En ny sida av arbetslösheten.

Idag är en sån där dag då man är extremt trött även om man inte har gjort ett skit. Jo, jag har bakat en nougatkaka, men där tog det slut, för jag pallade inte att baka en blåbärspaj. Jag gör det i morgon. Sen skulle jag egentligen ha tvättat fönsterna också. Insidan är gjord, men jag är för lat för att ta utsidan.
FINE! Döm mig om ni vill! Men alla som är arbetslösa fattar precis vad jag pratar om ^^

Gissa om jag har missat mycket i Idolvärlden då. Det senaste jag hörde var att Calle var vidare, och det är ju toppen eftersom jag Hejar på han ! Men jag ska väl kanske försöka se det ikväll ändå. Igår ville ju Micke se "Heat" så jag ställde upp. Gissa vem som sov i gungstolen efter ungefär en timmes tittande !

Jag återkommer, när något spännande händer. Vad sägs om det ? :O
Tragiskt liv = Tragisk blogg.
Adjö

090929

Howdy ! Idag känner jag mig lite blue. Ni vet, man orkar inte ta tag i någonting. Man sitter bara i soffan och glor på Tv fast man vet att man egentligen borde dammsuga, diska och få ordning. Igår fick jag ju också veta att min hemförsäkring hade gått ut för läänge sen. Bra liksom. Så nu har jag skaffat försäkring via Swedbank istället.
Skönt att en sak löste sig innan det blev typ brand, inbrott eller liknande.

Jag vet inte om ni såg Aschberg möter Anna Anka igår på Tv 8? Men det är ju helt jävla insane alltså.
Första avsnittet jag såg av Hollywoodfruar så tyckte jag att hon var helkul ! Men efter det andra avsnittet och efter att ha läst en HEMSK artikel som hon själv har skrivit så fullkomligt avskyr jag människan. När man läser artikeln så vill man gärna tro att det är ett skämt. Tyvärr så är det inte så. Jag är iaf tacksam över att jag inte är amerikan. Fy fan och växa upp med dom reglerna och den världsbild dom har.
Ja, ni kan ju själv läsa artikeln om ni går in på : http://www.newsmill.se/artikel/2009/09/16/jag-vill-bli-en-forebild-svenska-kvinnor DET ÄR HEMSKT!

Igår shoppade jag igen. Men allvarligt, vad ska man sysselsätta sig med när man inte har något att göra på dagarna då? Idag fick jag för övrigt ett samtal från GM Direktkommunikation som rekryterar åt IFs försäkringar. De ville ha in mig på en intervju på måndag. Såå jag lär väl gå och se om det är något att ha. Blir det anställning så kommer jag att jobba i Gävle men vara anställd från Stockholm. Killen som ringde kunde berätta massa bra saker som inte framgick i annonsen också. Så jag håller tummarna. Men ska jag vara ärlig så börjar jag vänja mig med arbetslösheten. Man blir liksom bekväm och finner sällan ork till att göra någonting.
Som idag. Jag har lovat mig själv att jag ska VIKA tvätten idag. Annars brukar det dröja typ 3 dagar efter tvättningen som jag viker ner den i byrån :P Jag har också bestämt att jag ska till Ica för att hämta arbetsgivarintyg. Promenad, dammsuga, bädda rent och laga mat. Fan vad det blev mycket då.
Men igår fick jag iaf iväg brevet till Alfakassan. Så nu får vi väl vänta 6 månader innan man får svar därifrån. Jävla fittkonjektur ! Hur skulle det vara om man hade skithög inkomst och skitlåga utgifter ! LOVELY ! Äsch, jag är bara negativ och le nu. . . I love our Regering ! <3 Fast Ipredlagen kan dom slopa. Den är liksom 10 år sen !
Dags att dra till Ica. Örk örk örk.


Höstforum ?

Ja, vissa gånger önskar man att man var bortskämd eller vinnare på lotto. Första helgen i November så är det dags för Höstforum på vemdalsskalet igen. Det skulle vara såå jävla nice att kunna åka eftersom hela f.d skolklassen från Wemer ska dit och hyra stuga. Alltså, jag är självklart bjuden men jag är rätt fattig och arbetslös för tillfället så jag vet inte om jag kommer kunna vara med.... :´(


Norrländska Präriens Gudinna

Älska älska älska Olle Ljungström !

