som bäst ! ;P

Home Sweet and Lovely Home

Här följer lite bilder från mitt och Mickes hem ^^
Ljus
Ja vart fan ska man lägga alla filmer och alla cd-skivor då? Och det här
är långt ifrån allt.. ^^
Det absolut bästa köp jag någon sin gjort ! ... Gungstolen alltså.
Hyllor
Det viktigaste. Offcourse.
En av de dyraste och finaste presenter jag någonsin fått ! :D
Jag fullkomligt ÄLSKAR det här knivstället.
Här sitter jag typ 85% av tiden då jag är hemma. Man måste ju duscha
någon gång.
Fönsterbräda
Tvbänk. Det var ett jävla ståhej med att få den på plats för typ ett år
sen, kan jag lova :D
Tavlorna.
Johnny Cash. Också ett kap. 30:- på loppis :D Synd att man inte har en
LP-spelare.
Tiden på YR har satt sina spår. Mest i badrummet ^^
Hopplösa katt som alltid får LYS-ögon på bild. Hon är ingen psychokatt
i vanliga fall :P
Nyckelhylla som jag har skrivit jättefint på ! ^^
Är stolt som fan över hyllan ovanför sängen. Fick hjälp att tapetsera
den, och lamporna har jag själv satt dit :D (Vi pratar inte om sängen
den är så jävla ugly)
Köket.
Det fattas två eller tre stolar. . .

Vem hänger löst ?

People, Jag tror att jag har funnit en ny Kent-klassiker. Den nya skivan har visserligen tagit mig med storm. MEN det är en av låtarna som får klockorna att stanna och mig att känna mer än vanligt. "Det finns inga ord" heter den. Och jag rekommenderar starkt att spara hela skivan på Spotify, eller köpa den. Efter sisådär en eller två timmar så kommer du att älska Jocke Berg och gänget lika mycket som Moi ! :D

Jaja, tillbaka till verkligheten. Micke vaknar som alltid före mig på dagarna. Vilket är helt okej eftersom jag sover hur tungt som helst och skulle inte reagera på mycket annat än en ringande telefon. Hur som helst så fick både han och jag samtidigt 2 lediga dagar. Guud så skönt tänkte vi. Då kan vi ligga inne en dag och inte göra ett piss, och andra dagen kanske vi ska handla julklappar eller liknande ? Mm... I morse väcker han mig och berättar att han blivit inringd till jobbet. Självklart så ser jag det här ur helt fel perspektiv just nu. Jag borde ju vara glad och positiv, men jag känner mig bara grundlurad. Jag stängde nämligen av min mobil inatt... Visserligen så har mina chefer mitt hemnummer.. så det var kanske ett longshot. Men då räknade man liksom med att båda blev hemma. Så numera måste man ställa in sig på att Micke antagligen också löper risk för att få jobba lediga dagar.

På måndag har vi satt ett datum för julklappsköp eftersom jag slutar tidigare för att jag ska iväg till farbror doktorn. Micke är än så länge ledig och jag hoppas verkligen att han kan tacka nej om de ringer in honom, för annars har vi ingen dag ledig längre fram för julklappsköp. Jaja, skitsamma... Nu måste vi prata viktiga saker ! IDOL 2009 ! Vad fan hände igår ? Jag satt i soffan kanske en halvtimme av hela programmet för jag hade redan kastat in handduken. Med andra ord så var jag helt övertygad om att Calle skulle åka hem. Och vad händer ? Jihde säger först att ERIK (??) sitter löst ? Och sen blir det som alltid reklam. Och sen berättar han att den som är klar för final är ...... CAAAALLLEEEEE ! Jag som tänkte sluta kolla på Idol från och med igår, men nu bara måste jag ju se finalen. Faaast, en liten del av mig tror ju fortfarande att Erik vinner, även om jag hejjar på Calle. HEJDÅ TOVE ! ;P Visserligen så är jag ju fortfarande lite feminist och hade såklart hoppats på att en tjej kunde få gå till final också. Men inte Tove. Jag gillade henne som fan i början, men jag tror att hela kändisgrejen steg henne åt huvudet. Jag är nöjd ! Synd att man inte har tv400 så kan kunde se eftersnack. Tv400 play? :O