Idag tänkte jag bege mig till Valbo för att spendera lite peningar. Ni vet, när man inte har köpt något på över en vecka så kliar det lite i fingertopparna ^^ Jag ska även köpa högtalare till datorn så att jag verkligen kan njuta av Spotify !

Dags för en dusch ! Inge utgång ikväll dock. Jag spar pengarna till Melissa Horn på Spegeln istället :D
Hejdå.

090924

Japp i morgon är det sista chansen till shopping. Som tur är så fick jag ungefär 2000 kr mer i lön än väntat, så jag kan knappast klaga! :D

När jag fyller år ska jag få en konsertbiljett till Melissa Horn. Och när Anna fyller år dagen efter så ska hon få en konsertbiljett till Melissa Horn. Yej.

Just nu åker jag till Hofors för att hjälpa min Gravida och hormonpendlande syster!

Härliga härliga Höst !

Det spelar ingen roll hur fattig och arbetslös jag är. Ingenting kan ta bort den mysiga glädjekänslan som alltid vaknar inom mig när hösten kommer. Den känslan som får en att vilja ta långa cykelturer i parken och knäppa mycket kort medan man cyklar. Så till alla er höstdeprimerade så kan jag bara säga " Släng er i väggen, det är underbart med höst" ! Vintern däremot kan vi skippa.

Dom senaste dagarna har jag fan varit mentalt utmattad. Man tänker så mycket när man går hemma hela dagarna, även om man sysselsätter sig. Man lyssnar på sin favoritmusik och är ensam för några timmar. Är det konstigt att man pratar med sig själv efter ett tag? :O Man tänker på vad man vill göra med sitt liv, och hur man ska ta sig dit. Man tänker på hur man ska få allt att gå ihop när man inte har ett jobb och man fortfarande inte är beredd att gå tillbaka till ring-ring skiten. Sen så planerar man också in i minsta detalj allting som har med hemmet och shopping att göra. Jag spenderar pengarna innan dom ens har kommit in på kontot. . . Tragiskt. MEN jag är kreativ och försöker planera hur månaden ska se ut osv. . . Detta ligger tydligen i mina gener. Var nämligen i Hofors idag och träffade Sanna. Hon har MED SIG ett block vart hon än går verkar det som... Aa, om hon mår bättre av det så är ju det kanon ! :D

Inatt åker jag och Micke med Anna och Anna till Arlanda för att än en gång vinka av dom för en Turkiet resa.
Vi får ju låna bilen så det är ju inte direkt så att man klagar !
Men efter besöket i Hofors idag så är det ju egentligen så att man skulle klaga. Shit vilka diskussioner man kommer in på och alla tycker olika, och vissa är så jävla trångsynta så att man vill döö ... Sanna pratar om en sak, Roger om en annan, Anna skriker åt alla att hålla käften och sluta prata politik, Farmor klagar på allt som har med allt att göra... och mitt huvud sprängs. Meen, vi tog en tyst minut och lyssnade sen på Kent hela vägen hem till Gävle ! <3

Förlåt om jag är dålig på att uppdatera. Men det är bara för att mitt liv är så meningslöst... Det händer sällan något liksom. Adjö så länge då.

Vissa människor slutar aldrig att chockera

Ni vet. Man tror att man har en person all figured out. Men så kommer det någonting som man absolut inte hade förväntat sig ! Självklart kan jag inte avslöja vad eller vem det är som har fört mig in till chock. För det är verkligen en chock. Personen som har lyckats med chocken är rätt duktig på ämnet. Men det här tog priset !
Aa, whatever. Jag väljer att lämna ämnet eftersom jag ändå inte kan gå djupare in på det.
Idag har varit en helt vanlig dag. Förutom att man blev anklagad för cykelstöld utanför Ica och den sent komna chocken då vill säga. Träffade Cissi på stan och drack en kanel-latte. Mannen kom hem tidigt från jobbet så vi åkte hem och planerade mat inför kvällen. Inte helt otippad fredagsmat, så blev det Lax med Pressad potatis och kall sås. Det var gott och jag är nöjd. Men jag åt dock inge chips och dipp ikväll, så självklart måste detta kompletteras till morgonkväll :D
Fan vad jag saknar fjällis (ica) ! Var in och handlade idag och träffade både Linda, Jeanette, Wiktoria och Sandra !
Aa, Sandra som är så gó och försöker få mig på bättre tankar genom att berätta vilka som får kicken :D Det uppskattas BIG TIME ! <3
Nej, nu ligger mannen snart i koma, så jag kanske ska vara lite pensionär jag med och krypa till kojs.
Btw, så är min nya framtidsplan följande: * Komvux, MINST 3 kurser under 2 terminer *Körkort  *Polishögskolan --- I Know ! Big Surprise. Men det är ju bara att inse att jag inte är någon psykolog. Hur mycket jag än skulle vilja vara det. . . Vi får se. Efter ett år på komvux så kanske jag har ändrat mig. . .
Adjö så länge

Nya Framtidsplaner

Först och främst vill jag bara säga att det var såå jävla rätt att Lady Gaga fick pris för Best New Artist på Mtv Video Music Awards ! Jag gillar hennes extremhet ! :D
Aa, det är typ det som har hänt sen sist. Det finns inte mycket att göra när man inte har något jobb.
Men jag söker jobb och jag har dessutom tagit beslutet att plugga på komvux med början i Januari. Planen är väl att jag på så vis ska kunna ta mig in på högskolan och plugga där. Problemet just nu är att jag inte vet vad jag vill plugga. Så just nu söker jag jobb och funderar på dagarna. . .
Och som ni kanske misstänkte, kollar på Mtv VMA ! :D
Micke jobbar verkligen hela dagarna, och sen hinner han in innanför dörren i kanske 30 minuter sen åker han och tränar. Kul ... Men jag antar att det är hans tur nu :)
Jag är helt slut efter allt sökande och besluttagande för idag. . . Så nu kastar jag in handduken.
ADJÖKEN! :D

Arbetsklööös!

Det är fan inte hälsosamt att vara arbetslös. Jag klättrar redan på väggarna och det har bara gått 2 dagar. Jag kan aldrig förstå hur Micke klarade av det här i ett helt år !
Men jag har iaf skickat iväg ett par ansökningar, så det känns väl någorlunda bra iaf. Men jag försöker att undvika ring-ring skiten eftersom man blir deprimerad av den skiten. Så nu har jag sökt några serveringsjobb, ett värdinnejobb, ett receptionistjobb och sen på ica Maxi i både Gävle och Sandviken. Men åååh vad jag önskar att jag fortfarande jobbade på Ica Fjällbacken. Usch, det var verkligen det bästa jobb jag haft. Plus att jag träffade så många roliga och trevliga människor i det jobbet. När man jobbar som kommunikatör eller säljare så blir det ju massa gruperingar och sånt skit, och jag är bara så fruktansvärt less på det.
MEN å andra sidan så är jag mer less på att vara hemma, så jag ska skicka iväg någon ansökan till sånt också.
I morgon ska jag dock till tandläkaren så jag tänkte gå ner på stan lite tidigare och lämna ut CV till olika butiker och restauranger kanske. Jag vill heller inte skriva in mig på arbetsförnedringen. Men det är väl inte direkt så att jag har något val. . .
Ge mig en miljon någon? :O
Aa, jag lägger upp lite bilder . . .
Adjö.

Den söta mannen och jag

Jag minns knappt hur det var innan jag träffade dig.
Men ett liv utan dig idag, känns som en omöjlighet.
Du kompletterar mig på alla sätt och vis.
<3<3<3

Höstbrun.


Pennan ! <3


Pablo <3


Dags att se den efterlängtade "Inglorious Basterds"