Nu ska jag krypa ner i soffan, fortfarande i pyjamas/myskläder och glo på "The Haunted" med Benicio Del Toro ! Tråkigt utan mannen, men det bara måste göras. Jag och Benicio har inte setts på ett tag nu.
TREVLIG HELG !
Adios.

Vad på kroppen ska man hava?

Jag har funderat. Det verkar som om de flesta startar modebloggar. Är det då meningen att även jag ska byta spår och rikta in mig på det ? Jag är ju en färdig-skillad-klädexpert liksom. Fast jag är bättre på att se vad man INTE ska ha på sig. Men det är ju bara vad jag tycker ... Så på ett sätt så kan man säga att alla som klär sig som de gör idag, gör det för att tex Elin Kling tycker att det är snyggt. Jag menar, hur mycket snygga kläder har Idolerna i Idol haft på sig under den här säsongen? Vi kan ju börja med Camillas röda skinnbyxor som började i armhålorna, eller grevinnans tyllkjol som hon hade när hon så jävla uselt sjöng Lady Gaga. Men Rabih då? Han fick ingen hjälp alls. Hopplöst fall liksom. Jag hade lätt rekommenderat en klänning till honom. Skulle passa perfekt. Aa, jag har en dålig kläddag. Jag ska visserligen gå 5 meter till jobbet, men det är en väg hem sen också, OCH det är fredag. Vilket innebär att man bara måste försöka se lite weekend-redo ut, även om man bara ska ligga inne i soffan och dega på fettet lite.

Konserten igår kväll vad för övrigt helt underbar. Både jag och Anna kände oss rätt otaggade när vi hade parkerat och var på väg mot spegeln. Otagget höll i sig för mig under dom första typ 2-3 låtarna. Men när bandet kom ut på scenen, så kändes det genast mycket bättre. Hon har en extremt vacker stämma den där Melissa Horn ! :D Det enda klagomål jag har är att de som satt på första parkett hela tiden klappade händerna och drygade sig. Och HON UPPMUNTRADE det ! Jaja, underbar kväll. Härnäst väntar KENT ! :D :D :D

Nu är det snart dags för jobb, för både mig och Micke. Aaah, det är så skönt att vi båda två har jobb nu. Det känns så skönt att Micke kan få ha sitt "egna" också liksom. För förut så levde han ju bara vårat liv... Inget eget.
Bla bla. Hejdå.
Jag valde den här outfiten idag. Hoppas de på jobbet inte tycker att det är over-the-top ... ^^

Underbara kväll...


Bara en sak .

Melissa Melissa Melissa Melissa Melissa Melissa !!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Schleeten

Igår köpte jag nya högtalare. Helt i onödan då vi idag fick veta att Bodil precis har beställt ett par VÄRSTING högtalare. Så nu ska vi använda dom här tills vi får dom nya, sen säljer eller lämnar vi tillbaka dom ^^ Idag känner jag mig som en 90-årig kärring ser ut. Har knappt ork till att sitta ner, och då är det fan illa. Jag är också grymt less på alla jävla munsår som har spridit sig som en jävla löpeld över mina nedre ansiktsregioner. Näe, just nu känns det inte alls kul att behöva för 473 gången behöva jobba på sin lediga dag. . . Ska verkligen försöka rycka upp mig tills i morgon. Nu ska jag feting-utnyttja det faktum att jag bor tillsammans med Mannen <3 Lite mat, lite glögg, lite film, lite badkar ... ;D
Adios !

.

Jag har bara en sak att säga. Ledighet.


RSS 2.0