Churchstreet


Churchstreet


Ibland vill jag bajsa på dig

Ja, i vissa tider kan man känna viss irritation.
Idag är en sådan dag. Jag började jobba kl 11. Inga bekymmer. Under min arbetsdag kom jag på att jag inte fått ett nytt schema. Så jag knatade iväg till den "blåa lådan" för att hämta mitt. Men öh? Det fanns inget där? Såå jag tog tag i J och ifrågasatte varför det inte fanns något schema till mig? Men uppenbarlingen så var detta inget misstag av mannen. Nej nej, han har skrivit schema för 3 veckor. Men jag är inte medräknad bara.
Jävla piss att sånt här alltid ska hända. På måndag börjar Micke sitt nya jobb liksom. Så det är klart att gudarna inte kan tillåta att jag får behålla mitt jobb då !
Sen finner jag viss irritation på andra håll också.
En gång i tiden förstår ni så sa en väldigt klok person något till mig. " Glöm aldrig bort dina vänner, oavsett om du är kär eller ej". Jag tog denna visdom till mig och gjorde vad jag kunde av situationen. Men nu blir jag straffad.
For what? :O
För övrigt så måste jag bara få meddela alla som är bekanta med min håll-humöret-uppe situation på jobbet om att idag fick jag äntligen riva ifrån om Fryspåsarna ! :D YES! Ett äldre par försökte ta med sig nästan hela rullen varpå jag sa "Men hörrni, påsarna är ju till för alla. Så om ni tar sådär många kanske vi inte kan ha de framme längre. Gratis." De nickade och försökte komma med bortförklaringar. Bla bla bla. . .
Jag jobbar min sista dag på söndag. Så vad ska hända? Jo det ska jag tala om! Jag ska under min ledighet i morgon söka jobba på ALLA icabutiker i stan. Sen ska jag också skicka ansökningar till Hemköp och Coop. Men inte Tempo. No no no. Jag vill ju jobba med det här. Jag TYCKER OM att kunna komma hem på kvällarna och klaga över alla mongon man har stött på. Det är ju det som är själva charmen i jobbet.
Och jag är ju helt övertygad om att mer än hälften av alla som jobbar på mitt jobb inte är så sugna på att stanna kvar. Så varför kan inte dom då maka på sig och ge rum åt mig? :O Jag VILL ju jobba !?
Nä, jag är för deprimerad för att skriva. Jag vet att det är egoistiskt sagt, när folk sitter där ute med Verkliga problem.
Men i min värld så är det okej att tycka synd om sig själv! Ska tröstäta chips med dipp nu.
Adjö.

Cpblogg

Min blogg har ballat ur totalt. Jag kan inte byta rad hur som helst.
Jag kan inte se mina tidigare inlägg och jag kan heller inte se om folk har kommenterat.
KUL! Jävligt kul!
Idag är det Fredag och jag jobbar inte kväll ! :O

Att vara positiv lönar sig och tvärtom.

Hej Dagboken.
.
Idag har jag varit ledig. Detta har gett mig mycket tid till att tänka över saker och ting. Ett tankesämne har varit den så kallade vänskapen som vi människor bildar idag. Om man tänker efter så finns det egentligen inga osjälviska gärningar. Precis det som Phoebe hela tiden försöker få Joey att fatta. Och saken är den att jag tror stenhårt på den teorin! Vänskap byggs kanske till en början upp av osäkerhet. Man är en så kallad ensamvarg som finner skydd hos en flockledare. Det kan också vara av andra anledningar. . . Men jag tycker helt enkelt att alla så kallade vänskapsrelationer idag känns väldigt påtvingat. Ska man verkligen stå för det man tycker jämt? Ska man då säga till sin vän att man tycker att han eller hon är en jävla copycat? Att det börjar gå till överdrift med allt och att det är dags att vakna? . . . Jag lägger mer vikt i att berätta alla fördelar man finner i en vän. Men gör man någonsin det?
.Nej.
-
-
Jag har 1 vecka kvar på Ica. Efter det har jag ingen aning om vad som kan tänkas ske. Kanske får jag fortsätta. Kanske inte. Allt känns väldigt luddigt just nu. Mannen är mer engagerad än förr, vilket är svårt att ställa om sig till, men det är ju bra. Sen är det moder jord som bara svamlar hela jävla tiden, vänner (?) finns dom (?), den så är syster nere, och vad kan man göra åt saken? Hon bor där och jag bor här. Skitdrygt.
Men eftersom jag och Micke har slutit en pakt idag angående mitt besatta godisätande så känns det som om det är dags för en uppryckning. Fast inte bara angående det såklart. Angående allt egentligen. Det är dags att välja liv. Vart vill man jobba? Vilka är egentligen ens vänner? Engagera dig mer i familjen och sluta älta dina egna problem. Det kommer ändå inte bli någon skillnad om du själv inte tar dig i kragen och rycker upp dig.
Med andra ord så ska jag nu gå och lägga mig. Och med start i morgon så ska jag inte bara sluta äta godis och vara en soffpoatis, jag ska också UMGÅS mer med både sambo, vänner och familj. Nu är det slut på latdagarna!
Halleluja! :D Pessimist-Sarah tar semester ! :D


RSS 2.0